- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
csongi #31502 üzenetére
Persze, hogy nincs, írtam a #31479-ben hogy mostmár a stable is (és a developer is) End Of Life státuszú lett a Xiaomi.EU-nál (nem a Xiaomi hivatalos) mindenre ami Android 6.x (Marshmallow) vagy 7.0 (Nougat).
A 9.1.3 volt az utolsó Xiaomi.EU ROM ami developer alapú volt és V10.2.2.0 volt az utolsó stable ([Jan 17-n jött ki], akkor [leszedték egy hiba miatt] egy kis időre de utána [Jan. 18-n vissza is tették] és elég jól teszi a dolgát amúgy [1] [2] [3]).
DE! A MIUIHU nem állt le a ROM kiadással - ennyi.
-
Ájvé
veterán
válasz
csongi #17952 üzenetére
Nincs Redmi Note 4X-ből B20-as verzió, teljesen mindegy hogy 3/16, 3/32, 4/64-es kiszerelés, a hardver nem tudja és kész.
Redmi Note 4 Globalt vegyél az tudja és ugyan annyiba kerül.
Nem ROM hanem hardver függő a B20 megléte, hiába teszel Global ROM-ot Redmi Note 4X-re, attól még nem fogja tudni a B20. -
crok
Topikgazda
válasz
csongi #17947 üzenetére
Rengeteg LTE Band van, ebből csak egy a B20 - csak pont ez az amit a legtöbb (köztük a hazai) szolgáltatók használnak mert ezt volt legkönnyebb/legolcsóbb kivitelezniük és elég alacsony frekvencia, hogy nagyobb területet fedjenek le kevesebb új (és már meglevő, 3G) toronnyal.
-
borzosmorzi
tag
válasz
csongi #14640 üzenetére
Elég gyors lett ez a 7.10.19-es Global rom (AnTuTu most 63000 körül, az 7.9.15-nél 59000 környékén volt), de valami nem teljesen kóser a SIM-kártya kezeléssel. Újraindításkor az értesítési sávban hibaüzenet fogad, hogy nem tudta aktiválni a SIM-kártyát. Ez aztán eltűnik, de volt ma kora délután egy időszak, amikor nem kaptam sms-t, és nem tudtak elérni, én sem tudtam hívást kezdeményezni. Nem tudom, hogy ha itt van esetleg Vodás, tapasztalt-e ma kora délután szolgáltatáskiesést (Bp., Lágymányos)? Mindegy, amikor láttam, hogy gáz van, újraindítottam a telefon, megint a hibaüzenet fogadott (nem tudja aktiválni a SIM-kártyát), de aztán megjöttek az elmaradt sms-ek és fogadatlan hívás értesítések, ill. most már működik a telefonálás is.
-
crok
Topikgazda
válasz
csongi #11790 üzenetére
Upo jegyzeteiben (vagy Rawulf Mega linkjén a miui.tools könyvtárban) megkeresed a Xiaomi USB driver-t és letöltöd majd itt (angolul ugyan de képpel, mindennel) le van írva mit kell csinálni, nem szentelnék időt egy magyarításnak de ha kell megteszem..
-
zodo
nagyúr
Igen pl itt a fórum is a .hu címmel regisztrált mikor cím/jelszóra váltottunk.
Igen, névjegyek a .com alatt vannak.(#6928) kriszpontaz
Köszi de ezt a leírást én is megtaláltam a .hu segítségek közt csak az a gondom hogy nincs ki és bejövő kiszolgáló.
Egyéb fiók felvételekor csak mint "szerver" , itt automatikusan "gmail.hu" port 110 és titkosításnál bármit választható a 6 lehetőség közül akkor sincs kapcsolat.szerk: képernyőfotót hogy tudok készíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest