- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
Aktív témák
-
TOZ
addikt
válasz bikebutcher #48620 üzenetére
Ejjel kell tolteni. Nem piszkalni a telefont es akkor nem szamit, hogy nem szorul az usb rendesen :-) A Nillkin tok tenyleg kivalo. Semmi gagyi erzete nincs.
-
turho
addikt
válasz bikebutcher #48571 üzenetére
Felkínáltam 1 db-ot, dobozost, kendő+tok+fólia egyben, origi, 2500 pénz. Nem vágom mi ezzel a baj
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
esox
senior tag
válasz bikebutcher #48589 üzenetére
én még mindig nem értem, hogy mi og ennyibe kerülni és mit promóz a T?
Egy uj ZTE készülék gondolom...__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
OLE-3
tag
Tényleg nagyon jó a Nillkin tok. Egyetlen baja, hogy kicsit át kell szabni az usb kábelt, hogy ne essen ki. Amúgy korrekt, a fólia és tökéletesen passzol.
-
kungzi
veterán
válasz bikebutcher #48578 üzenetére
és szerinted árban hogy fog alakulni?
-
Xmodule
őstag
köszi a tippet vettem egyet én is. meglatjuk milyen
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
TRob1
veterán
350 tok, az már szép összeg. Ennyit még 1 bolt se ad el 1 fajtából. Adót már befizetted?
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
nananuka
csendes tag
válasz bikebutcher #45161 üzenetére
Megjött a tok!
Kösz mindent! -
m_peti01
csendes tag
megjött a tok + az ajándékok :-)
köszi szépen+1 elégedett tulaj
-
Ronam
addikt
írtam is mailt.türelmetlenül várom a szállítmányt
[ Szerkesztve ]
-
esox
senior tag
válasz bikebutcher #40271 üzenetére
Szia bikebutcher,
nekem is megjött a tok két fólia, kis törlőkendő és az akis lógó vacak.
Amit nem tudok, hogy a kék lapon milyen fólia van? Mire való az?a szilikon tokok nem jönnek jóval olcsóbban mint terveztük, (ez is vám miatt) 1700ft/db-ra jött ki van szett is amiben van 2db fólia + egy törölgető bizb*sz 2000-re jön ki
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
róland
veterán
1800-as akksi valószínű, engem is érdekel.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
gblasius
csendes tag
Bikebutcher!
Ha megjött az 1800-as akksi,és minden frankó vele,akkor én egyre vevő lennék.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Lehet hogy rosszul tudom de a nagyobb kapacítású akksik nem vastagabbak? Általában szélesebb hátlap kell hozzá.
-
quadgenya
csendes tag
van még szilikon tokod?
-
l700
csendes tag
Végre egy biztató válasz! Közben ezt találtam, ez nem lehet jó hozzá?
link[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Az akku erdekelne
-
DM43
őstag
válasz bikebutcher #29260 üzenetére
van kül. gps app amivel figyelheted a teljesítményét, nekem a rekort 23 műhold volt aminek a jelét látta és tudott is csatlakozni rá.
Ha ez igaz, akkor gyorsan dobd ki azt az app-t. A GPS rendszer 21 aktív és 3 tartalék műholdból áll, amelyek közül a Föld bármely pontjáról egy időben max 12 darab látható.[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz bikebutcher #29252 üzenetére
A rom felrakása előtt volt teljes formázás minden szinten, vagy esetleg teleszemetelt telefonra dobtad fel a romot, gyári alap launcher vagy esetleg valami más?
User error lesz valószínűleg
-
istnag
addikt
válasz bikebutcher #29252 üzenetére
Most nem azért,hogy okoskodjak,de,ha ez általános lenne akkor tudnál róla szerintem Te is és Kelzsoca már kijavította volna...tehát a hiba az ön készülékében vagy annak felhasználójában keresendő és ezt nem bántásból írom,de ilyen bug/feature -ről még nem olvastam...
qltsar: Igazán nem értem a gondot,ha van egy update.zip amiben azok vannak amik ki lettek szedve,akkor, ha valaki azt megnyitja látja,hogy mi nincs a romban. Ha valaki meg nem olvassa el azt a két sort -ahol oda van írva,hogy mire jó az uodate.zip-,akkor egy egy oldalas szöveget sem hinném,hogy átnyálazna...
[ Szerkesztve ]
-
djkrisz1
csendes tag
válasz bikebutcher #28542 üzenetére
itt vannak hasonlok [link]
-
esox
senior tag
válasz bikebutcher #27125 üzenetére
részemről sincs harag, próbáltam én is a legolcsóbb cuccost megtalálni
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
esox
senior tag
válasz bikebutcher #27035 üzenetére
bikebutcher kis sértődöttséget érzek a hangodban, de nem értem miért... ez nem a ki az ügyesebb játékok fóruma. Gondoltam szólok mindenkinek, hogy van 2,5 + 3 fontért is tok, szemben az 5,5 + 3 ár helyett, főleg úgy hogy legtöbb eladónál nem volt jelölve Mo-i célpont.
(Az 1000 Ft akkor lesz ezer Ft, ha mindenkinek ingyen elküldöd, vagy oda megy hozzád a cuccért.)
Én már jó pár éve ebayezek és nem azért írtam, hogy 1800ért is lehet kapni, hogy bárkinek is keresztbe tegyek ezzel, főleg nem neked, hanem pont azért, hogy egy relative jó árú cucchoz jusson hozzá bárki, aki saját maga akar rendelni. Jó pár hete keresgetem már a legjobb árú tokot, hidd el nem tegnap este volt az első próbálkozásom...
A fórumozók nagytöbbsége egyébként úgy is hozzád fog fordulni, mert szeritnem 20-30 ember nem sok, de annyinak nincs ebay+paypal accountja, akinek meg van, az meg úgy is el tudja dönteni, hogy mi a jobb neki.__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
Alexios
veterán
válasz bikebutcher #27035 üzenetére
nem értelek, direkt rámentem a rendelésre, mikor összegzi is csak azt mutatja, hogy 3,5 + 3 font, nem dobja meg hirtelen az árat. Ha 3 font van kiírva akkor 3 font, nincs olyan hogy utólag variál.
-
esox
senior tag
válasz bikebutcher #27021 üzenetére
From amount 1,803 HUF
To amount £5.50 GBP
Exchange rate: 1 HUF = 0.00305047 GBPés mivel ennyit emelt a számlámról ezért tuti, hogy 1803 Ft, modacon pedig már pár embernek meg is jött, Ha mégsem jönne meg, jön a paypal customer protect...
többször rendeltem már kingkongból és nem kértek 3 fontnál többet eddig még soha.__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
Alexios
veterán
válasz bikebutcher #27021 üzenetére
miért lenne hülyeség a 3 fontos posta?
-
mira72
őstag
válasz bikebutcher #26964 üzenetére
ezzel valahol összefutottam neten 0.99 dollárért, free postával
minyá megkeresem és linkelem...MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
Indiant
addikt
válasz bikebutcher #26961 üzenetére
Előről nincs kép róla?
-
bunnyhu
senior tag
válasz bikebutcher #26895 üzenetére
Bocs hogy okoskodok, de ugye a 150db EU-n kívülről rendelt toknál ugye rászámoltad a VÁM-ot és a VÁM-mal növelt összeg ÁFÁ-ját is?! Mert hogy felakadsz vele a vámon, az hótziher. Értem én, hogy sok az 1300ft plusz, de hogy 150db tok szétosztását nem vállalnám be ennyiért, az biztos. Becsüllek meg minden a lekesedésért, de azt hiszem egy picit nem vagy tisztába azzal, amit fel akarsz vállalni - persze becsülni kell a szent őrülteket, nekik köszönhetjük a freeware-t, csak nem vagyok benne biztos, hogy naív vagy vagy tényleg szent őrült aki tudja mit csinál és vállalja
4070TiS, 13600K, 64GB DDR4, Reverb G2, TM wathog, crosswind.
-
lac14548
aktív tag
válasz bikebutcher #26895 üzenetére
hogy néz ki a tok?
a megadott oldalak egyikén se találok ZTE készülékhez semmit...
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest