- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
Arról van valakinek tapasztalata, hogy a két sim mennyit jelent fogyasztásban az egyhez kepest?
B.Cs.
-
veterán
válasz micafighter #8591 üzenetére
Amúgy félre érted,a MiBandes feloldás csak a gond egy része!
Nekem a Google Smart Lock-ja hiányzik,nem a Xiaomi sajátja.
Kocsiban marha zavaró,hogy a teló hátulját kell piszkálnom,tartóban nem túl kényelmes,a BT-s fejegységre csatlakozva a Google Smart Lock-kal nem kell se kód,se pin,se ujj.
Itthon a régebbi telóimon a hely is be volt állítva,szintén nem kellett semmiféle feloldás.
Na ezek a Xiaomin felejtősek![ Szerkesztve ]
-
-HTC-
tag
Egy hete van egy ilyen telefonom, le a kalappal előtte!
-
Melorin
addikt
válasz micafighter #8591 üzenetére
Mi Fit, tehát Xiaomi karkötő, azt tudjuk, hogy működik.
-
micafighter
nagyúr
Nálam gyári 8.5ön müködik a Smart Lock ahogy kell. Én a Mi Fit alkalmazásból állítottam be. Képernyő feloldáshoz beállitottam a dupla koppintást a telefon beállitásaiban, de mivel ujjlenyomat/kód is be van állítva, igy csak a zárképernyő jön fel dupla koppra alap esetben. Viszont ha közel van a karkötő, akkor smartlock miatt duplakopp után el kell húznom és nem kér kódot.
-
johnsmithnex
tag
Sziasztok!
Van valami megoldás arra, hogy ha fehér vagy valamilyen világosabb háttere lesz az értesítési sávnak akkor a karakterek színe fekete legyen?
Természetesen gyári rendszeren gondoltam. -
iff
senior tag
Nálam is megy a 2.4GHz és az 5GHz is. Kipróbáltam a Telecom szutykán és a tp-link 3600-as routeromon. Talán az 5GHz gyengébb térerőben. A telecomost meg hagyjuk. (Cisco helyet már Sagemcom)
[ Szerkesztve ]
..........""..........
-
veterán
válasz kelly416 #8582 üzenetére
Nem mintha akkora érvágás lenne az 5GHz hiánya,falun nincs nagy zsúfoltság a 2,4GHz-es tartományban,tökéletesen üzemel így is.Az ac hiánya meg pláne nem zavar,40megás netnek az n szabvány is elég,itthoni hálózaton meg nem mozgatok akkora fájlokat hogy az ac router sebessége kéne.
Csak azért van ac-s routerem,mert amikor a régi elpusztult,ilyet vettem a jövőre gondolva,hátha kellhet majd.
A Cisco kábelmodem beépített routere meg egy nagy kalap bélsár,de ilyen modemet adott a szolgáltató...
Ki is kapcsoltam a wifijét. -
Észrevettem egy érdekes dolgot wifi hálózat ügyben!
Szóval UPC-s router 100 vagy 120-as nettel. Telefonon így jön elő: [link] 2.4G/5G
Alapból ha csatlakozok és használom megy semmi gebasz. Olyan 55mega jön át, látható is a részletekben, hogy max 72 mega a vonalsebesség. Mondom bírjuk rá az 5-re, kikapcsoltam a speciális beállításokban a 2.4-et. Eltelt pár másodperc és lecsatlakozott wifiről. Majd vissza és ekkor már 5G-n ment csak, vonalsebesség 150megabit, mérés közel 100 mega speedtesttel. Fogtam visszakapcsoltam a 2.4-et a beállításokban és láss csodát innentől már automata az 5-re megy fel. Még akkor is ha ki majd bekapcsolom a wifit és akkor is ha újraindítom a telefont.
Úgy látom csak akkor megy 5G-re ha csak magában az a hálózat létezik és te arra csatlakozol, mint otthon.
Global dev2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
regener
veterán
Ez a Dokumentumok letiltódik nekemis beleszólt a Messengeres fájlküldésbe ma, 2-3 napja pedig nem zavarta ugyanúgy tudtam képet küldeni.
Erre nincs valami Magisk modul hogy magától engedélyezze?
-
veterán
válasz Kolondrum #8573 üzenetére
Akkor marhára nem értem.
Itthon egy Asus routerem van,meg a modememben is van wifi router (5GHz-es),a barátaim jó részének is 5GHz-es routere van,de a Note 4 csak 2,4-en megy mindenhol.AC-s sávot nem is látja (egyértelmű,hisz nem tudja),de akármilyen progival is nézem,csak 2,4-en megy.
A routereim beállításában sincs opció arra hogy az N 5GHz-en menjen,csak 2,4GHz,vagy ac-n 5GHz.
Ha a telón beállítom hogy 5GHz legyen a Wifi frekisáv,akkor meg nem lát hálózatot. -
kelly416
veterán
Egy jó nagy kérdés: Erre bárkinek volt járható megoldása? Merthogy a fórumot végig kerestem sok módon, de semmi eredmény. Én most épp Erdélyben vagyok, a térerőt random eldobálja a telefon. Átteszem repülő módba és vissza hozom, van bőségesen térerő, aztán egyszercsak megint elfogy. Volt, amikor telefonáltam, szaggatott, a kijelző be-bekapcsolt, mintha nem is működne a közelségszenzor sem jól. Máskor meg tökéletes. Semmi védelem nincs az üvegen, nincs rajta kosz sem ami befolyásolja. Párom itt csücsül mellettem a saját Note 4-ével és Neki semmi gondja sem a telekomos sem a vodás kártyájával, az én telekomosom meg problémázik.
-
Jó részemről megdőlt, csak 5G megyaz itta ni router és látja a teló, sőt átjön a 100-as net így.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Fix. Külön van a 2.4-es, aztán meg ott van, hogy az 5-ös hatótávja rendkívül kicsi, azaz pár fal és ajtó és off, még a 2.4-esen az utcán is megy. Bár hozzá kell tennem ez Xiaomi router. Ahol most vagyok ott a noti is és a telefon is 5-ösön ül. Annyira fix, hogy otthon 5-ösön ül, hogy oda is írja a hálózat neve mellé.
De beletetted a bogarat a fülembe, hazaérek és meglesem, most otthon offba van a cucc, de a xiaomis app szerint valóban 5-ösön.[link]
Device info szerint is 5G[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
Töltsd le az aktuális verziót How to Unlock. Nemrég lett írva, hogy azok a régi verziók nem működnek. Nem tudom miért nem törölték még az összefoglalóból. Pár hónapja én jeleztem elsőként, hogy nem megy az azonnali nyitás. 72 órát kell várni (ha jól emlékezek).
-
veterán
válasz Kolondrum #8566 üzenetére
A Note 4?Valamit nagyon keversz!
Nehezen hiszem hogy azon menne,a teló nem tudja.A routereden véletlenül nem ugyanazon a néven fut a 2,4 és az 5GHz is?Mert akkor csak úgy hiszed hogy az 5GHz-es hálózaton van,pedig csak a 2,4GHz-esen,az 5GHz-es csatornát nem is látja a teló.
Próbáld ki,hogy kikapcsolod a routeren a 2,4GHz-es sávot,csak az 5GHz-eset hagyd bekapcsolva,a teló semmilyen wifi hálózatot nem fog látni.
Tudom,mert nekem is AC-s routerem van,de a Note 4 csak az 2,4-et látja,pedig aktív az 5GHz is.
A routerek alapjáraton egyszerre sugározzák a 2 frekisávot,kivéve ha direkt ki van kapcsolva benne valamelyik.LaliPapi
Már amelyik router tudja.
Sok N router csak 2,4GHz-en sugároz.[ Szerkesztve ]
-
-
regener
veterán
-
PNP
őstag
Üdv!
Próbálkozom bootloader nyitással, de az összefoglalóból elérhető leírásban szereplő, 1.1.0317.1 verziószámú MiFlashUnlock.exe a "Your device is not supported by Mi Unlock" hibaüzenetet dobja. A program szerint van frissebb verzió, a 1.1.0121.2. Nem tudom ez szám alapján hogy lehet frissebb, megpróbáltam leszedni (programon belül nem engedi update-elni), csak a hasonló számú 1.1.0121.1-et találtam meg. Ezzel ugyanaz történik, de ez már az 1.2.111.11-et ajánlja, amit nem találok. Melyik verzióval kellene próbálkoznom, és honnan tudom letölteni?
Köszönöm.
-
veterán
válasz outdoor #8563 üzenetére
A teljeskörű OTG alatt mit értesz?
500gb-s külső vinyó,64GB-s pendrive,Logitech K400 bill működik vele,a digitális fényképezőt is felismeri, ennyit tudtam kipróbálni.Az ac-s wifi az 5GHz-es wifi hálózatot jelenti,azt nem tudja,a régebbi és egyelőre elterjedtebb 2,4GHz-es a/b/g/n wifi hálózatokat ismeri csak.Kb semmit nem befolyásol,telón túl nagy előnye nincs szerintem az ac-nek,max kevésbé érzékeny a zavarokra,a 2,4GHz-es frekisáv kicsit túl van már terhelve,viszont az ac hatótávja sokkal kisebb.
-
Rick4
félisten
Mindegy is, de persze sokféleképp lehet érteni, talán a + vám + áfa egyértelműsítette volna. De ha az árban így is meg úgy is benne van az áfa, és neki nincs áfa levonási joga, tehát mindenképp 49900-at fizet, nem mindegy?
Lapozzunk szerintem.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Nyitás nélkül lehet valahogy tiszta telepítést eszközölni ( teljes gyalulás és rom újrahúzás ) ?
Gyári MIUI és a teló zárt.
Köszi.
-
Rick4
félisten
válasz KamuMazsola #8553 üzenetére
És ha elolvasod, mire válaszoltam, (a kolléga azt írta, nem lesz áfa sem), akkor már értheted, miért is írtam én is ugyanezt. Nézd meg, ki van írva, nettóban mennyi, az ő változata akkor működne, ha azért a nettóért kaphatnád meg, holott nem, magánszemélyként, vagy eu-s adószám nélkül bruttóért veszi.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
vadkörte
addikt
válasz macii97 #8555 üzenetére
8.2.valahányas Global Stabe ROM-mal jön elvileg. Annyi a dolgod, hogy kibontod, beállítod (átköltözöl rá) ha felajánlja a 8.5.4-es Global Stable frissítését eldöntöd, hogy élsz-e vele. (én éltem, így 6.0-ról 7.0-ra frissült a droid) Részemről, eddig semmi hátrányát nem éreztem (kopp-koppp-kopp...) Majd átadod anyukádnak (vigyázz, csúszós, nálam alig 1 óra kellett az első zakóhoz!) majd megtanítod használni.
Ha nem volt még MIUI ROM-os telefon a közeletekben, épp elég lesz megismerni és megszokni.
Üdv. V. Körte
-
macii97
senior tag
Sziasztok!
Anyukámat lepem meg egy arany note 4-el a napokban (már könyörög, hogy szétverhesse az LG 4X HD-t ), szóval a lényeg, hogy nem tudok kiigazodni ezeken xiaomi romokon. Eustockról jön, milyen rommal várható? Kell valamit vele csinálnom, hogy full stabil legyen neki? Bocsánat, kapkodok ma, nem volt időm igazán visszaolvasni csak az összefoglalót.
Illetve rendeltem egy ilyen állítólag "1000% genuine" MI feliratos ablakos tokot aliról, ilyen van valakinek? Persze qualcommoshoz kerestem, állítólag passzol. [link]
Köszi -
Rick4
félisten
válasz vadkörte #8546 üzenetére
EuStock-nál jelenleg 49.9E a 3/32-es szürke. Ha délig leadod a rendelést másnap a kezedben a doboz, szomszédból jön, se vám, se ÁFA
Tegyük hozzá, a legutolsó szó akkor lesz igaz, ha van eu-s adószámmal rendelkező cége, aminek a nevében vásárol. Ha nincs, akkor a kiírt 4900-as lehet fizetni.
-
válasz Oldman2 #8514 üzenetére
Nekem egy egyebek között van az alvó Note 3 PRO amit leválaszthatok, de akkor nem férek hozzá semmihez, ezt kiírja. Amikor elindult a Note 4 és beléptettem minden magától kialakult úgymond.
Jamboo529! Fúú mire megtaláltam hol lehet kikapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
Henker2
addikt
Üdv Srácok!
Megérkezett az ablakos okostokom.
Olyan kérdésem lenne, hogy van-e olyan app vagy a telón belül van-e olyan beállitási lehetőség, hogy a becsukott toknál /lezárt képernyőnél/ az ablakban az óra legyen megjelenitve.Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
vadkörte
addikt
EuStock-nál jelenleg 49.9E a 3/32-es szürke. Ha délig leadod a rendelést másnap a kezedben a doboz, szomszédból jön, se vám, se ÁFA.
A beszédhangszóróval nekem semmi problémám. Mintha mellettem állnának. Hátránynak mondanám, hogy a vékonysága miatt figyelni kell rá. Hajlamos csúszkálni az ember kezében. Az alsó lyukak közül az egyik hangszóró, a másik alatt a beszédmikrofon van. Így tehát monó.(#8545) iff:
A fekete gyönyörű szép, harmonikus, de igazad van, mocsok módon gyűjti a zsírt, győzöm törölgetni (a szilikontok még utazik)[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
iff
senior tag
Szia! Múlt héten kaptam meg a telót B20 Global. 51.000.- Most nézem, hogy 66.290.- sötétszürke. (nekem a fekete azért nem tetszett, mert minden mocsok meglátszik rajta, meg eddig jobbára fekete volt) A fekete picit olcsóbb lett. Itt vettem, szombaton rendeltem, nem volt raktáron, de szerdára megjött.
Sztereo a külső hangszóró?: Az egyik hangszóró, a másik meg mikrofon.
Elég hangos a beszéd a hangszóróján? : Eddig nekem megfelelt.
Milyen hátrányai vannak a telónak?: Nekem a töltőfej eleve rossz volt, illete ez a temérdek beállítás.[ Szerkesztve ]
..........""..........
-
Jamboo529
senior tag
SOS kérdés !
A sim kártya pinkódját hol tudom megváltoztatni?
Meglett. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
kerobi
senior tag
Sziasztok! Egy ilyen teló vásárlásán gondolkozom és olvasom, hogy a snapdragonosat érdemes megvenni.
Nekem a sötétszürke hátlapos tetszik, de az jóval drágább.Lenne pár kérdésem:
Honnan érdemes venni? Lehelőleg ne vámolják el, vagy akár MO-ról.
Sztereo a külső hangszóró? Elég hangos a beszéd a hangszóróján? Milyen hátrányai vannak a telónak? -
vadkörte
addikt
válasz trebrona #8534 üzenetére
Hiába kérek engedélyt egy darab SMS sem érkezik meg. Holott a kétlépcsős azonosítás aktiválásához küldött SMS pár másodperc alatt megérkezett.
Az unlock-ra meg nem ROM-olás, miatt van szükségem, hanem mert olyan app-okat is használtam eddig és ez után is használni akarok, amik a teljes funkcionalitáshoz, igénylik a root jogosultságot.(#8535) Thrawn:
A legutolsóval is próbáltam, nem csak az 1.1-el.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
Gloob
addikt
-
Thrawn
félisten
válasz vadkörte #8530 üzenetére
Felejtsd el a régi 1.1-es MiUnlockot, már rég nem működik a telefonnal. Többször volt már erről itt szó, de ugye a rootolós blogban még benne van így sokan belefutnak ebbe.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
benceyce
tag
Sziasztok!
8.2.10.0.-s gyári ROM-ot érdemes lecserélni a frissítőben felajánlott 8.5.4.0.-ásra?Cinikus belátásom, hogy hamarosan kiírtjuk magunkat az eldobható luxuscikkek birtoklásáért
-
vadkörte
addikt
válasz juve600 #8504 üzenetére
A Redmi 1S-t eltávolítottam, a Note 4-et is mert Unknown eszközként látta a Cloud. Majd újra hozzáadtam (bejelentkeztem) most látja, Note 4-ként, a telefonon is így szerepel (érdekes módon előtte is) de az MiUnlock szerint még mindig nincs kompatibilis eszközöm. Töröltem, hátla beragadt a logban valami, próbálom a régi 1.1-el, de az Istenért sem akarja... (Your device isn't supported by Mi Unlock)Üdv. V. Körte
-
Styll01
csendes tag
Sziasztok
Nekem ez az első xiaomim és nagyon elégedett vagyok vele, de pár napja olyan problémám van vele, h se a zenéket sem a videókat nem játsza le.több féle lejátszót kipróbáltam, fenn áll a hiba mindegyiknél.viszont ha újraindítom a telót működik néhány leállításig, nem hangszóróhiba mert fülessel is jelentkezik ez.van vkinek ötlete mi lehet a baj? Előre is köszi a segítséget -
veterán
Nálad működött a Smart Lock?
Nekem minden BT párosításnál feldobja,be is van állítva minden cuccom + az otthoni helyzetem is,mégsem működik se 8.2,se 8.5 alatt.Plusz külön meg se találni a telón,csak új BT-s eszköznél dobja fel.
A Xiaomi saját megoldása meg egy kalap...
Beállítom neki a MiBand-et,de 10ből 6-7 alkalommal oldja csak fel a telót,akkor is 3-5sec mire felold.
Gyorsabb ha az ujjammal oldom fel.
Elég fájó ez a Smart Lock hülyeség,eddig minden telómon igen hasznos volt számomra.
Egyedül a Smart Lock jelszavak beállítást találni meg,az működik is. -
Departed
őstag
válasz juve600 #8523 üzenetére
Na most mondja bárki hogy a MIUI nem uptodate.
Amúgy van bármi érdekes és hasznos ebben az Oreo update-ben? Én nem látok ilyet a listában (a redesign gondolom stock droid-nál számít, az alapvetően nálunk úgyis MIUI.)
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
kliszi
senior tag
Az eu romot [link] csak TWRP-vel lehet feltelepíteni és elötte kell a lazyflashert ?
-
Gloob
addikt
válasz Melorin #8519 üzenetére
Ha emlékeim nem csalnak, akkor a V8, amivel a telefon jött, az még felajánlotta, hogy a Lenovo HW01 karkötőmet hozzáadja megbízható eszközként. Ott még működött is, csak én nem szeretem így, inkább feloldom egy mozdulattal ujjlenyomattal. Itt a V9-ben viszont én sem találom a lehetőséget, pedig most direkt kerestem. Lehet, hogy kivették?
Samsung Galaxy A52S
-
Anonymus23
veterán
válasz micafighter #8517 üzenetére
Köszönöm srácok! Így már boldogulokTe meg eltűntél mint az a bizonyos szürke patás a ködben
;) - The Power of the Light Side
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Ha felteszem a TWRP-t és utána a lazyflashert és késöbb MiFlashal teszem fel a hivatalos stable romot akkor is megmarad a TWRP és lazyflashert ujbol kel telepíteni ?
-
veterán
válasz Anonymus23 #8515 üzenetére
-
micafighter
nagyúr
válasz Anonymus23 #8515 üzenetére
Halihó (kicsi a fórum ) kicsit fentebb irtam honnan jött meg mennyiért 4/64es Illetve egy forumtársunk ugyanarra a hszre válaszolva szintén irt egy alternativ boltot.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Honnan lehet vajon 4/64-es de Qualcomos telefont rendelni, lehetőleg EU-s szállítással, biztonsággal?
;) - The Power of the Light Side
-
Phae2bef
csendes tag
Akik nem itthoni szervízes kapcsolattal rendelkező helyről vették/veszik azok remélik hogy semmi baj nem lesz a készülékkel? Azért kérdezem mert 4/64-es verziót csak olyan helyen találok ahol nincs szervíz itthon tudtommal.
-
micafighter
nagyúr
válasz micafighter #8465 üzenetére
Ide is ért a futár
-
vadkörte
addikt
A vásárlás napjától kezdve küzdök a bootloader unlock-kal. Már nem is számolom mennyi kérelmet küldtem, de SMS még nem ért ide. Ami fura, mert a kétlépcsős azonosítás aktiválásához szükséges megerősítő kód, cirka 15-35s alatt megtalált.
Az MiUnlock program a lenti képet dobja a fiókom ellenőrzése után. Eszerint, szerinte nincs olyan eszközöm, ami feloldható lenne??? WTF????
Az lehet probléma, hogy nem egy eszköz van az adott fiókhoz társítva, hanem a Note 4 mellett van egy Redmi 1S is? (ha kell ezt törlöm (leválasztom) és a későbbiekben újra hozzáadom) Már nagyon kezd tele lenni ezzel a bootloaderzárással a hócipőm!ui.:
A telefon eleddig hibátlanul működik. Semmi olyan anomáliába nem futottam bele, amit itt tárgyaltok.Üdv. V. Körte
-
mindanee
tag
Honorbuy.com-ról, itt ajánlották nekem is pár napja ehhez a telóhoz (egész pontosan a 4/64-es verzióhoz kerestem a boltokat, az ajánló pedig jmuranyi volt - köszi még egyszer a tippet )
Ha pedig érdekes lehet hogy hol adták fel (ez neked is infó lehet, KamuMazsola), akkor azt is látom, olaszból jön a csomag:
TRIESTE - Muggia - ITALY
-
Melorin
addikt
Van valakinek Garmin órája?
A Garmin connect program tökéletesen működik vele, elküldi az értesítéseket az órára, szinkronizál vele meg minden.Szeretném beállítani úgy, hogy feloldja a képernyőzárat ha a közelében van, de nem akar összejönni.
BT-n párosítottam az órát a telefonnal, viszont amikor a 'Képernyőzár/Haladó beállítások/Feloldás BT eszközzel/Eszköz feloldása menüben vagyok, látja az órámat mint csatlakoztatott eszköz, de amikor rákattintok az eszközre, ezt kéri:
"Érintse meg a BT eszközt a megerősítéshez" na akkor bármit csinálok az órával, semmi nem történik.
Remélem nem csak Mi Band-al működik ez a funkció, mert annak a képe van ennél a funkciónál.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest