- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
greeny7
tag
Sziasztok!
Még tavasszal amikor vettem ezt a konzolt, 1 hónapig tudtam használni számítógépen keresztül ugye a Live-ot. Most ismét megpróbáltam azt, hogy lássa a box a hálózatot (nincs live előfiz), hogy letölthesse az új dashboard-ot, de a teszt esetében MTU hibát kapok. Az MTU-t beállítottam a Routeren 1492-re. Box-->PC-->wireless router (Linksys WRTG54G). Május óta, semmi knofig nem változott. Próbáltam neten utánanézni, de mindenhol az volt, hogy az MTU-t kell állítani, de azt hiába tettem, továbbra is az a hiba. Van valamilyen ötletet vagy tanács?
Előre is köszönöm
-
greeny7
tag
thx
Még egy kérdés (ha már lúd, legyen kövér):
Az Xbox beállításainál jelent valami különbséget hogy 1080i vagy 1080p van beállítva?
Tudtommal a box csak 1080i-t támogat, de nekem most 1080p van belőve. Persze lehet hogy rosszul emlékszem és nem is lehet 1080p-t állítani?Ez esetben bocsi, de valaki "helyre tehetne".
GTA IV eredeti (box nem piszkálva), full HD-s a tv, viszont úgy tűnik hogy az élsimítás nem a legtökéletesebb a játékban. Persze lehet hogy ez nem beállítás probléma, hanem egyszerűen ilyen, de néha elég "fűrészesnek" tűnik a kép (box a tv-hez HDMI-n kapcsolódik), főleg amikor erős napfény van a játékban (tehát nem a szobában)... Egyébként akadni nem akad a játék nekem...
Köszi előre is a segítséget ismét!
-
greeny7
tag
Sziasztok!
Az Xbox Elite-hoz kapott vezeték nélküli kontroller úgy tűnik kezdi kicsit megadni magát (1háét után, grr), egyelőre még nem játszhatatlan irányításban (bal analóg kar), de néha érződik. Ezt kicserélik? Ha igen hol (hülye kérdés, gondolom hogy, ahol vettem...)?
Köszi
-
greeny7
tag
Sziasztok!
Lehet hogy láma kérdés, de lehet boxon valahogy képet menteni játékból (pl GTA IV)?
Köszi
-
greeny7
tag
Sziasztok!
most szeretném első alkalommal az X360-at netre kiengedni (UEFA 2008 játék kéri). PCmmel patch kábellel kötöttem össze. A pc-n van net, valamint az XP beállításainál engedélyeztem hogy más gép is használhassa az internet kapcsolatomat. Most már IP camet kijelez a box is, teszten ezem átmegy, viszont a DNS-néél bukik...
Tudna valaki segíteni, hogy mit nem tettem meg és mit kellene csinálnom?
Köszönöm
-
greeny7
tag
Sziasztok!
Most vettem LCD tv-t és a következő lépés egy Xbox360 lenne (meguntam a pc fejleszgetést, illetve azt hogy még így is max 1 hónapig volt megfelelő teljesítményű a gépem).
A konzol stúdió -ról van véleményetek? ott a többi árhoz képest elég olcsón adják a Premiumot (HDMI-s), lehet hogy ez nem "vadiúj", hanem már javított konzol lenne?Előre is köszönöm!
-
greeny7
tag
Sziasztok!
Most veszek majd 37-es LCD tv-t, valamint szeretnék XBox360-at is hozzá. Szeretném mgekérdezni, hogy elegendő e a Premium (ami azt hiszem 20G-s vinyóval van), vagy szükséges az Elite (ha jól tudom 120G-s vinyó). Milyen egyéb hátránya lenne a Prémiumnak? (a fekete szín miatt nem fizetnék többet
)
Köszönöm!
Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest