Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Aktív témák
-
Victoryus
addikt
válasz
barnam_
üzenetére
Értem.
Akkor majd felteszem a Gingerbread Thin Circle_hun témát, R9-en azzal működött normálisan az értesítési területen is. A másik megoldás meg akkor a SetCpu, az mentette a beállításokat.
Az R10 mintha jobban kezelné az akkut R9-hez képest, plusz a Mérges Madarak, Winds of steel se akadt eddig rajta, de lehet ez is csak placebo hatás
-
válasz
Victoryus
üzenetére
Igen, ezek normálisak. A CPU control elfelejti a beállításokat újraindítás után, az értesítési területben pedig csak így működik a nem gyári power control. Gyakorlatilag csak mint egy parancsikon van ott.
----------------------------------
Swedish Spring-hez jó a 0X90 mod? Felraktam a hozzá való Elegant Steel témát, de nincs az értesítési területen power control. -
Victoryus
addikt
Hétvégén feltettem az Flb-r10 lite-ot+a power widgetes update-et.
Eddig két problémával találkoztam:
- A cpu control csak addig jegyzi meg, amit beállítottam, amíg ki nem kapcsolom, vagy újra nem indítom a telefont. Pedig mindig kiírja, hogy mentés sikeres, root jogot is kapott.
- A Power widget ha beépül az értesítési területre, nem lehet egyik ikonját se kiválasztani, mindig csak azt ajánlja fel, hogy widget törlése. Ha a home screenre teszem, ott működik. -
ouzohuto
senior tag
Üdv emberek!
Vettem bbladet és vettem mediamark-ban hozzá tokot!ezzel csak az a gond, hogy a belseje ilyen fekete bársonyos mi újságból van és befogta a bladem hátulját :S
Szerintetek mit fognak mondani a mediamarknál erre?csináljak valamit?vagy ez van? -
kelzsoca
félisten
Reggelt urak!
Történt valami érdemleges mostanság?

-
Frozzy
őstag
hát ma hajnalban sem jelentkeztek újdonsággal a Cyanogenes srácok.. mostanában nagyon meg pihentek. mi van most?
tavaszi fáradság?
azt meg ne mondják, hogy nincs mit javítani
gyúrhatnának a 7s Stabilra 
-
V.Stryker
nagyúr
Jó reggelt!
Várható valami új rom? Valami új stabil rom...
-
joni20
csendes tag
Kelzsoca!
Azt kérdezném, hogy nem lehet-e a MIUI ROMOT Portolni a Bladre?. Vagy miui romoból készíteni romot bladre? -
Robbertho
aktív tag
Hello!
Kelzsoca-féle flb r8-as magyar rom van fent a blademen, és mióta letöröltem a Dolphin browsert a gyári böngészőben nem tudok úgy keresni, hogy a címsorba írom a keresendő kifejezést. Nem történik semmi (amíg megvolt a dolphin, azt nyitotta meg mindig).
Hol tudok ezen segíteni?Előre is köszi.
-
hkpsz
csendes tag
ahogy nezem ezt meg nem kerdezte senki:
sikerult mar valakinek droid vnc server-t futtatni? nekem mindig azt mondja, h "Couldn't start server"
flb r10b hun lite
remelem nem azert nem kerdezte senki, mert mindenki masnak megy...
barmi mas telefontaviranyito megoldas is erdekel!koszi
haka -
Land
veterán
Svéd ROM-mal mely themák mennek?
-
MPeter87
őstag
Sikerült teleraknom mp3-mal a teló system/media/alarm mappáját, így kb 11 mega hely maradt, de nem engedi egyiket sem törölni, mert read-only lett belőlük! Hogyan lehet orvosolni a problémát rom újrarakás nélkül?

Bocs, ha nagy hülyeséget kérdeztem, de nem találtam keresővel megoldást
-
hkpsz
csendes tag
válasz
tboldi
üzenetére
nekem volt touch screen problemam:
- FLB r10b hun lite fel
- 1-2 nap utan touch meghalt (neha reagalt)
- csodazip
- ugyanolyan halott
- par ora mulva elkezdett reagalni
- masnap flb r10b hun lite ujra fel
- 1 nap utan fel percig megint hiba
- azota joamikor a touch nem erzekelt, a fizikai gombokkal nem volt gond, tehat a rom-csere siman ment.
ujraelesztes: aksi ki, aksi vissza
-
Ronam
addikt
válasz
czipkor
üzenetére
próbáld meg a vital player-t. 1.2.4-es verziót szedd le mert a legújabbal valami gáz van,legalábbis nekem minden filmnél azt írja invalid file.próbáltam pár filmet,akadás mentesen és hang csúszás nélkül vitte mindet
aki próbálta már az FLB-R11-et és a svéd RLS3-at,melyik a jobb?R11et használom pillanatnyilag,nincs vele semmi bajom,csak kíváncsi vagyok jobb e valamiben a svéd rom
-
fujifilm1
senior tag
Sziasztok,
"Örülök" hogy másnak sem megy a CW ből a particionálás és formázás ha ext van...

Merthogy par napja ezzel kuzdok.8 GB SD cl6 os. nokia.
Megprobaltam amit SteveBeard javasolt, hogy egy masik recoveryt tegyek fel, és abbol particionaljak. http://prohardver.hu/tema/zte_blade/hsz_48585-48585.html
Ez a RA Recovery.
Feltettem de ezzel sem volt sikeres. tovabbra sem tud olyan ext2 particiot letrehozni amit fel tud mountolni. (Igazabol ez se csinalja meg az ext2 particiot.)
Ha adb -bol vagy linux allol megcsinalom akkor azt sem tudja mountolni...Nem tudom mi a magic hogy a 2GB os kártyát megcsinalja ezt meg nem. de marad amit tobben irtatok. kulso SD olvaso + kulso particionalo pl: EASUS. Ha ez sem megy. maradok a light verzional...
Egyenlore a Clockworkre is visszaaltam...
Udv,Robi
-
czipkor
csendes tag
Segítséget kérnék, melyik az a video formátum amit a blade nagyon szeret?
felbontás:800x480, codec mp4 vagy avi,esetleg wmv, fps stb.?
Próbáltam már pár rövid filmet de akadozott, vplayer alatt is. -
xakta
tag
-
Land
veterán
Clockwork-ből formáznám az SD-ext-et és ezt írja ki:
E: Can't mount /dev/block/mmcblk0p2
Error mounting /sd-ext/!Most sikerült vagy nem?
-
Tonchi
aktív tag
Bocs hogy nem linkeltem csak vacsiztam. TEHÁT
A svéd romból az RLS 3 amit ajánlok most nyúzom én is .eddig nincs gond.Elsô link a rom ,kb.85MB
ami alatta van az add.on
hwui on
overclocking túlhúzás
facebook contact
extra óra widget
NEM EZ A SORREND DE SZTEM RÁJÖSSZ
ami érdemés az a hwui, az fbcontact
a másik kettô sztem annyira nem lényeges, bár nem ártanak
oc praktikus
óra widget dizájnos
Recoverybôl telepíthetô verziók(#49149) Keeperv85
az RC3ra én is kiváncsi vok a kérdésedre a választ nem tôlem fgod megtudni... -
Keeperv85
nagyúr
Hmm...ma este RC3?
[link]Nekem meg nem válaszolt senki egész nap, szégyelljétek magatok!

Még egyszer akkor: mi generálja a data mappát pontosan, illetve az abban fellelhető adatbázisokat és fájlokat?
-
xakta
tag
válasz
dragon1993
üzenetére
Úgy tudom , bár nem olvastam vissza , hogy valaki már dolgozik a megoldáson , valamit a régebbi szállítású telók rendszeréből kivenni - másikba beletenni - védelmet kiütni , szóval nem tudom pontosan de valami ilyesmi rémlik. Ezt egy rom főző emberkétől kéne megkérdezni .
#49141 tboldi : Satbil vagy végleges esetleg bugmentes ? Szerintem egyiket sem állíthatjuk egyik romról sem.
Azért gondolom egy 31-es verziójú CM nightly már csak nem olyan bugos mint az első?
-
DirtyDave
csendes tag
Üdv mindenkinek. A minap megvettem végre a Blade-et. Nagyon tetszik a kütyü, egy gondom van. Se a videókat nem tudom sehogy lejátszani, bárhogyan konvertálom őket és egy csomó mp3-at szintén nem játsza le. Felmásolom őket egy általam létrehozzott Music mappába. És azt mondja a telefon, hogy nem támogatott fájl formátum. Az MP3????!!!!!! ugyanakkor valamelyiket meg lejátsza. Nem igazán értem.
Próbáltam rákeresni a témára, de vagy csak én vagyok béna és valamit rosszul csinálok, vagy csak én vagyok béna és nem tudok keresni a fórumban. -
törölt tag
válasz
Nekemnyoc8
üzenetére
azis közel 70 ezer Huf.
És mennyivek jobb?
a 10" nembiztos, hogy előny, nekem pl. nemkellene, mert az már 2 kezes és nemfér a zsebbe sem.
NAGY.Mutass egy linket rá, lécci, hadnézzemcsak !! ?

-
Jelenleg melyik a jobb, FLB R11, vagy SS RLS3?
-
esox
senior tag
synar szerintem is inkább Archos 101, és nem ez a kütyü, főleg nem előreutalással... ennyi erővel paypal + ebay és ha véletlenül nem jön meg a cucc akkor a paypal visszafizet
* * *
Andorid emulátorra hogy akartok főzött romot felrakni, nem értem, mondjuk megnéznék egy 2.2es emulátort blade-re főzött flb11-el
-
xakta
tag
válasz
tboldi
üzenetére
Ha nem elsődleges és neked megfelel a gyári , akkor ne kockáztass , mi nem bíztatunk semmire. Néhány hsz.-al ezelőtt írtam hogy egy kb 2 hónapos készüléken cseréltem rom-ot és nem volt gond !
#49132 dragon1993 : Milyen új mentés ? Mire gondolsz ?
#49133 tboldi : Ha jól tévedek vissza csodazippelte a srác és ujra működött a kijelzője.
-
tboldi
nagyúr
xakta, dragon1993!
tehát szerencse kérdése az egész?

+ valaki le tudná írni lépésről lépésre a telefon újraélesztését, ha főzött rommal nem működik a touch?
-
Land
veterán
A Downloads alatt van ugyebár a ROM és még pár dolog ami letölthető, melyiket javallatot ezek közül feltenni?
-
Lawboy
tag
Üdv.
Segítség kéne priviben akár itt is szombatig.
Sygic Aura-t letölöttem.Lejárt és kódot kér.
Nincs valami ingyenes verzió?Vagy valami más progi ami teljesen ingyenes?
Legjobban ennek örülnék mert ezt próbáltam ki és tökéletes.Vagy ha van ennél jobb.
Linkeket+magyarázatot szeretnék.
Előre is thx a segítséget!
Jo8 -
törölt tag
jó az 512 mega memó.
jó a 2.2-es ROM,
jó hogy kapacitív
jó a procija
jó a felbontása
jó hogy FLASH-el
jó, hogy USB HOST-ol
jó a TV kimenetnemjó, hogy nincs benne GPS
nemjó, hogy nincs benne GSM modul
NEMJÓ, HOGY NINCS BENNE BLUETOOTH, mert ha lenne, akkor támogatná a külső GPS vevőt.szóval, pros and contras, az ára külhoni fórumokon 160-180 dollár körül van, a gyerek haszonkulcsa 20-25%.
Hmmm

@Nekemnyoc8:
Az a kütyü 100 kHuF, nem ugyanaz a kategória. (csak a 10"-al jobb). -
Nohab61
aktív tag
válasz
Nekemnyoc8
üzenetére
Annyi pénzért már azért jobb tabletet is lehet venni mint amennyibe kerül

-
synar
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére
Azért kérdeztem, mert úgy tűnik ebben már minden benne van, ami a minimum 2x ennyibe kerülő márkásabb tabletekben található csak meg. Lehet, várok még egy-két hónapot, hátha lesz még nagyobb választék, esetleg olcsóbban is.
-
Nohab61
aktív tag
válasz
dragon1993
üzenetére
Pedig hidd el meglepődnél
zt-180 ebben a tesztbe is írják hogy vitt minden film fájlt rendesen ráadásul a zt-180 kicsit rosszabb is mint a linkelt 
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
anglergab
üzenetére
Tudom, hogy a forrás ASCII, olvasható szöveg, a lefordított kód pedig bináris formátumú.
Nem egészen. Ennél a kernel fordításnál a compiler egy részt alakít csak byte-kódba. Ez pl az init fájl a kimeneten. Ehhez van jó pár erőforrás, ami kódolatlan marad, egyszerűen átugorja a fordító. Maga a forrás többnyire inkább BOM nélküli UTF8 kód, mint ASCII. Ebből adódik, hogy nagyobb helyet is foglal többek között, mint az ASCII szöveg.
-
xakta
tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Szerintem is mennie kell. Multkor csináltam egyet hasonló paraméterekkel , csodazip , majd kelzsoca FLB R10b lite. Nem volt gond.

-
ux1
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
T-Mob-os teló eddig 1 embernek nem ment. Mindenki másnak igen.
-
sto1911
veterán
Egyebkent mokoltam mult heten egy G1-es TM-s telot: gyarilg nem allt meg a robotnal, a TM hivatalos patchet felraktuk, azzal mar igen. Viszont a gep nem latta a telot (nem itthon csinaltam, uh lehet driverbaja volt!). Univ. Androot + terminal felrak, es terminalbol CW flash.
-
troszti
aktív tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Állj neki, és kiderül, ez egy jó módszer

-
Trailblazer
veterán
Tehát. Hogyan lehet megtudni biztosan, hogy a telefon megy-e a főzött romokkal? Nem akarok semmit irreverzibilissé tenni. 1 hetes a készülék. (Burkolat alatt fehér a műanyag bekapcsológomb, és Gen1-es, valamint T-Mobile.)
-
troszti
aktív tag
Na hát én is pont ezt olvastam, minden szarra cseréltek
Mondom akkor visszaviszem emrt szarakodott az érintője, de ilyen időszakosan...
Erre a kis buzi nézegeti ott 10 percig és mondja hogy nem látja a hibát, mondom neki hogy sokszor szokott fagyni (gondoltam erre csak kicserélik, mert tényleg szar az érintője).
Azt mondja, hogy csak tapasztalati hibár cserélheti ki, azaz ha itt előjön a hiba akkor kicseréli. És mondom akkor várjunk míg lefagy vagy előjön a hiba?! Aztán mondja hogy hát tudok csinálni egy szoftverfrissítést, na mondom azzal kurvasokat érek...Szerintem megpróbálom a héten mégegyszer hátha más lesz ott...
Mindenesetre kapják be!
-
anglergab
addikt
válasz
Keeperv85
üzenetére
Tudom, hogy a forrás ASCII, olvasható szöveg, a lefordított kód pedig bináris formátumú.
Tudom, hogy igen nagy méretkülönbség lehet a forrás és a kód között.
Jó példa a LaTeX esetében: tex vs. pdf.
A kérdést azért tettem fel, mert meglepett a szokatlanul nagy különbség... Nem kell egyszerre félreérteni a kérdésemet.
Tudom, hogy nem lehet visszafejteni, mert a futtatható kód adott architektúrára fordított, erősen optimalizált, sok hardverközeli "patkolást" tartalmaz. -
ux1
addikt
válasz
anglergab
üzenetére
szerinted???

1. Csak ránézel a dátumokra és látod, hogy az utolsó módosítás dátum márc 14. Na vajon a az r8 és r9 és r10 volt-e már akkor. Hát volt.
Ilyenkor felteheted a kérdést magadnak, belerepülhettek a változások, vissza az időben az r8-ba? Lehetséges, mert se Einstein, se a húrelmélet nem zárja ki ennek a lehetőségét.2. Vajon a linux kernel hogy épül fel? Hadd ne részletezzem, de tele van természetesen feltételekkel, ha a proci ilyen, akkor ezt a kódot fordítjuk, ha intel ezt, ha 64bit akkor ezt... stb stb. Azt is elmondanám hogy a fordítás menete se az lesz, hogy uccu gcc fordítsd arm-ra és működni fog.

Igen és a Tex/LaTex még csak egy leírónyelv

(#49109) xakta
Igen szerintem maradjon annál
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
synar
őstag
Szerintetek ez megéri ennyiért?
7" Kapacitív Tablet PC Epad 1Ghz 3D CPU + 8GB SD -
Keeperv85
nagyúr
válasz
anglergab
üzenetére
"Ezt a kernelt tartalmazzák az FLB-R8-as és FLB-R10-es rom-ok?"
Természetesen. Mi mást tartalmaznának?
Tehát ha most változtatok valamit, lefordítom arm-ra, és az eredményt belerakom egy boot.img-be, az működni fog?
Még annak fényében sem biztos, hogy feltételezzük hogy tudod hogy kell lefordítani a kódot. Bár nem mindenki olyan hülye, mint én, de férfiasan bevallom, nekem nem jött még össze.
Másik kérdésem: hogyan lesz a 102 MB-os forrásból 2.5 MB-os kernel?
Ez egy hosszú történet és alapvető programozási hiányosságokat fed fel. Nem is akármilyen súlyosakat. Azt kéne hozzá tudnod, hogy a compilerek hogyan működnek. Könyveket lehet róla írni, inkább el sem kezdem elmondani. Gondolkodj el azon, hogy miért nem visszafordítható egy ilyen folyamat...
-
xakta
tag
Mi a kérdés ?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tavaszi fáradság?
gyúrhatnának a 7s Stabilra

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)