Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulár
senior tag
Ezzel én is így vagyok.Kivéve ha az előző váratlanul lerohad.(Köszi Zte Blade super.Alcatel Idol 2s.Lg g3)Ezek mind idő előtt rohadtak le.De azért is hoztam föl példának a G3-mat!Sikerült vennem bele jelképes összegért kijelzőt és házilag belebarkácsolnom így föltámadt.Megörökölte az asszony.Annak a kijelzője a specifikációi szerint nagyságrendekkel jobbnak kellene lennie mint a Redmiének de ha egymás mellé teszem a kettőt akkor ez egyátalán nincs így!Az Lg-é fakóbb és élettelenebb.Én levontam a konklúziót:
1,A gyakorlati eredmények nem minden esetben igazolják az adott termék specifikációt.
2,A Note 4 egy ár-érték bajnok készülék még akkor is ha néha beleszaladunk bosszantó hibákba is.De amilyen ütemben a Miui fejlődik még akár az egyik legjobb rendszerré is kinőheti magát!(szerintem)Csak tudja, már körbe-körbe lapozni a retkes kezdőképernyőket és had válasszam már ki a nyomorult alkalmazás menüt ha én úgy akarom használni!Mindezt úgy,hogy ne kelljen már külső Launcherrel szarakodnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest