Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
B2man2
aktív tag
válasz
Mike Farrel
üzenetére
Szia.
Ilyennel én még hál istennek nem találkoztam.
De ez úgy hangzik, mintha amikor elmegy mélyalvásba a telefon akkor valamiért az órát is leállítaná. Próbáld meg, hogy lelekatolod az órát.
Hátha segít. Nálam a Memória optimalizálás alacsonyra van állítva, az MIUI optimalizáció be alvan kapcsolva. Megpróbálhatod ezeket is kikapcsolni. Nektek is miui 9.0.5.0 van. Nincs bl nyitás se semmi. -
Mike Farrel
tag
Sziasztok!
Van egy olyan gondom a redmi note 4-el sima 9.0.5.0 Global MIUI van fent, hogy az ébresztő reggel nem ébreszt. Próbáltam gyárit, tokikot de nem működik. A telefon nincs silent modeban, az akkumlátor beállításainál kivettem, hogy a tokikot lelőhesse a rendszer, ébresztő hangereje maxon van. Próbálgattam, hogy állítottam adott időtől 5 percre akkor működött, fél órára rá szintén, ha beállítottam 3-4 órával későbbre szintén működött, viszont ha este olyan 10-11 körül beállítom hogy reggel fél 7-kor ébresszen akkor nem történik semmi.
Valaki találkozott ilyen problémával? Van olyan alkalmazás ami működik rendesen?
Rákerestem itt a fórumban is, de nem találtam semmi érdemlegeset.
-
-
Imi1981
veterán
válasz
Buckey
üzenetére
Most kipróbáltam és gond nélkül működik a hotspot! Másik telóval csatlakoztam rá és még youtube-ot is néztem és tökéletesen ment és gyors volt. Amúgy még azt is lehet állítani, hogy 2.4 vagy 5 ghz-es legyen e a wifi.
[kép]
Ja és telenoros vagyok és az ég világon semmit nem állítottam! -
válasz
Buckey
üzenetére
A fényerő "félig és automatán" szerintem magas.
Ha a működést tüzetesen megfigyelitek, az automata nem az "igazi" automata szabályozás.
Én általában "automatizálóval" kapcsolgatom, de csak Manuális üzemmódban!
Otthon nappal 10%
Otthon este 5%Utcán nappal 100%
Utcán sötétedéstől 5% -
Buckey
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
Elnézést! Nem jól írtam. Igazad van!
A Telenoros netnél kellett új APN-t beállítanom a hotspot miatt, így ezért írtam a „mókolást”.
Telekommal jó volt.(#20090) NakonXipan , megpróbálom így is, majd meglétom, mit mutat.
-
arcsin
senior tag
válasz
Buckey
üzenetére
Itt érdemes szerintem lehúzni. Ez olyasmi gyakorlatilag mint egy kernel profil. Nincs semmiféle hátrányom belőle hogy nem jelezne valami értesítést időben vagy ilyesmi. Ilyen most. Nem használom túlzottan sokat így vizsgaidőszakban.
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
zo-lee
üzenetére
Activity Launcher-t tedd fel (crok blogjában is benne vagyon), ezzel szépen lehet tiltani a google-ös alkalmazásokat.
#Buckey nálam is hibátlan GS-en a hotspot, gyors és azonnal kapcsolódik minden, a SOT-ot meg szerintem értelmetlen összevetni, mert mindenki máshogy használja ezt a csodamasinát, mindenkinek máshogy merül. Nálam is előfordult már 15 órás SOT másfél napnyi használat után, mert stream ment rajta.
-
vargalex
félisten
válasz
Buckey
üzenetére
Olyan kijelentést ne írjunk továbbra sem, hogy a Global Stable csak mókolással támogatja a Hotspot-ot, mert aki rákeres a szóra, ezt fogja olvasni. Mondjuk azt, hogy néhány embernél nem megy alapból. Nálam pl. mókolás nélkül működik most is és az összes korábbi ROM-on is működött.
-
Buckey
őstag
válasz
arcsin
üzenetére
Szia!
Megkérdezhetem, hogy neked mennyire merül, illetve mennyi a SOT?
Mert én pár napja tettem fel, de ha jól rémlik, akkor a Stable MIUI majd az AEX után a Lineage látványosan jobban merül.
Az előbb írtam, hogy mi a mai napi tapasztalatom róla.
És még a hotspotot nem is használtam, ami AEX-en 1 órás tv megosztás alatt 5%-ot merült, itt meg majdnem a dupláját. Csak itt meg a hívás hangminősége kitűnő, ami a MIUI-n, AEX-en csak jó volt.Szerk: már 65%, és csak böngésztem vele. Fényerő félig és automatán, lámpafénynél.
-
arcsin
senior tag
válasz
zo-lee
üzenetére
Szia!
Én is így gondoltam hogy rootolom, letörlök mindent ami nem kell és jó lesz egy darabig. NEM MŰKÖD!
Fogja és fel fogja telepíteni újra és újra és újra...és újra. Azóta LinageOS van, icipici opengapps-szal. Sajnos a legidegesítőbb appokat is rendszer alkalmazásnak teszi fel, letiltani nem tudod, amint wifit kap tolja is fel újra ha letörölted. -
Buckey
őstag
válasz
Imi1981
üzenetére
Csak irígykedem a LOS rendszerrel.
Én meg reggel vettem le a töltőről és már 68%-on van 2 óra 24 percrs SOT-tal. Kb. 10 perc telefonálás, 2 perc Waze, háromszori e-mail szinkronizálás és kb. 2 óra böngészés.
És még azt írja, hogy 21 óra van vissza.Nekem eddig az AEX volt a legjobb fogyasztásban, majd a gyári MIUI.
Hangminőségben meg a Lineage.
Sajnos a Global Stable csak mókolással támogatta a hotspotot, és ha már mókolni kell, akkor inkább mókolok nagyban.
De ha a MIUIHU támogatja a hotspot funkciót, akkor megpróbálkoznék vele. -
zo-lee
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem a telefont. A felesleges alkalmazásokat (Hangouts pl) szeretném eltávolítani, ezért szeretném rootolni a telót, de már rögtön az Eszközkeresés bekapcsolásánál megakadtam. MI fiókom volt korábbról, de az Eszközkeresés funkciót nem engedi bekapcsolni.
Néha azt írja, hogy ellenőrizzem az adatkapcsolatot, néha meg MI fiók hibára hivatkozik.
Mi a teendő ilyenkor ?!
Köszi a segítségeteket előre is!
-
crok
Topikgazda
Ez volt a baj, megoldásért összefoglaló, crok logout blogja, keress rá hogy "force encryption" - legrosszabb esetben /data formázás (nem wipe).
-
croke
csendes tag
Segítsetek egy picit.
MIUIHU dev-ről tértem át TWRP-vel telepített Xiaomi eu. stab-ra de telepítés után lezárta a telefont a mi fiókomba nem enged be hiába a jó jelszót írom.
A készülék le van zárva felirat van mást nem tudok csinálni.
Hogy lehet ezt megoldani? -
vargalex
félisten
válasz
fudi2002
üzenetére
Érintetlen Global Stable ROM-ról volt szó... Az nem tud 2,4GHz-en 40 MHz-es csatornaszélességet.
-
vargalex
félisten
válasz
vipviform
üzenetére
Tudom, hogy tud 5 GHz-ez, pont ezért írtam. Automata kapcsolat esetén nem valószínű, hogy az 5 GHz-es wifi-re fog kapcsolódni, hiszen a 2,4 GHz-es nagyobb jelerősséggel fog látszani. Érdemes a 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es wifi-t külön SSID-vel ellátni, hogy ezt rögtön lásd ránézésre. De neked nincs meg a sebesség, én tudom, hogy miért 100 Mbps feletti az eredmény... Nekem is annyi (nem UPC Connect box-al).
-
vargalex
félisten
válasz
snpetit
üzenetére
Pedig úgy tűnik, hogy igen. A "sikersorozat" az Alcatel Idol 2 mini S-el kezdődött. Először kijelzőt cseréltek, majd komplett készüléket, majd ismét kijelzőt. Negyedjére kaptam helyette egy Alcatel Idol 3 4,7"-et. Ez nem sárgult be a mai napig. Júniusban viszont lecseréltem a Note 4X-re (Snapdragon-os verzió). Ez szeptemberben elkezdett sárgulni, októberben átesett a kijelző cserén. Most ismét sárgul.
Az Alcatel Idol 2 mini S előtt nem találkoztam ezzel a jelenséggel, pedig több telefonom is van. Nincs semmilyen extrém dolog a használatban. Ráadásul zsebben is csak minimális időt tölt, mert BKV-n is inkább netezek (fórumozok) rajta, a munkahelyen pedig itt van mellettem az asztalon. -
Imi1981
veterán
válasz
szetcsuszott
üzenetére
Ez nem tetszik. Amit először inkeltél az a tuti nekem.
-
vipviform
senior tag
válasz
szetcsuszott
üzenetére
Nekem fenn van a padláson a router, nincs vb födém. Felmentem és két méterről nekem is 110 mega volt.Tíz méterrel lejjebb már csak 45. Sajnos minden kábel oda van csoportosítva úgyhogy megbékélek vele.

-
Imi1981
veterán
válasz
szetcsuszott
üzenetére
Nem jó a link.
-
szetcsuszott
aktív tag
-
Imi1981
veterán
válasz
szetcsuszott
üzenetére
Hálás köszönet!
Nekem a matt fekete tetszik és bár a színeset nem szeretem de ebből a kék is tetszik. -
Imi1981
veterán
válasz
szetcsuszott
üzenetére
Az a tok nagyon tetszik! Én is vékonyat kerestem de most te általad megtaláltam. Ebay-rol még nem rendeltem soha de remélem megtalálom aliexpressen is.
-
vipviform
senior tag
válasz
szetcsuszott
üzenetére
Nekem is UPC fehér van, de gyengébb jóval a sebesség. Milyen közel voltál a routerhez, amikor mérted?
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
Fishor
üzenetére
Full cover üvegem van, vagy 2 hónapja fenn van, tökéletesen illeszkedik, karcokat jól állja, pedig zsebben, meg táskába dobva hordom, és karcmentes. A közepe néha kisebb-nagyobb mértékben szivárványos, valóban, de kizárólag kikapcsolt képernyőnél vagy fekete háttérnél látszik fénybe tartva, szóval aki emiatt vinnyog, azzal nem tudok mit kezdeni, nekem lehet fel sem tűnt volna, ha nem figyelem direkt. Linket nem tudok már betenni, mert az már nem él, ahol vettem, de sztem kb. mindenhol ugyanaz van, nem hiszem, hogy nagyon mellé tudsz lőni..
Tokból nekem szempont volt, hogy ne vastagítson, minél vékonyabb legyen. Nem szoktam elejteni, összetörni a telefont, nekem a karcok miatt volt fontos, azt nem bírja a szemem, úgyhogy ez lett, "simple black":
tok
Tökéletesen illeszkedik, nem nyomja fel az üveget. Gyűjti viszont az ujjlenyomatot, de az nem érdekel. -
kelly416
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Persze, hogy nem, de akinek a noname üveg eláll, jó eséllyel a Nillkin is el fog. Ennyit akartam írni igazából.
-
Frissült a Red Wolf Recovery!
RedWolf-V3.2_024
- Fixed GUI color glitch while starting Aroma Installer update-binary
- Optimized pigz runtime process
- Updated recovery base to the AOSP 8.1.0 & TWRP 3.2.1
- Highly improved signature verification for Incremental packages so now we can be really sure if the package is compatible with the ROM.
- Introduced a file based backup/restore engine. Expect it to be improved with the next builds...
- Improved security related to the password protection
- Fixed loading of the AromaFM config file
- System survival process for Incremental packages is now set by default
- Code optimizations
- Removed the dumwolf process
- Added signature check for incremental OTA survival so we won't be unnecessarily creating a new one if it's signed under the same access key
- Magisk updated to the version 15.1
- Added Indonesian language
- Fixed issues with Chinese characters...
- Governor which is changed by the action in the recovery GUI is now automatically set for all cores instead of only four. -
juve600
nagyúr
xiaomi.eu_multi_HMNote4X_V9.0.5.0.NCFCNEI_v9-7.0.zip
ezt használja valaki ?
-
-
D4ni
őstag
válasz
szetcsuszott
üzenetére
Milyen romot használsz?
-
szetcsuszott
aktív tag
-
kelly416
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Én is írtam, az összefoglalóban is látható. Az egyik legdrágább Nillkin fóliát tettem fel a telefonomra, a szélén eláll. Levettem, feltettem feleségem telefonjára és tökéletes. Nem a fólia az, amit cserélni kell, hanem a telefon. Van, amelyikre jó az üveg, a többire csak réskitöltővel megy rá. Ennyi. Én azóta nem használok semmi védelmet a kijelzőre és semmi baja nincs azóta sem.
-
B2man2
aktív tag
Ha valakit érdekel van ota frissítés a global stabilra.
link
Miui 9.0.7.0
A régiót kell szállítani Tajvan-ra.
Akinek van tapasztalata, hogy milyen napi használatban írja meg nyugodtan.
Én a tyúklábas changelog miatt várok még vele.
Szeretem ha el tudom olvasni a változásokat. -
nrg_52
addikt
válasz
helixP
üzenetére
Tovabbra sem kerdeztem mi a legjobb uveg, nem nyuglodtem, meg mertem kerdezni hasznalja-e ezt valaki, illetve le mertem irni rola a tapasztalatomat, ami esetleg valakinek hasznos is lehet. En is unom a lekezelo, kioktato hozzaszolasokat nap mint nap, amik ugyanugy teleszemetelik a topicot, mint a a kerdesek. Haromfele uveg van csak? Nem egyszerusited le egy kicsit?
-
helixP
nagyúr
válasz
nrg_52
üzenetére
Konkrétan használja-e valaki? Összesen 3 féle üveg van a piacon, de azt 490 eladó árulja 30 helyen, 10 féle neven. Felesleges folyamatosan ezen nyűgni, hogy van e valakinek olyan üveg, ami... és mi a legjobb üveg?
Van a full cover, ennek szivárványos a közepe, van a sima, átlátszó üveg, aminek levegős a széle, meg van sima átlátszó üveg, aminek jisebb, mint a telefon, nem ér ki a szélére. Pont. Ezek vannak. Take it or leave it. Amúgy is: próbálkozzon mindenki, Neki mi a legjobb: öszvisz 3 dollár egy üveg, én kipróbáltam 4-et mielőtt letettem a voksomat.És igen, a fejedhez vágják az összefoglalót, mert akkora a zaj a topicban, hogy már használhatatlan. Már ott tartunk, hogy napi 6x 7x jön vissza ugyan az a 3-4 kérdés, amit összefoglaló használattal és visszakeséssel meg lehet oldani, simán. Amikor még valaki értelmeset kérdez, az elsikkadt, mert megint 5-en kérdezik meg, hogy milyen üveg az, ami, és hogy mért nem megy a Google cam.
-
nrg_52
addikt
Tisztaban vagyok vele, hogy kissebb mint a kijelzo. Irtam is, hogy hasznaltam mar, mas keszuleken. Ertelmezz mar, mielott az osszefoglaloval dobalozol. Hol van benne leirva, hogy konkretan ezt hasznalja-e valaki? Mert hogy ez volt a kerdes... Ebben a rohadt topikban kerdezni sem lehet anelkul, hogy ne b@sznak a fejehez azt, hogy osszefoglalo?😁
-
Upo
addikt
válasz
nrg_52
üzenetére
"NOTE: Because of the curved edge of the display, the film is deliberately smaller than the display. "
Ez a görbületen belül fed csak, jóval kisebb mint a kijelző, ez is legalább olyan hülyén néz ki mint az elállós, csak másként.
De miért nem lehet megnézni azt a r...t összefoglalót, miért kell miden nap ötször tokról-fóliáról ugyanazokat megkérdezni? Meg még kereső is van jobb fent...
-
Upo
addikt
-
nrg_52
addikt
Brotect Airglass-t probalta mar valaki erre a keszulekre? Nalam h8-on es h9-en mar bizonyitott es azokon levegomentes volt a szele is pontos felrakas eseten. Sima folia es uveg kevereke, eleg vekony, ezert alig latszik, hogy rajta van a telefonon, hatranya, hogy idovel mikrokarcosodik.
-
dethroner
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Csatornákat végigzongoráztam annak idején, amikor a wds hidat beállítottam, a most használt 11-es csatorna volt a legjobb
Az elsődlegesre csatlakozva is annyi a speed, amennyit írtam.
Fólia ügyben is volna egy kérdésem. Fizikailag van különbség a Note4 és a Note4x között? Az enyém Note4, felrakható rá a Note4x-re való fólia és tok?
-
fudi2002
nagyúr
válasz
vargalex
üzenetére
Igen, de sajna a 40mhz már kernel szintű driver/tiltás miatt nem megy. Kézzel hiába rakod az inibe változatlan. Cserébe a régebbi Epicben "gyárilag" benne volt a 2,4ghz bounding és működött is. Érdekes, mert 11. hó körül változtattak, onnantól kevesebb térerőt mutatnak a simek, bár gyakorlati hátrányát sem hívásminőségen sem pedig az adatkapcsolati sebességen nem tapasztaltam.
-
vargalex
félisten
válasz
dethroner
üzenetére
Mondom, a 40 MHz-et hiába engedélyezed router oldalon, ha gyári rom esetén nem támogatott.
Próbálj másik csatornát, mert láthatod, hogy a készülék tud többet is. Illetve az sem mindegy, hogy melyik routerhez csatlakozol, a másodlagos routeren feleződik a sebesség (a maximálisan elérhető). -
fudi2002
nagyúr
válasz
dethroner
üzenetére
Ááá meg is van. Itt írtam róla. Ha már ezen rejszolsz, akkor keress egy epic romot kb 10.26 dátum körülit, az még régebbi wifi driveres az tudott többet. Asus N18u 40mhz amúgy.
-
dethroner
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
1043 V3 és 841-es tp-link routerek vannak wds bridge-ben. Engedélyezve van a 40 MHz-es csatornaszélesség. Van bőven hálózat mert panelban élek, kipróbáltam 20 és 40 MHz-es csatornákkal is, nem volt előnyösebb a 20, ezért hagytam a 40-en. Nem igazán tudok semmi mást állítani a routeren és a telón se szerintem, hogy a 72Mbps vonalsebesség nagyobb valós letöltést eredményezzen.
De majd hétvégén próbálok időt találni rá, hogy a javasolt megoldásokon végigrágjam magam. -
dethroner
veterán
válasz
nagyra
üzenetére
Nem értetted amit írtam. Nem a router a gond, hanem a telefon képessége kevés wifin. Más telók 70-80megabitet töltenek le, a note 4 pedig 30 megabit körül. Lehet mondogatni hogy mire nem elég 30 mega telefonon, de azt nem kell elfelejteni, hogy a routertől távolodva ez a sebesség egyre gyengül. A lakás legtávolabbi részén ahol a másik két itthoni teló még 20-30 mega között tölt, a xiaomi bőven 10 alá megy, és ez gáz. Főleg ha úgy nézzük hogy tudna többet is, csak a programozók butítják.
-
Imi1981
veterán
válasz
Fishor
üzenetére
Nekem 0.33 vastag mm üveg van rajta az bizony rontja az érintésérzékenységet.
Nem használhatatlan de észrevehető és engem először zavart (már megszoktam). Most viszont rendeltem 0.26 mm vastag üveget ami szerintem nem csökkenti az érintés érzékenységét . Tok még nincs a telómon (valami nagyon vékonyat akarok) úgyhogy nem tudom felnyomja e de szerintem nem. Ezt rendeltem most [link] -
Lujo416
tag
Sziasztok
Megjött az üveg és a tok is ebayről (mèg decemberben) de most írok róluk
Na a tok az egész jó, a 4 saroknál védi a telefont ilyen gumis műanyag cuccal, nem csúszik szóval ajánlom nagykezű barátaimnak itt a link [link]A másik az üveg, ez elsőre tökéletesen feltapadt és a tok se nyomta fel
Jól illeszkedik mindenhol egy buborék sincs alatta, érintés érzékenysége nem romlott [link]
Mind a kettőböl a 4x-re valót vettem -
nrg_52
addikt
válasz
helixP
üzenetére
Valamirol lemaradtam akkor, en sehol nem olvastam meg rola. Siman le lehet torolni rola levetel utan. Altalaban, mivel levetel utan megy is fel egy masik uveg, az ahhoz adott alkoholos kendocskevel szoktam letorolni. Nekem nem is szokott hasznalatkor erintkezni a kijelzo szelevel, nem folyik le odaig, nagyon ovatosan lehet adagolni.
-
nrg_52
addikt
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Nem onteni kell ra a reskitoltot. Teljesen jol lehet azzal a kis fiolaval adagolni a megfelelo mennyiseget, ami egy lehelletnyi csak szinte. Szerintem szinte nulla az eselye, hogy a kijelzo ala keruljon. Tobb, mint fel eve hasznalom, semmi negativ hatasat nem erzem.
@helixP: egyszer vettem full covert a h8-ra, soha tobbet nem kell. Izlesek es pofonok.
-
SybenX
őstag
-
válasz
Fishor
üzenetére
Fólia vagy üveg?
Mert üvegből csak full cover, viszont fóliánál egyszerűbb az élet, mivel az rá tud hajolni az élekre is.Réskitöltőt nem javaslom annyira, elvileg a kijelző alá is befolyhat.
Én is 2500-ért vettem először GSM boltban üvegfóliát, nem full cover volt, el is állt körbe a szélén ~0,5cm-et.
Most ez van rajta, ~1-2 hete: [link]
Tökéletesen ráillik, és a tok sem nyomja fel, bár most le is vettem róla, mert sokkal szebb így a telefon, hogy végre nem állnak el a szélein. (ilyen tokom van hozzá: [link]) -
Fishor
senior tag
válasz
Imi1981
üzenetére
De azok meg úgy hallottam nem érzékelnek tökéletesen, meg a tok is hajlamos felnyomni, meg az oldalsó ragasztórészről szintén nem hallottam semmi jót. De valami biztos van ami bevált. A gsm üzletek se hiszem hogy 2500Ft ért el tudná úgy adni a termékeiket ha az tiszta hólyagos lenne a szélein. Vagy igen?
-
[lAyCsI]
addikt
AEX Oreo Beta-t teszteltte már valaki esteleg?
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Ma felraktam egy üvegfóliát, de a szélein elég nagy rész nem tapadt le rendesen. Milyen (lehetőleg üveg, de nem full cover) fóliát találtatok ami jó és rendesen illeszkedik a telefonra?
Üdv: Fishor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (339) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S25 Plus - 256 GB - kék (338) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem a matt fekete tetszik és bár a színeset nem szeretem de ebből a kék is tetszik.