Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Graphics
Jómunkásember
Friss EU devet feltette valaki?
-
törölt tag
Sziasztok!
SIM kártyáról lehet névjegyeket átmásolni a telefonra?
Ha igen, miként, mert nem jön össze nekem.
Köszi. -
Happi
tag
Üdv mindenkinek!
Készülék rendelés előtt állok. Ha esetleg van valakinek rálátása,vagy tapasztalata, kérem segitsen nekem. Érdemes-e plusz pénzt kiadni a 4/64-es verzióért, gyorsaság, mindennapi használhatóság tekintetében, avagy sem? -
[lAyCsI]
addikt
Urak, nem mukodnek AEX alatt az MMS-ek Voda alatt, pedi elvileg jók az APN beállítások...
-
Fishor
senior tag
Köszönöm, ez most nagyon jó hír számomra. Azért vontam kérdésre, mert a redmi 4x nél is azt írták, hogy van, de ott még sincs duplakopp. Szintén ugyanott (illetve tapasztaltam is) az értesítő led csak fehéren villog/világít. És szintén annak nem világítanak a lenti gombjai sem.
Üdv: Fishor
-
SANKADI
aktív tag
válasz
borzosmorzi
üzenetére
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
A tesztben úgy olvastam van dupllakoppos ébresztés és háttérvilágítása a gomboknak. Ez tényleg így van, vagy elírás (vagy én néztem félre)?
Üdv: Fishor
-
Fulár
senior tag
Öröm boldogsâg.Az új heti Eu.Dev.kinyírta a Viper4Fx-emet.Végtelen ciklusban telepít drivert és kér újraindítást.
Szerintem most fejeztem be én állat,hogy minden héten földobjam az új verziót mert néha többet árt mint használ! -
nagyra
tag
válasz
borzosmorzi
üzenetére
Nem mindenkinél akadt, de nálam pl. a 9.0.3.0 is, és valamelyik 8-nél is akadt. A 9.xxx-nél nálam megoldotta a gondot az automatikus idő kikapcsolása.
-
V.Stryker
nagyúr
10 pontos kérdés : Ha nincs windowsos gépem, hogy tudok dev.ről stabilra váltani?
-
Gloob
addikt
Azért azt jó lenne megírni az ilyen, nekem frissített esetekben, hogy milyen romról van szó. Annyi féle romot használunk itt, hogy nem tudni, hogy miről is szól a kérdés! Nekem pl. nem frissült az EU. Dev 7.11.30. Nem is vártam tőle, hiszen tegnap került fel. De úgy általában is jó volna tudni, hogy a kérdés milyen romról szól.
-
draco31
veterán
Másnál is frissített ma a telefon? Reggelre egy 50 megás javító csomagot jelzett, már fel is raktam.
-
crok
Topikgazda
válasz
fudi2002
üzenetére
A modul leírásában (meg a Logout blogban) is benne van, hogy mit csinál: a fele mehetne init.d-ben, a másik fele viszont setprop, szóval az nem megy init.d scripttel.
De.
Ha a megfelelő részeket a megfelelő helyekre teszi az ember (build.prop + init.d script) akkor megy ez modul nélkül is - de csak ha a MIUI optimalizációi ki vannak kapcsolva, mert különben resetelődik minden. Leginkább a multitasking javulását hozza, több appot enged background appként bemaradni. ZRAM-ot se tettem bele, CPU tweak-eket se, mert az egy más káposzta, custom kernel-hez általában amúgy is custom setting (vagy a kernel default-ja) a legjobb (egyébként én is init.d használok erre, csak én a Magisk saját megoldását, de lehet ezt Kernel Adiutorral vagy EX Kernel Managerrel is csinálni, ha a kernelnek nincs önálló init.d támogatása). A modult egyfajta standardizálási céllal csináltam meg, hogy egyszerűbb legyen telepíteni, frissíteni - nem kell semmit kézzel maszatolni. -
Gloob
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
Minden bent van, ami kell. Ha valami hiányozna, akkor ott a Play. Én pl. a Global Stable - ról átmentem először MIUI. HU-ra, onnan EU. Dev - re, mindezt csak system, Dalvik és chase wipe-al. Adatok maradtak. Még régebben használtam az EU - t, aztán egy kis kitérő az AEX-re, majd Global Stable V9 0.3.0, utána MIUI HU, majd most megint EU-s rom. Ja, és az EU-nál nem kell a Lazy.
-
vargalex
félisten
válasz
frewwy
üzenetére
Az enyém 3 hónapos korában produkálta. Kijelzőt cseréltek.
-
Újabb idegesítő bug: videó visszajátszás alatt a fényerő kb 0
-
Gloob
addikt
Tudtommal viszont, ha a memória optimalizálás be van kapcsolva, akkor a Crok féle memória optimalizáló mozdulnak nincs értelme, mert ez a beállítás felülírja a modul értékeit. Ezt majd Ő pontosan megmondja. Persze, ha a tegnapi események után meg óhajt itt szólalni. Nagyon remélem, hogy igen! A topic lakóinak érdeke is ezt kívánja!
-
fudi2002
nagyúr
válasz
borzosmorzi
üzenetére
Fene se tudja követni épp melyik miui verziónál volt ez gond.

-
fudi2002
nagyúr
válasz
borzosmorzi
üzenetére
Nem zenélek a telóval, de valahol láttam, hogy a zeneakadást az automata időszinkronizáció tiltása oldotta meg.
-
borzosmorzi
tag
válasz
fudi2002
üzenetére
Valaki korábban azt írta itt, hogy nála a zenelejátsztás akadását az oldotta neg, hogy bekapcsolta a MIUI optimalizálást. Te tapasztaltál akadást, apró szüneteket? Jó lenne tudni, hogy tényleg az optimalizálás kikapcsolása okozza-e. Nálam mindig be volt kapcsolva a MIUI optimalizálás, sosem akadt a zene, nem láttam semmilyen negatívumot, ami miatt kikapcsolnám.
-
fudi2002
nagyúr
Miui használók:
Fejlesztőiben memória optimalizálás kikapcsolva opciót nem javaslom. Sokkal jobban merül a teló. Visszatettem alacsonyra, sokkal jobb. Megjegyzem érzésre ez sem gyilkolja a memóriából a progikat, fluid maradt teljesen. -
frewwy
tag
Sziasztok! Beütött a sárgás kijelző hiba. Érdemes visszavinni? Wayteq-nál készülékcsere vam, vagy tudják a kijelzőt cserélni? Romot gyárira vissza kell állítani? (Ha egyáltalán foglalkoznak bl unlocked telefonnal)
-
borzosmorzi
tag
-
orc88
őstag
-
borzosmorzi
tag
válasz
SANKADI
üzenetére
A Note 4 Qualcomm Global és a Note 4X külsőleg azonos, ráadásul azonos rom szempontból is, de van egy apró különbség: a Note 4X Bluetooth verziója 4.2, a Qualcomm Global Note 4-é csak 4.1. És Note 4X nem támogatja a B20-at, bár korábban szó volt itt róla, hogy van abból is egy ritka, Hong Kong-i piacra szánt változat, amiben van B20, de ez nem valószínű, hogy nálunk kapható.
Ebben a topikban egyébként nem az 10 magos MTK procis Note 4-ről beszélünk, ami külsőleg (és tok szempontból) is kissé eltér a Qualcomm-os Global verziótól. -
royalka
őstag
Srácok én miért csak most tudtam meg, hogy ha két újjal húzok le pl egy viber értesítést akkor tudok gyors valaszt küldeni?
de rég kerestem már. -
SANKADI
aktív tag
Érdekes ez a Note4 Note4X kérdéskör, mindég mást olvasok róla. Itt a topikban olvastam, hogy amit az EUSTOCK-nál veszünk (én is ott vettem) az tulajdonképpen 4X, és ez a jó nekünk. A dobozán igaz Note4 szerepel, és rajta van hogy Global ROM, tehát B20. Viszont amikor a tokot néztem az Aliexpressen, a lyukak száma alul 5, és az infra lyuk (oldalt, nem középen) alapján Note4X tokot kellett venni.
Van ahol azt olvasom,hogy a sima Note 4 a Helio (MTK) processzoros. Akkor meg tudja-e nekem valaki mondani, az enyém Note 4 vagy Note4X (Snapdragon proci van benne) ? Ha ennyire nem tiszta, akkor kár irogatni, hogy nem B20 a Note 4X. Ha a dobozán ott van, akkor feltételezem, hogy tudja. -
gilbo
csendes tag
Az értesítési sávot lehet külön testre szabni, hogy például átlátszó legyen? Vagy a témákkal kell szórakozni amíg nem találok olyat?
-
Alkalmazások kezelése crash.... És épp most kell nekem francba.
-
faja0124
tag
Akinek wifi hotspot problémája volt és felrakta az új stabilt azoktól kérdezem hogy működik e? Köszi
-
Golbal dev bugok az újban: memória szabad/össz adatai felcserélve, zárt képen a dátum kiírásban ., van.
-
vargalex
félisten
válasz
public73
üzenetére
Nekem a kihangosító az egy FM transmitter. Nincs vele gond, ahogy más bluetooth eszközömmel sem. Persze előfordulhat, amit írsz. Régebben feleségem Samsung telefonja nem ment egy bluetooth fejhallgatóval. Minden mással igen és más eszközökkel ment a fejhallgató is...
-
V.Stryker
nagyúr
Dev romról stabilra adatvesztés nélkül vissza tudok térni?
-
public73
senior tag
próbálta már valaki bluetooth-os autókihandosítóval összekötni a telót?
nekem egyszerűen nem kapcsolódik össze, vagyis állandó error-t ír a párosításnál...más ezközzel nem volt proléma (noti, hifi, tv), de a sony kihangosítóval nem megy... -
Fulár
senior tag
Ne haragudjatok ha amatőr a kérdés de ha fel akarok dobni a recovery-ből egy frissebbet(néhány hsz.-el feljebb linkeltet)akkor az,hogy működik?Egész egyszerűen a meglévő Recoból flahseljem a frissebbet és kész?Vagy ennyire azért nem egyszerű a dolog?
-
borzosmorzi
tag
válasz
D1L1ZS
üzenetére
Az alapértelmezett témával is ilyen tagolt az értesítési redőny Global béta 7.12.1 alatt. Újítás, hogy pl. az üzenetek, e-mailek egyből innen is megválaszolhatók vagy törölhetők, nem kell külön megnyitni a megfelelő appot.
De sajnos van egy bosszantó hiba az új romban: a Beállítások/Alkalmazásbeállítások/Telepített alkalmazások menüre bökve (vagy ugyanezt a Biztonság appból elérve) az asztal elszáll (újraindul). -
jimmy5
aktív tag
Sziasztok
A legújabb EU dev-et rootoltam először Magiskel, utána Supersuval, de a Rendszereltavolito applikáció nem töröl ki semmit.
Azt írja Sikertelen. A root jog oké.
Ujratelepites is volt már 3szor fullosan.
Másnak működik a törlés ???
Mindig így csinálom de most valami van ezzel a rommal.
SzerintemHa tud valaki valami okosat.......
Köszi
-
WOT-H-A-C
veterán
Töröltem a felesleget a topikból. A tovvábbiakban a személyes problémákat privátban beszéljétek meg. A topik maradjon meg szakmai dolgoknak, ha kérhetem.
-
Oldbiggy
tag
Sziasztok. Frissítettem 9.0.5.0-ra azóta a MI fiókba nem tudok belépni, hibával leáll, de a témáknál is hibával leáll. Ilyenkor a gyári adatok visszaállítása segíthet?
Kösz. -
crok
Topikgazda
Új hivatalos TWRP build - twrp-3.2.0-0-mido.img
- release notes -
fudi2002
nagyúr
válasz
Narxis
üzenetére
Ahogy írta is nem kötelező használni. Van másik. Nem rejtett hiba, publikus ez tehát ,nem titkolta a fejlesztő. Nem értjük mi a bajod ezzel, s miért ebben a stílusban kellett ezt kifejtened.
harry3: az cumi lenne. Maradna a 4pda meg xda. Láttam utóbbin crock elérhető...

Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Sebaj, ennyiért nem váltok. Vaaagy... Van még valami érv? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)