- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
válasz
Tailor21 #19667 üzenetére
A hiba melyik MIUI verziónál jött elő?
A szervizben feltették az újabbat vagy maradt amivel vetted a készüléket?
Én augusztus elején vettem egyszer frissült a 8.5.8.0
A 9-est már nem engedtem .Itt a fórumon írták egy páran,hogy nem megfelelően működik.Majd,ha többség úgy vélekedik a következő frissítésről hogy most már megfelelő akkor engedem frissíteni.
Ez az én véleményem. -
-
crok
Topikgazda
válasz
Tailor21 #16739 üzenetére
Ha itt a fix az én fixem akkor ugyan installálni lehet a zip-et TWRP-ben is ha a Magisk modul jó, ugyanis csak visszafelé kompatibilis a template amiben ezeket a script-eket meg kell írni, nyilván előre nem kompatibilis, ha nem 14 vagy feletti Magisk van fent elképzelhető, hogy nem fog menni. Szóval én a stabil 14-est mondom meg install-t a Magisk manager-ből. Ez így van kitalálva.
-
crok
Topikgazda
válasz
Tailor21 #16739 üzenetére
Nem biztos hogy értem a kérdést, de akkor most a Magisk 14 zip-jét keresed? Az official XDA thread-ben levő link szerintem elég megbízható forrás: ezen a linken mindig a legfrissebb van, az is a rövidített link neve: tiny.cc/latestmagisk
-
crok
Topikgazda
válasz
Tailor21 #16394 üzenetére
Basszus, van egy tippem.. egyelőre tipp csak de.. van egy tippem!
Ahogy írtad a Mi Cloud-ot beugrott, hogy van egy csomó hibajelentés hogy nem sync-el mobilhálózaton. A Mi Cloud system jogú app elvileg, azért tud sync-elni/backup-olni egy csomó mindent mert alapból hozzáfér(het) appok adataihoz de képes pl. rendszerszintű beállítások megváltoztatására is, pl. iptables vagy kernel paraméterek.. Az app alapból úgy van beállítva, hogy csak wifi-n sync-el mert mobilhálón felpattintani képeket árt a szegény indiaiak pénztárcájának (meg amúgy a mineknek is.. képenként 3..4+MB azért nem kevés) így mikor valaki kézzel sync-elteti (vagy automatikusan, mindegy..) akkor a hotspot-ot félig-meddig megszűnteti mert wifi-n syncelni akar és nincs "wifi internet" így megpróbálna csatlakozni de az meg nem megy mert a hotspot miatt nem megy a wpa_supplicant és a wifi a hotspot miatt most épp nem "WAN" hanem "LAN" kapcsolat. A wifi SSID keresést elindítja a Mi Cloud de az meg kikapcsolja az ip_forward-ot.. és ez lehet a háttérben!!! A hívásra átállítódásra is lehet ilyesmi a gond, mert ott a data egyel "kisebb" hálózatba kapcsol vissza, de a helyzet az, hogy 3G-re és 4G-re a dnsmasq nem ugyanazt az IP hálózatot használja és nem ugyanazt a WAN kapcsolatot (az interface neve is más ha jól emlékszem) és úgy néz ki nem vált helyesen. Ha lesz rá érkezésem megpróbálom letesztelni.. vagy ezt is megírom nekik. Bár az előzővel se nagyon foglalkoztak
: \ -
gabe_
őstag
válasz
Tailor21 #15255 üzenetére
Én ugyanígy jártam még egy redmi 1s-el pár éve. levegővel fújkáltam körbe a telefont takarítás céljából, és ettől tönkrement a mikrofonja. Szerencsére akkor az edigitalnál gariban le tudtam szervizeltetni.
Ártatlanul előadtam, hogy nem tudom mi történhetett, nem hallanak semmit híváskor abból amit mondok. Rendesek voltak, bár szerintem tudták. -
-
pprod94
aktív tag
-
vargalex
félisten
válasz
Tailor21 #12431 üzenetére
Több interface közötti route-olás. Esetünkben azért érdekes, mert kikapcsolt állapotában nem működhet a hotspot, ugyanis akkor route-olnia (és NAT-olnia) kell az eszköznek.
-
Ájvé
veterán
válasz
Tailor21 #10631 üzenetére
Hát nem kellene erőltetni, úgy jársz mint én érintkezőket kitéped és nem érzékeli utána a SIM-et és más bajok is lehetnek (alaplap sérülhet). Ezt próbáld meg, de ne erőltesd túlzottan még így se.
(#10632) Atas76:
Pont ez az, a B20 hiánya, Voda nagyon sok helyen használ csak B20-at, szóval pont a 4G lefedettség miatt kellene a B20 támogatás.(#10629) instantwater:
Redmi Note 4X nem B20-as (ebben is Snapdragon 625 van, MTK-at itthon csak szürke importban kapsz egyébként), csak a sima Redmi Note 4 Global ami tudja a B20-at.
Szürke van eustockon jelenleg.
625 jóval erősebb a 435-nél, nem csak CPU hanem GPU is erősebb, szóval több különbség van köztük mint feltételezted. -
outdoor
aktív tag
válasz
Tailor21 #8654 üzenetére
Az üveget valamelyik tokkal együtt kaptad? Érdemes rá külön üveget venni?
Az oldal a Note 4 Pro-val azonos tokot ajánl a Note 4 global változathoz. Vajon ez nem tévedés?
Esetleg van egyértelmű paramétere a B20 Note 4-nek, hogy miyen üvegre van szükség, például ha ebay-ről rendelek?
-
andrewch
újonc
válasz
Tailor21 #8467 üzenetére
Szia!
Akkor ha jól értelmezte az előző postot, akkor a telefonodon most a sárga dobozos üvegfólia van.
A képeken úgy tűnik, hogy megfelelően tapad mindenhol, nincs a szélein sem zavaró "légbuborék sáv". (Jól látom, vagy csak a kép csalóka?)Én vettem egy xpro tempered glass-t, de az nagyon nem jó. Tapadni tapad, de körbe 4mm-es légbuborék sáv van, ami nagyon ronda.
Pontosan milyen fajta az a sárga? Hol vetted? Lehet megpróbálnám én is, ha mered javasolni.
Előre is Köszönöm a segítségedet!
Üdv,
András -
crok
Topikgazda
válasz
Tailor21 #8615 üzenetére
Nem próbálnál ki inkább valamit amit direkt erre fejlesztettek? 7 napig a Sygic ad neked hangnavigációt is, utána ugyan ingyen azt nem adja de térképet, tervezést, minden mást igen. Szerintem az vagy - ha anno letöltötted akkor - az iGO Szülinapp is jobb, mint a Google Maps..
-
kropi
tag
válasz
Tailor21 #8460 üzenetére
Nekem se az első amit használok, s mind kínai volt, ráadásul azoknak se nevük se áruk nem volt, de soha semmi karc nem látszódott rajtuk. Csak azért tettem fel, hogy a drágább /3x ár/ s "nevesebb" cucc az nem biztos hogy jobb minőséget takar a kínaiaknál. A zöld dobozos volt a telefonon.
-
AMDFan
addikt
válasz
Tailor21 #8237 üzenetére
Ehh, ezek után semmi kedvem frissíteni a telefont. Pár napja felajánlotta, hogy van frissítés, ugyanúgy MIUI 8, csak Android 7 alapon. Gondoltam várok pár napot, hogy mik a vélemények. Jelenleg teljesen stabil a telefon, minden úgy működik ahogy kell. Megéri egyáltalán frissíteni? Nekem gyárilag a 8.2.10 Global Stable van rajta.
Őszintén szólva nem értem, hogy mi értelme ennek a kapkodós fejlesztésnek (?), ha egyáltalán ezt annak lehet nevezni. Azért van egy réteg aki használni szeretné a telefont, azoknak legyen már egy valóban stable kiadás, amivel garantáltan nem fog visszalépni semmiben. Aki pedig szeret mókolni azoknak ott a dev kiadás.
(#8284) anorche1: egyáltalán nem kell romot cserélgetni rajta, ahogy írtam nekem a stable kiadással eddig nem volt semmi problémám. A netmegosztás működik rajta. Azért az nagyon gáz lenne ha ilyen alapfunkciók nem működnének. De most kicsit döntésképtelen vagyok, fel merjem-e updateelni.
UI: miért cserélnél Note4-re? Mondhatni visszalépés lenne. -
tboy72
aktív tag
válasz
Tailor21 #8024 üzenetére
Nekem új a teló. (tegnapi) Egyből frissítettem, utána kezdtem belakni. Viszont!
Az 1-es sim egy telekomos, azzal nem meg a wifi hotspot. Csatlakoznak hozzá a kliensek, de nincs nekik internet kapcsolat. A 2. sim egy vodafone, azzal meg megy gond nélkül. sim hely probléma lehet, vagy más?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Építő/felújító topik
- Fujifilm X
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest