- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Departed
őstag
válasz Dan-szan #7798 üzenetére
Javaslom a topicját, de alapvetően ezek:
3-ashoz és Note 4-eshez képest is csalódást keltő üzemidő, csak fehér értesítő led, 4G-n kicsengés problémák (gondolom VoLTE gond), gombháttérvilágítás hiánya, meg videófelvétel hangjának gondja, amit a mai frissítés javít elvileg Note 4-nél, stb.
Ja és a frissítések: úgy látom Note 4 jobban kényeztetve van e téren.
Mondjuk kisebb kézhez valóban nem a legkényelmesebb az 5.5, szerencsére ilyen gondom nincs.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
bazsimano
őstag
válasz Haligali #7795 üzenetére
milyen foliakat redneltel? en rendeltem egy parat egyik eleg gyorsan tort...csak egy kicsit nekidoltem a buszon a zsebembe levo telonak es ket oldalt el is tort az uveg folia...
szoval most jo lenne tudni, hogy van.e valami jobb
tokban mi a legjobb? most egy ipaky van rajta... -
Haligali
tag
válasz Cyberslider #7750 üzenetére
Addig nem bizony! Hiszen addig is védi valami, bár tapasztalatom szerint ez csak pár nap. Én mindenesetre gyorsan beszereztem rá egy nem teljesen tökéletes uvegfoliat addigra, míg megjon a rá való. Rendeltem egyből több fajtát is (és egyből többféle tokot is) , hogy legyen választék. A hétvégén fel is teszem, a tapasztalatokrol pedig beszámolók. A maradékot pedig elpasszolom a hardveraprón, szerintem lesznek rá jelentkezők.
-
-
Oldman2
veterán
Nem emlékszek, hogy írta volna már valaki, de frissen feltett 7.8.10 Global Beta alatt Magyar nyelv esetében is működik az Kamerában az "Időbélyeg hozzáadása fotókhoz" funkció.
-
nonee
aktív tag
7.8.17???
Bug Fixes:
System
- Developer options couldn't be opened using Bahasa Indonesia.
- Music stayed in the Notification shade after exiting the app.Lockscreen, Status Bar, Notification Bar
- 'Female voice for English (Waiting for Wi-Fi)' in the Notification shade.
- Music player stopped working on the Lock screen after 10-15 minutes.A futballban mindenkinek van véleménye, és mindenki ért is hozzá.Ha privátot kapsz,illik válaszolni!!!!
-
Departed
őstag
válasz #63534592 #7780 üzenetére
Szuper hírek, köszi az infót!
Egyébként nekem köszönhetitek a frissítést, mert tegnap megrendeltem én is az én példányomat, és a Xiaomi észbe kapott hogy akkor most már dobják ki a Nougat-ot.
Most már akkor jópár ok miatt jól döntöttem hogy ezt választottam a hibákkal terhelt sima 4X ellenében.
Holnap érkezik a cucc, gondolom hamar fel is ajánlja majd a OTA frissítést. Hajrá!
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Methionyl
senior tag
Lehet csak én értem rosszul, vagy csak furán fogalmaztam
Nem az a baj, hogy kér kódot/mintát amikor az alkalmazást akarom feloldani, hanem magára a képernyőzárra miért tesz "zárt" amikor én csak pár alkalmazáson akarom.
Tehát: feloldani a telefont bárki feltudja (felhúzza simán) bárhova mehet kivéve pl.: Galéria ahol ujjlemonyatot kér. Na ezt így nem tudom beállítani mert ha beállítom hogy legyen a galériánál akkor egyből a képernyőzárhoz is hozzárendeli a mintát/kódot
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Turbobacsi
senior tag
válasz tothandras80 #7782 üzenetére
én elégedett vagyok vele, minden másra ott a DSLR
[link]
itt a teljes pakk, ha érdekel valakit: [link][ Szerkesztve ]
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
kriszpontaz
veterán
Nekem is megjött a Stabil 7.0 MIUI8. Végre működik a Huawei Band. Csatlakozott normálisan. A fehér háttér viszont nagyon pocsék lett az ikonoknál. Valamelyik ikon eleve fehér, így semmi nem látszik belőle. Nem értem miért nem lehet a Kínai rom-ban lévő ikonokat használni. Azok legalább néznek ki valahogy.
[ Szerkesztve ]
-
vadkörte
addikt
válasz tothandras80 #7782 üzenetére
Megoszthatnál pár módosítatlan képet - célszerűen valami felhőtárhelyre feltötlve - mert lehet, hogy nem a kamera minőségével van gond, "csak" a felhasználói elvárások magasak.
(Nem kötekedni akarok, kiváncsi vagyok. Én is ilyen telefont fogok venni és a szeptemberi két hetes horvát "túrára" nem akarom a D7000-t cipelni.)Üdv. V. Körte
-
tachikoma
aktív tag
Redditen és miui fórumban is találkoztam olyan posztokkal, hogy gps problémára panaszkodnak a nugát update után. Valaki kipróbálta esetleg?
Még egy: link[ Szerkesztve ]
-
tothandras80
tag
Üdv! Nekem a kezdetektől nagyon gyatra képeket készít a telefon akármilyen kamera alkalmazással. Nem javult, bár nem is romlott a mostani frissítéssel sem. A szoftver ronthat sokat, vagy a kamera modul gyenge?
-
lumpy95
tag
Üdv!
Kicsit megszakítanám a sorozatot, habár a reggeli órákban nekem is csipogott a kicsike hogy itt az új frissítés.
Egy hete vásároltam a készüléket egy hardverapros hirdetesről (a srác májusban vette eustockról a telefont) és egyszerűen imádom. Még fura egy picit de nincs leve probléma. 😊
Utoljára 5 éve használtam droidos telefont egy blade 3-at, csak az még valamennyire gyenge volt és 2,5 év után úgy döntöttem hogy akkor meglesem hogy mit tudok a wp. Köszönöm szépen szép volt (néha jó is) de nem az én világomnak való az a rendszer. Nem akartam új telefont venni de kapóra jött hogy használat közben meghalt a kezemben.
Mint említettem eustockról van a telefon, garancia papír megvan. Az usb csatlakozó (az kis bütyök a telefonban) ki van lazulva vagy valami baja van mert állandóan ledobálja a töltőt 1-1 pillanatra. Érdeklődnék hogy a szervízes dolgok hogy mennek, vagy esetleg tudtok-e valami más módszert erre a problémára? -
Fulár
senior tag
-
csattila01
tag
Nekem is az este frissített 7.0-ra.
Az nem tetszik, hogy az ikonok körül fehér négyzet van. Ezt el lehet tüntetni valahogy a gyári témával?
A másik pedig, ami 6.0-nál is elojott, hogy az óra nem ébreszt. A Timely programot használom erre a célra és már második napja, hogy nem kelt fel. Ha 1 perccel későbbre állítom, akkor oké. De ha reggelre, akkor nem.
Ma például 7:00-ra volt állítva. 7:13-kor oldottam fel a telefont és ekkor ébresztett. Tapasztalt már valaki ilyet? -
kiskacz
senior tag
(Nekem még nincs - hamarosan beszerzek egyet....)
Tehát ha jól értem: A GYÁRI, mókolatlan telefonokra OTA megérkezett a 7-es android frissítés? Ha veszek egyet és kiveszem a dobozból várható, hogy automatikusan frissíteni fog?
Köszönöm!
(Mostanában nem volt okom a romolásra - a gyáriakkal jól el voltam, ezen sem akarok ha majd meglesz...)
Huawei Mate 8
-
Haligali
tag
válasz kriszpontaz #6326 üzenetére
Most próbáld meg!
https://prohardver.hu/tema/xiaomi_redmi_note_4_b20/hsz_7772-7772.html -
Haligali
tag
ÖRÖMHÍR!!!
Az új verzió (MIUI Global 8.5 Stabil /8.5.4.0./ - különben ez akkor nem az annyira beharangozott MIUI 9? A frissítési menüben mindenesetre öles betűkkel hirdeti, hogy MIUI 8. A MIUI 9-et hogy és honnan lehet félteni? Bár jobb lenne, ha úgy települne magától, ahogyan ez is: arra ébredek, hogy már települ is.
Na, de a lényeg: Sok változást eddig nem észleltem, pár beállítások menüpont átrendezés, egy új böngésző települése... Viszont valamit működtek a Bluetooth-rendszeren.
Már feladtam, annyit próbálkoztam a Huawei Band okoskarperecem csatlakoztatásával, eredménytelenül, most a frissítés után viszont azonnal sikerült párosítani, küldi a push üzeneteket a karperec kijelzőjére... Szóval teljes a 'bódottá'... -
greenmeister
tag
Köszi. Ami engem érdekel, hogy ne legyen rosszabb az akksi idő mint a mostani. Jelenleg egy álom ez a 8-10 órás display time. Ha valami drain-el benne az remélem hamar ki fog derülni.
MSI B150A GAMING PRO - G4560 - Raijintek Aidos Passive 8GB DDR4 2133MHz - OCZ 60GB Agility 3 SSD - Sapphire RX 570 - THERMALTAKE V3 BE - EVGA 750GQ - Logitech MK320 - Grado SR60 - Microlab Solo 6c
-
Janusz001
őstag
Nálam is tölti az új 7 es androidot.
-
B2man2
aktív tag
Sziasztok!
Ez ugyanaz a 8.5.4 mint a nightly volt, vagy valamit még változtattak benne?
Tényleg rosszabb lett a fényképek minősége?
A videó hang javítva lett? -
SirKero
őstag
válasz tothmaxy182 #7763 üzenetére
Megerősítem. Nálam is reggelre már 7.0 NRD90M / 8.5.4.0(NCFMIED) az aktuális állapot
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
zodo
nagyúr
válasz Ricardo #7764 üzenetére
Köszi akkor csak nyertünk a cserével ha a róla szóló cikkek főbb bekezdéseit olvasom.
Más:
Tegnap volt a MIUI 7 éves szülinapja, itt lehet játszani akinek kedve van.
-
tothmaxy182
őstag
Nah, úgy tűnik nekiláttak frissíteni az összes telót. Nekem is jelzett a V8.5.4.0. Még nem tettem fel, előbb légyszi páran írjanak tapasztalatokat! Minden oké a frissítéssel?
Minden szavam magánvélemény!
-
Promi
aktív tag
-
zodo
nagyúr
válasz #63534592 #7759 üzenetére
Nekem is érkezett, most indítom újra a telefont.
Ilyen volt:
Android 6.0.1 MMB29M, MIUI Global 8.2 Stabil 8.2.10.0 (MCFMIDL)Ilyen lett:
Android 7.0 NRD90M, MIUI Global 8.5 Stabil 8.5.4.0 (NCFMIED)Erről mit lehet tudni, ez a Nougat?
Ez amit többen feltettek hogy fel tehessék ezen keresztül a 9 beta verziót?Bocs de én is hülyék táborához tartozom mint első android teló tulaj.
Különben épp a google camera-t nézegettem, mármint leszedtem a .apk-t aztán megfejtettem hogy mi is az apk amihez leszedtem a Buildprop Editor-t ami közölte hogy nincs root jogosultságom amit tudtam.
Szóval egy ideje wifi-n lógtam mikor egyszer csak elindult 5 óra előtt a frissítés.
Újraindulást követően egyből a Beállításokhoz vitt hogy állítsam be milyen tokban van a telefon.Szerk: Ezzel a frissítéssel el is cseszte az aksi tesztemet mert nullázta a statisztikát.
(#7760) greenmeister
Nem vettem észre érdemi változást eddig, minden úgy van ahogy beállítottam.
Egyedül google kérte hogy igazoljam a telefon számomat.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Éjszaka frissitett a telefonom 7.0-ra ébredtem
-
Bogczy
csendes tag
http://m.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Redmi-Note-4X-iPaky-Shockproof-Case-Luxury-Electroplate-Hard-Cover-/252833440133?var=&hash=item3ade0c2185%3Am%3AmZz6fBg43NEitMJsJhK8uXw&_trkparms=pageci%253Acbd4ab1f-820c-11e7-9783-74dbd1807a82%257Cparentrq%253Ae81ba7e715d0a8664680587bfffbe974%257Ciid%253A3&varId=551845614917
Erről a tokról vélemény? Ebből is tuti hogy a 4x est kell venni és nem a sima 4eset? -
Gloob
addikt
válasz TomPack #7753 üzenetére
Éppen a szülinappal jártam úgy, hogy az istennek nem akarta telepíteni. Egy darabig letöltötte, és nem ment tovább. Hagytam a csába, megoldottam okosba. Közben csináltam egy dalvik törlést recoveryben, és most még gyönyörűen települt!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
gacsoi
senior tag
Üdv Urak !!
Jelenleg egy Huawei p8 lite telefont használok, amivel egyébként maximálisan meg vagyok elégedve, de ez cucc nagyon felcsigázta a fantáziámat. Váltott esetleg valaki p8 lite-ról Redmi Note 4-re ?
Érdekelnének a tapasztalatokmedve75 : Itt egy picit olcsobb
[link][ Szerkesztve ]
-
medve75
csendes tag
[link] Bocsi ezt az oldalt nem ismertem eddig,tehát ha innen rendelem az okés ugye?
-
Cyberslider
őstag
Megjött a telóm Még nincs foliam hozza, van rajta egy csodas opálos fólia védő. Ezt levéve van még rajta folia, vagy addig nem érdemes leszedni amig meg nem rendelem a rendes üvegfóliát?
https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/cyberslider/index.html
-
Methionyl
senior tag
Csatlakozok én is (mi4c-ről váltva) kicsit gyatrán ment a migrálás egyikről a másikra de noh, siker az siker
MIUI 8.2.10.0 - Android 6.0.1 -el jött. Nem vagyok nagy telefon guru szóval marad így amíg nincs nagy gond.Eddig tetszik, csak ez a MIUI 8 (7ről jönni) kicsit szokatlan de egyáltalán nem mondanám rossznak. Ujjlenyomat olvasója meglepett milyen gyors és eddig 1-se hibázott..de itt jön már 1 amatőr kérdés
Be lehet állítani pl. hogy egyes alkalmazások le legyen védve (pl ujjlemonyattal) ezt be is állítom szép is jó de ezzel egyben kér képernyőzárhoz is jelszót/mintát amit meg nem akarok. Kettő nem lehet független?
jah és igen, én még a "drágább" verziót vettem thx eu stock
[ Szerkesztve ]
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
medve75
csendes tag
válasz Kinsiinoo #7724 üzenetére
szia.felmentem e -stock ra de ott nem note 4 nek hanem 4x nek írják ami nekem kellene Qualcomm Snapdragon 625 és Adreno 506 al B20 at nem is írja pedig az
is kell nekem [link] itt pedig Mali-T880 MP4 szerepel B 20 al [link] Tehát nekem az kellene ami tudja B 20-at és Adreno 506 van benne pl:mert azt írtátok ez nem eszi annyira az akksit .Tudnál dobni egy linket nekem aami tutira jó ha megrendelem .Belezavarodtam eléggé.Köszönöm. -
vadkörte
addikt
válasz kelly416 #7710 üzenetére
Ilyen appjaim nekem is akadnak. Pl. szintén a szülin-app. (évek óta nem használtam, de megvan, elfér, enni nem kér)
(#7698) crok:
Ez tiszta sor. Bár szokatlan lehet, de nem szertek mindig on-line lenni (telefonon)(#7736) juve600:
A Te dolgod, semmi közöm hozzá, de ennek mi értelme?(#7744) Fulár:
Egy régi megállapításom. A MIUI az MIUI. Lehet szeretni és lehet utálni, köztes állapot nem nagyon van.Üdv. V. Körte
-
Fulár
senior tag
Gond nélkül fölment!Kösz fiúk!Bocs a láma kérdésért de ha nem lennének hülyék a topikban(én)akkor unalmas lenne!
A Miui is nagyon klassz kis rendszer volt de az RR így elsőre döbbenetesen klassz!Fényévekkel túlmutat a gyári Miuin. -
JimBeam007
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Redmi Note 4-et és az lenne a problémám, hogy nem tudok Ukrán számot felhívni bekapcsolt roamingnál sem. Ez a régi samsungomról mindíg működött. Kicsit amatör vagyok még Miui-s szinten
Előre is köszi a helpet! -
mszl
aktív tag
Sziasztok!
MIUI 9 : Nálam nincs némítás, nem csinál semmit a hangerővel.
A hálózat építést csak elkezdeni lehet, befejezni nem.... Eredetije a HUP-on!! Onnan kölcsönöztem!!
-
juve600
nagyúr
az baj hogy naponta cserélgetem a rom-okat de mindig visszatérek az RR-re
-
juve600
nagyúr
amúgy négyszer raktam fel az EU-s romot de a kihangosító nem jó..................
-
juve600
nagyúr
válasz holozis_HUN #7713 üzenetére
viszont nem menti SD kártyára a képeket
vagy csak én nem találom a beállítási lehetőséget ?
RR alá raknám
esetleg másik jóféle kamera app ami tud SD-re menteni ?[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
Én vagy 3 éve használom, akkor még bárkinek elérhető volt a play-ben, én ugye amit egyszer feltettél, az ott marad ameddig ki nem törlöd, a saját app-jaid közt. Én onnan telepítettem mindenféle buhera nélkül. Se root, se camera2api (bár azt nem bánnám), se egyéb. Úgyhogy aki szerencsés, annak megy másképp is.
-
memoril
aktív tag
Holnap tudom Bootloadert nyitni a telefonon akkor engedélyezik ! Ezek után tudom váltogatni a romokat a miflash programmal a hivatalos miumi oldarrol letöltött flasboot romokkal oda vissza ?
-
Narxis
nagyúr
válasz bajtokarpi #7714 üzenetére
pro:
-erős, jó hardver olcsón
-rengeteg, napi használatra alkalmas főzött ROM a snapdragonos változathoz ha nem tetszik a MIUI
-hivatalosan nyitható bootloaderkontra:
-én keveset fényképezek de azt mondják, hogy gyenge kamera
-ütésvédelem, karcállóság hiánya, érdemes beszerezni tokot
-nehéz rendes kijelzővédő üveget találni
-csak 1 év garancia"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
medve75
csendes tag
Sziasztok.Azt szeretném kérdezni,Ha innen rendelem a telefont akkor az a jó verzió?[link] Egy Alcatel 7041x et váltana.Eddig ez lenne a legjobb telefonom.
-
Bagoly01
senior tag
Hol keressem a bootloader nyitáshoz új kód kérést?
nekem mindíg csak a miflash letöltést adja be. valamit nagyon rosszul csinálok. -
Archttila
veterán
válasz kriszpontaz #7716 üzenetére
Köszi megrendeltem!
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
nonee
aktív tag
válasz holozis_HUN #7719 üzenetére
Köszi!!!akkor nem probálom ki
A futballban mindenkinek van véleménye, és mindenki ért is hozzá.Ha privátot kapsz,illik válaszolni!!!!
-
nonee
aktív tag
app feltelepitése után kell a build prob programba lekérdezni? fileba engedélyezni vagy csak simán az engedélyeknél?
[ Szerkesztve ]
A futballban mindenkinek van véleménye, és mindenki ért is hozzá.Ha privátot kapsz,illik válaszolni!!!!
-
Archttila
veterán
Akkor már csak egy kérdésem van az Eustock még mindig kibontja a telókat? Régen vettem egy tőleg egy Redmi 2-t és az bontott volt, azt mondták ezeket így árulják nincs belőle bontatlan.
Nem akarok bontott terméket, mert az már lehet leesett, stb. AKi rendelt tőlük írja már le a tapasztalatait.Köszönöm
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Samsung Galaxy Alphat váltaná. Tudnátok nekem pro és kontrát mondani a készülékről?
Köszönöm
battletag: bossi#2666
-
djtörök
senior tag
A google camera melyik verziója megy? Nálam mindegyik hibával leáll.
-
wzol
tag
Számomra az első komolyabb negatívum a Global 7.8.10-el: az App Lock nem állítható be ujjlenyomattal - az alkalmazások zárolására csak mintát enged megadni A 8.5-ben ez simán működött. Kár érte, remek funkció volt.
-
Fater38
tag
Valóban ,akkor ezt most fenthagyom,kiváncsiságból,hogy mit írnak az eu-s romot használó tulajok,esetleg mi a jobb vagy roszabb nálam a globálon.
-
Roxbury
őstag
Sziasztok. Banki alkalmazasokhoz mit szol a telefon? MKB app erdekelne.
Nagyon tetszik a telefon, ha cserelnem kell a P9 Liteot majd esetleg, akkor ezt tervezek venni. NFC hianya miatt a mobilfizetesrol le kene mondjak, ez okes is lenne, de a banki alkalmazas kene.[ Szerkesztve ]
-
Fater38
tag
Kicsit bekeveredtünk a beta és dev romok fogalmába.Talán azért is mert felvetettem kicsi problémát a 7.8.10 dev rommal kapcsolatban aztán meg,hogy az inkább beta rom.Nos mentségemre legyen,hogy a romot innen töltöttem le és mégis beta romnak írja és a 9-es logó helyett is más van.Flashget kolléga képei ilyenek,az enyémek meg ilyenek.
kicsit elcsúszott de a lényeg látszik.
Mindent egybevetve nagyon jó rom,talán kicsit jobb akkuhasználattal mint a 8.2.5.0 volt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- Hegesztés topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
Állásajánlatok