- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldwin
aktív tag
Mire kellene kattintanom?
-
Goldwin
aktív tag
-
Goldwin
aktív tag
-
Goldwin
aktív tag
válasz
MasterMark #25574 üzenetére
-
Goldwin
aktív tag
-
Goldwin
aktív tag
-
Goldwin
aktív tag
-
Goldwin
aktív tag
A CD Galaxis oldalán csupán 6.760 Ft-ba kerül a Splinter Cell Blacklist The 5th Freedom Edition.
-
Goldwin
aktív tag
Hogy sikerült a Diablo III XBOX 360-as portja? Milyen az irányítása? Internet nélkül lehet játszani vele?
-
Goldwin
aktív tag
válasz
MasterMark #21716 üzenetére
A Dance Central 3 és a Kinect Sports Ultimate Collection egész jó árban van, viszont csak XBOX 360 gép vásárlása esetén él az akciós ár.
-
Goldwin
aktív tag
-
Goldwin
aktív tag
-
Goldwin
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe #18191 üzenetére
-
Goldwin
aktív tag
válasz
KingKress79 #17247 üzenetére
Ne csinálj, mert már nem ingyenes!
-
Goldwin
aktív tag
válasz
KingKress79 #17245 üzenetére
Az Injustice már nem ingyenes. Töröltem is a linket a hozzászólásomból.
-
Goldwin
aktív tag
válasz
MasterMark #16311 üzenetére
-
Goldwin
aktív tag
A kontrollerekre csak egy év garanciát ad a Microsoft?
-
Goldwin
aktív tag
válasz
MasterMark #16298 üzenetére
Három évvel ezelőtt vettük Németországban.
-
Goldwin
aktív tag
Bekrepált a vezeték nélküli kontrollerem. Nem tudom bekapcsolni.
Mit lehet vele kezdeni? Érdemes szétszedni?
Ha felveszem a Microsoft-al a kapcsolatot, akkor kicserélik a hibásat egy újra? Egyébként rendeltetésszerűen használtuk. -
Goldwin
aktív tag
válasz
ImpersonatoR #15301 üzenetére
"Ja és meg vmi akinek otp -s webkártyája van másnál is volt olyan hogy lement mínuszba?
Hogy a fenébe ma néztem és kemény - 7 Ft. ba volt pedig utoljára pont a GTA IV et vettem vele."Egyszer velem is előfordult, hogy a bakkártya éves díjának csak az egyik felét tudta levonni a bank a számlámról, mivel a hónap elején csak egy minimális összeg volt rajta. A fennmaradó összeget a fizetésem bankszámlára való átutalását követően vonták le.
-
Goldwin
aktív tag
-
Goldwin
aktív tag
válasz
MasterMark #11788 üzenetére
-
-
Goldwin
aktív tag
válasz
Zsolthy88 #11093 üzenetére
Hát, én a játék megjelenése előtt majdnem magam alá csináltam a GameTrailers-re felpakolt gameplay videóktól. Nem akartam hinni a szememnek.
Szerintem az Alan Wake a jelen generáció egyik leghangulatosabb játéka, de ha a gameplay videók nem győztek meg erről, akkor ne vedd meg! -
Goldwin
aktív tag
válasz
WhiteWalker #9570 üzenetére
Dragon's Dogma: Dark Arisen is the re-release of the original game containing massive new content.
-
Goldwin
aktív tag
-
Goldwin
aktív tag
-
Goldwin
aktív tag
-
Goldwin
aktív tag
Van egy fölös Toy Soldiers kódom! Ha igényt tartasz rá, küldj egy privátot!
-
Goldwin
aktív tag
válasz
WhiteWalker #7916 üzenetére
-
Goldwin
aktív tag
-
-
Goldwin
aktív tag
"Azért ha valakinek rálátása van a dolgokra az szerintem épp én vagyok. . . akinek saját üzlete is volt."
Hol?
Ha jól emlékszem, úgy kerültél a Konzolvilághoz, hogy erre a hirdetésre jelentkeztél.[ Módosította: BomiBoogie ]
-
Goldwin
aktív tag
Na még egyszer!
Akinek megvan az Assassin's Creed Brotherhood és lenne kedve multiban játszani vele, az küldjön nekem egy privátot! Minimum 5 ember kellene! Mivel ingyenes XBOX Live Gold hétvége van, ezért azok is játszhatnak, akiknek nincs Gold előfizetésük!
A konkrét időpontot egyeztetnénk privátban.
Levezetésként nyomhatnánk egy kis Halo 3-at vagy Project Gotham Racing 4-et! -
Goldwin
aktív tag
válasz
MasterMark #6281 üzenetére
Nekem is jó lenne a ma este, de nem hinném, hogy egy órán belül jelentkezne még 4 ember!
[ Módosította: radi8tor ]
-
Goldwin
aktív tag
válasz
MasterMark #6279 üzenetére
Holnap és holnap után is játszhatunk néhány órát!
Holnap egyáltalán nem érsz rá?"Acsikra is megyünk?"
Ha szeretnéd! -
Goldwin
aktív tag
Akinek megvan az Assassin's Creed Brotherhood és lenne kedve multiban játszani vele, az küldjön nekem egy privátot! Minimum 5 ember kellene! Mivel ingyenes XBOX Live Gold hétvége van, ezért azok is játszhatnak, akiknek nincs Gold előfizetésük!
-
Goldwin
aktív tag
válasz
Goldwin #6169 üzenetére
A Midnight Club Los Angeles is megvan XBOX 360-ra. Se lassulás, se szaggatás, se bug-ok! Esőben igazán csodás látvány tárul a szemünk elé. A szél fújja a pálmafák levelét, a vízcseppek végigcsorognak a kasznin, mi pedig tövig nyomjuk a gázpedált a repedezett, tócsákkal teli aszfalton. Közben pedig dübörög a hip-hop a kocsiban!
Nagyon hangulatos játék!
-
Goldwin
aktív tag
válasz
negyven2 #6082 üzenetére
Volt alkalmam kipróbálni a GTA IV-et, PC-n és PS3-on is és sajnos ég és föld az eltérés a két verzió grafikája között. Köztudott, hogy a PS3-as verzió grafikája a legrosszabb. Az XBOX 360-as verzió valamivel jobban fest, bár ahhoz még nem volt szerencsém. Nekem a GTA: Episodes from Liberty City van meg XBOX 360-ra és sokakkal ellentétben, én semmiféle lassulást nem tapasztaltam. Eddig körülbelül kétszer fordult elő, hogy nagyon leesett a frame rate és néhány másodperc erejéig megállt a kép, viszont akkor nagyon sok minden történt a képernyőn. Pár hónappal ezelőtt ellőttem az egyik 48 órás Live kódomat. Gondoltam játszok egy kicsit multiban vele, de sajnos hiába vártam a játékosokat, senki nem csatlakozott.
[ Módosította: mukibuci ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest