- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Aktív témák
-
MoRiCKaXXL
tag
a Juicedefender-t juicedefender feltelepitve és a juiceplotter-t [link] hozzárakva egy 24 órás screenshotot másoljatok már be légyszi az akksi grafikonjáról, azon lehet látni a frankót.
nekem is elmegy 2-3 napot ha nem nyomkodom, de ha használom és még a srácaim is játszanak rajt, akkor napi töltés van. -
mikesa
tag
Nehogy rendelj!!!!!! Az egy nagy sz.r!!! Én megszoptam. Az a fólia amit küldenek, még hírből sem látott bladet. Vékony a fólia és már alapból karcos. Semmi köze nincs a 3M gyártóhoz...
AZ meg a másik, h a fólia egyáltalán nem fedi le teljesen a blade üvegfelületét. Jobban jártam egy N8-as fóliával kicsit megvágva... -
sto1911
veterán
Erre frissitettem a blogomban levo linkeket is.
-
Saccco
nagyúr
A recoveryben van egy backup menü. Arra rámész a backup menüpontra azon belül a sok nem közül kiválasztod az igent és kész. Később ha szeretnéd visszaállítani, akkor csak rámész a restore-ra és mindent visszatesz.
Az alpha4 alapból rootolt, egyszerűen csak a recovery apply any zip részén kiválasztod a rom zipjét amit előzőleg a memóriakártyára tettél. Felmászik pár másodperc alatt és kész is.
Fontos: A sorrend wipe -> rom felrakás -> wipeBadboys:
Én a sarkokon kicsit lecsíptem, de ha egyenes tettem volna fel akkor nem kellett volna.
Végülis nem baj így jobban elfér. -
vadászcsiga
félisten
Azért ez nem ilyen egyszerű, de nehéznek sem gondolom. Mindenesetre olvasd el az első hozzászólást. A romfelrakástól nem lesz független a telefon, ezt neked kell megcsinálnod az elején amitől ugrik is a gari, de a te esetedben ez úgy is mindegy hacsak nem jársz minden héten Svájcba.
-
bba
tag
pontosan nem tudom ,de e [link] szerint oda is 512MB érkezik.
256-ast mi, magyarok ,a görögök, és indiaiak kaptak csak.
a 150MB másra vonatkozik.
a svájci tényleg jó árban van, már ha kapható még náluk, ott is elkapkodták, volt rémhír hogy pixelhibásak, legalábbis 1 fószer feltett egy videót róla youtubera, de szerintem hozzájuk is új szállítámány érkezett/érkezik lassan, azok nagy valószínűséggel már nem pixel hibásak.
általában az első szállítmányok voltak nagyok rosszak náluk is, ill nálunk is itthon. Egyedül UK-ban volt egyedi eset, hogy oda OLED-del érkezett és emiatt a kijelző hibák kisebb %-ban jelentkeztek, mint ahová TFT-st szállítottak.
Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Videó stream letöltése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest