Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
SirKero
őstag
válasz
üzenetére
A kocsi már meg van ( Vitara ) csak időközben tönkrement a telefonom és mivel nem tudták javítani visszakaptam az árát. Most keresek másik telefont és ez lett volna a note 4 de ugye van ez a dilemma a csatlakozási problémával. Elméletileg ősszel lesz a kereskedéseknél a software de nekem most kéne telót venni

-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Sajna de, a Sony javára, bődületesen nagy a különbség.
-
Zotyatv
tag
Sziasztok! Ha valaki találna olyan infót, hogy hogyan lehet, ha lehet a kamerát egy jobbra cserélni akkor legyen szíves megosztani!!!Az enyémben is az S5K3L8 van. Köszönöm!!
-
juve600
nagyúr
már van official lineageos is
-
Tutu7030
veterán
válasz
holozis_HUN
üzenetére
A tok passzol rá, a hozzá adott üveget nem próbáltam, mert most hamarjában csak a fehér szegélyes full cover üvegre raktam rá. Így is jobb lett az érintő érzékenysége, mert alul-felül rászorítja az üveget, így a széleken is rendesen érzékel.
-
holozis_HUN
addikt
Kinsiino által létre jött a csoport (Köszönjük
)- SOS segítséghez
- OFF témák megbeszélése
- Kicsi kikapcsolódás baráti beszélgetésekGyertek!
-
helixP
nagyúr
válasz
viiick1899
üzenetére
Puremobile-nál de nem korrekt áron.
-
SirKero
őstag
Üdv.
Tervezem a közeljövőben egy note 4 3/64 vagy 4/64 vásárlását. Az lenne a kérdésem,hogy a 4 illetve. a 4X között van-e tudásbeli különbség valamint a Suzuki topikban felmerült,hogy a xiaomik nem kompatibilisek az új suzukik multimédiás kijelzőjével. Erről van-e valakinek tapasztalata. -
törölt tag
válasz
viiick1899
üzenetére
elment privátban
-
fudi2002
nagyúr
Üdv
Bocs a hüle kérdésért:
http://en.miui.com/download-309.html#468 itt a dev rom az magyar? Mi a legjobban bevált rom, amihez nem kell bl-t nyitni és magyarul tud? -
törölt tag
válasz
viiick1899
üzenetére
Szia.Én átlátszó szilikon tokot és teljes kijelzős űvegfóliát vettem hozzá a jofogáson kemény 2500ft-ért ami teljesen hibátlan.A tok és a fólia teljesen jól illeszkedik.HA kell privátban elküldöm hogy kitől van,de a férje itt a hardverapron is árulja a tokokat Szinvi néven
A teljes kijelzős űvegfólia ilyen a telón
-
bioengin
tag
válasz
viiick1899
üzenetére
Tok ügyben tudok segíteni, mert u. ilyen cipőben jártam én is, ezért ezt rendeltem:
[link]
+: reggel rendeltem, másnap délelőtt hozta a futár
+: nagyon jó minőség-: futárral hozva drága, azaz 2890 Ft.
-
válasz
viiick1899
üzenetére
Többször már ne kérdezd meg ezt lécci...
-
viiick1899
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap én is tulajdonosa lettem egy Global verziónak. Kérdésem a következő: Tudtok olyan hazai céget, vagy eladót ajánlani, akitől gyorsba tudnék korrekt áron tokot, és üvegfóliát szerezni? Rendeltem már külföldről de az 2-3 hét. -
bioengin
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlen: a készülék két IMEI azonosítójánál az IMEI1 az egyes SIM-nek felel meg? (az IMEI2 pedig a második SIM slotnak, nincs megkeverve a dolog?)
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
szilvaspet
üzenetére
Note 4 Snapdragon = Note 4 Global = Note 4X Snapdragon = "mido"
Csak hogy pontosítsunk.
MI6 és EZ a telefon kapta először a MIUI9-et, és a béta romot már beküldték ide a topikba. -
válasz
szilvaspet
üzenetére
A Note 4x és a mi Note 4-ünk ugyanaz az teló,szóval annyira nem láttom vészesen messzinek a MIUI 9-et.
-
skyrush7
aktív tag
válasz
jmuranyi
üzenetére
Végül nekem is megérkezett az ezüst Note 4. Gyönyörű telefon, nem is fájna a szívem ha holnaptol a Honor 8 helyett ezt kellene használnom.

A fólia tényleg olyan amilyennek leírtátok, de ideiglenes védelemnek megteszi.Az MIUI 9-cel kapcsolatban: több oldalon is szerepel augusztus 11. dátummal a megjelenés Note 4X-re. Ebbe a 4 is beleértendő? 11-én már a hivatalos, nemzetközi frissítést indítják útjára? Kicsit értetlenül állok itt az infókkal, mert a bejelentés utáni pár hétben számomra kicsit hihetetlen, hogy elindul a frissítés.

-
James67
aktív tag
Nagyon gondolkodom egy 4/64 (esetleg 3/32) Note 4 fekete, vásárlásán, de az utóbbi hszekben olvasott hibák (pixel, mikrofon stb..) kicsit elgondolkodtatnak...
Nem szeretnék egy új telefonnál már az elején bosszankodni.
Így elég bizonytalan lettem.. vagy mégsem?
-
törölt tag
válasz
hibavissza
üzenetére
Még úton vannak, de amint megjön dobok pár fotót.

-
viiick1899
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap én is tulajdonosa lettem egy Global verziónak. Kérdésem a következő: Tudtok olyan hazai céget, vagy eladót ajánlani, akitől gyorsba tudnék korrekt áron tokot, és üvegfóliát szerezni? Rendeltem már külföldről de az 2-3 hét.
-
válasz
adathor
üzenetére
Nem mindenki ujja egyforma,így a feloldás sikeressége is változó lehet.Nekem 10-ből 10,max ilyen 20-30 alkalomból 1x nem veszi be elsőre,de nekem pl az S8 írisz felismerője is villámgyors volt,van akinek meg alig-alig ismeri fel.
Próbáld meg,hogy a leggyakrabban használt ujjadat 2x regisztrálod be,ez sokszor segít a pontosabb felismerésben.
Regisztrálás közben mozgasd kicsit az ujjad,hogy minnél nagyobb felületet tudjon beregelni. -
[lAyCsI]
addikt
Megjött a full cover nekem is, felraktam, szépen illeszkedik mindenhol szal elégedett vagyok

már csak hozzá passzoló tokra várok, bár az MTK-sat tegnap megműtöttem sniccerrel, szal addig kihúzom vele
-
Neck
veterán
válasz
-Prometheus-
üzenetére
Van egy wake lock screen for notifications opció , azt érdemes lehet megnézni.
-
-
ath
senior tag
válasz
-Prometheus-
üzenetére
Beallitasok/megjelenites/veletlen ebresztes megakadalyozasa?
-
-Prometheus-
tag
Az asztalon, ezért is nem értem a dolgot. (Úgy van letéve mellém a telefon munka közben, hogy perifériásan rálátok a kijelzőre.)
Persze végiggondoltam, hogy mi okozhatja, de az ujjlenyomatolvasó rossz ujjlenyomat esetén nem kapcsolja be a kijelzőt (csak rezeg egyet), jó ujjlenyomat esetén (ami amúgy se lehet, hiszen nem érek hozzá
) feloldja teljesen és nem csak a záróképernyő jelenik meg.A Double tap to wake-re gyanakodtam még, hátha valami hiba folytán úgy veszi, hogy duplakoppintás volt, de annak a kikapcsolásával sem szűnt meg.
Se Wi-Fi, se mobil adatkapcsolat nem volt bekapcsolva eddig, mikor ez előfordult, és órák teltek el két felvillanás között, szóval eléggé érdekes.
-
djtörök
senior tag
válasz
-Prometheus-
üzenetére
Ha nincs beállítva ujjlenyomat, akkor is felébreszti a telefont, ha hozzáérsz az érzékelőhöz.
-
kriszpontaz
veterán
Van valakinek Huawei Band aktivitásmérője? A Redmi 1S-el normálisan csatlakozik, a Note 4 meg az istennek se akarja csatlakoztatni. Le van választva a régi telefonról, reset is megvolt.
Minden más BT kütyüt lát és csatlakozik a Note 4 csak ezzel nem. Az MI Band is szépen működik vele. Van erre valami megoldás? -
B.F.G.
senior tag
válasz
-Prometheus-
üzenetére
A zsebedben van mikor felébred vagy csak pl az asztalon és úgy villan fel?
-
-Prometheus-
tag
Hi!
Néhány napja én is a Note 4-esek táborát erősítem.

Alapból MIUI 8 stabil volt rajta, amit frissítettem is 8.2.10.0-ra. Egyelőre a bootloader nyitásra várok, így sok választásom amúgy sincs, de jól teljesít a rendszer, így valószínűleg maradni fog (esetleg egy Nougat-os fejlesztői MIUI).
Viszont egy furcsaságot észrevettem. Néha véletlenszerűen felébred alvó állapotból és felvillantja a záróképernyőt. Mintha megnyomnám a feloldógombot, de nyilván hozzá sem érek ilyenkor és értesítés sincs, ami ébresztené a telefont. Találkozott már valaki ilyennel? Bármi ötlet?
-
Neck
veterán
válasz
juve600
üzenetére
Lehet, hogy elég a 3/32-es is, de én 4/64-est vettem (60 alatt), és abszolút nem bántam meg azt a néhány ezer forintot, sem RAM, de főleg tárhely szempontjából sem. Én két kártyával használom a telót, a bővítés kiesik, Sygic navival, pár album zenével, fotókkal meg szűkös lett a 3/32-es Redmi Note 3 Pro (SD650), azért döntöttem a csere mellett.
Szerintem ha valaki 6-8 ezer forinttal drágábban tud 4/64-est szerezni (mint én), ne gondolkozzon a 3/32-esben.
-
Viktor_bb
csendes tag
válasz
vadkörte
üzenetére
Szia!
Én kb. két hete használom a 3/32-es verziót. Lumia 735 után, még mindig fülig vigyorral (a nagy hőség ellenére is)
.
Tökéletesen elegendő, fut 15-20 app, elérhető mellette még 1-1,3 GB RAM, tehát tartalék van bőven.
Eddig 3 naponta töltöttem, de most lightos használat mellett (napi 2-3 óra zenehallgatás, 1-2 telefonálás, némi netezés) ma reggel indultam a 3. napra a legutóbbi töltés után 69 %-os töltöttséggel.
Összeszerelés példás, összes magyar teszt is alátámasztja, illetve YT-on van hajlítós erőpróba is. Nem az a fajtának tűnik, amire ha ráfújsz, elnyekken
Én innen vettem háztól-házig garival, akkro 2 600 Ft-tal olcsóbb volt:
[link]
Remélem tudtam segíteni a döntésben
-
djtörök
senior tag
Nekem is 3/32-es van. Kikapcsoltam a miui optimalizációt, meg a memória optimalizálást (fejlesztői beállítások). Így nem zárogatja be az appokat.
-
vadkörte
addikt
válasz
Flashget
üzenetére
Ismerem a Xiaomi-t, van tőlünk pár dolgom. (Piston3, 10A power bank, MiBand, YiCam, Redmi 1S) A Mi2 óta követem őket, MIUI-t több, mint 3 éve használok (előtte pár hétig EMUI, azelőtt TW és CM) és úgy érzem megtaláltam benne azt amit kerestem.
Köszönöm a válaszokat és a megerősítést. Én is úgy érzem, hogy elég lesz a 3/32-es.
-
ath
senior tag
vááá.. fáradtság => figyelmetlenség..
amikor engedélyezem a light managerben fbt, messengert, írja, hogy az appon belül le kell tiltani. csak átfutottam eddig, és a disable nem tűnt fel
balga hiba..
most már csak egyedül egy dolgot nem tudok: flip to mute funkciót hol kéne megtalálnom?? -
kelly416
veterán
válasz
Jamboo529
üzenetére
Ha erre gondolsz, akkor asszem pont almáék vezették be, és sokan egyből majmolták. Ezért van az, hogy 15000Ft-os füles még mindig parlagon és majdnem érintetlenül hever a fiókomban. Tudom, van rá fordító, meg van lustaság is. Motoroláék egy időben megoldották, hogy mindkét szabványt felismerte a telefon és úgy kezelte. Most nem tudom mi a helyzet, főleg azért, mert egy Xiaomi fülesem van.

-
ath
senior tag
mitől lehet az, hogy RR alatt light manager-el facebook és messenger led értesítései meghülyülnek? fb cián kéne legyen, messenger kék, de van, hogy több szín is váltakozik, holott, csak az egyiknek van értesítése?
viber, gmail hibátlan. -
törölt tag
válasz
vadkörte
üzenetére
3/32 tökéletesen megfelel az általad támasztott követelményeknek. Ram szerintem bőven elég általános használatra, a tárhelyet meg tudod bőviteni. Mindezen szempontok alapján 52k-ért ez a telefon több mint best buy. Pixel problémám nekem nincs. Még!!
Anyag összeszerelés szerintem kiváló. Az akkuidő meg ugye mondhatni pazar. 
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
vadkörte
üzenetére
Note 4X 4/64 61-62e körülbelül, én Honorbuyról vettem és a szállítás is ugye benne volt ebben az árban. EU raktárból jött és van rá 1 év gari. A +2000e nem nagy összeg, persze ezt neked kell eldöntened.
Összeszerelésről nem tudom hol hallottál rosszat, talán 1-2 ember írhatta aki már pofára ejtette a telót és azért nyekereg neki valami, vagy egyéb "júzer error". Amit felszoktunk hozni az a videofelvétel alatt a hang és ritkán kijelző pixeljeinek befagyása vagy elromlása de azt is csak néhányan veszik észre ekkora pixelsűrűségnél.
Az általános tapasztalat, hogy rengeteg főzött rom van rá és van módosított kernel is. Nem fagy, gyors és jól teszi a dolgát.
Bárkinek ajánlanám!
, ez a telefon kategória Samuéknál vagy más pénzsóvár brandnél dupla ennyi lenne MINIMUM. 
-
vadkörte
addikt
Üdv topiklakók!
Lassan elérkezik az elhatározási pont. Ahonnan már nem lehet visszafordulni.
Ideje lecserélnem a lassan 3,5 éves Huawei G700-am. Elég volt, bár nagyon szerettem, de számomra eljárt felette az idő. A tartaléknak vett Xiaomi Redmi 1S, meg csodás telefon, teljes mértékben pozitív csalódás, hisz a minennapokban is tökéletes társ lett, pedig "csak" tartaléknak vettem.
A Xiaomi biztos és a Redmi Note 4X is erőteljesen csábít.
De.
Mindennapi általános használatra kell (telefon, üzenetkezelés, határidősnapló, navigálás, emlékképek készítése (fotózásra van jobb cuccom) stb...) elég lehet a 3/32-es verzió? A 4/64 csábító, de 60E alatt szeretnék maradni és magyar garral. Lesz épp elég kiadásom a következő hónapokban.
Amúgy megéri még a Note 4X, vagy jobba ha várok a Note 5 6 7-re x hónapot (évet???) és a büdös életben nem veszek semmit.
Mik az általános tapasztalatok a típussal? Kicsit megijesztett a pixelhibás kijelző és a hanyag összszerelés lehetősége. -
zoll87
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek sikerült root-olás nélküli megoldást találnia a rossz minőségű hangfelvétele videó közben? Angol nyelvű fórumokat találtam, de legtöbb esetben csak root-olás telefonokra írnak megoldást. Én nem vagyok egy nagy guru mobil téren. Ezért annak nem szívesen állnék neki.
Köszi a tippeket! -
törölt tag
válasz
hibavissza
üzenetére
Vékony toknak ezt rendeltem,
Tempered Glass-nak meg ezt. 7-es Droid már van,Pl. China dev rom is többek között,de van egy rahedli custom rom is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gran Turismo
- VoLTE/VoWiFi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Szinte olyan mint a tejüveg.