- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xirtam
veterán
válasz
MasterMark #33922 üzenetére
-
Xirtam
veterán
Mentest tegyetek fel cloudba. Es ha beleptek masik gepen akkor meglesznek a menteseitek.
-
Xirtam
veterán
válasz
WolfheartGR #12460 üzenetére
Kifagy az összes.
-
Xirtam
veterán
válasz
WolfheartGR #12458 üzenetére
Szia,
Semmit hibásak.
-
Xirtam
veterán
válasz
raziel01 #11939 üzenetére
The redesigned Xbox 360 is available in the same value-packed editions for the same great prices as the existing console – $199.99 US estimated retail price (ERP) for the 4 GB console, $299.99 US ERP for the 250 GB edition and $299.99 US ERP for the 4 GB Kinect Bundle. Shipping today to retailers across the U.S., U.K., Canada, Australia and Ireland, the new Xbox 360 will continue to roll out across all Xbox regions over the coming months.
-
Xirtam
veterán
Már ezen a gépen is látszódik a brand változása.
-
Xirtam
veterán
Hát ez jó nagy baromság. Folyamatosan nő a WP-nek a piaca.
# Def26 Jó hát lehet ezt így gondolni, de igazából az MS-t fikázni divat. W8-at is mindenki fikázza, pedig emlékszem amikor megjelent az első. Épp a SKYRIM-el játszottam W7-en, felraktam a W8-at több FPS és szebb lett a játék ugyan azon a konfigon az új API-k miatt. Persze erről senki nem regél. Csak hogy CSEMPE ÍGY CSEMPE ÚGY
-
Xirtam
veterán
válasz
donceleger8 #11467 üzenetére
A Forza-khoz nem kell semmilyen online pass. SZERENCSÉRE
-
Xirtam
veterán
-
Xirtam
veterán
Xbox One Témát kéretik a továbbiakban itt folytatni, ez a topic maradjon már meg az Xbox 360-nak! Mindenesetre köszönjük ezt a 8 évet az Xbox 360 konzolnak! Thank You Xbox 360
-
Xirtam
veterán
Úgy tudom nem lesz gép Magyarországon. PlayStation biztos lesz, de Xbox maximum február vagy április. Legalábbis így kaptuk az infót, hogy így készüljünk!
De a gépek tuti jönnek november, októberben! Már csak BF, AC, Watch Dogs miatt is. én egy esetleges GTA V-öt sem tartok kizárnak PC -vel együtt!
-
Xirtam
veterán
válasz
Mister_X #10881 üzenetére
Honnan tudnám, hogy nem lesz? Persze, hogy forrás után kiáltok. Mert szeretném ha hivatalosan megerősítenék, hogy nem lesz! Miért ne lehetne? Deezer is lesz X360-ra. Csak még nem vezették be, pedig lesz, már a hosteseink is kivannak jelölve, hogy kik fogják promotálni. Menj vissza a PS topikba, jobban örülnék, ha nem ide trollkodnál!
AMíg fikarcnyi esélye is megvan annak, hogy nem kell azért sírnom, mert magyarországon élek, és ezáltal az ilyen szolgáltatások kimaradnak. Hadd reménykedjek már.
-
Xirtam
veterán
Nem jelent semmit. Mai napig aki gépet akar bejön, "PlayStation 3 szeretnék" - Xbox-ról hallottál már? - "Annak csúnyább a grafikája, nem? "
Na most ilyen piactól mit vársz? Mai napig ha azt mondom, PS vs. Xbox az emberek 70%-a megkérdezi mi az az Xbox. . . még mindig nagyobb név egy PS! És mind mondom az emberek 90% mainstream, casual majom. Bejönnek "God of War érdekel?" Nem . . . "Uncharted?" Nem . . . akkor miért akarsz PS-t? "Mert azt hallottam . . ."
OKÉ. . . .
-
Xirtam
veterán
válasz
parandroid #10499 üzenetére
Értem, szóval ültessem az asszonyt magam elé, fogja meg két kézzel a kormányt, és amikor rámegyek a rázókőre akkor rángatni fogja?
-
Xirtam
veterán
válasz
Napfénysüti #10461 üzenetére
Van. A meleg levegő alapjába véve felfelé szál, így kényelmesebb neki ha fektetve van. De a SLIM-nek tök nyóóóóc
-
Xirtam
veterán
válasz
dilipok #10376 üzenetére
Hát , most nem az excluziv miatt vettem meg. Jó oké God of War, de pl egy Uncharted 3-tól mai napig nem vagyok elájulva. Tomb Raider számomra magasra tette a lécet. Ez az igazság, de ugye nem vagyunk egyformák. Egy Halo sokkal összetettebb mint egy Killzone, Littlebig se a szivem csücske. A kontrolleres offensivbe belese akarok kezdeni, de kényelmetlen, könnyű valami.
Def26 így, hogy benne vagyok a piacban, és láttom a SONY működését, nekem nem tetszik. Jó MS-nek is vannak baromságai. De számorma ellenszenves, tetszene a PS4, de sony baromságai miatt mégsem. Lehet hülyeség, így dönteni. De kétlem, hogy elszúrná az MS. Sony-nak földönkivüli technologia van a gépében? NEM! Na hát akkor meg nem is érdekel a dolog.
-
Xirtam
veterán
válasz
Algotis #10372 üzenetére
Meg is érdemli, akkor vágtam ki a PS3-at az ablakon amikor az új 117 cm tv-mre előszőr dugtam rá, be a God of War III az a hulladék meg azonnal levette a felbontást 720p-re jó oké cső. Meg amikor a Sony azt mondta az egyik gépemre, hogy 1-3 hónap a gari csere, MS nél ez 10 nap . . Meg amikor bejtötek God of War Ascension miatt, hogy a benne lévő online pass felvan használva Angol és Magyar profilon is oké köszönöm SONY . . . . Márka hűséget fogadtam, ha csúnya is elsz az új Xbox, ha nem lesz annyi hardcore játék rá akkor is Next Xbox-om lesz, már csak a live-os profilom miatt is. Szóval számomra a SONY egy kalap hulladék. . . . Tegnap kiprobáltam a Last of Us-t is, huha CELL proci SONY POWER, aztán a Tomb Raider X360-on konkrétan 2x körbepisili.
A PSN-ről nem is beszélve, lassú, laggos. Vicc 2013-ban, meg az 1mb/s letöltési sebessége is a sony gépének. Nem bántam meg egy percig sem , hogy a main platformom az xbox.
-
Xirtam
veterán
Szerintetek , 6400 Ft-ot megér a Shift 2, Mafia II, Splinter Cell Conviction , Metro 2033? MS pontból venném, és szerencsére most jó áron kapom / jött
-
Xirtam
veterán
válasz
MasterMark #10276 üzenetére
Sajnos nem, ez lenne az ésszerű megoldás, de itthon semmi sem úgy működik ahogy kellene hogy működjön. Sokszor a magyar kiadók azt is eljátsszák, hogy egyes játékok magyar felirattal való megjelenését elfelejtik közölni,. De sorolhatnám. Csipogós rendszer sem vált be, mert karácsonykor amikor egyszerre közel 100-120 ember tartózkodik a boltban, folyamatosan 4 kiszolgáló van, a nap 12 órájában, akkor az sem segít.
Persze volt már aki furán nézett, amikor közöltük, hogy utolsó darab, ezért a lemezt külön tároljuk. Problémát jelent ez-e a számára. Megértjük, ha valakinek igen. Szíve joga, de mi legalább előre közöljük. Előírásom alapján még a futáros rendeléseknél is közölve van előre, hogy a vásárlót ne érje meglepetés.
Én megértem azt is, hogy ez a boltok dolga. De az a vásárlói hozzáállás amivel nap mint nap találkozunk az elég gusztustalan, ami az előző kommentekből is látszik. De a kedvencem amikor értelem szerű, hogy a fal DÍSZ és lepakolják, hogy ezt meg ezt kérik. Vagy amikor a 6 éves kisgyerek annyira neveletlen, hogy a rendezett falat 1 másodperc alatt össze vissza pakolja. Vagy amikor a vásárló ráfekszik szó szerint a pultra, mint valami kocsmában. Mondom ezt úgy, hogy jelenleg az ország legszebb boltja vagyunk, és a legmodernebb is. Ilyenkor sokszor szájba tudnék rúgni egykét embert.
-
Xirtam
veterán
válasz
raziel01 #10269 üzenetére
Már hogyne lenne rá mentség? Nálunk is ami a falon van abból kivannak szedve a lemezek. Értelem szerűen ha pont az utolsó darabért jössz be, akkor azt kapod. De az esetek 95%-ában mindenből van készleten, így mindenki EREDETI fóliás terméket kap. Bár nem értem, hogy mi a bajod azzal, ha nem fóliás a termék. Úgy is kb 2 másodpercig tart amíg kidobod. . . . nem használt játékokról beszélünk. Könnyű úgy bárkit leszólni legyen az 576 vagy egyéb bolt, hogy közöd nincs az egészhez. Szerinted nekem milyen érzés az amikor leltárkor kiderül, hogy közel 100 szoftvernek lába kelt, annak ellenére, hogy kamera rendszer van? Ennél jobb megoldás nincs, mint üres tokokat kitenni a polcokra.
-
Xirtam
veterán
Skacok a Remember Me-ről mi a véleményetek?
-
Xirtam
veterán
És beigazolódott, hogy simán XBOX lesz a neve.
-
Xirtam
veterán
válasz
MasterMark #9472 üzenetére
Hát pedig anno nagyon vacilláltam. Omnia 8 vagy Galaxy S , aztán amikor a Galaxy S-t cserélni akartam S3 vagy Lumia 920 , de végül ingyen kaptam egy S2-őt! Így szintén Android.
-
Xirtam
veterán
válasz
MasterMark #9470 üzenetére
Az eszembe se jutott!
-
Xirtam
veterán
válasz
szabacsik #9421 üzenetére
Annyit bőven megér!
A Conviction egy teljesen megreformált, alaposan átgondolt, profi termék, ami büszkén vonulhat be a történelembe, talán úgy, mint a legjobb része a sorozatnak, még akkor is, ha már eléggé elrugaszkodott az eredeti vonaltól. De nem felejtsük el, hogy a siker titka a folyamatos megújulás, ennek a feltételnek és még sok minden másnak is maximálisan megfelelt. Én már csak azért izgulok, mert lehet, hogy újra nagyon sokat kell majd várnunk a folytatásra. Remélem nem, mert én már most azonnal folytatnám!
-
Xirtam
veterán
Oric vagy dobj már egy üzit!
-
Xirtam
veterán
Skacok, az alábbi játékokból melyiket várjátok? Vagy melyiknek a megvásárlásán gondolkodtok?
Április 19 - Május 31
Injustice: Gods Among Us
Dragon's Dogma: Dark Arisen Action
Dead Island: Riptide
Crash Time 5: Undercover
Star Trek Action
The Dark Eye: Demonicon
Worms: The Revolution Collection
Rambo: The Video Game
The Walking Dead: A Telltale Games Series
Persona 4: Arena
Metro: Last Light
Resident Evil: Revelations
Fast & Furious: Showdown
Arcania: The Complete Tale
Fuse
Painkiller: Hell & Damnation
GRID 2 -
Xirtam
veterán
válasz
MasterMark #8958 üzenetére
Na ugye! Sokszor nem volt egyértelmű! És emiatt sokszor fel is dühített. Bár technológiailag a mai szemmel már eléggé elavult. De akkor is Master Chief az ász!
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest