- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomcat
senior tag
Köszönöm a segítséget! :) Annyi érdekesség még van, hogy most épp beindult és tegnap is ez volt akkor már épp írtam a fórumba hogy van ez a szituáció pont megjavult úgyhogy akkor elvetettem. Lehet valamiért csak esténként működik... Érdekes. Mondjuk most amíg ezt megírtam újra visszadobta
-
ktomcat
senior tag
Hát teli találat, vodás vagyok ezt elfelejtettem mondani fentebb.. ez így nem igazán fejlesztés a hálózatot tekintve 😅 köszönöm akkor most dilemmázok hogy mi legyen mert a volte mókolást nem csináltam még meg, csak bekapcsoltattam. Ha megcsinálom akkor rendbe jön vagy úgy is probléma van vele?
-
crok
Topikgazda
A színekre talán annyi hogy próbáld ki "egész" színekkel, a Logout blogom legutolsó pontja.
-
aRm1n
aktív tag
-
pulutodurumo
addikt
Az alkalmazás LED szín dolgot nem tudom, lehet hogy nincs ilyen lehetőség.
gCam: nekem most Arnova8G2 féle van, még 5.1-es verzió, Pixel 2 mod.
Az értesítési sávon duplatapi lezárja a kijelzőt. Beáll -> Kiterjesztések -> Állapotsor -> Egyéb"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
crok
Topikgazda
TWRP vagy OrangeFox mindenkepp kell mert a RedWolf olyan regi hogy lehet meg nem is Treble kompatibilis.. Firmware nem kell. Mehet egybol a ROM clean install-al.
A ROM-ok azert vannak fent Megan hogy ha nem erhetoek el az eredeti helyukon akkor legyen "valami", de az eredeti helyuket ajanlom![ Szerkesztve ]
-
pulutodurumo
addikt
Szerintem Orange Fox legyen a recovery, van benne csomó MIUI specifikus dolog, és TWRP alapú. R10 a legújabb.
Magisk van az OF-ban, ott fel tudod tenni, majd frissíti magát úgyis ha kell.
Én csak az AEX romot ismerem, azt használom. Nekem bejött."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
crok
Topikgazda
"nyitott bootloader esetén fel kell telepítenem egy TWRP-t"
Így van."(de melyiket?)."
Innen, mindig a legfrissebbet - most épp twrp-3.3.1-0-mido.img"Ezt megtehetem parancssorból, vagy egyszerűbben pl. MiuiTool-al."
Nem tudom mi melyik van most a MiuiTool-ban benne. De amelyik neked kényelmesebb, max utána frissíted (TWRP -> Install -> Image -> betallózod az img-t és flash a recovery partícióba)"egy root-ra is való programot (Magisk-ra gondoltam, de melyiket?)"
A Magisk ad neked root jogosultságra lehetőséget, igen, és mindig a legújabbat amit most épp a v19.3 (kicsit görgetni kell, adhatnék direkt linket is..)"Illetve ezt követően tudom szintén TWRP-ből feltelepíteni a tetszőleges (nem fastboot-os) ROMokat"
Így van, de minden ROM-hoz flash-elni kell a Magisk-t ha root-olni akarod a ROM-ot."De olvastam, hogy szükséges más dolgokat is fel flash-elni, pl. azért, hogy menjenek a banki alkalmazások..stb"
A Magisk gyorstalpalóra akkor van szükség ha NEM megy, nyilván előbb nézd meg hogy megy-e. Ha valami gond lenne akkor kellHET mellé még trükközni, de általában azért a ROM-ok mára már úgy vannak megcsinálva hogy nem kell SafetyPatch mert a CTSProfile és a Basic integrity alapból OK (és a SELinux enforced)"Ezeket így milyen sorrendben kell?"
A gyorstalpalóban minden le van írva. Olyan sorrendben kell - és minden lépés után újra kell próbálni.
Amúgy megfelelő partíciók wipe-ja + ROM install + GApps install ha kell + Magisk install ha kell általában teljesen OK sorrent."Illetve melyik ROM-ot ajánljátok?"
Ez kb. mindenkinél egyéni hogy kinek mi tetszik/ízlik jobban.
Lista van a Logout blogomban is. Elég részletes hogy mi van és mi él (még)."Ezek közül melyik a legstabilabb, akku-barátabb..stb.?"
Ez is elég szubjektív, meg van ami esetleg az egyikben nincs benne vagy nem működik jól az lehet neked nem is szükséges.. etc.. -
crok
Topikgazda
Nem egészen jól tudod, sokmindentől (többek közt a felhasználástól és a helyi adottságoktól is) függ meg hogy milyen rádió tech. és hány antenna van hajtva (a MIMO miatt 4G-n nagyobb az elérhető sávszél de pont emiatt több a fogyasztás, vannak idle feature-ök amiket a telefon ugyan ismer de a szolgáltató lesesz.*ja, vannak alapos egyetemi tesztek is. Majd fudi leírja a tapasztalatait. Ha több a tétlenség mint a nagy adatmozgatás akkor takarékosabb a 3G.
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
A zseb-módnak szerintem ehhez semmi köze. Az csak annyit csinál, hogy a közelségérzékelő szenzorod mindig aktív, nem engedi pp. a duplakoppos ébresztész ameddig valami folyamatosan van a kijelződ előtt, mint jelen esetben a zsebed belseje.
Pár másodperc alatt nem jön meg a fényereje a kijelződnek? Vagy annyira gyorsan fel kell venni azt a telefont? Egyébként sem nálam, sem a feleségemnél ilyent nem tapasztaltunk, ez így furcsa. Automata fényerőn van a telefonod? A csúszka hová van állítva közben?
-
aprokaroka87
nagyúr
Hát talán egy automatizáló progival meglehet oldani, hogy ha a tárcsázó app előtérben van akkor vegye fel a fényerőt.
Bár azt nem tudom hogy ilyenkor az automata fényerő bekavarhat-e.Tasker vagy e-robot app ajánlott.
Mindkettőnek van topikja itt a ph!-n.Vagy pedig zsebmód lekapcs.
-
Ájvé
veterán
Igen, tudja a B3 és B7-et is, de nem erről volt szó.
vargalex:
Igen, jó eséllyel nincs benne antenna, mit változtat?Azért írtam neki, mert abban a hitben van, hogy egy szimpla Global ROM telepítéssel lehet B20 a telefonján, de ez nem igaz! Ne engem szapuljatok mert ő van tévedésben, jobb ha még most tisztázzuk mielőtt megveszi.
-
boken
senior tag
Kertépítéssel foglalkozunk, és lesznek olyanok hogy telefonálás közben küldenek egy emailt, melléklettel, rajzzal stb, és beszélgetés közben kell ránézzek. Természetesen a net kártyáról van a net megosztva és egy tableten nézem a dolgokat. Sajnos olyan a tabom hogy nincs rajta normál usb és igy nem tudom stickel használni. de lehet hogy nézek olyan rövid kábelt ami micro usb és usb átalakitó.
Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
crok
Topikgazda
A jel minoseget egyetlen beallitas se befolyasolja, azt a fizika befolyasolja (: a preferalt radiokodolasi modot es protokollt befolyasolja. A szolgaltatod preferenciaja szerint a szerinte legjobbat fogja hasznalni.
Restartkor visszaall arra ami a build.prop-ban van alapertelmezettre allitva, no para.
-
tsteve
senior tag
csinálj több tesztet stabilon 1-es kártyahelyen... miui fórumon azt írták, hogy néha jó a hotspot global stable alatt... én dev alatt kb. 20 kísérletből 1 alkalommal láttam csak jónak... dns hibát jeleznek a csatlakozó eszközök még Google dns-sel is, s nincs netes forgalom...
[ Szerkesztve ]
-
vadkörte
addikt
+ (#7434) zeon.hu és (#7435) zodo
EUStock válasza:
"Sajnos a futárszolgálatnál nem vehető igénybe kártyás fizetés, mert a kényelmi szolgáltatás a vevőnek is komolyabb költséget jelentene, így a szolgáltatást nem kértük.
Előre utalással lehetne még megoldani a fizetést, amennyiben ez megfelelő lenne."Hitelkártyáról elméletileg lehetséges utalni - legalábbis a netbank nem tiltakozik - de ennek a mikéntjét még leegyeztetnem a bankommal. A pluhm által jelzett metódust nem ismerem, Kaposváron elméletileg csak a sofőröknél lehet átvenni - és feladni - a csomagokat.
Üdv. V. Körte
-
Simba86
senior tag
szia!
nekem is van kihangosítóm, de ilyen hibát nem produkált a teló eddig :S
(kétféle eszközzel teszteltem, egy szivargyújtóssal és egy bluetoothos fejegységgel, és mindkettővel tökéletes)
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest