- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fejlesztő13
tag
válasz
vigyori78 #19648 üzenetére
Na ez nagyon fura, fogalmam sincs mi az oka.
Nem tudom nálad van-e root, de nálam van, viszont nem kér az app szóval elvileg nem kéne, hogy befolyásolja. Camera2 API nincs engedélyezve, ha nálad be van kapcsolva akkor lehet az az oka, egyébként meg tényleg nem tudom miért nem megy.
-
borzosmorzi
tag
válasz
vigyori78 #15921 üzenetére
Valószínűleg nála az a baj, hogy nem húzta előre a kapcsolót az első 11, megjelenítendő ikon közé (bár konkrétan nem így írta). Ha a választóvonal alatt van, tehát nem látható állandóan a kapcsolókat tartalmazó legördülő függönyben, akkor valóban nem működik a hosszan rányomva való testreszabás.
-
Upo
addikt
válasz
vigyori78 #15815 üzenetére
Kényszerített leállítás után se lesz elérhető a tiltás?
Egyébként ezért nem használok se global se stabil romot, egy csomó jó dolog nincs bennük engedélyezve.
Aztán meg indítgatnak szavazásokat a miui fórumon hogy a global romban is legyen-e engedélyezve ez meg az, megszavazzák 90+ %-ra hogy igen, aztán ennyi, marad tiltva. És ahogy olvasom, egyre több dolgot vesznek ki, ami nekem az eredeti cn dev romban megvan már az első alpha/beta miui9 óta.Ha nem megy, akkor hanyagolni kell a stabilnak csúfoltat, fel kell tenni egy miuihu-t vagy egy eu dev romot. Akkor feltételezem, hogy az eu romban is benne hagyták a gyors kártyákat, ha már kapcsoló van rá. Eleinte kigyomlálták (akkor még smart assistant néven futott), de később láttam az eu fórumon hogy egyre többen kérték hogy maradjon benne mert a kezdetihez képest már egy használható dolog lett belőle, ezek szerint hallgattak a felhasználókra (ellentétben a kínaiakkal).
-
-
borzosmorzi
tag
válasz
vigyori78 #14254 üzenetére
Én még aznap felraktam, amikor kijött, de úgy tudom, amióta eltávolították a hivatalos letöltési linkről (ami a MIUI fórumoról ill. ennek a topiknak az összefoglalójából is elérhető) nem engedi feltelepíteni, elbukik a frissítés ellenőrzésén.
Ma valaki felrakott egy linket a MIUI fórumon a 3 hete visszavont 7.9.22-es Global dev. romhoz, le is töltöttem, a frissítő app nem engedte felrakni, mert nem ment át az ellenőrzésen. -
kelly416
veterán
válasz
vigyori78 #13913 üzenetére
Mit? Nem. Lehet olyant? Na majd mindjért jól meglesem, amint főnököm le tudja majd tenni a telefont... 14:47-15:12
Besz@rok... Csendes-óceáni időre volt állítva, GMT -7. Fején találtad.
Eszembe nem jutott volna, hogy miután minden adathoz hozzá fér, GPS állandóan on (lusta vagyok kapcsolgatni), az időt automatkusan beállítja, a naptár pedig így el van szabva.
De tudtommal a GMT 0 az London, nem? Most nekem azt írja, GMT 0 Azori-szigetek, London +1, úgyhogy mi +2-vel vagyunk Amszterdam, Berlin. Vagy ez meg a nyári időszámítás miatt van? Na de ez már mindegy is. Köszi még egyszer.
Szerk.:
Beállítottam, semmi nem változott. Még egy restartban reménykedem, utána kukázom újra a gyári naptár appot.vipviform és kecskekutya:
Elég csak "beállítások, téma, online, bal felső sarokban az emberke sziluett, témák szerkesztése" menükön belül a képernyőzárat lecserélni másik téma zárjára, ha esetleg a téma nem tetszik, de a zár használható lenne belőle. -
kelly416
veterán
válasz
vigyori78 #12925 üzenetére
Ez így van, de én a vasúton melózok, van minden jóság arrafelé, otthon építek, felújítok, 2 nagy kutya, 2 2honapos kölökkutya, 2 gyerek, kertes ház, semmi véddelem a telón, mégsem ganyés. Ok, van rajta néhány hajszállkarc, de ha egy sima fóliát hajítok rá, máris nem látszana a karc, annyira kis elhanyagolhatóak. Szóval azért éppen-éppen annyira nem kell félteni. Ja? Szoktam homokszórni néhanapján, ha nem is sűrün. Még ha nincs is közvetlen nálam a teló, akkor is lőtávolban csücsül.
-
-
vigyori78
őstag
-
crok
Topikgazda
válasz
vigyori78 #11237 üzenetére
És ha az eredeti Stable ROM zip-jéből egyszerűen kiszeded? Vagy akár bármelyik ROM zip-jéből? Mindjárt felpattintom valahova amúgy.. moment.. [Szerk.] ja azért kérdezem, mert ami nekem fent van az a legújabb lesz, a stable-ben meg megint más van, az RR-ben is más lesz..
-
TothBan
csendes újonc
válasz
vigyori78 #6827 üzenetére
Közben átolvastam újra és rájöttem a megoldásra.
Bocs, csak fáradt vagyok és késő van.
Szóval
Note 4 - MTK felül egyenlő távolságra van a 3 cucc. (Nem B20)
Note 4X - Snapdragon középen nincs cucc. (Nem B20)
Note 4 global - Snapdragon középen nincs cucc. (B20)
Vagyis nekünk Redmi Note 4 Global verziójú telefont szállítanak pl. az EuStockról, hiszen a dobozán is ez van.
Na most, tok szempontjából mindegy, hogy tud B20-at vagy sem az utóbbi kettő esetében. Másképp fogalmazva, azért kell nekünk a 4X-re való tokot nézni, mert ha tok keresésénél beírod a keresőbe, hogy Note 4 global tokot keresel (ami nekünk van tulajdonképpen), akkor nem fog találni semmit. Ezért a 4X-et kell beírni kereséskor, hiszen ugyanúgy néz ki, mint a Note 4 global és tok szempontjából tök mindegy a B20 e kettő esetében.
Jól gondolom?
-
Torry
addikt
válasz
vigyori78 #5273 üzenetére
Jogos, köszi.
Most developer-en vagyok, de szeretnék visszamenni stable-re. Ezt hogyan tudom megcsinálni?
Ha recovery-be bootolok, és wipe-olok, tudom majd belső memóriáról telepíteni?
Ha a frissitésben választom ki a 6.0-as romot, akkor azt írja, hogy csak a 7.0-ra tudom frissíteni.Köszi
-
crok
Topikgazda
válasz
vigyori78 #4312 üzenetére
Igen, de ez csak letiltás.. egyébként külön app nélkül is megoldható egy kis trükkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- Motoros topic
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest