Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Zofren
aktív tag
Kérdés: be lehet-e állitani a telefont, hogy ha csörög, ne csak az legyen, hogy Felvesz és Elutasit, hanem hogy legyen Némit gomb is. Vagy esetleg vmi program erre.
Miért van szukség erre? Mert beszélgetés kozben ha csorog egyszerubb némitani és ha befejeztem rovid idon belul, akkor felveszem. Ha elutasitom azon nyomban hivnak vissza. -
laca.1
aktív tag
2.----nem tom hanyas Recovery van fön-ez jó a RLS3-hoz,vagy valami újabb kell???
-
-
pista59
őstag
válasz
barnam_
üzenetére
Olyan volt nálam, hogy a LauncherPro-val csináltam mentést (beállítások, ikonok, widgetek) majd az új LauncherPro telepítése után ezzel akartam visszaállítani mindent, de csak az ikonok, és a saját widgetek jöttek vissza, az egyéb widgetek helye megvolt, azoknál hibát írt ki. Azok kuka, majd újra rakni.
-
Olyan előfordult már veletek, hogy CWM backup-ból nem sikerült teljesen visszaállítani a rendszert? Tegnap csináltam egy mentést, kipróbáltam egy romot, majd visszaállítottam a mentést, de az alkalmazások 1/3-a eltűnt
Megcsináltam újra a visszaállítást, előtte wipe, format, stb, de így se. -
Pumika1975
senior tag
úgy látom házigazda hazatért....
megfogyatkoztak az éjszakai hszek....
pedig szórakoztató volt...
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
kelzsoca
üzenetére
Na, hát öröm a bódóttá, hogy nem helyesek a felvetéseim.

Egyébként a hócsukám teli van a Blade-el, mert eddig mindig cserélgettem, próbálgattam a telókat, de sem magamnak se másnak nem találok okot, hogy ezt lecseréljem akár egy drágábbra. Hogy fogok én így új telókat nyomogatni?

-
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Nem azt írtam hogy jók rá a romok, csak megoldást arra, hogy ne másszon fel mobilnetre.
Igazából nem is tudom miért rom cserét írtam, mivel nem azt kérdezte
(késő volt)
Első bekapcs előtt ki kell venni a sim kártyát és megcsinálni azt amit írtam, vagy már a szolgáltatónál letiltani a mobil netet.szerk.: a reboot nálam sem megy, használjátok a quick boot-ot.
-
Saccco
nagyúr
Kicsit nem figyelek aztán egyből lesz 4-500 új hsz...

-
V.Stryker
nagyúr
válasz
laca.1
üzenetére
Igen, magyarított.
madgie - Tedd fel.
Egyébként nem rossz, nálam bírta 10 másodpercig, míg a laucher pro felment.
Persze ez nem jelenti azt,hogy sz.r, csak én az utóbbi párti vagyok régóta, márcsak a widgetek miatt is. Egyébként szebbnek és jobbnak tűnik mint a 2.3 gyári. -
laca.1
aktív tag
nem vagyok rég képben,ez az RLS-magyarított rom???
-
madgie
titán
Errű' az új sunyierixon lácserrű' tudna valaki képet mutatni? Vagy tegyem fel a svéd főzetet, oszt meglátom?
Elég titeket olvasni, kihagyok egy hetet, esély nincs bepótolni azt a pár ezer hozzászólást

-
Pumika1975
senior tag
válasz
sunahunter
üzenetére
+1
-
Glatius
őstag
válasz
sunahunter
üzenetére
Verőfényes szép reggelt!
Látom nagyon közeledik a Q1 vége, nagy a taposás.... ROM-má offolják a topikot... de úgy szép az élet, ha zajlik.

-
sto1911
veterán
válasz
V.Stryker
üzenetére
Egyetertek a listaval kapcsolatban, viszont szerintem nalad az appmonster kavarhatott be. Siman az apk-t telepiteni nem probaltal? Mert vannak olyan verziok amik bizonyos ROM-okkal nem kompatibilis, de 5 valtozat sem?
@Folia tema: a gyari nem azt a celt szolgalja, mint egy utolag beszerzett: azert buborekos meg homalyos mert a szallitas soran keletkezheto karcoktol kell megvedenie a kijelzot, azert olyan gany. En minden telomrol leszedtem vasarlas utan, foleg, amin igy nezett ki, mint ezen

-
V.Stryker
nagyúr
válasz
sto1911
üzenetére
Hát a fene tudja, kipróbáltam vagy 5 fajtát, amit innen onnan összeszedtem, aztán itt valamelyik fórumtárs töltött fel nekem és az működött. Pl. amit valamelyik más romból mentettem ki appmonsterrel, az nem ment fel a másik alapú romra. Mindegy. A hangsúly nem ezen van. Hanem egy fix app lista szvsz jobb lenne. Tudja az ember mire számítson és a készítőnek is könnyebb mert van egy fix, amit bele kell tenni, a többivel meg nem kell foglalkozni.
-
sto1911
veterán
Koszonom mindenkinek, aki mellem allt (gondolom nem veletlenul)!
@(#49570) V.Stryker:: miert nem ment fel a Talk siman?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
kelzsoca
üzenetére
Feltettem ezt az új RLS-t.Tök jó. Köszi,hogy megcsináltad.
Ezzel szemben meg had javasoljak/kérjek valamit: Esetleg tudnád egységesíteni a romjaidban a programokat? Értem ez alatt,hogy lehetőség szerint mindig ugyanazok legyenek a romjaidban. Volt hogy kimaradt anno a talk,rádió stb.(Ezek azért már többnyire benne vannak) Az FLB 10b-ben pl benne volt az Újraindítás progi, felteszem az RLS-t, abban meg már nincs benne. Ezt most könnyen pótolom, de pl a Talk-al annó sz.ptam.
A többieknek:
Mi ez az agresszió itt a topikban? Mindenki robban szét a tesztoszterontól így tavasszal?
Könnyitsetek magatokon, ha nincs ki könnyítsen, vezessétek le kellemes formában. 
-
ux1
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Mindíg becsúszik egy két ilyen. Nem veszi a lapot, aztán meg csinálja a fesztivált.

Knyihár úr miért nem mész a 3.14csába, és oldod meg a problémáidat magad. Ez így elég rossz belépő.
-
Pumika1975
senior tag
A kerítés tényleg alacsony!!!

-
_X10Dead_
aktív tag
Nem lehetne ezeket a fightokat emberi idopontban tartani?
Egyreszt lemaradtam a surujerol, masreszt elkesek a melobol, miattatok...
-
-
Ren Hoek
veterán
válasz
barnam_
üzenetére
Most eskü, idáig majdnem mindent olvastam, de ez nekem új (úgy tudtam csak a T-s korábbiakra jó a custom ROM, és mindegyik gen1-es, telenorosokon touch halál van)... Akkor telenoros/djuice-os készülékeken mennek egyes ramok? Melyikek azok? -ROM telepítésre gondolsz-
Holnap meg cimbora telót venni... Szóval jó lenne tudatni vele, mert szerinte a 2.1 az lassú.
(#49547) Lacka89: Reggelre már nyomod sem lesz itt

-
válasz
rex1872
üzenetére
Üdv,
- Esély (kevés) csak pixelhibára van, gradiens és felezett ramra nem. Tehát nem kell csodazip, és a T-Mobile-os változatot fel ne tedd! (Mivel csak az van.)- Rom telepítés előtt kiveszed a sim kártyát, majd ha elindult a telefon, kiveszed a pipát a data enabled elől (nem jut eszembe pontosan hogy van a magyarban). Vagy felteszel egy apndroid-ot. Utána mehet bele a sim kártya.
- Gyári fólia elég vacak minőségű, gyakran lég buborékos is. Érdemes leszedni vagy lecserélni. Keresővel biztos találsz, én magam nem használok rajta.
-
rex1872
csendes tag
Üdv!
Ha minden igaz, holnap mehetek a Blade-emért. Kezdőként szépen olvasgattam a topicot, átolvastam az 1. hsz.-t, DE
- nekem Telenoros lesz, arról pedig egyáltalán nem szól a fáma, csak T-s változatokról. Szóval, várható-e pixelhiba, meg feloldatlan ram, mert ha nem, akkor úgy veszem ki, nem kell feltelepíteni a csodazipet a Telenorosoknak, ugye?
- Androidos kezdőként nem tudom, milyen eredeti gyári, és egyéb, marketről leszedhető programok zabálnák az internetforgalmamat bekapcsolás után. Most egy eszméletlen rossz internetcsomagom van (13HUF/10kB), de holnap fogom a szerződést elfaxolni, melyben 1GB-ot kértem havonta, remélem, az elég lesz. (Mivel nem lakossági, hanem kiemelt ügyfél vagyok, nem igényelhetek lakossági internet csomagokat, és az üzletinek pedig hosszabb az átfutási ideje, és sajnálom, hogy előbb lesz készülék, mint hozzávaló netcsomag, de ez van.) WIFI az rögtön lesz. Lehetséges majd valahol az elején letiltani a mobilnetet, és megmondani a telefonnak, hogy csak WIFI-t használjon?

- Szeretném a kijelzőjét megvédeni, ezért ha lekopik a gyári fólia, tudtok ajánlani olcsó, de jó minőségű fóliákat a kijelzőre, ami tartós is? Esetleg helyet Bp-en, ahol fel is ragasztják?
Előre is köszi.
-
Stylie
aktív tag
Olyat tolt már valakinek a telefon, hogy feloldás után ha valamilyen alkalmazás futott éppen, becsíkoz és újraindul?Eddig kétszer ezt eljátszotta (Kelzsoca féle R8 van fent, ha ez számít)
Más: Orange San Francisco-ra való új rom rakása ugyanúgy zajlik, mint a ZTE-n? (Recovery még nincs rajta, azt is ugyanúgy?
)
-
válasz
Razor_alpha
üzenetére
Én ezt figyeltem meg, de lehet hogy tévedek

Viszont nekem csak akkor villog, mikor megjelenik a feloldó csúszka. -
kelzsoca
félisten
################################################
T-MOBILE =>ZTE-BLADE ROM BIZTONSÁGI MENTÉS
################################################>>>Módosítatlan backup!<<<
Recoveryből telepíthető változat!
A most forgalomban lévő készülékeken ez a rom található!
MD5: 8e8367ac13c13de404b978d1976ad97f
################################################
AZ ESETLEGES ADATVESZTÉS VAGY A TELEFONBAN KELETKEZŐ KÁROKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK!
MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VÉGEZZE EL A MÓDOSÍTÁSOKAT!################################################
-
_NCT
addikt
válasz
Keeperv85
üzenetére
Én sem a gyári launchert használom, az az első amit kivágok belőle. ADW EX-et használok, avval is hasít, nem a sebességgel volt bajom a korábbiakban sem, hanem a random reboot, screen freeze és társai de eddig ezek jól működnek

3.0.1.4 helyett most 3.0.0.6-ot használok CW-ből, lehet ez is jót tett neki :S Passz....
Mellesleg én semmilyen rendszeren nem használok magyar nyelvet... Kell az a kis angol...

-
válasz
Razor_alpha
üzenetére
Akkor villog pirosan, ha nincs térerő, vagy éppen keresi a szolgáltatót.
-
Razor_alpha
tag
Az ominózus etetési tilalom videó.
Egyéb: A pirosan villogó vissza gomb (esetek 30%-ában), mit szeretne pontosan tudatni vele bootupkor, idővel elmúlik szépen, de azért nem vagyok meggyőződve róla, hogy ez jót jelent
flbr10b -
Keeperv85
nagyúr
Próbáld ki A Go Launcher EX-e. Hasít vele! Már a korábbi verziók is gyorssak voltak ezzel a cuccal, de ez csak javult.
Ami viszont nem javul, az benne lévő magyar fordítás... Elvileg Linuxon lehet szerkeszteni a forráskódot, gyakorlatilag nem fogok azért Linuxot használni, hogy ingyen bedolgozzak nekik..
-
-
_NCT
addikt
válasz
sto1911
üzenetére
Tömegelőtől nem leszel agresszív, csak az intravénás szteroidoktól....
Csakhogy én is bele vau-vau.... 
Mellesleg sto1911 kolléga az egyik legsegítőkészebb ember itt a fórumon, talán a legtürelmesebb is, nekem a komplett leírása, a HSZ-ei sokat segítettek, úgyhogy nemtom miért kellett neki ugrani....
Amúgy a CM7 RC3 egész jó, ez kivételesen nálam sem ajánlott, külföldi fórumokon is mindennapi használatra ajánlják.... Ha holnap kibírja nálam, akkor másnál is

-
Keeperv85
nagyúr
-
Cool Face
aktív tag
FLB R11-es főzött romom van. Találkozott már valaki olyan hibával hogy a játéknak telepítés után nincs hangja?
Pár napja tettem fel a Worms-öt, eleinte volt hangja aztán csak úgy egyik indítás után elszállt. Hiába tettem újra nem használ... ma pedig a need for seed shift nél volt ugyan ez, de viszont itt már a kezdetektől fogva nincs hang.. WTF?? Fent van még a HAWX annak van hangja, a GT racing-el együtt. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
sto1911
üzenetére
Android 2.2 (Froyo)
2010 májusában mutatta be a Google az I/O fejlesztői konferencián:- Feljavított böngésző: Flash 10.1 és akár háromszor gyorsabb JavaScript
- JIT támogatás, amely a CPU igényes feladatokat 400-500 százalékkal gyorsíthatja
- Stream és push támogatás
- Adhoc WiFi megosztás
- Teljesítmény és felületi javításokForrás: Auth Gábor
-
Speeedfire
félisten
válasz
kelzsoca
üzenetére
Elvileg szerdán hozza a futár, addig ki akarom okosítani magamat. Szeretek utána olvasni mindennek.

Én csak örülök neki, végre nem kell meghúzni magamat minden kis apró dolgon.

sto1911: Jól hangzik. Bár az utolsó 2-nek nem tudom mennyi hasznát tudnám venni (net tethering, USB host billentyuzethez meg egerhez).
Ez van, kihasználják a linux adta lehetőségeket. Van aki webszervert futtat rajta, bár nehezen tudom elhinni, hogy nem hal meg alatta szegény router.

-
sto1911
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nem tudok mas SD panaszrol.
Miben masak a 2.2 ROM-ok? Sokkal gyorsabbak, alaposan atszabtak a 2.2 Androidot + a GUI a 3D gyorsitot is hasznalja + alapbvol rootolva vannak (utobbi 2 megoldhato gyari 2.1-el is). Masban nem nagyon lehet eszrevenni, ilyen ritkan (szerintem) hasznalt feature-ok vannak benne, mint a net tethering, USB host billentyuzethez meg egerhez

Router tema: na, az mar beteg...
@(#49515) Aggregátor: es ha fizetni kellene, orditsd le a fejet, hogy ne turkaljon a penztarcadban!
@(#49523) Nohab61: szajkarate, nekem meg csomo ukran haverom van, megsem vagok fel vele. Dobj egy cimet Lacka, lemegyunk egy teara

[ Módosította: ollie ]
-
kelzsoca
félisten
válasz
barnam_
üzenetére
Én nem készülök semmivel

(#49517) Speeedfire
Remélem veszed a viccet azért, mert itt az enyhe szurkálások, piszkálások előfordulhatnak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mikor lesz meg a telefon?
(#49519) Sorcery
Szerintem be kell álljon, viszont ez SIM függő is, mert több vodásnak is azonnal hibátlanul írja ki.
-
Speeedfire
félisten
válasz
sto1911
üzenetére
Másik típusra nem panaszkodtak eddig?
Ja, adtam neki. De vannak akik még ennél is jobban belemásztak a dologba. Letöltés után emailt küld és ki is csomagolja a fájlokat a megadott mappába. stb stb
Miben mások ezek a romok? Mik azok amikben különböznek a gyáriaktól? Elvileg ugye bármit fel lehet pakolni rá, illetve mivel linux az alap módosítani is lehet ezeket.

kelzsoca: Hát ez nem volt valami segítőkész válasz.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
sto1911
üzenetére
jaja az komoly volt, majd a boltban is azt mondom hogy az isten fizesse meg! remélem nem szaladnak utánam...

(#49514) kelzsoca: akkor lehet kipróbálom. Az eredeti SS bevált. De csak ha nem lesz szerdán új rom

(#49516) thomikaf1: jogos, 7 körül néztem, akkor még nem volt kinn.
-
kelzsoca
félisten
-
sto1911
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Lattam mit muveltel a routerrel

SD: Minel gyorsabb annal jobb, a Kingston 8GBCL4-est allitolag nem szereti, nalam nem volt vele baja.
@(#49508) Keeperv85: nem is egy oran belul, hanem 20 percen belul irta be, hogy neki VIP zip kell. Felvilagositanam, hogy a VIP felaras, valamint az ingyen aggya' man, Isten fizesse meg hozzaallas amugy is boki a csoromet.
-
-
Speeedfire
félisten
válasz
sto1911
üzenetére
Olvasgattam a recovery és más dolgokat. Csak a készítésről nem, de ahogy látom azt nem lehet.
Hát elsőre marad a gyári, aztán úgyis ráveszem magam a moddolt fw-re.
Tplink alatt is csak 2 percig bírtam ki a gyárival.

kelzsoca: Értem és ti akkor ezt hogy oldjátok meg?
Más: Több helyről is hallottam már, hogy kényes az sd kártyára a teló, illetve más androidos teló is. Vannak ajánlott sd kártyák? Mert van class-ból is van 10.

-
kelzsoca
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Van valami leírás fw készítésre, magyar nyelven előny.
Ilyen leírás és segédlet nem is fog készülni

(#49501) thomikaf1
Akkor szódával azért elmegy?

-
thomikaf1
tag
nem rossz ez a svéd főzet, de nekem jobban bejön az FLB féle kotyvalék
még adok neki egy kis időt, aztán ha nem jön be, akkor megy vissza az flb r10...
Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Megcsináltam újra a visszaállítást, előtte wipe, format, stb, de így se.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

Pár napja tettem fel a Worms-öt, eleinte volt hangja aztán csak úgy egyik indítás után elszállt. Hiába tettem újra nem használ... ma pedig a need for seed shift nél volt ugyan ez, de viszont itt már a kezdetektől fogva nincs hang.. WTF?? Fent van még a HAWX annak van hangja, a GT racing-el együtt.