Hirdetés
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hivatalos képanyagon a Xiaomi 15 Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Liectroux N7S-U - nem tudom hol, de takarítok
- DeepSeek-kurzusokat indítottak a kínai egyetemek
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Meda in China 😅
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
Aktív témák
-
zcsongor
tag
Sziasztok!
Már egy jóideje az r8 lite-ot használom, és most jött elő először ez a probléma: fényképezőnél és kameránál függőleges csíkok jelennek meg, semmit nem állítottam... a kész képek már jók. Ez mitől lehet?
-
zcsongor
tag
Sziasztok!
Az flb r8 hun lite-ban tapasztaltam egy kisebb bugot, de lehet, hogy csak a routerem viccel velem. Siman tudok kapcsolodni az itthoni wifire, de az ip cim lekeresnel latszolag "megakad", kozben pedig megis van net, csak nem jelzi ki (3G ki van love). Ez mi lehet?
-
zcsongor
tag
Sziasztok! Ha a hatlap nem illeszkedik szepen a telefonra (1-2 mm-es szunet nehol, pedig visszanyomtam rendesen), plusz a tetejen is kicsit deformalt, akkor vihetem gariba, vagy kirohognek? Szoftveresen teljesen rendben van.
-
zcsongor
tag
Sziasztok!
Az r8-as lite rom van fent, nagyon meg vagyok fele elégedve, 2 kérdés merült fel bennem a használat közben:
1) hol tudom beállítani azt, hogy ha hívok valakit, és felveszi, akkor ne rezegjen? sehol nem találtam
2) a régi sony ericsson-on megszoktam, hogy telefonykönyvben csak nyomogatom a billentyűket, és rögtön a megadott betűhöz kerülök, de itt a névjegyzékben nem bukkan fel automatikusan a billentyűzet, és ha sietek, ez zavaró. erre van megoldás, vagy esetleg egy külön app, ami ennek eleget tesz?
Előre is köszi!
-
zcsongor
tag
Én feldobtam a lite-ot, eddig nagyon zsír (kb. 5 perces a rendszer
)! Az a kis E betű az óra mellett mi akar lenni? EDGE? Ugye nem 3G?
-
zcsongor
tag
@kelzsoca: a tökéletesített r8-at mennyire ajánlod mindennapi használatra? A mostani gyári 2.1-update1 nem annyira sűvít, ellenben hibába nagyon még nem ütköztem.
[ Szerkesztve ]
-
zcsongor
tag
Sziasztok!
A T-mobile-os pakkban külön van a memóriakártya, vagy a telefonba alapból beletették?
-
zcsongor
tag
Sziasztok!
Nem találtam külön témát az androidról, szóval ide írom a kérdésem. Azt hiszem én is ezt a készüléket fogom megvenni decemberben, de ez lenne az első androidos telefonom, és szeretnék előtte egy gyorstalpalót "tartani" magamnak. A mostani telefonomat (K800i) modolgattam, a rootolás is okés, de a recovery mire jó? Van valamilyen oldal, ahol ezek a dolgok össze vannak gyűjtve?
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Opel topik
- Asztalos klub
- Vélemény: de miért kellene eladni az Intelt?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- További aktív témák...