- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
fa4hu
őstag
válasz
MasterMark #56735 üzenetére
Köszönöm! A 360-as verziót sehogy sem tudtam behúzni, csak a One-ost PC-n keresztül. Majd próbálkozom a boxon is, hátha ott lejön a behúzott One alapján.
-
fa4hu
őstag
válasz
MasterMark #56733 üzenetére
Köszi! Igen, Game Pass Ultimate-ről van szó. Tudnál segíteni, hogy minek a verziójával lehet a gond, merrefelé keresgéljek?
-
fa4hu
őstag
Mi lehet az oka, hogy az ehavi Gold-dal ingyenes Indiana Jones játékért pénzt akar levonni megvásárláskor? (Élő Game Pass előfizetésem van, a Golddal ingyenes One játékokat ingyen engedné letölteni, ha lenne hová.)
-
fa4hu
őstag
válasz
MasterMark #55057 üzenetére
Igen, de egy másik account-tal vagy valaki másnak ez még jól jöhet!
-
fa4hu
őstag
válasz
MasterMark #55055 üzenetére
Ok, de a lejárat előtt lemondom az Ultimate-t, és feltöltök egy új Goldot...
-
fa4hu
őstag
Volt márciusig Live Gold előfizetésem. Most van akció 600 Ft/2hó-ért Xbox Game Pass Ultimate előfizetésre lehetőség, éltem vele. Erre azt írja ki a Microsoft fiókban, hogy májusig van érvényes Xbox Game Pass Ultimate előfizetésem, és csak akkor akarnak majd ismét vonni tőlem. Ha ez így működik, akkor érdemes előtte meghosszabbítani a Live Gold-ot, rátölteni az Xbox Game Pass Ultimate 2 hónapos előfizetést, és max. 36 hónapig Live Gold árban lesz. Vagy valamit benéztem?
-
fa4hu
őstag
Mindig van lejjebb: a havi ingyenesen tölthető Live programra (Castlevania: Lords of Shadow) azt írja, hogy az ajánlat a régiómban (Mo) nem érhető el...
-
fa4hu
őstag
válasz
MrPeekaboo #54323 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ!
-
fa4hu
őstag
válasz
masterful87 #53579 üzenetére
Ezen lista szerint bezsákoltam már, de a 16-án megjelentet csak most próbáltam, és már eleve ez a képernyő fogadott.... Nem értem, kíváncsi leszek a következő havira. Köszi a segítséget!
-
fa4hu
őstag
válasz
l.skywalker #53575 üzenetére
Akkor nekem miért nem megy weben keresztül, miért az jelenik meg csak nálam, amit a korábbi hsz-emben írtam? Van valami ötletetek? A 360-as gold játék gond nélkül lejött.
-
fa4hu
őstag
válasz
MrPeekaboo #53572 üzenetére
A One-s játékokat is be tudtad zsákolni?
-
fa4hu
őstag
Eddig be lehetett zsákolni az Xbox One-s játékokat is Xbox 360-as live-val (későbbi beszerzés esetén használni), de most csak "Telepítés az eszközeimen" gomb van, arra kattintva meg természetesen még nem talál One-t, mivel olyanom egyelőre még nincs.
Valamit rosszul csinálok, vagy tényleg vége ennek a lehetőségnek?
-
fa4hu
őstag
válasz
realmadrid #51235 üzenetére
Valahogy rá kell venni az MS-nek a usereket a váltásra, ha nem megy szép szóval (marketinggel), akkor megy majd ellehetetlenítéssel. Csak azt hibázzák el ebben, hogy a váltás nem MS termékre fog történni...
-
fa4hu
őstag
válasz
MasterMark #50862 üzenetére
Köszi!
-
fa4hu
őstag
Az itt ajánlott ebay-es wifi PC-adapter a kontrollerhez hány kontrollert tud lekezelni?
-
fa4hu
őstag
Anno egy 500 GB-os USB-s merevlemezt leformáztam az XBOX-szal, és egy rakat játékot átraktam rá, majd betettem a fiókba. Most megint megtelt az XBOX merevlemeze, újabb játékokat akartam az USB-s merevlemezre másolni, azonban felrakás után formázatlannak mutatja, használat előtt le akarja formázni.
Tapasztalt már valaki ilyesmit, mit lehet tenni? Előre is köszönöm a segítséget!
-
fa4hu
őstag
Beltelt a HDD a boxon, ezért felraktam rá egy USB hordozhatót, megformáztam a box-szal, és átraktam rá játékokat. Mivel elég nagy az USB-s HDD, ezért azt gondoltam, felmásolok rá más adatokat is, de a számítógépre dugva nem látszik a HDD tartalma, nem lehet írni sem rá, csak "biztonságosan eltávolítani".
Alapból ez így van?
Ha esetleg másra akarom használni az USB-s HDD-t, akkor hogyan tudom újraformázni?
-
fa4hu
őstag
válasz
MrPeekaboo #45078 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ! (Ha valakinek esetleg van eladó, privátban keressen.)
-
fa4hu
őstag
Ez itthoni régiókóddal is futna gond nélkül?
-
fa4hu
őstag
Kezd betelni az Xbox belső 500 GB-os tárolója. Ha veszek mellé egy külső USB-s háttértárat, akkor a kevésbé gyakran használt programokat át lehet telepíteni rá a belső HDD-ről?
-
fa4hu
őstag
válasz
MasterMark #44032 üzenetére
Nem, úgy tudom, mindig máshol.
-
fa4hu
őstag
válasz
MasterMark #44029 üzenetére
A lemez feltelepítve és nem karcos.
-
fa4hu
őstag
Van valakinek ötlete arra, hogy miért fagy le a Fifa16 időnként? A fiam játszik vele, és lefagyás után csak az újraindítás segít.
-
fa4hu
őstag
válasz
Romeo619 #36934 üzenetére
Én is vettem itt, a Hardveraprón, ami EU régiós volt, és nem engedte magyar account-hoz reedem-elni. A support végül segített, és érvénytelenítette az aktiváló kódot és adott helyette újat. Igaz, közben mindenféle profiltörlést és újraletöltést ki kellett próbálni az Xbox-on.
-
fa4hu
őstag
Barátja csapatát választja ki játékra, de akkor ezek szerint a gép játszik a barát csapatának nevében. Mindenesetre elég következetlen megoldás a játékban, hogy a gép játszik az gamer nevében, a gamer által összeállított csapattal.
Ha van gold előfizetés, akkor is így működik, vagy akkor csak abban az esetben tudnak a csapata ellen játszani, ha a gépnél van, és ő játszik?
-
fa4hu
őstag
Nem tudja valaki, hogyan lehet megakadályozni, hogy Fifa15 alatt akkor is játszhasson valaki a barátok közül a csapatom ellen, ha offline vagyok? Ilyenkor valószínűleg a gép játszik helyettem, és mindig kikap.
-
fa4hu
őstag
válasz
energy4ever #36385 üzenetére
Azt hittem, a gyűjtött pontok beválthatók lesznek valamire, vagy egy szint elérése után bizonyos tartalmak válnak hozzáférhetővé.
-
fa4hu
őstag
válasz
energy4ever #36381 üzenetére
Az e-pénisz méreten felül használható-e valamire?
-
fa4hu
őstag
válasz
energy4ever #36378 üzenetére
Tényleg, erről az achivement-ről tudna valaki részletesebb leírást linkelni?
-
fa4hu
őstag
A tegnapi szerverproblémákra egy lehetséges magyarázat.
-
fa4hu
őstag
PC-s Origin fiókba be lehet lépni Xbox-on?
-
fa4hu
őstag
A play and charge töltőkábelt csak egyszerűen le kell húzni, vagy valamit ki kell oldani előtte? (Kisebb húzásra nem jön le, nem mertem nagyon rángatni.)
(#36147) gabormgp: Nálunk is ezt dobja, szerintem részben elszálltak a szerverek, túlterheltek.
-
fa4hu
őstag
Gyerkőcöknek tervezem beszerezni egy új XBOX 360 E 500 GB Kinect-es verziót. Melyik boltot ajánljátok? (Lenne még mellé Fifa15, Dance Central, Kinetic Sport, plusz vezérlő.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- YouTube
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- SzoftverPremium.hu
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest