- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Aktív témák
-
szeryo
tag
Igen bepakoltam .Egyszer pedig ez a módszer nekem az r10hun nál már működött.
Újraindítást valahogy nemlehet belerakni?Vagy valami külsö progi nincs? -
szeryo
tag
válasz kelzsoca #49930 üzenetére
ma felraktam kelzsoca uj full romját pakoltam még pár alkalmazást bele de valmilyért nem lettek jok .pl:google sky ,adfree ,navitel
fancy widget most meg olyat csinál hogy újraindítás után elfelejti a beállításokat.
A programok újratelepítése megoldotta a problémát.Fancy widget most prob ujrarakni. -
szeryo
tag
válasz Hopkins_001 #49884 üzenetére
Azt a játékot 3 verzioban kb 4 romon keresztül probáltam még soha nem sikerült elínditani.
Olyan progi amivel a telon megtudom nézni az ext2 particiot van? -
szeryo
tag
Az ext partició tartalmát mivel tudom megnézni?Újrainditós update.zip kiegészítő nem várható?Mi a neve a programnak amivel ha rajzolok a képernyőre betüket rákeres a telefonkönyvben a nevekre?
-
szeryo
tag
Ami benne volt az r10b hun ban alkalmazás amivel írni lehetett a képernyőre és keresett a telefonkönyvben annak mi a neve?Valamint a Guerrilla Bob bármelyik verziója elindult valakinél.És még egy, tudom volt már róla szó de nem találom, hogyan lehet visszarakni a gyári tárcsázót?Vagy eltüntetni belőle a többszös neveket 1 név megvan 5 ször.De ha kikapcsolom a láthatóságot akkor jó a telefonkönyvben, rendesen jelenik meg(1név).De a tárcsázóban nem...A kelzsoca féle svédacélt használom nagyon hiányzik az újrainditás nincs valami megoldás rá?Eddigi tapasztalatom a rommal kapcsoltban csupa+.Nagyon gyors lett a boot a többihez képest..
[ Szerkesztve ]
-
szeryo
tag
felraktam volna az uj romot cm rc3 de már vagy 10perce a bootanimacio megy
valalki hasonlót tapasztalt:wipe +dalvin+formatok megvoltok ahogy kell -
szeryo
tag
Most olvasom hogy az rc kiadásra jelölt tehát nem stabil.Akkor várok még.Kelzsoca féle r11b hun várható mostanában?Romszerda?
-
szeryo
tag
aki már egy kicsit régebóta használja a UX1-SSpring_RLS3 romot mondan egy vélményt az ux1-r11b hez képest(nekem bevált).Érdemes lecserélni?Vagy várjak egy kicsit a cm rc3 ra?Az már stabil kiadásnak lesz kiadva?
-
szeryo
tag
A billenytyűzet nevére lennék kiváncsi ami a kelzsoca féle r10b ben volt mert nemtalálom sehol.Szerintem nem a smart és nem is az anysoft.3 soros volt és külön gombon volt az ékezet.valaki esetleg?
-
szeryo
tag
A billenytyűzet nevére lennék kiváncsi ami a kelzsoca féle r10b ben volt mert nemtalálom sehol.Szerintem nem a smart és nem is az anysoft.3 soros volt és külön gombon volt az ékezet.valaki esetleg?
-
szeryo
tag
Tesztelem ux1 r11extra romját.Eddig nagyon bevállt.Gyorsabb mint elödjei akksi is jobbnak tünik.Kezelőfelület sokkal gyorsabb ,bár lecserélem laucher pro ra.gépre kötés közben is gyorsabb a reakció.egy szóval nagyon fullos!!!Már csak magyar kéne.Kelzsoca mikorra várható majd ebből magyar?
-
szeryo
tag
felraktam az uj ux1:SpringEquinox-r11b-eXTRa-rel2 romot .Erre nem lehet valahogy a circle akkumlátor jelzőt rávarázsolni?
-
szeryo
tag
válasz gordonfreemN #47182 üzenetére
valóban belassul a pannonos net ennek örülök
kipróbáltam ujraínditva a telot repülöbe kapcs majd locus térkép letölt és tölti
biztos valami hiba. -
szeryo
tag
válasz gordonfreemN #47178 üzenetére
Én telenoros vagyok de nemtudok róla hogy a 100mb tullépése után csak sebesség korlátozás lenne.Az szerintem csak sztikes netnél a HSDPA vagy mi anná van
-
szeryo
tag
Eddig nincs a kapott sms után. Remélem nem is lesz.Ha a sim kártyán lévő adatkommunikáció tílva van akkor is tud adatot generálni?
-
szeryo
tag
válasz SpeedR #47166 üzenetére
elöször nem voltam repülöben csak wifi bekapcsolva +térerő letöl 300mb.Majd wifi kikapcs ugyis ment tovább a letöltés.Aztán repülö be és ugyis ment tovább. .call meter progiban nézem az adatokat ott nem ir ilyet pár mb letöltésem van.De az adat kommunikáció egyszer sem volt bekapcsolva.Pannonos vagyok most nézem az oldalon vane számla lekérés.
[ Szerkesztve ]
-
szeryo
tag
Elkezdtem probálgatni az ingyenes locus free nevü térkép programot.Van benne offline lehetőség is kijelölöm milyen térkép kell mekkora nagyitás és letöltöm.Eddig rendben is.Jó lassan jött 1-2 óra 300mega.Wifi bekapcsolva.De most nézem akkor is tölti le a térképet ha nincs a wifi bekapcsolva. Edge pedig be sem volt.Most kipróbáltam repülő üzemódban is és ugyis tölti le a térképet, persz wifi nékül. kérdésem akkor csak nem a edge azaz a elöfizus kártyáról szedte le a mb okat?Ha az edge kivan kapcsolva akkor nem tud adatot forgalmazni?lehet hogy a gps en keresztül jön az adat?
[ Szerkesztve ]
-
szeryo
tag
Ha a komplett romomat (r10bhun) alkalmazásokkal(sd re mentve) beállításokkal komplett le szeretném menteni az milyen progival érdemes?
-
szeryo
tag
egész jónak tűnik ez a 23 rom.Eddig nincsen hiba hívás is ok!! gps eddig pontos.
sd re mentés megy. -
szeryo
tag
Feltettem az itteni módosított svéd romot.Hát nekem abszolult nem vált be.4 szer indult újra.A kilépés gombra nem csinál semmit.Most már kise bírom kapcsolni . Ki probálom a 23 remélem jó thx
-
szeryo
tag
Egy hete használom az új r10 hun romot.Hétvégén voltunk kirándulni és feltűnt hogy ha nincs térerőm nem megy a navigáció sem.Volt egyszer hogy bejött de az ország másik felére rakott és 360 km/h mentünk gyalog .Igot használok , mással nem tudtam tesztelni.Majd kipróbáltuk a google skyt és többszöri ránézés után feltünt hogy az egész térkép elvan tolva.A hold jóval odébb volt mint mutatta, semmi sem volt pontos.Már lassan 4 hónapos blade tulaj vagyok ilyennel még nem találkoztam, bár az is igaz álltalában van térerőm. Ez jelenthette a problémát?Még régebben winmo volt ott kilehetett kapcsolni a telefon rész.Ez itt nem lehetséges?És még egy dolog ami pár napja jelentkezett ha hívok valakit egyszerűen kilép a kezdő képernyőre majd 3-8 ms után bevillan a hívás és elindul.
Nem kicsit idegesítő a jelenség.Volt hogy rányomtam többször a hívás gombra,majd konferenciába akarta azt az egy embert hívni több szálon.Szerintem lehet újrarakom a romot hátha az megoldja a problémát. -
szeryo
tag
Volt egy program aminek nem jut eszembe a neve és nem is találom.Youtube rol lehetett vele leszedni mp3 ba meg video ba.Mi is volt az?
-
szeryo
tag
válasz kelzsoca #42992 üzenetére
jön lefelé csak 15 perc még leér .Tegnap egésznap teszteltem a cyagonen módot.Nekem se a 15 se az rc1 nem volt tökéletesnek mondható. A proximity elég idegesítő hol jo hol nem dolga miatt.Egyszer kikéne próbálni milyen ha egy rom több mint 1 hétig van fent a telon
DE a gyors munka miatt folyamatos a rom áradat -
szeryo
tag
kész a rom köszi
-
szeryo
tag
r10 hun full várható mostanában ?Ha nem lehet lefekszem.
-
szeryo
tag
kelzsoca várható r10 hun rom mostanában?Valamint a proximity re nem tudsz valami jó megoldást?nekem siralmasan működik.
-
szeryo
tag
Felraktam az itteni cm7 rc2 öt de sajna ez a proximity nekem még mindig nem működik rendesen.Ha felhívom a szolgáltatót nem jön vissza kép csak úgy ha kivárom a hívás végét és nyomogatom a letesz gombot.Élő telefonálásnál ha én rakom le előbb akkor rendesen működik,ha nem akkor nem jön vissza a kép.Kipipáltam a Proximity használatát a hívásbeállításoknál.Van erre valami megoldás?Valamint várható kelzsoca r10 hun mostanában?
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest