- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Goldwin #37254 üzenetére
Már töltöm is !!!
na de oric ! itt miért nincs benne ?
vagy ez valami hiba?
nekem a legkomolyabb free with gold játékom az a Hitman, meg az Mx vs Atv
-
dilipok
veterán
válasz
Goldwin #33970 üzenetére
mi a problema? Meg mindig nem mondta meg senki, hogy kitol kell tartani... Egy peldat ha tudnatok mondani, azt meghalalnam. Mert igy nem tudom, hogy rettegjek, vagy ne... Sot, tovabbmegyek. Szerintem olyat sem fog tudni mondani senki, hogy valakinek penzt loptak le, az ilyen es hasonlo rendszerfeltoresekbol kifolyolag. De ha ez ennyire evidens, hogy a fejed kell a falba verni miatta, akkor valoszinuleg en vagyok a tudatlan, ezert mereszkedtem kerdezni
-
mephi666
nagyúr
válasz
Goldwin #22843 üzenetére
szerintem nem csak kezdőknek: a stick/dpad nem ideális a mk-s kombókhoz, mert pontatlan... a "hátra-hátra-előre" meg hasonló kombókat is gyorsan/pontosan alig lehet kivitelezni... dpad-del meg könnyen félrecsúszik és annyi... mk-hoz talán a megszokott játéktermi arcade kontroller lenne ideális
ja, we are tekken edition-höz volt dvd: tekken takes tokyo ...egy kajálás közben végignéztem és rohadt jó
nem semmi helyen dolgoznak ezek
-
mephi666
nagyúr
-
raziel01
veterán
-
mephi666
nagyúr
válasz
Goldwin #22834 üzenetére
jin+yoshimitsu a 2 kedvenc... bunyós játékokból a mortal volt mindig az első nálam, de ez a tekken felzárkózott mellé
még talán jobbak is a kombók kontrollerrel (mk-t pc-n játszottam nagyon sokat és szvsz sokkal jobb beütni billentyűzeten az ilyen "le-előre-hátra-hátra" meg hasonló kombinációkat, mint stick-el, vagy dpad-del kínlódni... tekken-nél ezért tetszik, hogy más a rendszer)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Goldwin #22832 üzenetére
soha nem voltam nagy tekkenes, de a we are tekken edition ott van a polcon ebből
-
woodbear
addikt
válasz
Goldwin #21751 üzenetére
Így van, az alap mű, bár régebbi cucc, azért nem írtam...először az újabbakat, és ha majd nem lesz már semmi amivel játszana, akkor a titkos fegyver PGR4
(új konzol tulajként most még szerintem csalódás lenne a grafika miatt, ilyenkor rengeteg játék van ami leköti az embert)
Pr0f, szólj ha eladod, irgalmatlanul nyomott áron persze
-
raziel01
veterán
válasz
Goldwin #9587 üzenetére
Ezzel nem vagyunk előrébb.
Szeretek értelmesen véleményért cserélni de mivel gyakorlatilag te semmit nem írtál a játék védelmében így ez elég nehéz. Komolyan érdekel, hogy szerinted mit nyújt a játék.Obliviont végigvittem a megjelenéskor. Kb 100 órám volt benne. Nem azt mondom, hogy jó volt az, hogy veled együtt léptek szintet az ellenséget de ott még a végén is volt azért kihívás. Bár ott meg a sok démon kapu becsukása volt rohadt unalmas.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Goldwin #7861 üzenetére
nem állítólag, hanem biztos
múltkori akciózásnál us-re mentem a főprofilommal, de ott nem voltak ugyanazok az árak... akkor csináltam egy magyar profilt, amire megvettem kártyáról a játékokat, de ugyanúgy az us profillal játszok... csak letöltésnél kell bent lenni az adott profillal (ezt próbáltam: csak azzal a profillal tölti, amivel megvetted... átváltottam a másikra és addig leállt a letöltés is teljesen... mondjuk utána visszaléptem és folytatta rendesen, ahonnan kellett)
-
Xmodule
őstag
válasz
Goldwin #7850 üzenetére
Értem. De nem muszaj a kinai accal bejelentkeznem ahhoz hogy jatszak vele ugye? Amugy ez a nyelvi kerdest mi befolyasolja? Az hogy az eppen aktualis acc milyen regiohoz van? Marmint amivel eppen jatszok. Akkor barmelyik accal profillal lehet jatszani barmelyik jatekot?
-
Xirtam
veterán
válasz
Goldwin #7147 üzenetére
Anno igen, 3 év sok idő. Sok minden történt azóta.
De rákereshetsz, saját üzletem volt Restart Shop néven, amikor felmondtam. Majd visszajöttem, mert beolvadt a cégem. Hozzáteszem Magyarország első hivatalos Gigabyte partnere volt a cégem. De ez régen volt. Fiatal voltam, igaz most is csak 21 vagyok. De nem csak arról van szó, hogy a KonzolVilág alkalmazottja vagyok. De ez mind mind lényegtelen, aki eddig játék miatt felkeresett nekik mindig segítettem, ezután is fogok.
Azért is mondtam, hogy ha valaki tudja milyen nehéz az én vagyok. A saját boltra ráment a családom, ház, autó. Minden. De megpróbáltam, és csak nyomni kell keményen tovább.
Elég sokan ismernek PH-ról, és szerencsére sokan adnak arra amit írok!
-
Trak
addikt
válasz
Goldwin #7156 üzenetére
Ugyan semmi közöm hozzá, de nem értelek... Irigykedsz? Vagy mi a baj?
Egyébként meg a legegyszerűbb, ha írsz neki egy privátot, és megkérdezed, nem?
Ezentúl ha beírja valaki, hogy neki megvan x játék, akkor kérni fogunk egy fényképet róla, vagy ha azt mondja, hogy végigvitte, akkor arról is?
Van ismerősöm, akinek 20 évesen több milliós boltja volt, nem olyan nehéz ezt elhinni, előfordul az ilyen. -
-
Goldwin
aktív tag
válasz
Goldwin #6169 üzenetére
A Midnight Club Los Angeles is megvan XBOX 360-ra. Se lassulás, se szaggatás, se bug-ok! Esőben igazán csodás látvány tárul a szemünk elé. A szél fújja a pálmafák levelét, a vízcseppek végigcsorognak a kasznin, mi pedig tövig nyomjuk a gázpedált a repedezett, tócsákkal teli aszfalton. Közben pedig dübörög a hip-hop a kocsiban!
Nagyon hangulatos játék!
-
woodbear
addikt
válasz
Goldwin #6169 üzenetére
Majd most! [link]
Lesz GTA4 party is multiban a fejlesztőkkel.
"A Rockstar Games fejlesztői is játszanak majd online a többszemélyes móddal március 8-án, közép-európai idő szerint 21:00 és 23:00 között. Mérd össze tudásodat azokkal, akik mindenkinél jobban ismerik a játékot!Az alábbi beceneveket keresd:
GwRockstar1
GwRockstar2
GwRockstar3
GwRockstar4
Rajta, játssz velük!"
Új hozzászólás Aktív témák
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest