- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Aktív témák
-
kvojnovics
tag
válasz kelzsoca #29227 üzenetére
Üdvözletem!
Először is köszönet és fejhajtás, amiért ilyen nagyszerű ROM-okkal lepsz meg minket! Tiszteletem a tudásodért!
Másodszor viszont lenne egy kis problémám a Japanese Jellyfish RLS9 magyarított változatával:
ahogy a nagykönyvben le van írva úgy tettem fel kipróbálásra az említett ROM-ot, de újraindítás és "újratelepítés" után is abba a probléma ütközöm, hogy mikor minialkalmazást szeretnék hozzáadni FC-zik!
Nem tudom mitől lehet, de mivel eddig másokat nem láttam ez ügyben kommentálni, gondoltam megkérdezlek!
Segítséged előre is köszönöm!
Ui.: az R11-es ROM-od is nagyon bejött! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
-
kvojnovics
tag
Hi All!
http://www.chrislowthian.co.uk/upgrade-your-orange-san-francisco-zte-blade-to-froyo-2-2-oled-tft-versions/1898/
Ha már volt, akkor elnézést!
Jó éjt!
-
kvojnovics
tag
Hi All!
Csak annyi gyors kérdésem lenne így 23óra előtt, hogy hogyan tüntetem el mindig a háttérképeket (Wallpapers)? Mindig belenyúlok a kipróbálandó ROM-okba, törlök egy-két appot, beteszek egy-két appot, de olyat sem be, sem ki nem veszek, aminek köze lehetne a háttérképekhez! Szerintem! De mégis bármelyik ROM-hoz nyúlok, sikeresen eltűntetem! Tudna valaki ez ügyben segíteni?
Előre is köszönöm!
-
kvojnovics
tag
Helló megint!
Milyen teljesítményre lehet számítani a a hivatalos Froyo-tól, mit vártok? Csak azért kérdem, mert látom sokan elégedetlenkednek a főzött froyo-k teljesítményén, holott ha csak pl. egy quadrant eredményt hasonlítunk, több mint kétszeres az Eclair-hez képest!
Remélem nem volt túl ostoba kérdés!
Köszönöm!
-
kvojnovics
tag
Jó reggel mindenkinek!
Csak egy gyors, de számomra bosszantó kérdésem lenne! Próbálgatom itt saját ízlésemre alakítgatni a különböző ROM-okat, de észrevettem, hogy ha lecserélem az "eredeti" Launcher-t, mondjuk a Pro-ra, vagy akár az ADW-re, mindig eltűnik a háttérkép vagy háttérkép galéria, vagy mindkettő lehetőség választása! Nem tudom, hogy a Launcher csere miatt van-e biztosan, de bosszant a dolog! Valakinek valami tapasztalata ez ügyben?
+1: tudnátok egy olyan Beautiful widgethet hasonló tudású widgetet mondani, ami jól működik, de nem pakolja tele a widgetválasztót a widgetjeivel? (Ez nem olyan fontos, de hátha...)
Előre is köszönöm!
Szép napot mindenkinek!
-
kvojnovics
tag
Köszönet mindenkinek! Köszönöm!
Jó éjt!
Kieg.: lehet ebből, most hogy sikerült feltenni olyan zip-et készíteni, amit majd recovery-ből is fel lehet tenni?
[ Szerkesztve ]
-
kvojnovics
tag
próbáltam átnevezve, image-val, kibontva
semmi
zöld figura és ennyi
ennyimarad a holnapi szervizes frissítés
jó éjt mindenkinek -
kvojnovics
tag
a lehető legnagyobb tisztelettel kérném azon kedves forumos kollégákat, akiknek megvan a "csodazip", hogy amennyiben mód van rá, legyenek olyan kedvesek és privátban osszák meg velem!
köszönettel, tisztelettel!
-
kvojnovics
tag
válasz kvojnovics #7287 üzenetére
Köszönöm, közben megoldottam!
Új kérdés! A régebbi-új bladen a recovery régebbi változata van fent! Ha ezt szeretném frissíteni, akkor simán csak a recovery új img-ét kell használnom, vagy a régit le kell szednem valahogyan?
Köszönöm!
-
kvojnovics
tag
Hello!
Ne haragudjatok a kérdésemért, de most vettem még egy bladet és egyenlőre nem tervezem a függetlenítését (gar. okokból)! A kérdésem az lenne, hogy így t-függősen is ugyanaz a menete a clockwork recovery telepítésének, vagy így már van valami plussz lépés is! Előre is elnézést a kérdésért, ha egyszerű is, de nem szeretném elrontani! És ha a recovery fent van, utána így t-függősen is ehet roorolni ugye?
Köszönöm!
Köszönöm! -
kvojnovics
tag
válasz vadászcsiga #5195 üzenetére
Hi!
Csak egy gyors kérdésem lenne!
Ha mégis maradt volna az alpha2-es Froyo (remélem az alpha3-asban már orvosolják a még meglévő problémákat), akkor hogyan cserélted volna ki a lockscreen-t?
Csak azért kérdem, mert úgy látom, hogy a alpha3-asban már tökéletes lesz nekem, viszon nem tetszik ez a lockscreen és szeretném lecserélni!
Köszi!
-
kvojnovics
tag
válasz agressor12 #5097 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, akkor várok még egy kicsit, bár úgy olvastam, hogy rendben van benne ez a dolog, azért is töltöttem le!
Még egyszer köszönöm!
-
kvojnovics
tag
Üdv Mindenkinek!
Mielőtt feltenném a kérdéseim, ezt a ROM-ot használom: [link] !
Gyors (eddig számomra ez tűnik a leggyorsabbnak), szép és jó (csak gratulálni tudok a "kifőzéséhez"!
Ennek ellenére akad vele 2 problémám: az egyik csak esztétikai, nem halok bele, ha nem orvosolható, viszont a másik fájdítja a szívem!
1, le lehet-e valahogy cserélni egy átlagos felhasználónak a nyitó képernyőt (azt amelyik akkor jelenik meg, ha a bekapcsoló gombbal "felébresztem a készüléket), mert ez az "ingaórás" kinyitás nem nagyon jön be!
2, (ez a legfontosabb) nem tudom, hogyan írjam le a "jelenséget", de használom pl.: a compass és a fancy widget nevű appokat, amik eddig (2.2 froyo) tökéletesen lokalizáltak, most viszont a compass unknow address-t ír ki, a fancy widget-nél pedig egyáltalán nem tudom frissíteni a helyet és gondolom emiatt az időjárást sem! Viszon észrevettem, hogy a Maps nevű programnál egyszerre lokalizál!
Kérem a hozzáértő nagyérdeműt, hogy segítsenek nekem laikus felhasználónak! Tisztelettel és köszönettel előre is!
-
-
kvojnovics
tag
Így van! És pont ez a problémám! Lementettem a rootolt eredeti t-mobile romot, de a clockworkmod recovery-vel és az mindenent *.img-vel lát el, ergo semmi be sem tudok belepiszkálni!
Most látom a linkedet: igen valami ilyesmire gondolok, de ez nekem túl bonyolult (sajna nem vágom a linuxot) és ezért lenne számomra az jó, ha pl. valahogy egyszerre ilyen -meta-infes zipes formába lehetne menteni, mert akkor utána már csak kicsit kell belepiszkálnom!
Szóval lassan oda jutok, hogy meg kell kérjek valakit, hogy ha elküldöm clokwork recoverys fájljaimat, valahogy varázsoljon belőle ilyen zipes fájlt, vagy másik lehetőség, főzetek valakivel!
Köszönet a segítségért!
Szép napot mindenkinek!
-
kvojnovics
tag
Először is köszönöm a gyors reagálást!
1-2, Az egésznek az lenne a lényege, hogy valami egyszerű saját kis "tuningolt" eredet T-Mobilos ZTE Blade romot készítsek! És mivel romot főzni nem tudok, felfigyeltem egy-két apróságra: az elkészített romok többsége zipes, amibe bele lehet nyúlni (appok hozzáadása, build prop módosítása (pl, ebben van ugye a hardvers gyorsítás és a setup wizard is))!
Azért kellen megtudnom, hogy mivel lehet ilyen zipes romot készíteni, hogy egy kicsit belepiszkálhassak! És ha azt tudom, akkor m,ár csak azt kell megtudnom, hogy a wifi-t hol kell állítani, hogy első indításnál felhozza a beállítási lehetőségeit mielőtt rákérdezne a google fiókra!
Köszönöm a segítséged!
-
kvojnovics
tag
Sziasztok!
Csak két kérdés, már feltettem, de még nem nagyon kaptam segítséget:
1, hogyan tudok a clokworkmod-ban lementett backupból ZIP-es rom-ot készíteni?
2, sikerült beállítanom az eredeti (de már rootolt) rom-on, hogy elinduljon a setupwizard, de ez csak a googlés fiókot akarja elkészíteni, viszont láttam más romon, hogy előtte a wifi-s beállításokra is rákérdez és csak utána a googlésra, hogy lehet a wifis beállítást is elindíttatni első indulásnál?
Ezer köszönet!
-
kvojnovics
tag
Hi all!
Szépen lassan haladgatok a telepítésekkel, rom tesztelgetésekkel! Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek a segítségét itt a fórumon!
Egyelőre maradok a rootolt gyári romnál, már csak azért is, mert saját szájízem szerint válogathatom a telepíthető programokat!
A helyzet az, hogy unlockoltam, rootoltam, clockworkmod recovery is megvolt, de hiába futtatom le a gscript nevezetű a2sd programot és másolja az ext-es particióra a programokat, mégsem kapok azt ext-es particióról infót semmilyen programmal! Másrészt, a root explorer nem indul és így nem tudom bekapcsolni a hardveres gyorsítást!
Ami még kérdés, az az, hogy a clockworkmod recovery backupjából tudok e ZIP-es fájlt készíteni vagy sem? Szóval a telón lévő romból hogyan tudok készíteni update.zip-et?
Köszönöm mindenkinek!
-
kvojnovics
tag
Hello!
Letöltöttem a romot, amit belinkeltél, de sehogy nem sikerül feltennem a clockworkmod recovery-vel!
Tudnál ebben valahogy segíteni? Előre is köszönöm!Szeretnék saját romot "főzni" (semmi extra: egy alap eredeti rom + 1-2 apps a saját ízlésem szerint)! Ami esetleg extra lenne, az, hogy szeretném, ha úgy indulna, hogy alapbeállításokra kérdezzen rá: nyelv, wifi, google-fiók, dátum/idő...
Ha valaki tudna ebben segíteni, vagy valami laikusok számára is érthető leírást linkelni, nagyon megköszönném!
Segítségetek előre is köszönöm!
-
kvojnovics
tag
válasz darky4e #1082 üzenetére
Hello!
Köszi a reagálást! 2.2-es romokkal vacakolok mert kíváncsi lennék a gyorsulásra, amit a fórumon írtak egyesek, csak éppen nem sikerül egy 2.2-es romot sem feltenni!
De nyugodt vagyok!
Egyébként ez az app2sd, hogyan telepíthet és hogyan működik?
Köszönöm a segítséget!
-
kvojnovics
tag
Hello!
Pár hozzászólással előbb, senki nem reagált, úgyhogy megpróbálkoztam segítség nélkül! Eddig jutottam:
unlock rendben
root talán rendben
clockworkmod talán rendbenletöltöttem és ezzel a clockword izével megpróbáltam telepíteni immár 3 fajta romot
eredmény
újraindulás után szép zöld androidfigura áll és van és ennyimég szerencse, hogy készítettem backupot, így legalább az eredetit vissza tudom tenni!
Valaki segítsen, vagy legalább valami laikus útmutató linket küldjön!
Köszönöm!
-
kvojnovics
tag
Sziasztok!
Igyekeztem végigolvasni az összes hozzászólást, de ha mégis olyat kérdeznék, amire volt már válasz, akkor előre is elnézést!
Tegnap megvettem: nagyon tetszik, nagyon bejön, nagyon jó! Reggel unlock-koltam, sikerült! Következő lépésként az universal androot nevezetű programmal próbálkoztam volna, de azt írja, hogy már ki van rootolva? Ez hogy lehetséges?
Illetve ha egyszer rájövök, hogy most rootolva van-e vagy sem, szeretnék rá valami gyors froyo-s romot, de elég keveset beszélek angolul és kellene ezért valami magyarosabb leírás, mert nem merek belekezdeni! Szóval, ha valakinek van, akkor azt nagyon megköszönném!
Ami rootolás után máris gondot okozna, hogy nem nagyon találtam drivert a telóhoz és nem tudom, hogy syncronizálva kell leni a romtelepítésnél vagy sem, mert eddig htc volt, és ahhoz vagyok szokva (bár az wines volt)!
Köszönöm szépen a segítséget!
Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Alkoholista nevelde
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- Kompakt vízhűtés
- Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok