- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulár
senior tag
Ezzel én is így vagyok.Kivéve ha az előző váratlanul lerohad.(Köszi Zte Blade super.Alcatel Idol 2s.Lg g3)Ezek mind idő előtt rohadtak le.De azért is hoztam föl példának a G3-mat!Sikerült vennem bele jelképes összegért kijelzőt és házilag belebarkácsolnom így föltámadt.Megörökölte az asszony.Annak a kijelzője a specifikációi szerint nagyságrendekkel jobbnak kellene lennie mint a Redmiének de ha egymás mellé teszem a kettőt akkor ez egyátalán nincs így!Az Lg-é fakóbb és élettelenebb.Én levontam a konklúziót:
1,A gyakorlati eredmények nem minden esetben igazolják az adott termék specifikációt.
2,A Note 4 egy ár-érték bajnok készülék még akkor is ha néha beleszaladunk bosszantó hibákba is.De amilyen ütemben a Miui fejlődik még akár az egyik legjobb rendszerré is kinőheti magát!(szerintem)Csak tudja, már körbe-körbe lapozni a retkes kezdőképernyőket és had válasszam már ki a nyomorult alkalmazás menüt ha én úgy akarom használni!Mindezt úgy,hogy ne kelljen már külső Launcherrel szarakodnom.
-
Tailor21
csendes tag
Nálam csak a gyári vissza állítás segített. Sajnos csomó adatomról le kellett mondanom végleg. Megérdemelné a ketté törést, mert nem 1 emlék volt a telón, de kap még egy esélyt. + ebből tanultam
Már egy napja a wifi hotspot hibátlanul működik igaz a 2 sim területre vágtam. Vissza tesztnek majd csak ha lesz sablonom akkor tudom próbálni.
Jó pont, hogy az akku idő nagy mértékben megnőtt.
Csak egy észrevétel tegnap pesten 10-20Mbps 4G sebességet tudtam csak mérni ma szabadszálláson 130.
A gps szerintem még mindig nem a legjobb. Soha nem gondolkozott most zavaróan többször felbukkan a jel keresése.
És mintha a fotók is xarabbak.
Reméljük a fejlesztőkhöz is eljut minden hiba. -
Fulár
senior tag
Én mint ex Lg 3 tulaj felelősségem teljes tudatában ki merem jelenteni,hogy egy nagy francot visszalépés!Kizárólag kamera fronton az,de ennek sem annyira rosszak a kamerás képességei mint ahogyan azt sokan egy kicsit túlihegik!(bocs)Az Lg g3 kijelzője is hiába Qhd ha fakó és élettelen.Azon is csak Kernel buzerálással lehetett segíteni.Hardverban a kanyarban sincsen már ehhez képest és üzemidőben sem.A jó öreg G3 ugyanilyen használati szokások mellett kb 3-szor merülne le amíg ez egyszer.A G3 melegedése sem hiányzik.Az ehhez képest szűkös belső tárhely sem.Ami hiányzik belőle az a kompakt mérete.Az egyik legkisebb 5.5 colos cucc volt ugye.Illetve a hangszórója kis tuningal úgy tudott üvölteni,hovy csak na.Klasz és szerethető készülék de Note 4 sok szempontból odaveri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest