-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
Flashget #20141 üzenetére
Global/China dev, (EU dev, vagy MIUIHU)?
Amúgy milyen? Érzel valami változást? Pro/kontra
Úgy tűnik néha nem árt neki egy teljes reinstall...Talán 1-2 verzió óta csinálja, hogy néha pár app (kezdte a kamerás anomáliával, aztán rájött az öt perc a QR scanner-re is, stb...) FC-ol. Nem sok humorom van hozzá. Nem is a telepítés a kellemetlen, hanem az újra belakás (a ~90 app telepítése is eltart egy darabig, + a belakás, a kétlépcsősök ismételt beálltása, stb...)
-
vadkörte
addikt
válasz
Flashget #19857 üzenetére
Hosszú hosszú évek óta nem használok SIM-et kontaktok tárolására.
Utoljára talán az első mobilommal használtam (Ericsson A2628) valamikor 2001 táján. Azzal is minimális ideig - korlátozott kapacitás, stb... - nem is értem azembereket, miért ragaszkodnak hozzá.
Erre való ma a MiCloud/GMail app... -
Fishor
senior tag
válasz
Flashget #19407 üzenetére
Szia!
Közben sikerült a gentle alarmot beállítani, valahol találtam az alkalmazásbeállításoknál olyat hogy a zárképernyőn is fut vagy ilyesmi.
gyári androidos jó ébresztővel és naptárprogrammal egyben még nem találkoztam ilyennel mint a Gentle alarm, ahol tudok beállítáani nem csak a hét napjára, hanem dátum szerint is olyan ébresztőt, ami rendesen ébreszt, nem csak kurutyol egyet és kész.
Az ikonok körbevágását még keresem
A sim importot meg megtaláltam, de azt hiszem megpróbálok megbízni a google fiókba és majd oda mentem a számokat. Azt nem lehet beállítani hogy a google fiók legyen az alapértelmezett ott ne a miu?Üdv: Fishor
-
-
vigyori78
őstag
-
Feri1977
senior tag
válasz
Flashget #12708 üzenetére
Igen, értelek, de nem adok ki 3 ezret egy tokért. Ez a fekete is 2500 forint volt, már az is sok. Plázákban a tokok 1500-2500 ft-ok, és normális a többsége, de nem találtam rá olyat ami tetszett, ezért rendeltem neten egyet. Most már mindegy, jó lesz az átlátszó ultra sim azt ennyi. De azért köszi.
-
Fulár
senior tag
válasz
Flashget #9014 üzenetére
Nálad lehet a hiba mert ott van az.Beállítások és egyből ott legfôlül.Eddig legalul volt most már legfelül van.
De bosszúság az tényleg van.Végre megszünt az obb mappa eldobás(még egyszer kôszi)most a mentés szart be.Szeretem ha van elfekvőben egy mentésem.De a mostani frissítés után a beépített mentés bár látszólag hiba nélkül lemegy de mégsem oké.A mentés mérete alig 200 mega az eddigi bő másfél giga helyett és a cuccaim 90 százékát nem menti le.Próbáltam belső tárhelyre és memóriakártyára egyaránt de ugyanúgy hibás.Eddig ilyen még nem volt.
-
crok
Topikgazda
-
Flashget
félisten
válasz
Flashget #8365 üzenetére
Megoldás:
SD kártyát újra formáztam akkor sem futott le a mentés.
Leválasztottam akkor belső tárhelyre mentett. Visszacsatoltam a kártyát lefutott a mentés de csak a belső tárhelyre.
Most ez komoly, hogy megszüntették ezt a lehetőséget, hogy külső SD kártyára mentse az ember a beállításokat? -
Melorin
addikt
válasz
Flashget #8198 üzenetére
Én nem a kamerát helyezem előtérbe, van DSLR-em és azokban a pillanatokban amikor a telóval kell képet készíteni, nem kell csúcsminőség.
Akkor a többi dologgal mi a helyzet? Hallottam olyat, hogy halk a hangszórója. Recsegős a dallam amikor csörög. Gyengén rezeg. Sérülékeny a kijelzője. Egyéb ilyesmi?
Szóval azért vannak más részei is a telefonnak amikről valahogy nem beszélnek pedig mintha nem lenne a helyzet magaslatán. -
mediumgecso
őstag
válasz
Flashget #8198 üzenetére
RN3 SE-m volt már, de iszonyat minőségű képeket lőtt... gondoltam megkérdezem javult-e a fotós képesség a RN4-ben. Másik az üzemidő, ebben viszont oda-vissza agyonveri az S6 edgemet. Köszönöm, de van jó fényképezőgépem, alárasomban láthatod, de adhoc fotózásra ne vigyem már magammal...
-
SirKero
őstag
válasz
Flashget #7313 üzenetére
Rendben akkor várok
Más. Szeretnék tokot venni rá de ebből a fajtából nincs ( vagy én nem találok ) global verziót. Létezik egyáltalán? Az aliról kéne
-
TomPack
őstag
válasz
Flashget #7299 üzenetére
De! Most hogy mondod, valóban! Vagyula féle ROM-volt fent! Még a Mi4-el "kezdtem" a pályafutásom.
Jó ez a kis telcsi, jó ez a ROM, engem csak egy dolog bosszant, hogy marha nagyok rajta az ikonok, a betük, az alkalmazások nagyon nagy méretben futnak, mintha valami látássérült lennék! Az előző telefonomban ami egy Galaxy A5 2016-volt, nemcsak a betüméretet lehetett állítani a gyári ROM-ban, hanem a kijelző DPI-t is! A Note 4-ben nincs ilyesmi beállítási lehetőség? -
Fulár
senior tag
válasz
Flashget #7259 üzenetére
Nekem az ikon áthúzassál megjelenik az új oldal.Teljesen a leg-leg szélére húzd és ott is kell tartani kb 1 másodpercig.De ettől függetlenül a régi módszer nekem jobban tetszett.Ezért is írtam,hogy számomra némelyik újítás inkább visszalépés.De ez egyrészt teljesen szubjektív,másrészt pedig természetesen mindenki a saját felelősségére frissít mindjárt az első körben.De én új rendszer érkezésekor mindig megkergülök.
-
Fulár
senior tag
válasz
Flashget #7254 üzenetére
Köszi!
Mielőtt valaki félreértené ez NEM negatív felhang!A Miui egy kiváló rendszer!
De nem bántam volna ha egy főverzióváltásnál bekerül az új Skin-be legalább 1-2 új lapozási effekt vagy a képernyők végtelenített görgetése stb.Egyelőre számomra nagyobb a dolog füstje mint a lángja.
És már bele is szaladtam az első furcsaságba.A bal oldali(4 van)kezdőképernyőm lett az alapértelmezett és ezt nem tudom megváltoztatni. -
vadkörte
addikt
válasz
Flashget #6309 üzenetére
Ismerem a Xiaomi-t, van tőlünk pár dolgom. (Piston3, 10A power bank, MiBand, YiCam, Redmi 1S) A Mi2 óta követem őket, MIUI-t több, mint 3 éve használok (előtte pár hétig EMUI, azelőtt TW és CM) és úgy érzem megtaláltam benne azt amit kerestem.
Köszönöm a válaszokat és a megerősítést. Én is úgy érzem, hogy elég lesz a 3/32-es.
-
Fulár
senior tag
-
geleati
tag
válasz
Flashget #5019 üzenetére
Az előző telefonomon ezt nem vettem észre (Lumia 640), de azért úgy gondoltam, hogy ez azért nem okoz gondot. De akkor köszi a felvilágosítást neked, Gixxer88-nak és Dyrg-nek.
Akkor most már nem írhatom sms-ben hogy űrgyűrűfütty, meg hátvágánygáz, hanem csak simán fing
-
iOce
tag
válasz
Flashget #4791 üzenetére
Nekem is ma hozta 😉 Alapból nem rossz, kényelmes, könnyű. Nekem van néhány SoundMagic fülesem, olcsóbb, és hasonló árkategóriájúak, azok szebben, zeneibben szólnak. Ez az MI füles a javító presetekkel jobban teljesít, mint natúrban, kellemes. Elsőre ennyi jött át, majd pár hét bejáratás után kíváncsi vagyok, mi lesz a véleményem.
-
válasz
Flashget #4795 üzenetére
Ennyi pénzért persze,nem is mondom hogy rossz füles,engem is hűen szolgált 1,5 évig.
A legtöbb általam kipróbált 10-15k-s,de bizonyos márkáknál a 20-25k-s (csoda biccaudio...) fülessel simán felveszi a versenyt,de a Poweramp+Akg N20 páros nálam lenyomta.
Referencia füles,igen kiegyenlített a hangja,nem V karakter mint a Hybrid és emiatt nagyon jó hallgatni,még annak ellenére is,hogy bejáratós és itt-ott még nyersebb egy két magasfrekvenciás hang,de ez majd idővel finomodik.
A Sennheisereket hagyjuk!Régen évi kettőt fogyasztottam el,mindegyik egyik napról a másikra pusztult el mindenféle ok nélkül és visszagondolva a hangjuk is borzalom volt,mindez 10-15k-ért. -
válasz
Flashget #4791 üzenetére
Nekem tegnap jött meg az AKG N20-am.
Ez is még bejáratós,de már pár óra használat után azt mondom,hogy a Hybridem 1,5év szolgálat után megy a fiókba,fűnyírós/kertimunkás füles lesz belőle.
Szeretem a Hybridet,de ez az AKG...
Hang,kényelem,mindenben klasszisokkal jobb.
Jó persze nem is egy árkategória. -
Oldman2
nagyúr
válasz
Flashget #3947 üzenetére
Nem. Már inkább ez: xiaomi.eu_multi_HMNote4X_7.6.29_v8-7.0.zip
-
BullZeye
veterán
válasz
Flashget #3505 üzenetére
Én azt vettem amit legelőször még az első oldalon linkeltek, csak majd 2 hónapot futott..
-
kelly416
veterán
válasz
Flashget #3418 üzenetére
Évek óta üveget használok, de az én kijelzőm valahogy görbébb, mint az átlag, körbe 1cm eláll még azokon az üvegeken is, amik alapból nem érik végig a kijelzőt. Szóval nálam az üveg tárgytalan. Fóliát meg nem használnék még a tapintása miatt sem, csak érdekelt, mekkora.
Egyébként nekem a Flex 2-n üveg volt, én tettem fel, minden flottul működött. A trutyi szerintem egy kalap kakit nem ér. Egyébként meg otthon állj neki az ablaküvegednek egy kulccsal, szólj, ha sikerült megkarcolni. Vagy egy sörösüvegnek, pohárnak, egyébnek. Pedig nem gorilla glass cumók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest