- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
mcroberto
tag
Sziasztok.
Találkozott már valaki olyannal, hogy eltűntek a mentései az xboxról? Az Assassin's Creed mentéseim tűntek el... kezdhetem előröl a játékot... kicsit bosszant a dolog.
a gép egy 60gb-os pro, eredeti lemez, és most szedtem le az új frissítést... nem tudom hogy ennek van e köze hozzá.
Tipp? Ötlet?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
mcroberto
tag
Sziasztok. Pár hónapja van boxom, szeretnék GOLDra váltani. Valahol itt -régebben- találtam egy emberkét aki tudott bolti ár alatt ilyen kódokat.Valaki tudna segíteni?Egy név. 1 link, bármi. Karácsony után szeretnék már GTA-ban multizni.
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket Kívánok!
-
mcroberto
tag
Sziasztok.
Rendeltem a Konzol Stúdiótól egy 60gigás boxot. A cégről mi a véleményetek megbízható stb? Köszi a válaszokat. Remélem hamar megjön -
mcroberto
tag
Látom most "pörög" a topic.
Kérdés: Magát a dashboard-ot hogy lehet frissíteni? vagy frissülget az megától? Még nicns saját boxom, kölcsön boxon meg nem nagyon kerestem ilyen opciót.
Előre is köszi a választ.
GTA4 multirésze nagyon odabax
/ ez kikivánkozott belőlem
-
-
mcroberto
tag
válasz
(Kolombusz) #11330 üzenetére
Hugomnak még testileg van hova fejlődnie
nem csúnya.
Amikor teljesen átszellemülve nyomogatja a gombokat abba a gitáros játékban én nem merném neki mondani hogy menjen el bárhova is
180 hangjegyet leüt hibátlanul, azt nem tudom mennyiből.
Live on még nincs csak én. nick=live
-
mcroberto
tag
válasz
(Kolombusz) #11327 üzenetére
Magyarázd meg a 11 éves játék függő öcsémnek, és a 17 éves GH III mániás hugomnak hogy 2 hét szünet van a boxozásban.
Én nem merem
-
mcroberto
tag
Sziasztok. Olvastam hogy elméletileg augusztusban lesz új széria [65 ös gpu].
Juni elején terveztem x360 elite et venni. Ne kövezzetek meg, nekem kell a nagyobb winyó, meg a fekete szín.
Új szériás elite is lesz? vagy csak a premium meg a winyónélküli változat?
Ez a kérdés foglalkoztat engem most nagyon. GTA4et kitoltam már kölcsön boxon, fullHD felbontáson. [eredeti a game]. Szeretnék újra Liberty City utcáin garazdálkodni. Feleslegesen nem akarok várni szeptember elejéig a vásárlással.
Még 1 kérdés. Szigorúan külső extra hűtésből meglyik a jobb? Olyan talp amibe beleállíthatom a boxot, vagy olyan venti amit a hátuljára tudok felrakni? Netán mind2 egyszerre a legtutibb? hang nem számít. Megbontani véletlenül sem xeretném, nekem fontos a garancia, ha már kiadok 80K+ egy műszaki cuccért.
-
mcroberto
tag
Hello mindenkinek. Előre is bocsánat, ha rossz helyre írnék.
Kis help-et szeretnék kérni. GTA 4-ben elakadtam.
Az egyik küldetésben, ahol az öreg meglép egy motorcsónakkal, nekem meg mocival kell követnem a parton, és egy ugrató segítségével felugratok egy lopott rendőrségi hlikopterre amit Roman és a feka srác lopott. Azt írja hogy nyomkodjam az A [zöld] gombot. Nyomkodom mint az állat, hogy Roman felhúzzon a fedélzetre. Nemsikerül soha, és már marhára idegesítő. Valaki tudna segíteni? 66.59%-nál járok épp ha ez segít valamit.
Xbox 360 + Eredeti game.Segítségeteket előre is köszönöm.
-
mcroberto
tag
Sziasztok. Kellene egy kis help. Június elején vennék Xbox Elite-t. Szeretnék hozzá venni valamilyen külső coolert, csak kérdés hogy milyet? Melyik a jobb? amibe belelehet állítani, és alulról fúj levegőt a boxba, vagy amit a hátuljára lehet felrakni? vagy vegyek 1 ilyet, meg olyat? Várom a válaszokat, a hangereje a hűtésnek csak másodlagos.
Köszi
[Holnap hozza a futár a GTA 4-et]
-
mcroberto
tag
Sziasztok. Valaki [erre] tud magyarázatot adni? Samsung 225MW, komponens csatlakozon egy xbox360. Menüben beállítottam poénból az 1080p-ét, és müködött, Carbon demo alatt is. Ez hogy lehetséges? A monitor elvileg 1680*1050-es felbontást tud. Várom a megfejtéseket.
Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest