- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz
pelenka35 #31151 üzenetére
Grand Theft Auto V.......................... 9995 Ft
Need for Speed Rivals................. 6295 Ft
Crysis 3 ........................................897 Ft
Kingdoms of Amalur: Reckoning 2400 Ft
Ninja Gaiden 2................................ 1018 Ft
Bastion---- Arcade ........... 947 Ft -
adalbert1
veterán
válasz
pelenka35 #31151 üzenetére
A GTA V ennyiért még mindig drága, főleg, ha azt nézem, hogy 14,5k-ért vettem 10 hónapja a lemezes változatot.
bLaCkDoGoNe: a The Stick of Truth jó lenne egy 50-75%-os akcióban holnap. Most 10k, 2,5-5k-t megérne a játék.
szerk.: Crysis 3 mennyire élvezhető Xbox 360-on? Nektek tetszett az a játék? Illetve nekem 897 Ft-ot ír, nem 3000-et.
-
cannibal
senior tag
válasz
pelenka35 #30257 üzenetére
Sziasztok! Nemrég vásároltam használtan egy xbox 360 konzolt és van egy kis problémám vele. Szerencsére találtam róla egy youtube videót is. A lila artifacteket nem is tudnám jobban elmagyarázni. Jobb igy videón látni. Mi lehet a gond? Illetve CoD Ghosts alatt is csinálja, csak ott amikor bal oldalt kiirja, hogy "objectives updated" meg ilyenek, akkor a fehér betűk alatt / mellett is jelennek meg artifactek, csak ott nem lilák hanem szürkék. Van ötletetek mit próbáljak ki, hogy be tudjam azonositani mi lehet a gond?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
pelenka35 #29739 üzenetére
Ahogy mélyen tisztelt Lord Helmet mondja, játékok lesznek, támogatás lesz, Halo nem.
-
negyven2
veterán
válasz
pelenka35 #29048 üzenetére
Az azt jelenti, hogy azt a ****** freemailes címet dobd ki a franca (és semmikép se cseréld le egy citromailes-re).
Amúgy meg az amit MasterMark írt.
kovsol: arra értettem, hogy 2014-ben freemailes címet használni nem életbiztosítás. Amúgy nekem még nem volt ebben az üzenetben részem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
pelenka35 #28696 üzenetére
Ti sosem vettetek még párban játékot? Ismerőssel együtt vesztek meg egy játékot, felét te fizeted felét ő. Játszani meg hetente játszotok a játékkal felváltva. Vagy ahogy megbeszélitek. Xbox Classicnál sok ilyet csináltunk. Így olcsón lehet premierjátékokhoz jutni. De nem gondoltam hogy ez újdonság.
Mark:
-
raziel01
veterán
válasz
pelenka35 #27522 üzenetére
Utoljára kb nyáron volt ilyen nagyobb szerintem.
Hetente vannak egyébként akciók csak kisebbek. Általában 2-3 játék akciós minden héten. Illetve van mikor maga a kiadó akcióz. Ubisoft sale is volt például már.Gebriel: ha neked is eredeti géped lenne akkor nem lenne így felháborodva. Általában akinek eredeti gépe van az nem szedi szét. Főleg ha garanciás. Nem mókolni akarunk hanem játszani. Biztos nem szedegetem szét ha semmi baja nincs .
-
MasterMark
titán
-
raziel01
veterán
válasz
pelenka35 #19749 üzenetére
De lemaradt, hogy mit jelent a csillag:
*Usual exclusions apply, valid when you spend over £50 in a single transaction. Valid until Midnight (GMT) 23rd October 2013.
Költene a halál 50 fontot. Lehet náluk aprópénz de itthon azért kicsit sok.
Inkább adnának egy 10%-os kódot ami minden játékra jó.Romeo619: Zavvin ingyenes a posta. GAME-en 3 font.
Semmi akció nincs GAME-en. Az a baj, hogy hiába engednek el bizonyos játékokból 10-20%-ot de az áruk is nőtt.
Én biztos nem költök most ott semmire.
Esetleg ha majd lesz valami érdekes játék 5 fontért.
Még a 15 napja rendelt cuccom se jött meg. A 8 napja rendelt se. Pedig ismim is 8 napja rendelte és ő megkapta ma. -
raziel01
veterán
válasz
pelenka35 #18645 üzenetére
Users may experience difficulties with the following services:
Browsing Games10/2/2013 12:21:20 AM PDT:
Have you experienced issues searching for and downloading the Battlefield 4 Beta game? We are working with our partner to get you back to the action. Thanks for your patience as we focus on a fix. We will send out another update when we have more information.Majd megoldják.
-
Def26
félisten
-
raziel01
veterán
válasz
pelenka35 #17386 üzenetére
Omán Magyarországnál háromszor nagyobb szultánság az Arab-félsziget délkeleti peremén. Területéhez tartozik a Hormuzi-szorosra „felügyelő”, egykor Kalózpart néven ismert Muszandam-félsziget. Északnyugaton az Egyesült Arab Emírségekkel, délen Jemennel, nyugaton Szaúd-Arábiaval és a Perzsa-öböllel, keleten az Arab-tengerrel, északon az Ománi-öböllel határos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Call of Duty: Black Ops 6
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest