- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
kvojnovics #37346 üzenetére
Sajnos a tárcsázó valamiért hibával leáll, helyette töltsd le Marketről a Dialer One tárcsázót, ami mellesleg tud magyarul is.
A system/app mappából pedig távolítsd el Root Explorer-el a SmartDialer.apk-t, illetve az Emode.apk sem kell akkor.
-
pista59
őstag
válasz
kvojnovics #37346 üzenetére
Ez jó, kell egy másik tárcsázó, és kész.
-
kelzsoca
félisten
válasz
kvojnovics #29320 üzenetére
Igen, sajnos a JJ9-es rom több esetben dob ki FC hibával, ezt még nem jelezte senki sem, a fényerő állításánál jelentkező FC-ről már tudok.
Ezt a JJ9-et inkább csak teszt jelleggel tegyétek fel
(#29330) kmisi99
Mint azt már előttem valaki leírta, valószínűleg beragad a widget, és ez okozza a közel 100%-os CPU használatot, tehát majdnem kifagy tőle a készülék.
-
sonique
őstag
válasz
kvojnovics #23412 üzenetére
olyan altalanos programokkal van megtöltve ...
semmi szemét már mint ami nekem az -
Indiant
addikt
válasz
kvojnovics #22606 üzenetére
kicsomiztam az apk-t, sd-re átmásol és telepít
-
ux1
addikt
válasz
kvojnovics #20135 üzenetére
Bizony ez Sebastian romja a MODACO-rol
r03Nem neked, hanem úgy általában: .....
- Itt sok olyan ember van kinek okosabb a telefonja mint Ő maga valaha is lesz....
xD
Persze tisztelet a kivételnek, és akinek nem inge nem veszi magára.
mira72: Time Walker ???
-
sto1911
veterán
válasz
kvojnovics #20135 üzenetére
Ahogy elnezem ez is csak egy olyasfajta 2.2, mint amit itt linkelgetnek a forumban, se nem jobb, se nem tobb.
-
Zozoka73
tag
válasz
kvojnovics #15306 üzenetére
Bár ezek tényleg csak számok, de nekem tényleg gyorsabbnak, vagy jobban mondva gördülékenyebbnek tűnik a működése használat közben!
-
kelzsoca
félisten
válasz
kvojnovics #14760 üzenetére
A rom főzőcske ott indul hogy minimum linux-al tudni kell dolgozni
(#14772) EarL 007
Jövő héten jön a hivatalos kínai froyo rom, várhatóan minden nyelvi támogatás benne lesz.
-
törölt tag
válasz
kvojnovics #13566 üzenetére
Inkább mindenkivel osszák meg.
Tomash95: Csak bementél, kérted, hogy frissítsék (hivatkoztál a RAM-ra?) és ennyi? ClockWork meg hasonlók nem zavarnak bele a történetbe?
-
kelzsoca
félisten
válasz
kvojnovics #13193 üzenetére
Nem kellett volna felrakni.....
-
Saccco
nagyúr
válasz
kvojnovics #7293 üzenetére
Csak simán rá kell flashelni az újat, úgy ahogy anno a régit feltetted. Ha az alpha4 miatt kérded, az felmegy a régivel is.
-
kvojnovics
tag
válasz
kvojnovics #7287 üzenetére
Köszönöm, közben megoldottam!
Új kérdés! A régebbi-új bladen a recovery régebbi változata van fent! Ha ezt szeretném frissíteni, akkor simán csak a recovery új img-ét kell használnom, vagy a régit le kell szednem valahogyan?
Köszönöm!
-
Saccco
nagyúr
válasz
kvojnovics #5615 üzenetére
Megválaszoltad, azért megy a módosított, mert módosított.
A fő különbség a memória méret, az lett átállítva valahogy. Pontosan nem tudom annyira nem értek a mélyéhez.
-
Saccco
nagyúr
válasz
kvojnovics #5611 üzenetére
Azért áll meg, mert azokat az SFre készítették. A hardveres különbség miatt nem mennek azok a romok, a mi blade-ünkön.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
kvojnovics #5314 üzenetére
Lövésem sincs, a frameworkben van ahogy llaszlo irta, végszükség esetén esetleg ezzel megoldható: DIY Screensaver.
Ezzel lehet 4 féle csúszka közül választani, köztük a gyárit is. -
rum-cajsz
őstag
válasz
kvojnovics #5104 üzenetére
Semmi gond, nem basztatásnak írtam.
Elég jól halad a fejlesztés, és javítani szokták az ilyen alap hibákat.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
kvojnovics #5095 üzenetére
2. Ezt írják a 3. hozzászólásban:
"# Coarse location (location from WiFi / 3G) does not appear to be working. GPS is working great." -
agressor12
senior tag
válasz
kvojnovics #5095 üzenetére
Az a Rom még nem is Béta... ,csak alfa stádiumba van,nem csoda ,hogy nem mennek benne a dolgok!Az az inga óra megy egy lockscreeen ki kellet volna szedni telepítőből,de elvileg létezik rá program amivel le lehet cserélni...
-
devast
addikt
válasz
kvojnovics #3220 üzenetére
Hát az a probléma, hogy a meta-inf tartalmát nem lehet lementeni, az ugyanis nincs fent a telefonon, és talán az aláírásokon kívül rá se kerül. Láttam benne sign fájlokat, amit Android SignApk -val csinált szerintem, egy cert.rsa-t ami így fejből most nem esik le, meg ugye az update script. A scriptet nem lehet programmal generálni. Azt lehet, hogy mégis. Mondjuk a kitchen-ek ilyenek, szépen le van programozva mit hogy. De az is ahány készülék annyiféle, mindegyiket máshogy csinálták szerintem. Szóval univerzális program szerintem nem létezik update zip készítéséhez. Igazából annyi előnyünk van, hogy egy srác már csinált egy működőt. Annyira sokat talán nem kell vele pepecselni ha minimális átalakításokat szeretnél elvégezni, pl debug.sf.hw-t bekapcsolni(és a megfelelő gralloc-ot bemásolni, de ahhoz már újra kell signolni azt a fájlt), roadsync szemetet eltávolítani etc. Szóval ja, nem egyszerű művelet. Aki nem mozog otthon linuxban, ne is álmodozzon róla, hogy ilyesfajta tevékenységeket fog végezni
Max pár év múlva, ha addig aktívan használja/tanulja a linux-ot és tisztába lesz az alapokkal.
Szerk: ha már itt tartunk. Tudnál nekem egy md5 sum-ot készíteni arról az img-ről amit a clockwork elmentett neked ? Szerk2: Mégse kell. Rájöttem, hogy amikor a dumpot csináltam az enyémről akkor az universal androot és az adfree is rajt volt a /system-en. Kíváncsi lennék, hogy a clockwork ugyanazt csinálja-e, mint a dd if=bementi_device of=kimenet.img bs=4096 parancs
-
devast
addikt
válasz
kvojnovics #3215 üzenetére
Ha megnyitsz egy zipet látsz: META-INF mappát: ebben vannak a misc cuccok amik kellenek a recovery-nek a flasheléshez, system: ezt egy az egybe rámásolja a system partícióra, boot.img: ez a boot device-nak (/dev/mtd/mtd[akárhány_nem_tudom_fejből]) a dumpja, másszóval a kernel image.
Szal boot.img van, system van, a meta-inf-et kell valahogy előállítani valamivel.Szerk: Ez valami hasonló... majd hétvégén belenézek.
-
wlf
tag
válasz
kvojnovics #3205 üzenetére
1. Nem hiszem, hogy lehet, mert a recovery a partíciókat (azok tartalmát ömlesztve) menti ki raw-ban 1-1 image fájlba. De értelme sincs, mert a zipet is csak recoveryben tudnád felrakni. A backupot egyébként az /sdcard/clockworkmod/backup könyvtárban találod, dátum szerint alkönyvtárban.
2. Sokkal egyszerűbb (szerintem), ha a setup wizardot kihagyod, és a beállításokban előbb beállítod a wifit, aztán utána a google fiókot. Hogy a wifi beállításokat hogy lehet bevenni a setup wizardba, nos, azt nem tudom.
-
llaszlo
veterán
válasz
kvojnovics #2150 üzenetére
Nézd meg az oldalam hátha találsz rajta pár hasznos cuccot.
-
Land
veterán
válasz
kvojnovics #1107 üzenetére
2.2-es ROM-ok NEM MENNEK!
Meg kell várni míg valaki erre a 256 MB RAM-os verzióra is főz egyet vagy átalakít egy meglévőt!
-
Echoo
senior tag
válasz
kvojnovics #1079 üzenetére
Hello!
Te vagy az én emberem! A romokkal én is idáig jutottam, egyetlen van, ami fut is. Viszont! Megosztanád velem az eredeti rom CW-s backupját? Igen boldog lennék, mert ebben a romban nincs fm-rádió, így vissza flashelném az eredeti T-s romot!
-
darky4e
tag
válasz
kvojnovics #1079 üzenetére
2.2 vagy 2.1 es romok? Mert 2.2vel nekem is csinálta ezt
Aktív témák
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest