Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaszoskeny
aktív tag
Üdv mindenkinek ma jött meg apámnak eme remek telefon
Elsőnek hello topik !
Aztán hihetetlen remek kis készülék ez még a G6om mellé téve is.
És akkor tudom összefoglaló de teljesen össze vagyok zavarodva tok miatt.
Segítene valaki ,hogyí hogyan keressek rá tokra ebayen?
Simán redmi 4 note tokot keressek?Mert valaki itt írta volna ,hogy a 4xé jó rá..Á nem is kavarok szóval köszi a választ!
-
-
SirKero
őstag
Az sd kártyát,hogy tudom formázni a telefonban?
-
zodo
nagyúr
Van egy Harman/kardon HK 630 sztereo erősítőm ami kb. 17 éves konstrukció és sikerült működésre bírnom a telefon távirányítójával.

Igaz csak be és kikapcsolás ill. hangerő fel - le megy vele de nekem ennyi elég is.
Hozzáteszem az egyéb univerzális távirányító sem tud több funkciót kezelni. -
bbubby00
őstag
Kijelzőm jobb oldala 4x1cm foltban besárgult. Úgyérzem ez gari lesz, annyira nem zavar, várjak még vele, vagy küldjem el most?
-
holozis_HUN
addikt
Köszi a tippeket, jöhetnek még

Esetleg kompresszor mehet a hangszóróba és a mikrofonba is? Na attól azért már félek

-
B.F.G.
senior tag
Mikor hívják a TV szerelőt: Igen, 100 szöggel piszkáltam a fülemet és a TV-én elment a hang

Most komolyan ez ennyire koszolódik? Már most hogy takarítani kell, meg ezekkel az apró hegyes cuccokkal még tompítva se nagyon használnám tisztításra, esetleg fültisztítót, de az meg túl vastagnak tűnik...

-
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Én vékony fogpiszkálóval takarítom.
Hogy ne legyen túl helyes és nehogy véletlenül megsértsek valamit,az asztalhoz ütve tompítok egy kicsit a végén. -
helixP
nagyúr
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Egyetértek. Drága a szállítás, de másnapra itt van. És tuti original.
-
Simba86
senior tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
a szappan+víz kombó minden problémát megold, még pisztolyt is lehet vele tisztítani
(Stallone) -
zzz03
őstag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
kompresszor.
odafujok kicsit aztan tiszta is. -
Sweet Lou 6
addikt
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Ez engem is érdekelne. Alkoholos fültisztító pálca túl nagynak tűnik, esetleg sűrített levegő spray?
-
kriszpontaz
veterán
Mellesleg azért linkeltem a HonorBuy-t mert ez a Webshop elvileg közvetlen forgalmazója a Xiaominak. Így az alkatrészek csak gyári alkatrészek és nem rossz minőségűek, vagy utángyártottak. Nem mondom hogy a szállítás olcsó, de ettől függetlenül pl. akkumulátort is innen érdemes venni, nem pedig az Aliexpressről, mert az mind egytől egyig utángyártott eddigi tapasztalataim alapján. Ha még nem régi a telefon, érdemes pár alkatrészt még most megvenni hozzá mert később hiánycikk lehet. Utána már csak az Aliexpress marad. Én is fogok egy kijelzőt rendelni innen, + 1 akkut is valószínű ha találok (épp most nem lelem).
-
kelly416
veterán
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Nem erről van szó, de nem unjatok minden nap 2x elolvasni ugyanazt a kérdést és ugyanazokat a válaszokat rá? Esetleg még válaszolni is rá? Én nagyon. Legszívesebben az ilyeneken úgy lapoznék át, mintha nem is olvastam volna. Ennyire fájdalmas rábökni arra a keresőablakra és kitalálni egy-két jó kulcsszót?

-
ht42
senior tag
Azt vettem észre a 8.5-ös miuire való frissítés után, hogy a Gmail app még szarabb lett, mostmár az értesítési sávba csak annyit ír, hogy x levél érkezett, se feladó, se semmi...
-
Adam43521
újonc
Sziasztok!
2 napja jött meg a telefon, és baleset érte. Alul a gombok felett kicsit berepedt a kijelző, de még működik. Elvittem egy szervizesbe a városba, és mondták megcsinálják, csak rendeljem meg hozzá az alkatrészeket. Csak a bökkenő, hogy nem tudom milyen kijelző meg érintőpanelt kell vegyek. Sima Redmi note 4 vagy 4X-et rendeljek? -
holozis_HUN
addikt
Egyébként ki mivel szokta takarítani az usb portot, az alsó 2 hangszórórácsot (az egyik a mikrofoné, tudom) illetve a jack és a beszélgetési hangszórót?
-
kriszpontaz
veterán
válasz
kelly416
üzenetére
Nem is azért mondtam, csak sokan (főleg új felhasználók) nem értik minek kell az Mi Account, és paráznak hogy külföldi szerverre tölt adatokat a telefon (mint ahogy az iPhone is amcsiba, mégsem zavar senkit). Arról meg tényleg nem sokan tudnak hogy hogyan érik el a felhő tárhelyet. Igaz, mobilról is el lehet.
-
kelly416
veterán
Volt ilyen tokom Moto G-n (még az első szérián), annyira bumfordi lesz tőle a teló, hogy én azóta nem vettem még egyszer ilyent. Nekem fontosabb a kis test, én inkább "slim" tokokat használok. Egyébként tényleg nem rosszak azok a tokok sem, ha el tudod viselni a méretét. Jó a fogásuk, biztonságérzetet adnak.
-
B2man2
aktív tag
válasz
juve600
üzenetére
Letöltöm, és simán frissítés kezelőbe betallózom.
És onnantól úgy frissül mintha ota-n kapram volna.
Elvileg. Én még nem raktam fel. Várom, hogy valaki nyilatkozzon, hogy jó lett e a videó hangminőség.
És a többi tapasztalatot. Miben változott.
Ha nincs lényeges változás, akkor megvárom a nem nightly változatot. Hátha... -
B.F.G.
senior tag
válasz
kelly416
üzenetére
Köszi a választ!
Ezt használom:
[link]Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, mert bármennyire is meglepő ezzel a tokkal egy kézzel is tudom kényelmesen használni a telefont, mert annyira stabil a fogása és tapad a kézbe!
Majd teszek fel képeket, nekem a kék színű van, jah és a támasz is nagyon praktikus videó nézésnél a védelem is nyilván nagy, de eddig nem próbáltam és nem is szeretném, tesztelni a strapabírását.
Ezt használja itt valaki:
[link]Van esetleg tapasztalat vele?
-
adathor
csendes tag
válasz
tothmaxy182
üzenetére
Köszönöm! Figyelmetlen voltam...
-
-
kelly416
veterán
Ha van rajta üveg, jó használni. Kicsit nehezebben tapicskolok rá véletlenül a gombokra. Ennyi. De mivel üveg nélkül marad légrés a teló és a tok eleje közt, én meg üveget feltenni nem tudok, sajna nem fogom használni mégsem.
Ja? Speaker phone ex-re keress ra play-en, tud némítást, telefon felvevést, minden egyebet és nálam nem növeli a fogyasztást észrevehetően.
-
vottokar
senior tag
Köszönöm, akkor jó volt az alapelképzelésem. Van valami különbség a két sim foglalat között, vagy mindegyik teljes körű funkciókkal bír? (főleg adat kommunikációra vonatkozóan gondolkodom)
Az előbb átfutottam a telefon instruction manualját, ott nem találtam erre utaló adatot. -
vottokar
senior tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem pontosan ide illő kérdés, de mégiscsak ilyen telefont (vagy redmi 4X-et vagy redmi5-öt, ha kijön egyáltalán addigra) szeretnék vásárolni.
Két kártyával szeretném használni (egy céges alapból korlátlan lebeszélgetőssel TMobile, és egy a közeljövőben feltöltősre átvitt Vodafone kártya a cca. 20 éves számommal.) Be lehet azt állítani, hogy bármelyik kártyára beérkezett hívásra az ingyenes használatú céges kártyámról kezdeményezze a készülék a visszahívást? Ha lehet, akkor az melyik kártyahelyen levő lehet az.
-Mostani Vodafone-os régi kártyám micro sim. De szeptember elején úgy is kártyát kell cseréltetnem ki-belépés mizéria miatt, úgyhogy tudok váltani szerintem nano-ra. A céges kártyám meg még normál méretű, úgyhogy ott biztos hogy kell majd cseréltetnem.Bocsánat, életemben nem volt még két kártyás telefonom. Nem tudom, hogy mi az ami alapból lehetséges, vagy nem, és mi az ami telefonfüggő...
-
LaliPapi
tag
válasz
bogdanypeter
üzenetére
Köszönöm.
-
hibavissza
veterán
válasz
hibavissza
üzenetére
Megoldódott. Megint megpróbáltam helyretenni és most 3-4 jack ki-betolás után eltűnt az ikon.

-
draco31
veterán
Nekem határozottan jobb lett pár dolog a tegnapi frissítés óta.
-
juve600
nagyúr
XIAOMI.EU odalán
7.8.10 - First Miui 9
ők ugye a kínaiból készítik,tehát már ma lesz ilyen,csak kérdés hány órakor,Pekingben 6 órával vannak előrébb -
juve600
nagyúr
válasz
kriszpontaz
üzenetére
-
B.F.G.
senior tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Ez tök jó dolog erről nem is tudtam eddig, csak kérdem, hogy a Sony-nak vagy a Samsungnak Hüvelynek van ilyen?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Note 4X Snapdragon és a Note 4 B20 ugyanaz a modell.
Kódnevet kell nézni, az pedig MIDO, de ez már sokszor ki volt tárgyalva
-
kriszpontaz
veterán
Na mivel már fentebb tárgyaltuk hogy a mi telefonunk nem a Note 4X hanem a Note 4 Qualcomm, ez a rom pedig a nevéből ítélve 4X-hez való, nyugodtan telepíthető erre a készülékre is?
Komolyan nem tudok elmenni ezen a hülye számozáson.Amúgy nekem sem dobott semmilyen frissítést.
-
B2man2
aktív tag
Akinek nem jött meg a 8.5.4 global nightly update, és érdekli őket, olvashat itt róla:
http://en.miui.com/thread-735154-1-1.html
Letöltési link is van a fórumban.
-
LaliPapi
tag
Sziasztok,
BL nyitás itt is full wipe-al jár, mint a Nexus-okon?
Köszönöm.
-
pluhm
aktív tag
válasz
hibavissza
üzenetére
Nekem egyszer a gps ikon ragadt be, ki volt teljesen kapcsolva a helymeghatározás, semmilyen program elméletileg nem futott, ami használta volna a gps-t, mégis kinn volt az ikon. Lehet triviális a megoldás, amit írok, de én újraindítottam a telefont, és eltűnt az ikon. Te próbáltad az újarindítást?
-
hibavissza
veterán
Üdv, fejhallgató ikon kint ragadt az èrtesítèsi sàvban. A menüben jól làtja, h nincs bedugva. A neten olyan megoldást találtam, amihez headset kell. Nekem sajnos csak fülhallgatóm van. Van erre valami gyógymód?
-
adathor
csendes tag
Sziasztok! Egyszerűen nem enged fènykèpezni-kamera hibát ír. Ellenben videót felvenni enged. Szerintetek?
-
B.F.G.
senior tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Köszi meglett!

-
-
Bogczy
csendes tag
Köszönöm a megerősítést srácok, már Én is boldog tulajdonosa vagyok egy csajos arany változatnak... Imádom! Teljes a szerelem!
Kérdés:
Be lehet e állítani hogy ha csörög a telefon és hátról hasra fordítom akkor lenemitja.?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- AliExpress tapasztalatok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- OTP Bank topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- KÉK HONOR 50 lite 6gb ram , 128GB független Android 13 fut rajta
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

crok