- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Aktív témák
-
bikebutcher
csendes tag
nem említettem hogy baj lenne vele. csak felmerült bennem a kérdés hogy hogyan lehet Nillkin tokot hamisítani..(:
tedd fel vaterára és leütik még ma.. (:
rengetegen nem jutnak el ide
amikor az első körből azt hittem a nyakamon marad és feltettem 1 hétvége alatt 3000 megtekintése volt a hirdetésnek.[ Szerkesztve ]
-
-
bikebutcher
csendes tag
már nem azért de nillkin tok hogy lenne hamis?
blisterben jóval olcsóbb mint polybagban, ráadásul a kínai eladó is külön megveszi blisterben és ő csomagolja át mert a polybag is kapható külön
ami így elég vicces..nos a tegnap érkezett áru mára el is fogyott aki szeretne magának tokot dobjon emailt bikebutcher@gmail.hu
jövőhéten rendelek 10 nap múlva jön újabb 100 db
valószínűleg heti rendszerességgel fogok rendelni amég igény van rá
árak:
tok 2000/db
fólia 300/db(vastag maximálisan karcálló és nem gyűjti a tapicskolás lenyomatait)gari, kipróbálási, csere opciók élnek
még valami: ki az aki nem ajánlja a szilikon tokot? és miaz hogy gyűjti a port? hát drágáim eddig 350 boldog szilikontokos tulaj van akinek én adtam el, senkinek nincs ilyen problémája, de ha lenne, és én beszéltem rá a tokra hát fizetem az új házat ha tényleg a tok miatt karcolódik...
la paz!
-
bikebutcher
csendes tag
sziasztok
lesz tok, előzőekre való tekintettel meg a 27 000-res mínuszom kiegyenlítése végett
2000ft az ára, jövőhét közepén érkezik, kövezzen meg akinek ez sok(: de 160an már elégedett boldog felhasználói (:ebay-ről nem ajánlott venni, a srácnak az utóbbi hetekben csak negatív értékelései vannak
akinek nem jutott: ha ez megnyugtat nekem se, mert az előző rendelésnél fele érkezett meg így a sajátom is oda kellett adnom (: viszont jövőhét közepére várom a következő csomagot, már most majdnem teljes a létszám ha ezen felül is lesz érdeklődés akkor rendelek majd folyamatosan.
akik már a legelején lehúzós csalónak könyveltek el azoknak ezúton is köszönöm, sajnos eddig nem volt energiám se időm reagálni rá, de nem is kell, legyen referencia a 100+ elégedett ph-s tulaj(:
szépeket,
üdv
Márkps.: hogy ne legyen emiatt szétoffolva a topic itt elértek : bikebutcher@gmail.com
privát helyett is emailt írj kérlek -
bikebutcher
csendes tag
na végre megérkezett minden tok sőt jár mellé kijelző védő fólia is 2db (:
lehetséges hogy lesz mégegy rendelés így akit érdekel itt elér
bikebutcher@gmail.comakku felejtős, csak egy átmatricázott 1250mAh teljesítményű ami azért elég gáz.. betettem blédbe és annyit mutat.
üdv
-
bikebutcher
csendes tag
lesz megoldás ha minden jól megy!
nemcsak 1800mah-s akksi jön 1 hét múlva hanem komplett ház is
sajnos 2011től megváltozott a vám szabály és nem 70 hanem csak 7 dollár alatt nincs vám így hiába jön kínából bármi termékminta álnéven levámolják rettenetesen
még nem tudom megéri e az alkatrészeket behozni de ha igen mindenképp jön infóa komplett ház nem lesz eladó mert nekem is repedt a kijelző de ha megvan hogy vámmal postával mindennel együtt mibe fáj akkor jelzem nektek.
némi infó
a szilikon tokok nem jönnek jóval olcsóbban mint terveztük, (ez is vám miatt) 1700ft/db-ra jött ki van szett is amiben van 2db fólia + egy törölgető bizb*sz 2000-re jön kispeedshop is hozni fogja a tokokat 2500-3000 közötti áron ( tőlem nem akarták megvenni 1700 ér pedig paráztam h a nyakamon maradnak )
akksi 1800mah kb 1500ft lesz ha megjön beviszem a magyar képviselethez hogy áment mondjanak rá mert taiwanról jön, nem akarom úgy ajánlani hogy nem teszteltem le..
komplett házat 4000ft ért vettem, de mivel még csak jövőhéten postázzák nem tudom rá se az árat se a vámot
kérdésekre szívesen válaszolok
üdv[ Szerkesztve ]
-
bikebutcher
csendes tag
karcra nem de por, homokra elég agresszívan reagál, nekem keletkezett két kis horpadás mikron méreű pont homokszemnek felel meg de akkor is ott van, azóta fólia is van a kijelzőn..
szilikon jobban bejött mint a neoprém, de izlés kérdése
apropó mrá a vámon van a csomag akit érdekel itt láthatja remélhetőleg jövőhéten 140 tulaj lesz boldog használója a szilikon tokoknak(: -
bikebutcher
csendes tag
már nem azért de itt egy társaság fórumozik és ha jólesik akkor offol amikor akar
sokszor nekem is jólesik simán nem konkrétan a témával kapcsolatban eltársalogni.másrészt nincs kint a fórum címében se az első hszben hogy ez kizárólag gyp-s segítő vagy technikai kérdések megoldására született volna
aki el akar menni mélyebb irányokba és csak blade technikai vagy szoftveres posztokra kommentelni az nyisson egy másikat, tegyen benne konkrét kitételt, ki mikor milyen jelleggel mit és hogyan szólhat hozzá, így ki van védve hogy a tudatlanok zavarják a nagyérdeműt és le kelljen szállni a magaslóról hogy át legyen nyálazva 400+ hozzászólás.
amúgy meg nem tökmindegy? van kereső ha konkrétan érdekel valakit egy téma megtalálja, nem hiszem hogy egetrengető áttörésekről marad le bárki is az offolások miatt.
[ Szerkesztve ]
-
bikebutcher
csendes tag
válasz gordonfreemN #29226 üzenetére
mint már írtam 1000/db nézd meg a hirdetést
üdv -
bikebutcher
csendes tag
válasz kelzsoca #29254 üzenetére
volt
teljesen szűz t-s volt a teló első rom amit felraktam de előtte mindent a leírások szerint + az eddigi fórumtanácsok szerint követtem el@dani: osztom api29 véleményét, napi szinten használom, tökéletesen megfelel, van kül. gps app amivel figyelheted a teljesítményét, nekem a rekort 23 műhold volt aminek a jelét látta és tudott is csatlakozni rá.
más:
hátha valakit érdekel, megtaláltam a korábban említett bináris karórák nyomán készült egyik legjobb binary clock-ot -
bikebutcher
csendes tag
kelzsoca r11 romban a desktopom gondol egyet és eltűnik.
sűrűn megcsinálja, csak reboottal jön újra elő
valami magyarázat?
üdv -
bikebutcher
csendes tag
válasz gordonfreemN #29226 üzenetére
1000/db ha kell postázni ~150 a sima levél
-
bikebutcher
csendes tag
sziasztok
ha még valaki nemszánta el magát az legyen oly kedves írjon már nekem egy privit
15 (szilikon)tok kellene hogy meglegyen a 100 még a héten szeretném megrendelni hogy jövőhéten én is írhassam : "megjöttek a tokok" ((:pace
[ Szerkesztve ]
-
bikebutcher
csendes tag
felberült bennem a kérdés hogy létezik e ezekhez hasonló óra androidra
találkozott már valaki hasonlóval?[ Szerkesztve ]
-
bikebutcher
csendes tag
hello
respect kelzsoca az r11 ért
mivel ez az első főzöt trom a telefonomon, még kező vagyok a témában,
a kérdés ami felmerült bennem hogy: jól gondolom ha ebbe integrálva van az A2SD akkor ha jól csináltam az sd-m particionálását most bármit telepítek automatikusan az sd-re megy?
hol tudom ellenőrizni ezt?
köszönettel
M -
bikebutcher
csendes tag
Kedves esox nincs itt sértődöttség, és ha félreértettél neharagudj a nyers fogalmazásért nincs sok időm átgondolni a gépelést a napi darálás közben alig jut időm a fórumra.
az 1000ft az egy ezer forint így is hirdettem meg és mellette ottvan hogy személyes átvétel esetén szerintem ebből mindenki le tudja szűrni hogy ha postázni kell akkor azt a 120 ft-ot még rá kell majd szánni.
szintén nem ma kezdtem az ebayezést napi szinten bonyolítunk le a cégben alkatrészrendelést és azért próbáltam a kínai fonalat előtérbe helyezni mert (halkan megjegyzem az ebay-es termék is onnan jön közvetlen) shenzenből napi szinten jön gyűjtőfuvar a Dhl szervezésében így nem csak az 1000ft/db áras előnyt élvezhetjük hanem a rendeléstől számított 4 napos átfutási időt.
mégegyszer elnézést ha a rövid eszmecserénk félreérthető lett volna[ Szerkesztve ]
-
bikebutcher
csendes tag
válasz Alexios #27038 üzenetére
@adam014 nem értem most mit kell ezt ennyit rágni
olvasd át ezt http://ttsz.weblapom.com/2011/01/13/zte-blade ha kell elküldöm az emaileket amit én kaptam az ebay-en, vagy próbálj meg többet rendelni.
az ebay-es kalkulátor mindig 1 db-ot számol, ha többet szeretnél venni akkor utánna az eladóval kell megbeszélned, 10 fölött vámköteles, az alapsztori abból indult ki hogy ha 1 db 3 font a postaköltség akkor endelünk sokan és a 3 font annyi felé oszlik, ez bukott el ott hogy sok darabnál nem 3 font hanem pl 30nál már 90 a postaköltség és 10 fölött a vámot is rávarrják
de felesleges tovább magyarázni szerintelm teljesen egyszerű az egyenlet, ott veszem ahol olcsóbb. és ezzel általában mindenki így van.@Moon70 belefér pont tágul annyit a bőrtok. bár attól függ milyened van, én egy kínai elöl androidos belül puha tokot használok valaki linkelte már itt
-
bikebutcher
csendes tag
válasz Alexios #27023 üzenetére
mert rosszul számolja az ebay
kb 3man álltunk rá a témára és mindhármunknak 2300ft/db áron jönne ki akármennyit rendelünk mivel eleve magas hong kongban a tok ára + ebay % + posta
csak a csomag postázása 300 CNY@esox gratulálok a vételhez, szerintem ez most nem ki az ügyesebb játék már 60 rendelés van még 40 és lesz 100 zte tulajnak ugyan olyan tokja 1000ftért
van akinek számít a 800ft van akinek nem@bunnyhu nem egészen pontsan de a lényeg hogy az ebay-es srác berendelt 1000db minden színből és mivel ő gyártótól veszi kb 1 dollárra jön ki darabja, innentől csak lehúzás
viszont akármennyire kerestem én sajnos nem találtam free shippinggel ilyen tokot.mindenesetre 50 db még mindig maradni fog ugyan ugy 1000/db áron szóval egy ideig lesz tok ellátás..
@Ren Hoek véd sokat. ráadásul ennek a tipusú házborításnak jellemzője hogy "lehámlik" a használattól, a tok meg legalább megóvja
egyébként fóliákkal meg rogyásig van a net, 1-2 dolláros tételek és az valóban free shipping
[ Szerkesztve ]
-
bikebutcher
csendes tag
-
bikebutcher
csendes tag
sziasztok!
előre is elnézést az offolásért
tisztában vagyok vele hogy nem apróhirdető de sokan olvassátok és nem kereskedelmi jelleggel írokidézet alant:
csoportos üzenet ZTE Blade tok ügyében
sziasztok!
az ebay-es üzlet behalt, rengeteg pénzbe kerülne feleslegesen, szám szerint 2300 ft / darab mire itthon van.
ezért nekiültem ujra és sikerült felvenni a kapcsolatot egy kínai céggel, akik a gyártótól tudnak rendelni
hogy érthető legyen gyártó NILLKIN (www.nillkin.com) a cég pedig Lieko Industiral co. (Http://www.lieko.com)nos a lényeg. itt van nekünk Fred Liu a kontakt aki DHL-el tudja küldeni a csomagot ami azt jelenti hogy 4 nap alatt nálam van
viszont a nagy felkiáltójeles rész hogy nekem ehhez minimum 150 darabot kell rendelnemígy darabja 1000ft-ra jön ki ami jelentősen kedvezőbb mint az előző lehetőség
mivel nekem ez rengeteg pénz, azt szeretném kérni aki biztosan szeretne egy tokot és hajlandó elutalni számomra az összeget az vegye fel velem a kapcsolatot emailben, mivel ott jóval könyebb kezelni az üzenethalmazt mint itt...tehát mégegyszer
1000ft/db
rendelhető átlátszó, szürke, fekete és kék szín
minnél előbb jelezzetek vissza
belazmark@gmail.com
20 918 07 94
beláz márkp.s. a bizalmatlankodókkal szívesen találkozom ha kell workshopot tartok vagy akármi, csak mozduljon valamerre ez a tok rendelés(:
komolyra véve a szót emailben kaptok visszaigazolást, bankszámlaszámot akár az okirataim beszkennelve.. nekem mindegy csak legyünk legalább 10anp.s.2. eddig 37 konkrét tok rendelés van tehát sok nem kell
üdvköszönöm a türelmet!
-
bikebutcher
csendes tag
válasz cowboy_bebop #24855 üzenetére
szia
köszönöm a hitelrontást, nagyon kedves így ismeretlenül is..linkeltem a hirdetésben honnan rendelem, volt is raktáron 18 db-ot adtam el múlthéten
ebayről meg nem rendelhető, mivel a srác kifogyott de, bárki megrendelheti a gyártótól ugyan ennyiért
http://nillkin.com/En/main.asp
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Alkoholista nevelde
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- Kompakt vízhűtés
- Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel