- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
Mindjárt kijön a Halo5 de csak XBONE exkluzív (érthető módon), lassan kéne egy XB1, tényleg elég last gen már a x360...
-
whitezo88
nagyúr
felmerült egy kérdés: ha LIVE-on 360-ra megveszek egy játékot, azt később ONE-ra cseréléskor a konzolra ONE-s verzióban szedi le, vagy ott is teljesen külön van szedve, tehát mégha meg is van 360-asban, ONE-sban is meg kell venni később?
-
whitezo88
nagyúr
pesten merre lehet Wireless Receivert kapni? nehezen találok. Gameshop/KV nincs, találtam egy boltot a közelben, de az meg csak hétfőn nyit.
van ugye kontroller, de tévén PC-vel is játszanék pl Remember Me-t ami kb konzolport, arra van (kontrollerre) kitalálva.
mod: na ahogí kiírtam szembejött neten, a Konzolstudionál van.
-
whitezo88
nagyúr
nagyon jó full hd tévén játszani, de sajnos valóban recések még a legújabbak is, szóval az ilyenek [link] sajnos nem valósak. meg ez nem is HD felbontás, hanem annál jóval nagyobb... nem is értem. ráadásul natívnak tűnik első blikkre a kép.
ilyen hogy lehetséges?
-
whitezo88
nagyúr
na beüzemeltem a 47LN5400-et majd megnézem box milyen, eddig első blikkre bejön, szerintem 150ért megérte
(csak a HD adások nem FullHD csak 720 és látszik is
)
MM: 46 plazma nem fért volna el
[link] -
whitezo88
nagyúr
válasz
spanglee001 #24859 üzenetére
fura kérdés: technikailag hogy képzi a box led 1080-os tévén a képet HDMI-n? tudtommal szinte összes játék nem full hd. felskálázza? nem lesz életlen? screenshotokon olyan éles képeket lehet látni. jön a full hd tv és nem akarok csalódni azért
nem válasz akart lenni.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
spanglee001 #24816 üzenetére
playit-en pl ki lehet próbálni. azokra jó, amik direkt rá vannak írva. pontosnak pontos, amikkel játszottam mutatta képen a kivetített sziluettem, és pontosnak tűnt.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
MasterMark #24720 üzenetére
azt én is megvettem anno de 990ért de nekem se jött be első blikkre. de az megmarad örökre, a tortilla meg csak pár óráig elég
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Hardver Arc #24399 üzenetére
nem.
(PS2-re is elég sokáig jöttek játékok)
-
whitezo88
nagyúr
válasz
MasterMark #24214 üzenetére
bejáratot a Depthsbe
-
whitezo88
nagyúr
válasz
MasterMark #24212 üzenetére
akkor a következő terület a Depths lesz. De előbb lower Undead Burgben le kell győzni a Capra Demont (fog gate mögött van), ami dobja a kulcsot. Fekete lovag meg nem állja el az utat még amerre menni kell. Ha már jártál arra a Firelink shrine melletti csatornából is azonnal oda lehet jutni. a csatorna legvégén kell lefordulni és ott vagy.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
MasterMark #24210 üzenetére
terhelés. 50% alatt gyorsabb a gurulás, futás, cselekvés. 25% alatt még még inkább. amúgy ha a falon lévő boss volt most, akkor az Undead Parish jön. Ahol van egy páncélozott vadkan (trükkel lehet megölni, szemtől szembe kb esélytelen).
-
whitezo88
nagyúr
Media markt arjelentes, hogy nem az 576 van csak elszallva
Forza horizon 13k
Halo4 14k
Metro ln 15k
Bf4 21k
Sr4 17k
Es a tobbi... No comment -
whitezo88
nagyúr
válasz
MasterMark #24157 üzenetére
akkor nem figyeltél
régen ugye volt a 3 rosszcsont aki kinyírta a sárkányokat. Aztán sok idő eltelt és lepukkant minden és élőholtak lettek mindenhol. te meg egy próféciát váltasz valóra ami egy élőholtról szól, aki rendet vág, röviden ennyi. am van Dark Souls topic, nem nagyon pörög de válasz érkezni fog
-
whitezo88
nagyúr
válasz
MasterMark #24145 üzenetére
pl lerugni a fal széléről az ellent. de van hogy magától leesik
-
whitezo88
nagyúr
válasz
MasterMark #24140 üzenetére
íj sokszor lesz jó, de én a baszó karakterre esküszöm: [link]
a reinforcehoz majd találsz itemeket meg kovácsot aki megcsinálja majd. +5 +10 stb. fegyverre érdemes leginkább. meg a lelkeket szerintem ne fegyó meg armor vásárlásra költsd, úgyis lesznek elszórva. én is legutóbb vettem aztán fél órára rá ott hevert a fenti armor pajzzsal (amihez valami 34 erő kell szóval még én se tudom hordani lv60-on, főleg endurancere toltam, az az egyik leghasznosabb : abból dodgeolsz, abból blokkolsz, támadsz stb...)
ja és tanács: ne nagyon bújd a wiki oldalakat: sokkal nagyobb dolog magad felfedezni és kitapasztalni bár NAGYON sokszor akarod majd kivágni a kontrollert az ablakon...
-
whitezo88
nagyúr
válasz
MasterMark #24136 üzenetére
folyamatosan nyílnak a területek, és mindig vissza lehet menni akárhova később. a Havel (teljes neve: Havel the Rock, és a fegyvere egy sárkányfog
) az magasabb szinten is 1hitel... de fasza gyűrűt dob, szóval majd érdemes lecsapni. ha leveszed az armort, akkor gyorsan lehet gurulni, kitérni. Az armorját későbbi játékba meg meg lehet találni
-
whitezo88
nagyúr
válasz
MasterMark #24094 üzenetére
a backstab nekem se akar működni, bár elvileg Zweihanderrel is lehet. hátulról lehet, blockolás nélkül, a RB-vel.
[link]
illetve az egyik 1-hitelő minibosst is így a legkönnyebb megölni: [link]Humanityhez még annyit a link mellé hogy ha ember vagy tudnak invadelni, NPC-k is (amik dobnak lootot, de fix helyeken van csak - illetve van olyan amit ha így legyőzöl, segít a köv. bossnál)
illetve csak ember formában lehet bossokhoz segítséget idézni (akár kettőt is, ha adtak követ, bár nem mindenhova). Tankolni jók, másra annyira nem.a Black Knightot meg még hagyd, csúnyát üt és sok még a hpja. később 30-40+on kb 3 ütés lesz csak. de jó pajzsot meg kardot dob.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
MasterMark #23935 üzenetére
ami sokszor egy HAZUGSÁG
(pl komolyan, mitől lenne jobb egy autós játékban kézzel levegőbe hadonászni mint analóg karral? meg Skyrimbe ugrándozni?)(Dark Soulst megnéznék így, ha lenne
érzékelné a blokkot, parryt, stb... meg lehetne csinálni biztos)
volt egy videó, mario kartozott így a gyerek. egész menet alatt meg se moccant, és első lett
a kinect maradjon meg torna és kinect-only játékokhoz, ahhoz jó.
-
whitezo88
nagyúr
ON: Steamen kint van a walking dead S2! De boxra nem tudjátok mikor jön? év egyik nagy játéka nálam. bár a 400days csalódás volt...
mod: most olvasom: holnap, király, úgyis itthon vagyok szabi miatt egész héten
-
whitezo88
nagyúr
nézem van holiday sale. na lássuk. GTAV, leárazás? a francokat! 19 990 ft a liveon
-
whitezo88
nagyúr
válasz
MasterMark #23760 üzenetére
nekem utolsón van, de csak mert analóg csatin van monitoron és így nem szellemképes.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
MasterMark #23623 üzenetére
ilyeneken át boxot 50es HD-re dugni olyan mint Aventadorba lukoil 95-öst tankolni.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
MasterMark #23621 üzenetére
remélhetőleg nem SCART-tal
-
whitezo88
nagyúr
nincs valami megoldás hogy ha töltök valamit ne állítsa le ha belépek egy játékba? nem multi, solo.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
MasterMark #23127 üzenetére
amúgy ahogy nézem lehet multiban is játszani együtt, meghívni a másik játékába... ki kéne majd próbálni.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
MasterMark #23127 üzenetére
én sima nagydarab lovagot.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
MasterMark #23119 üzenetére
ja még az zavar engem hogy nincs pause. még az X gomb megnyomávásal sem szünetel a játék. tehát ha el kell menni géptől nem lehet akármikor...
-
whitezo88
nagyúr
válasz
MasterMark #23109 üzenetére
nagyon küldetés sincs
érdemes DS wikit olvasgatni.nem tudod mikor érdemes továbbmenni mikor vagy olyan erős, max ha nekimész vagy meghalsz vagy nem.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
MasterMark #23106 üzenetére
nincs nehézség, és tényleg nincs semmit nagyon magyarázva, kb magadra vagy utalva. azért nehéz, mert elég könynen meg lehet halni és akkor az xp elveszik (max visszamehetsz érte) és minden mob újraéled.
MaximusBlack 72 részes, egyenként átlag 35 perces gameplay (ragethtrough) játszotta végég, szóval nem 5 órás játék
-
whitezo88
nagyúr
nagy szemét játék ez a dark souls. nem vicces úgy meghalni, hogy a várfal szélén ütök egy luftot, majd a lendülettől lezakózok 100 métert
arról nem beszélve hogy előre nem lehet látni az ellenség erejét, így gondoltam megtámadok egy átjárót őrző sima lényt aki 2-ből lecsap. vagy átmegyek egy fehér fényen egy területre ahol ledarál egy boss. És ez még csak az eleje
checkpoint meg nem annyira gyakori, és ha meghalok, hagyján hogy elveszik az összes "XP", de újratermelődik természetesen az összes mob. akkor is, ha csak healelődni megyek vissza (de aki játszott az vágja)
-
whitezo88
nagyúr
ebből úgy néz ki mindenképp LED tv lesz, de találtam egész jót, bár fapados, igaz, nekem nem kell a "sallang", képe kalibrálás után egész jónak ígékezik. [link]
kicsivel 150 felett van újonnan.ennyiért lenne 3d 50" plazma is... de ez van ha nem gondolkozik az ember.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Balazska15 #22787 üzenetére
kösz mindent, viszlát!
ON: ne felejtsek el Livet újítani, GoW-t letölteni és megvenni Dark Soulst!
-
whitezo88
nagyúr
válasz
MasterMark #22775 üzenetére
46-ost már kettőt akartak nekem eladni itt ennyiért PH-n privátban, egyik nagyobb mint ami jó, másikat még nem néztem.
előbb is találtam egyet, az meg 111,5 cm
(tudom, elbasztam, azt hittem ennyi elég lesz...)
mod: ha hibátlan és garis, mint azok, nem zavar ha használt.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
MasterMark #22770 üzenetére
2,5-3 méter kb, azért akarok nagyot. LEDből még egy 47-es is elfér, pont (109 cm). Plazmát néztem pedig, de 42-es már kicsi.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
MasterMark #22768 üzenetére
plazma topikban is puhatolózok. az a baj, hogy a nappali garnitúra miatt csak 110 cm van széltében, ami egy LED-nek elég, annak is ha max 46, de egy plazma általában efelett van a vastagabb káva miatt. ha találok 150-160 ezer környékén 46-os plazmát ami befér, az lesz. ha nem, marad a LED.
-
whitezo88
nagyúr
örök vitát élesztek fel: plazma vagy led? sokan erre mások amarra esküsznek. persze tévézésre is lenne használva. azt tudom hogy plazmán normális fekete van, a kontrasztja messze jobb, a színhűsége is, a betekintési szöge is, de van-e elmosás, beégés veszélye, egyebek?
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Prof01 #22703 üzenetére
a NFS részeket hosszú évek óta csak összecsapják, hasonlóan a COD-hoz... egy "cég" mondjuk. Ezért nem játszottam a Carbon óta semelyik részével (MW az etalon nálam, a Carbon se rossz), kivéve az újabb Hot Pursuittal, de az is UGYANAZ volt végig, csak más kinézetű autókkal (Azt mondják még a Run se lett olyan rossz, de videók alapján az is csak "alagútban" száguldás irreális fizikával). A Forzát miért tudják évente JÓL megcsinálni? Ezt miért nem?
-
whitezo88
nagyúr
naponta látogatom gyakori kérdéseket, jókat lehet derülni, vagy rémüldözni. Minden nap jön egy 14 éves, és megkérdi hogy 5S vagy 5C-t kérjen, mert kap. Persze saját bevallása szerint se használja többre mint facebook meg netezés. Ha van egyáltalán net.
múltkor egy tini azt kérdezte, 5S kell neki 5 helyett, mert az 5-ért már égőnek tartanák...
talán 2 hete volt hír, hogy egy 12 éves gyerektől raboltak el egy okostelefont... és ez rendszeres, tőlem is akartak mobilt rabolni fényes nappal, az Astoria közepén... igaz, elég régen, még 3410-em volt.
-
-
whitezo88
nagyúr
tegnap Grid2 demó megnéztem. Kár, hogy nagyon bután arkádos... NFS MW kb. nem lehet jól finoman kormányozni, mert úgy össze vissza rántja a kormányt, hogy nemigaz. Vagy csak nagyon hozzászoktam a Forzához
-
whitezo88
nagyúr
válasz
MasterMark #22018 üzenetére
régen játszottam, de lenne kedvem. az a baj hogy dolgozom és 6nál előbb nem leszek otthon.
de abban elég jó voltam anno, főleg azzal játszottam. meg kellett szokni azonnal fejre célozni...
-
whitezo88
nagyúr
kell egy XBONE!
[link]
élőben is megnézném... -
whitezo88
nagyúr
most néztem hogy forinttal lehet ms pont helyet vásárolni, így könnyebb. vettem is Forzában egy H1-et
batár egy dög.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
mephi666 #19502 üzenetére
ha már régiek: én, illetve haverral mi az Age of Wonderst nyomtuk sokat, ill multiban a 2. részét. eléggé underrated volt sajnos pedig nagyon hangulatos volt. neki megvolt az eredeti rendes vaskos kézikönyvvel (amifélét még a CEkhez se nagyon adnak már... a WoW-nak volt ilyesmi könyve még), stb.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
MasterMark #19137 üzenetére
nekem utángyártott van még márka sincs rajta, de mióta megvan tökéletesen megy, lehet valami "átcímkézett" MS volt.
-
whitezo88
nagyúr
amúgy milyen eszköz kell nekem, ha gyári box controllert akarok gépre "kötni"?
-
whitezo88
nagyúr
ennyire laggol xboxon? borzalmas
[link]
-
whitezo88
nagyúr
válasz
molnarpeter #16979 üzenetére
a héten aligha fogok tudni játszani, de éves goldom van szóval majd igen.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
molnarpeter #16974 üzenetére
whitezo88, nem tudom az melyik achi így fejből.
mod: nincs. -
whitezo88
nagyúr
válasz
molnarpeter #16966 üzenetére
meg de megbántam, egyszer végigtoltam a "campaignet" és ennyi. Nem rossz de a sima jobban tetszik.
-
whitezo88
nagyúr
hopp kéne MS pontot tölteni, le kéne kapni a walking dead dlct.
-
whitezo88
nagyúr
lehet venni utólagosan is box házat, pl totál átlátszót, és hasonlót, azok is kemények.
-
whitezo88
nagyúr
volt milkás box is, igaz Fat. Anno vaterán láttam is felrakva.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Dj Polc v.2 #12741 üzenetére
közvetlenül nem.
-
whitezo88
nagyúr
(gizmodo) -
whitezo88
nagyúr
válasz
Napfénysüti #12284 üzenetére
a nagy "gond" a multinál van. sajnos mivel nincs törés, és érdekes a fizika elég idegesítő lehet aki komolyan akar játszani. ha kanyarban a falat lekoccolod akkor szinte állóra lassulsz. de ha belerongyolsz az ellenfélbe, alig vesztes sebességet. tehát az első kanyarba elsőnek érkezni...
-szépen beveszed. ekkor izomból felkennek a falra és röhögve ellépnek.
-koccolva veszed a falat. ekkor lelassulsz, a többiek meg kisebb karambollal de ugyanúgy röhögve ellépnek...tiszta dodgem. muszáj is ezt játszani...
ja és az a baj hogy sárga szinten minden level upnál jár ajándék. de mikor átlépesz a következő színre (zöld) már nem... van pár bónusz autó amit csak itt tudsz megnyerni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest