- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
faja0124 #25952 üzenetére
Beleírtam az XDA thread-be, mert a forrásmegjelölés se stimmel: 15.0 van megadva, 15.1 a ROM. A vendor partíciót pedig okay, hogy kihagyja, de a kompatibilitás miatt szar, ha mégis kell pl. root-olás miatt (Magisk-hoz kell, SU addonhoz nem? Mégse teljesen okay, hogy ha Magisk akkor treble kompat kell hogy legyen, de a SuperSU-ból nincs treble kompat. mégis ott az addon ami meg működik és 100% non-treble kompat.. (mert nincs treble kompat. SuperSU)).
-
crok
Topikgazda
válasz
faja0124 #25945 üzenetére
Az amit írsz nem annak a thread-je amiről mi beszélünk.
Pont az a különbség hogy az egyik treble a másik non-treble.
Te [ezt] mondod, ez valóban treble.
De a linkelt ROM az non-treble és a Lineage saját honlapján van fent.
Csak a source ugyanaz.
Szerk: legalábbis mivel a hivatalos LineageOS oldalon levő leírás szerint se kell hozzá treble TWRP se és valóban felmegy non-treble TWRP-vel és sehol sincsen említve se így áll, hogy ami most, ebben a pillanatban a Lineage oldaláról letölthető official az nem treble-ös verzió. Valamint SuperSU sincs még treble kompatibilis de a ROM megy a Lineage SU addon-al. Vagy a leírások nem stimmelnek vagy a gyakorlat - de a letölthető ZIP nem dob hibát. -
Tailor21
csendes tag
válasz
faja0124 #8029 üzenetére
Áhh faxa. Nem azért de egyszerűbb lenne ha ROM frissítést úgy adnának ki, hogy mindenki saját magának aki akarja. Nekem csak egy újraindítást kért
Aki ért hozzá az frissítse töltse le stb.
Amióta használom 2x frissített már az elsőnél xar lett. Most meg csak azért nyomtam rá hogy hátha megjavul.
V8.2.5.0.MCFMIDL sztem én ezzel vettem a telóm.
Gyanús a következő frissítésnél se fog megjavulni. Egyelőre annyit tettem, hogy ráböktem a legújabb verzió újratelepítésére és végre hibátlan lett. Ment a wifi hotspot akadás mentesen.... egy ideig.... Olyan mint egy betegség kiújul
Rajtam kívül meg 6 ember várja a 4G sebességet...tboy 72 Köszi a tippet. Akkor sim-et vágok XD az könnyebb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest