- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
Most szeretnék egy ilyen telót venni. Kérdésem, hogy a beszéd minősége (mikrofon) probléma megoldódott már, vagy még mindig ki kell kapcsolni a voltet, meg még nem tudom mit?
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
Toth_Jani
őstag
Én a GPS pontosságot nem tudom bemérni, de azt megnéztem a térképen a kereszteződésben ott jelez ki ahol vagyok, persze biztos hogy 200-as tempónál a tizedmásodpercek is jelentős eltérést produkálnak.
-
tsteve
senior tag
válasz Kinsiinoo #8291 üzenetére
a global-okon írják eddig a hibát más fórumokon is, az eu rom lehet hogy mentes tőle... sokféle ötlet van a fórumokon (pl. ipv4/ipv6 helyett ipv4 beállítás), s látszólag van is, ami segít, de csak egy ideig, s utána újra bizonytalan a hotspot az 1-es kártyahelyen, dns hibát írnak a csatlakozó eszközök...
nálam az esetek döntő többségében egyáltalán nem működik a hotspot, (global dev), de nagyritkán igen, ezért több hotspot ki-be kapcsolás és eszköz ujra csatlakozás dönti el egyedi esetben a kérdést, nem egyetlen teszt.... a 2-es kártyahely stabilnak tűnik, azzal semmi gond...
egyértelműen a miui9 óta van csak ez a gond a global rom-okon, azaz aug. 10 óta....
-
amtibacsi
aktív tag
Üdv.
Miui 9-re frissítettem letöltött zip-ből. Megcsináltam a mentéseket, szólt, hogy mindent töröl. Ok, van mentés. Megtörtént a frissítés, minden alap. Tölteném vissza, de persze azt is törölte Mindent újra kellett telepíteni. Nem is ez a gondom, hanem a MyCloud. 5 giga kép van rajta, de sehogy sem férek hozzá. Amint a galériára kattintok, bejön a biztonsági tipp. Már 3 telefonszámot is megadtam, de nem hajlandó megmutatni a képeket. Mit rontottam el ? -
iff
senior tag
Összehasonlítottam a Redmi Note 4 és a Huawei y5II gps-t, pontosság Note 4: 14m, y5II: 2m (stabilabb is). Ill. a vaku az jóval gyengébb a Redmi Note 4-nek.
..........""..........
-
Archttila
veterán
-
Flashget
félisten
Holnap mutatjak be a Redmi Note 5A-t aminel vegre visszaternek a 2db sim kartya melle berakhato SD kartya felallashoz. Igy vege a kompromisszumnak es a sufni tunningnak.
Realme GT Master Edition
-
Kinsiinoo
senior tag
A Note 4 Global egy előrelépés az LG G3hoz képest ami csak NFCvel és előlapi videó felvétel teljesítménnyel tud többet viszont elavult benne a processzor és a videó chip is amellett hogy teljesítményben is elmaradnak és a brutális akkuidőről ne is beszéljünk.
Net megosztás megy bármelyik sim slotról MIUI 9-en. (Teszteltem eddig minden buildel)
Samsung S23 Ultra 12/512
-
Fulár
senior tag
Ezzel én is így vagyok.Kivéve ha az előző váratlanul lerohad.(Köszi Zte Blade super.Alcatel Idol 2s.Lg g3)Ezek mind idő előtt rohadtak le.De azért is hoztam föl példának a G3-mat!Sikerült vennem bele jelképes összegért kijelzőt és házilag belebarkácsolnom így föltámadt.Megörökölte az asszony.Annak a kijelzője a specifikációi szerint nagyságrendekkel jobbnak kellene lennie mint a Redmiének de ha egymás mellé teszem a kettőt akkor ez egyátalán nincs így!Az Lg-é fakóbb és élettelenebb.Én levontam a konklúziót:
1,A gyakorlati eredmények nem minden esetben igazolják az adott termék specifikációt.
2,A Note 4 egy ár-érték bajnok készülék még akkor is ha néha beleszaladunk bosszantó hibákba is.De amilyen ütemben a Miui fejlődik még akár az egyik legjobb rendszerré is kinőheti magát!(szerintem)Csak tudja, már körbe-körbe lapozni a retkes kezdőképernyőket és had válasszam már ki a nyomorult alkalmazás menüt ha én úgy akarom használni!Mindezt úgy,hogy ne kelljen már külső Launcherrel szarakodnom.
-
Tailor21
csendes tag
Nálam csak a gyári vissza állítás segített. Sajnos csomó adatomról le kellett mondanom végleg. Megérdemelné a ketté törést, mert nem 1 emlék volt a telón, de kap még egy esélyt. + ebből tanultam
Már egy napja a wifi hotspot hibátlanul működik igaz a 2 sim területre vágtam. Vissza tesztnek majd csak ha lesz sablonom akkor tudom próbálni.
Jó pont, hogy az akku idő nagy mértékben megnőtt.
Csak egy észrevétel tegnap pesten 10-20Mbps 4G sebességet tudtam csak mérni ma szabadszálláson 130.
A gps szerintem még mindig nem a legjobb. Soha nem gondolkozott most zavaróan többször felbukkan a jel keresése.
És mintha a fotók is xarabbak.
Reméljük a fejlesztőkhöz is eljut minden hiba. -
vadkörte
addikt
Aki feloldott a bootloader lock-ot:
Kinek mennyi idő alatt érkezett meg a feloldó kód SMS-e? Már a másodikat kérem 2 napa alatt és semmi SMS nem érkezik.
Üdv. V. Körte
-
Fulár
senior tag
Én mint ex Lg 3 tulaj felelősségem teljes tudatában ki merem jelenteni,hogy egy nagy francot visszalépés!Kizárólag kamera fronton az,de ennek sem annyira rosszak a kamerás képességei mint ahogyan azt sokan egy kicsit túlihegik!(bocs)Az Lg g3 kijelzője is hiába Qhd ha fakó és élettelen.Azon is csak Kernel buzerálással lehetett segíteni.Hardverban a kanyarban sincsen már ehhez képest és üzemidőben sem.A jó öreg G3 ugyanilyen használati szokások mellett kb 3-szor merülne le amíg ez egyszer.A G3 melegedése sem hiányzik.Az ehhez képest szűkös belső tárhely sem.Ami hiányzik belőle az a kompakt mérete.Az egyik legkisebb 5.5 colos cucc volt ugye.Illetve a hangszórója kis tuningal úgy tudott üvölteni,hovy csak na.Klasz és szerethető készülék de Note 4 sok szempontból odaveri.
[ Szerkesztve ]
-
AMDFan
addikt
válasz Tailor21 #8237 üzenetére
Ehh, ezek után semmi kedvem frissíteni a telefont. Pár napja felajánlotta, hogy van frissítés, ugyanúgy MIUI 8, csak Android 7 alapon. Gondoltam várok pár napot, hogy mik a vélemények. Jelenleg teljesen stabil a telefon, minden úgy működik ahogy kell. Megéri egyáltalán frissíteni? Nekem gyárilag a 8.2.10 Global Stable van rajta.
Őszintén szólva nem értem, hogy mi értelme ennek a kapkodós fejlesztésnek (?), ha egyáltalán ezt annak lehet nevezni. Azért van egy réteg aki használni szeretné a telefont, azoknak legyen már egy valóban stable kiadás, amivel garantáltan nem fog visszalépni semmiben. Aki pedig szeret mókolni azoknak ott a dev kiadás.
(#8284) anorche1: egyáltalán nem kell romot cserélgetni rajta, ahogy írtam nekem a stable kiadással eddig nem volt semmi problémám. A netmegosztás működik rajta. Azért az nagyon gáz lenne ha ilyen alapfunkciók nem működnének. De most kicsit döntésképtelen vagyok, fel merjem-e updateelni.
UI: miért cserélnél Note4-re? Mondhatni visszalépés lenne.[ Szerkesztve ]
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Az lg g3 telómat egy ilyenre szeretném lecserélni. Spemall -tól rendelném, a 4/64 -es verziót (tudtommal jöv héten érkezik magyar raktárba).
Mennyire használható úgy a telefon, hogy nem akarok napi 3x romot cserélni?
Ez a netmegosztás nem működik valós bug? Mit lehet ezzel kezdeni? A netmegosztást elég gyakran használom."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Gloob
addikt
válasz Silεncε #8281 üzenetére
Mintha ilyen hibáról lett volna már szó, ha visszaolvastál volna. Nem pontosan a Play áruházzal kapcsolatban, hanem a google alkalmazások összeomlásáról. Mintha az összes rendszeralkalmazás frissítése megoldotta volna.Persze nem biztos hogy jól emlékszem.
Samsung Galaxy A52S
-
-
Silεncε
őstag
Sziasztok!! Mióta felraktam a Nougat updatet, a Play áruház konstans összeomlik ha megnyitom. Ha csinálok rajta egy adat+gyorsítótár törlést, akkor megjavul és megnyílik, viszont amint bezárom, kövi megnyitásnal megint kezdi. Valakinél van ugyanez a hiba? Global stable 8.5.4.0
-
juve600
nagyúr
új Faust kernel [link]
-
Gloob
addikt
Most próbáltam ki, igaz én csak 1 SIM-mel használom, a 2. slotban egy SD kártya van, és van wifi hotspot. EU V9 Rom ver.: 7.8.17 DEV. A SIM pedig UPC.
Ki kéne próbálni egy kártyával az 1-es slotban, akinek nincs megosztás, és két kártyával használja.Samsung Galaxy A52S
-
tsteve
senior tag
csinálj több tesztet stabilon 1-es kártyahelyen... miui fórumon azt írták, hogy néha jó a hotspot global stable alatt... én dev alatt kb. 20 kísérletből 1 alkalommal láttam csak jónak... dns hibát jeleznek a csatlakozó eszközök még Google dns-sel is, s nincs netes forgalom...
[ Szerkesztve ]
-
steveke77
csendes tag
válasz szabolcs77 #8261 üzenetére
Én innen vettem a fekete 4/64 snapdragonost 3 hete, EU raktárból 2 nap alatt itt volt DHL-el: http://shop.gizchina.com/home/xiaomi-redmi-note-4-international-version-4gb-ram-64gb-rom-black-1118.html
[ Szerkesztve ]
-
Vbazsi2
tag
Sziasztok
Ki milyen bleutooth sztereo headsetet asznál, ajánl? Használja valaki az Mi bluetooth fülesét?
-
kliszi
senior tag
Tesztelgettem az új dev globál romot és a stable globált és azt kell hogy mondjam a devnek még nagyon gyerek bajai vannak ! Ez az obb mappa hiba , oké hogy meg lehet oldani de ez akkor is egy romhoz képest komoly gond . A stable azért tényleg stabilabnak érzem a devnél .
-
tsteve
senior tag
sajnos a 7.8.18-ban nem javitották ki az 1-es kártyahely hotspot megosztási hibáját
továbbra is dns hibát látnak a csatlakozó eszközök...
[ Szerkesztve ]
-
szabolcs77
tag
Sziasztok!
Honnan tudnék beszerezni 64GB-os verziót? (fekete vagy szürke)
Köszi az ötleteket!
-
Dr. Gonzο
senior tag
8.5.4 óta gyakran nincs a médiafájloknak, vidóknak hangja. Másnál nincs ez a probléma?
-
Gloob
addikt
Ha ezt a Kínából rendelnék, komolyan gondoltad, akkor én ezt tudom ajánlani. Kb. 42-43 ezerre jön ki. DE! tisztában vagy az esetleges ÁFA következményekkel? Ha megcsípik a VÁM-on, márpedig igen nagy a valószínűség rá, akkor többe kerül, mint amit a kolléga ajánlott előttem. És akkor még a garanciáról nem is beszéltünk.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
guftabi96
addikt
Töltés közben nektek is nagyon melegszik a telefon?
#KeepFightingMichael
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Kínából rendelnék egy ilyen telót. Melyik oldalt ajánljátok?
Köszönöm
-
Gloob
addikt
-
Bagoly01
senior tag
Hát nem tudom.. frissítés előtt szerintem jobb képeket lehetett lőni.
Nekem nem tetszik azóta a képek minősége. -
Nem tudom, nekem bejön és teszi a dolgát. Global dev.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Archttila
veterán
Nos igen, a Tomb Raider játékok fel sem települnek normálisan a Dev. global-ra. mindjárt megsasolok más játékot is.
sherk.: hmm valami nagyon nem stimmel, mert minden játékkal ezt csinálja. Error code 0
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Tailor21
csendes tag
Tegnapi nap olyan szinten sikeresen szidtam ezt a jó telefont Nem értem miért kellett elb*** ezzel a frissítéssel. A gps teljesen hulladék volt azt se tudta hol vagyok. A budapesti tömegközlekedés kellős közepén hagyott magamra. Nem sok kellet hozzá mikor azt jelzi, hogy a dunában van és tényleg a dunában landoljon!
Akadozik a wifi hotspot az 1 sim helyen
A gps egy 2000ft-os telefon szinten volt XDBöngésztem a hozzá szólásokat mi a teendő. Töröltem mérgemben az összes google adatot. Rosszabb lett!
Még a vonaton azonnal gyári vissza állítás. Hiába tettem előtte mentést persze a legfontosabb adataim felejtette ki Szintén egy nagy hiba, hogy csak wifin keresztül ment!!Érdekes mód a gyári vissza állítás segített a gps-en a sim-t nem tudom letesztelni mert már átszabtam! Az akku is jobb lett
Kérdem én minek tesznek FRISSÍTÉS menüt ha használjuk és hulladék telefont kapunk?
Nekem személy szerint semmi hangulatom buherálni hogy így meg úgy telepítsük. Felajánlja a frissítést és ugyan olyan vagy jobb funkciókban gazdag telefont várok el! Nem bosszankodni!
-
vadkörte
addikt
Voda HomeNet-em van. Kb 20 perc alatt kapta le az éjjel. Úgy, hogy mellette 20-24 app frissítését is töltötte és telepítette. Nem rossz. De vannak benne érdekességek.
Első benyomások a telefonról:
Ez egy angolna! Muszáj rá tokot venni.
A 8.5-ös Stable-lel egyelőre tökéletesen működik minden funkció.
Ami nem tetszik, az az, hogy a kapcsolatoknál a rendezési sorrendet vezetéknévre állítva is néha visszaáll utónévre.
A MiMover-es költözés egy wipe-pal fejeződött be, mert nem vitt át minden normálisan. (MIUI 8-ról MIUI 8-ra) Apk-ból feltelepítettem a szükséges appokat majd backup-ból visszaállítottam amit kellett. Ez eleve gyorsabb is volt és az ment át amit szerettem volna. (a fiókbeállítások sajnos nem)Szerintem jól megleszünk eymással.
A bootloader nyitással küzdök még, de éjjel már nem volt humorom hozzá.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
Winnie The P
őstag
válasz vigyori78 #8231 üzenetére
Az oldalon megadott infó nem mindig tükrözi az adott kèszülèk paramètereit. Amikor èn a sajátomat vettem felhívtam vagy három boltot mire olyat találtam ami egyezett az online infóval.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Winnie The P
őstag
Szia! Köszi a választ, csak furcsállom, hogy ilyen kevès marad szabadon. Valahogy az az èrzèsem, hogy a frissítés óta jobban eszi.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
vigyori78
őstag
válasz Winnie The P #8225 üzenetére
Itt sincs:
Elérhető:
Rendelésre 3-5 munkanapValamint nem Global:
B20 LTE támogatás: Nem
-
regener
veterán
válasz hellboy #8229 üzenetére
Ha a profilképére nyomsz akkor a listát látod jobban, ha rányomsz akkor rögtön hívja ugye és igen a nyíl visz csak bele a "profilba".
Ha hosszan rányomsz a nevére akkor pedig feljön a menü az SMS küldés, szerkesztés hívás előtt, másolás és stb funkciókkal.[ Szerkesztve ]
-
hellboy
csendes tag
Sziasztok!
A telefon/tárcsázó az android 6-on ilyen "béna" vagy a MIUI-ból jön az,
hogy ha hozzáérsz akkor máris hívni kezdi az adott számot.
Csak a jobb oldalon lévő kis nyil gombbal lehet megnézni a részleteket?
Ráadásul azt teljesen lefedi a számsor megjelnitő/elrejtő gomb a hivott számok
listájában lévő legutolsó telfonszámnál, így nem is tudom megnyomni a részletek gombot.Szeretnék egy hivás gombot, és csak akkor indítson nekem kiménő hívást ha arra kattintok.
Régi S1 galaxy-n ráadásul még sms gomb is van.[ Szerkesztve ]
"sok irodában megfordulok... Gondolom megbízhatóak"
-
Gloob
addikt
válasz Winnie The P #8221 üzenetére
Nekem jelenleg csak 980 van. Na és akkor mi van? Az android memória kezelése jó! Majd ha kell neki memória, akkor felszabadítja ami kell neki. Pl. kilő felesleges dolgot. A memória azért van, hogy használja, nem azért, hogy nézegessék, hogy most mennyi a szabad.
Samsung Galaxy A52S
-
Winnie The P
őstag
válasz katalin888 #8223 üzenetére
-
snpetit
aktív tag
Én P8 lite-ról jöttem. Ég és föld a kettő. Nekem bajom volt a telefonálás hangminőségével, most nem panaszkodnak rá akikkel beszélek. +hajlott is. MIUI is tetszett már előtte és most végre olyan telefonom van amin ez a hivatalos. Fényképezője nem rosszabb, de nem is jobb (talán gyorsabb). Minőségre jobbnak tűnik. Hosszútávú támogatás megoldottnak látszik alternatív ROM-okkal is. Ami problémád lehet, nagyon rosszul lehet kiszállni a P8 L-ből és nincs rá igazán tempered glass.
-
Winnie The P
őstag
válasz djtörök #8220 üzenetére
Köszi a választ, azt vettem észre, hogy a frissítés óta van ez. Csináltam egy újraindítást, azóta nem "fogy" annyira. Volt olyan, hogy csak 990MB-ot írt ki szabadnak.
[ Szerkesztve ]
-
djtörök
senior tag
válasz Winnie The P #8212 üzenetére
Szerintem nem feltétlen baj, lehet h csak próbál több dolgot bent tartani egyszerre.
-
stigma
addikt
válasz vargalex #8217 üzenetére
Hello, tudom hogy ugyanazt csinálja, viszont mi van ha egyszerre többen szedik és lassu a szerver?
(Ez most nem igaz mert a 1,3GB-os zip-et leszedtem 3 perc alatt a gépre)Igazából ugyanazt csinálja mindkettő, de ilyen nagyobb frissítéseket én szeretek manuálisan telepíteni. Ha csak ilyen 20-100mbos frissítés érkezett annó azt wifin simán megcsináltam.
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
rellif
senior tag
válasz Kolondrum #8211 üzenetére
A jól bevált Snap Camera HDR
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Barátnöm Redmi Note 4 készülékére ha jól néztem jött egy frissítés (V8.5.4.0 NCFMIED), melyet inkább nem wifin szeretnék letölteni, hanem manuálisan.
Manuális nálam azt takarja, hogy leszedem a ~1.3GB-os zip fájlt , majd ha jól emlékszem a Launcher update vagy mi a neve , ott betallózom a fájlt és így frissítem (természetesen a zip fájl a telefonon lesz)Ha jól néztem akkor innen lesz leszednem ugye?
Mivel Global B20-as telója van ezért a Qualcomm verziót választom, majd leszedem a zip-et ugye?Amúgy kérdés az, hogy én úgy olvastam a napokban jön ki a MIUI 9 ezekre a telókra ugye?
Látom alul felajánlja a fejlesztői MIUI 9-et, de egyenlrőe csak stabiklat szerenék használni, vagyis barátnöm.Feltelepítés után azért egy wipe cache törölni fogok a recovery-ben nehogy valami összeakadjon.
Segítséget előre is köszönöm.
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Egy idő után "elfogy a memória" a telónál. A telefon nincs mókolva, 8.5.4.0 NCFMIED. Mit lehet vele csinálni?
KösziGigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
BullZeye
veterán
RR romban nálatok nem dobja el a hálózatot random? 3 hónapja van meg telefon, még sose láttam ilyet, hétvégén felraktam a romot, azóta 2x mindkét sim kártya elérhetetlen volt, legalábbis hálózat nem volt, se hívni, se netezni nem lehetett. Újraindítás sem oldotta meg mindig. Voda és telenor
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
tsteve
senior tag
a legujabb, 7.8.18-ban javult netes megosztási hiba az 1-es kártyahelyen? felrakta már valaki?
-
rellif
senior tag
válasz mediumgecso #8200 üzenetére
RN3-ban is teljesen használható kamera van,ahogy a 4-ben is.
camera2 api engedélyezése viszont sokat számít.
Ez egy régebbi (RN3)[kép][ Szerkesztve ]
-
memoril
aktív tag
Észrevettem egy hibát az új global Developer ROM-ban hogy a belső tárhelyen lévő obb mappa néha eltünik vagy üres és telefon újra indítása után megint elő jön de pl egyik játékot oda telepítettem és játék közben lefagy és ismét eltünik , csak az ujra indítás orvosolja !
-
Melorin
addikt
válasz Flashget #8198 üzenetére
Én nem a kamerát helyezem előtérbe, van DSLR-em és azokban a pillanatokban amikor a telóval kell képet készíteni, nem kell csúcsminőség.
Akkor a többi dologgal mi a helyzet? Hallottam olyat, hogy halk a hangszórója. Recsegős a dallam amikor csörög. Gyengén rezeg. Sérülékeny a kijelzője. Egyéb ilyesmi?
Szóval azért vannak más részei is a telefonnak amikről valahogy nem beszélnek pedig mintha nem lenne a helyzet magaslatán.[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Jok ezek az Indiai tesztek.
Egy kis kobaltas teszt jo lenne.
De jo latni, hogy a sajat eszkozeikkel megcsinaljak, azert net nem csak pusztit, de lathatoan tanit is.Melyik kijelzovedot erdemes most megvenni a piacon ?
-
iff
senior tag
-
Gloob
addikt
válasz mediumgecso #8200 üzenetére
Az hogy kinek mi felel meg minőségben, egyéni dolog. Nekem is van DSLR gépem, de szerintem egy pillanat elcsípésére elég. Ezen persze sokan fognak vitatkozni itt majd. Viszont azt nem kell elfelejteni, hogy fényképezésről beszélünk, és nem fotózásról! Az egy más kategória. Vannak a topicban képek, amiket a tagok tettek fel mintának. Nézd meg őket, és döntsd el magad.
Samsung Galaxy A52S
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest