- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
Archttila #30747 üzenetére
Ez a mondat már kétszer szerepelt changelogban : D
A 20190106 build-ben is ott volt -
fudi2002
nagyúr
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Archttila #30579 üzenetére
Ha felrakod, beállításokban advanced. És kicsit kikapcsolt kijelző után kapcsold be és nézd meg hogy megjelennek-e sorok. Ha igen, akkor reggel jöhetnek a képek akár privátban. Jobb fenn, balra a 3. ikonon belül a következők kellenek: cpu wakelock,wakeup triggers,kernel wakelock. Nem kell a teljes lista egyikből sem. Rákattintasz, amit látsz az elég.
-
crok
Topikgazda
válasz
Archttila #30332 üzenetére
Van AEX Pie frissites, meg ropog - na, ez jobb? : D
-
crok
Topikgazda
válasz
Archttila #30238 üzenetére
roflcopter igazán nincs mit - jó kis telefon ez, jó közösséggel ( :
-
Archttila
veterán
válasz
Archttila #30183 üzenetére
Nalam a device healt folyamatosan rinyal indulas utan:
time: 1545478261916
msg: java.lang.SecurityException: GoogleCertificatesRslt: not whitelisted: pkg=com.google.android.apps.turbo, sha1=27196e386b875e76adf700e7ea84e4c6eee33dfa, atk=false, ver=14799039.true
stacktrace: java.lang.SecurityException: GoogleCertificatesRslt: not whitelisted: pkg=com.google.android.apps.turbo, sha1=27196e386b875e76adf700e7ea84e4c6eee33dfa, atk=false, ver=14799039.true
at android.os.Parcel.createException(Parcel.java:1950)
at android.os.Parcel.readException(Parcel.java:1918)
at android.os.Parcel.readException(Parcel.java:1868)
at oa.a(PG:211)
at ly.run(PG:13)
at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:873)
at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:99)
at android.os.Looper.loop(Looper.java:193)
at android.os.HandlerThread.run(HandlerThread.java:65) -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Archttila #30151 üzenetére
a vicc az hogy valamelyik nap elkezdett fehéren villogni egy nem fogadott hívás után,
már kezdtem megörülni, hogy valami csoda történt, mert kísérletezgettem előtte LED driveres
kernelekkel, de gyorsan elmúlt mert azóta sem hajlandó
remélem valamikor megheggesztik rajta... -
snpetit
aktív tag
válasz
Archttila #29300 üzenetére
Szerintem ezek ugyanolyanok mind, egy gyártás lehet. A hátsó műanyag lehúzható rész ugyanilyen volt, nagyon merev műanyag lap. Amit még most észrevettem, hogy az érintés érzékenysége kicsit gyengébb, de mivel most cseréltem a kijelzőt is, nem tudom ez okozza-e? Viszont az összes buborék kijött alóla, pedig durván volt alatta
-
ben11
őstag
válasz
Archttila #28247 üzenetére
Mielőtt hozzákezdesz ellenőrizd le hogy minden szükséges érzékelő lát-e.
Én jól megszívtam, hogy kicseréltem a kijelzőt hiba nélkül, de a közelség érzékelőnek nem volt kihagyva a hely, így nem működött.
A második szétszerelésnél meg berepett az új kijelző (gyanús, hogy kevesebb behatást bír elviselni, mint az eredeti) -
kelly416
veterán
válasz
Archttila #27813 üzenetére
Ha a wayteq-hez küldöd be, nekem cseréltek kijelzőt, tök jó minőséget tesznek be, szerintem ugyanaz, mint a gyári.
Azt meg én elfelejtemém, hogy "jó lesz úgy is az asszonynak még egy évet", de az én vagyok, meg az én asszonyom. Azt Neked kell tudnod, milyen viszonyban vagy Te a tiéddel.
-
snpetit
aktív tag
válasz
Archttila #27787 üzenetére
Sok sikert hozzá!
Ha lenne tippmix-en rá lehetőség, felraknám minden pénzem.
Házilag nem lehet megcsinálni normálisan, vannak erre célgépek, de nagy szériás telefonoknál éri csak meg gyártani és megvenni is. Annyi helyen félre sikerülhet még úgy is, hogy csak gyakorlattal vállanám be.
Valószínű már a ragasztó, üveg páros leszedése után kukás lesz a kijelződ.
Ha nem... hogyan illeszted pontosan rá digitizert? Venni kellene hozzá sablont is, ha kapható....
Ha ezen is túl vagy, ragasztó? Rétegvastagság? Buborék? Szennyeződés? UV lámpád is van hozzá?
Ha ezen is túl vagy, működik-e? Aztán összeszerelve működik-e?
Utána meg a cidri faktor, (bár idáig nem fogsz eljutni) mikor kezd el foltosodni esetleg elválni a ragasztó miatt. Hőterhelést azért kap rendesen.Tudom van a youtoube-on csomó videó róla, de nem mindent kell készpénznek venni.
-
RVR400
veterán
válasz
Archttila #27792 üzenetére
Fudi megértette, amit írtam. Hányszor csináltál már ilyet? Gyanítom, hogy sokszor nem, ha felmerült a kérdés.
Ha Magadnak csinálod, akkor nem lesz foltos, gyatra, stb? Igen ,az érintő vagy jó, vagy nem, de ha nincs ragasztó a kijelző és a digitizer között, akkor vajon milyen lesz a végeredmény? Ha meg ragasztod, akkor vajon nem lesz foltos vagy gyatra?
Arról nem beszélve, hogy nem árt megnézni, hogy a készülék mennyire hajlott már, mivel ha van benne egész jó görbület, akkor nemhogy kijelzővel együtt, de még kerettel együtt is érdemes rendelni, durva hajlásnál meg hátlapot is...
-
vargalex
félisten
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Archttila #27649 üzenetére
Szerintem nem cserélik külön. Az alapanyag (csak digitizer) 1-2 ezerrel olcsóbb mint a komplett kijelző, ha jól emlékszem. Azt a pénzt, meg elviszi a munkadíj. Macerás, és kockázatos megcsinálni.
A hivatalos ár 29e a WayteQ-nél, a többiek majd írják hogy máshol mennyi. Mondanám hogy csináld meg otthon, mert nem nehéz, csak sajnos nincs tuti forrás. Gyári eredeti kijelzőt még sehol sem találtam, a többi pedig zsákbamacska. Nekem a második utángyártott szolgál, ennek "csak" annyi a baja hogy ha melegszik a telefon, akkor sárgul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- Keresünk dokkolókat
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest