- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Aktív témák
-
nov2016
csendes tag
válasz
szezso155 #37988 üzenetére
Tapasztalatom az akkuval:
A bekalibrálás ok, érdemes megcsinálni, de már kalibrált állapotban is előfordult hirtelen merülés (pl. egy éjszaka alatt 20%), pedig előtte 1-2% merült csak ennyi idő alatt.
A probléma nálam az, hogy vmi miatt nem tud elaludni a telefon, bármelyik alsó gomb nyomására felébred. Nem tudtam rájönni melyik alkalmazás miatt van, hiába lövögettem ki a task-okat. Egy újraindítás segít.Így aztán néha tesztelgetem a telefont, megnézem hogy feléled-e Menü gombra, mert akkor nem alszik és durván merül.
Kikapcsolt képernyőnél 125MHz-re korlátozott procival (bekapcsolva fix 600MHz) csak telefonként használva 5-6 napot is kibír.
Netezve, update-elések, telepítésekkel együtt is elmegy 3-4 napot.A mindennapos töltés volt a legnagyobb félelmem az okostelefonokkal kapcsolatban, szerencsére nem vált valóra.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest