Hirdetés
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
https://account.xbox.com/hu-HU/MyGames?xr=shellnav
Itt nézd meg, hogy mit mutat, milyen játékaid vannak.
Nekem akkor írja a One-s játékokra azt, amit neked, ha már megvettem. -
x360elite
őstag
Teljesen normális, hogy nem látszanak az adatok a hdd-n. Ha újra akarod formázni más partícióra (nem tudom milyen rendszert használsz), de pl. Win7 alatt Start-->vezérlőpult-->felügyeleti eszközök-->számítógép kezelés-->lemez kezelés. Ezen belül lesznek a hdd-k és ott látszani fog, csak ismeretlen lesz a partíció és betű jele sem lesz. Jobb egér gomb az ismeretlen partícióra és "kötet eltávolítása". Azután újra jobb egér gomb és kötet létrehozása.
-
MrPeekaboo
senior tag
Mivel UK-ból árulják és gondolom PAL verzió (igaz ez sehol nincsen említve), így igen. Ha NTSC-s lenne, akkor lehet nem menne, mert erre bizonyos kiadók régiózárat tesznek. Egyébként érdemesebb inkább innen megrendelni, mert kb. ugyanannyiba kerül és ingyenes a szállítás (igaz nincs csomagkövető szám, de 6-10 nap alatt általában megérkezik). Innen már többször rendeltem, de még 1x sem tűnt el csomagom.
-
dilipok
veterán
a jatekmod gyujtogetos mikentje miatt van benne, hogy ki tudja hivni a baratai csapatat. Megint meg kell kerdeznem, mert 2x nem valaszoltal. Mit befolyasol, ha igy kihivjak a csapatot? Beleszamit valahova? (szerintem nem, de javits ki, ha nem igy lenne) Tenyleg nem ertem, hogy ez miert problema
-
dilipok
veterán
en ilyet nem lattam meg, de ok. Soha nem "jatszik" a csapatom, ha nem en inditom a meccset, de aztan lehet csak en nem figyeltem meg... De amugy a FUT-on belul milyen modban verik el? Mert ha valami friendly valami (mintha lattam volna valami jatek a baratok csapata ellen opciot) akkor miert fontos ez?
-
energy4ever
addikt
Miert jatszol jatekokkal? Mert szorrakoztato.
Meddig jatszol egy jatekkal? Ameddig megnem unod, vagy vegig nem vitted.
Miert cserebe jar az achivement? Ha elersz valamit wgy jatekban akkor.Az achivement gyujtes jo dolog. En szeretem gyujteni, nem dicsoseg, meg semmi ilyesmi miadt. Pl jar azert ha egy jatekon belul teljesitesz valamit, olyan valamit amit alapvetoen nem tennel meg.
Sokszor az achievementek osszeszedese szorakoztatobb mint maga a jatek tortenete, stb.Mas: Az Xbox360 tenyleg egyszerre csak 1db vezetekes kontrollert kezel? Konzol studioban mondtak ezt. Google-ben rakerestem, valaszt nem kaptam. MS supportjat is olvasgattam de ott se lattam valaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest