- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Empire
tag
válasz
SupaCow #37735 üzenetére
Ezt én is így hallottam, de nekem ez sántít egy kicsit. Rákerestem, és ezt találtam: [link] Ebben a cikkben található egy táblázat a class besorolásokról. Megjegyzem, nem bonyolult dolog:
class 2 = 2 MB/s
class 10 = 10 MB/sNa ilyenkor mi van? Ugyanis nekem is stabilan írja a kártyát 10 felett! Nem mintha jelentősége lenne, gyorsnak gyors, lehet class akármennyi is. Na én ezért gondolom, hogy ez nem class 2.
(#37743) _X10Dead_:
Ha jól írtam a besorolást, még annak is túl gyors -
Saccco
nagyúr
válasz
SupaCow #37736 üzenetére
Ha az extes app2sd-t akarod használni, akkor kell ext partició.
Ha elég az app2fat akkor nem kell ext partició. Ez a natív Froyo app2fat.Nem pont csak neked, de érdemes ezt elolvasni és értelmezni!
Első hsz idézet:
App2SD (MCR, JellyFish RLS-ek, FLB, ext2es app2sd-s 2.2)?
Sokan nem értik, hogy hogyan is működik az app2sd a zárójelben említett romokon.
Szükség van a kártyán 2 particióra. Az elejére kell egy FAT16/32 ezután egy ext2 (némelyik rom már támogatja az ext4et is). Ha ez a particiónálás megvan akkor gyakorlatilag készen is van. A zárójelben említett romok ha találnak ext2es particiót akkor maguktól használatba is veszik.
Mi lesz ilyenkor a froyo app2sd-vel? – Továbbra is működik. Viszont, ha ilyenkor bármely app át lesz mozgatva sd-re, például a marketben fellelhető sok ilyesféle appok egyikével. Akkor nem történik más, csupán az SD kártya ext2 és fat particiói között rakosgatja az adatokat.
Mégis fogy az internal memory? – Ezzel a módszerrel sem kapunk végtelen tárhelyet. Mivel azért az appok teljes egészében nem kerülnek át még az ext2es részre sem. Így idővel így is telítődik a belső memória.
Mi értelme az ext2es app2sd-nek Froyo-n? – Azért jobb az ext2es app2sd-t használni, mert ezt nem befolyásolja, hogy az adott app támogatja-e az SD-re telepítést.
App2SD+?
Ezzel a módszerrel a Dalvik Cache is átkerül az SDre. Class6os kártya alatt nem érdemes használni, lassulhat tőle a rendszer.Ki fogom egészíteni az alapok részt is az app2sd leírásával. Nem mintha már nem szerepelne így is 2 helyen az első hszben...
-
vargalex
félisten
válasz
SupaCow #29729 üzenetére
Hi!
Nekem Iphone pinout-ú Arctic Cooling E231-BM típisú fülest sikerült vennem. A mic-ground fordítottság miatt az is ugyan így szólt. Igaz, ahhoz gyárilag van egy átalakító, ami fülhallgató jackre és mikrofon jackra bontja (azaz két jack dugó van rajta), de akkor buktam volna a mikrofont. Így inkább 3-400 Ft-ból megcsináltam a magam kis átalakítóját (kell egy 4 pólusú jack aljzat, 1 db 4 pólusú jack dugó és egy rövid 3 eres árnyékolt kábel - igaz én csak árnyékolás nélküli 4 ereset kaptam, de 10 cm-en nem igazán számít az árnyékolás), és tökéletesen működik.
-
embe
nagyúr
válasz
SupaCow #27157 üzenetére
SupaCow írta: Ugy szeretném használni, hogy:
- Csengőhang csörög
- Email és Sms hang rezeg.Sok email jön, és bosszantó a folyamatos csippanás.
A lényeg hogy a hívás hangokat illetve rezgést beállítod a beállítás menüben. EZUTÁN KÜLÖN belépsz az SMS opcióba vagyis menübe, és ott külön be lehet állítani a hangot illetve a rezgést. Ezután megint belépsz az email kliensbe, és ott is a beállítási opcióban beállítod külön a csengőhangot illetve a rezgést.
Vagy: a hangbeállításnál beállítod hogy a csengőhang ne egyszerre emelkedjen a jelzőhangokkal ha a csengőhangerőt emeled. Ezután a jelzőhangokat lehúzod teljesen.
-
Indiant
addikt
válasz
SupaCow #25537 üzenetére
Én is nagyon jó ötletnek találom. De szerintem nem ez a fórum helyett kellene gondolkodni benne, hanem e mellett.
Glatius: Ezt nem támadó jelleggel kéne értelmezni, nem átcsábításnak. Bár tudok olyanról itt aki általában csak uszítani jön ide. Hanem az lehetne egy úgynevezett szakmai fórum. Programok, romok szerkesztésével foglalkozók nyújthatnának egymásnak segítséget.
Kelzsoca:Így ezekkel a nem idevágó kérdésekkel nem ezt a topicot terhelnénk. -
bunnyhu
senior tag
válasz
SupaCow #25537 üzenetére
Azért ne bízz abba, hogy ott könnyebb megtalálni, magyar fórumozó mindent sza**á offol bármilyen stuktrúrát csinálsz vagy kőkemény moderálás kell. Amúgy ha már fórummotort nézel olyant keress, ami képes valahogy tárolni azt, hogy mit láttál utoljára, szörnyű buta ez a prohardver fórum. A saját fórummotoromnál az első amit megoldottam az volt, hogy tudja hol jártál legutóbb és oda dob.
Legalább egy bookmark funkciót igazán fejleszthetnének rajta... -
kelzsoca
félisten
válasz
SupaCow #25537 üzenetére
A kezdeményezést jó ötletnek tartom, de szerintem maradjunk meg a Prohardver oldalain belül.
Az itteni forum rengeteg információt tartalmaz, és a legtöbb esetben a kérdezőknek csak egy kulcsszót kell írni, és a keresőben azonnal megtalálja a választ a kérdésére.
Továbbá az 1.hsz folyamatosan frissül, azt bővítjük, és az általános kérdéseket igyekszünk beletenni.Ha úgy látjátok hogy nagyon sok a semmitmondó hozzászólás, más nagy topicok mintájára meg kell nyitni egy ZTE Blade off topicot, ahol lehet cseverészni mindenről, de erről majd egy moderátort kellene megkérdezni, hogy van -e értelme.
-
-
_NCT
addikt
válasz
SupaCow #22209 üzenetére
Az a baj, hogy egy nap sztem 500-600 vagy több HSZ is érkezik, és abból kicsemegézni mindenféle okosságot, szinte lehetetlen.... Ehhez 1 embernek itt kellene ülni egész nap, és evvel foglalkozni, ami megintcsak lehetetlen....Úgyhogy maradtak a Logout Blog-ok, amik azért egészen frissek ROM tekintetében,gondolok itt Dashes vagy Kelzsoca Romjaira, + 1-2 ember aki egészen ügyesen űzi a Romfőzés művészetét
Szóval aki most ismerkedik android-al azoknak első HSZ, többieknek meg Modaco+Logout blogok+kereső....
-
latis666
aktív tag
válasz
SupaCow #20220 üzenetére
Én 100%-on vettem le töltőröl este 10 körül, 99%on indultam el vele fél négykor (hát ja) munkába menet aktivan töltögettem a marketrol és most fél hétkor 83%.
Eddig 32 óra volt a rekordom töltés nélkül. Alpha5 live wallpaper és durva widgetek nélkül.
Task managert nem használok, nem állitok le programot és azt figyeltem meg hogy bármennyi dolgot inditok, ha leteszem a telefont kikapcsolt kijelzővel szinte nem is merül. Ami nagy királyság mert a winmo-s telomat ha nem este leraktam nem volt kizárt hogy reggel kikapcsoltan találtam a bekapcsolva maradt programok miatt. -
Aktív témák
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest