- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
n0_gAboR
őstag
válasz
Firestormhun #10671 üzenetére
En orulnek neki, mivel ezt a merteku hardware-igeny novekedest nem birja a PC-s emberek penztalcaja. Regen evekig lehetett tolni egy 9800pro-val, manapsag egy csucskartya eppen hogy kihuzza az 1 evet. Foleg ha nagyobb felbontasban jatszol pl TFT miatt.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Firestormhun #10671 üzenetére
azert ehez a vga gyartoknak is lesz 1-2 szava.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Firestormhun #10484 üzenetére
Az én boxomon nincs hdmi, csak a komponenst fogom tudni használni.
Így milyen felbontást lehet beállítani a box-al? -
spammer
veterán
válasz
Firestormhun #10464 üzenetére
Hát. attól is függ milyen firmware és hányszorosan olvas. Ha meg szutyok lemezre írnak, az is sokat számít. No de én csak a saját tapasztalatot tudok mondani, de nekem tényleg szinte semmi popup nem volt. Az az 1-2 apró jelentéktelen dolog, szinte semmi. Viszont GTA 4 -et még nem tudtam kipróbálni, de kiváncsi leszek h tényleg be kell e szereznem majd egy HDD-t hozzá
-
spammer
veterán
válasz
Firestormhun #10461 üzenetére
Ez [link] és más ugyanilyen összehasonlító oldal/kép szerint pont h a Benq a legjobb
-
spammer
veterán
válasz
Firestormhun #10457 üzenetére
Minden Arcade boxban Benq van, így nekem is. Miért?
Frame rate és popup nem csak benqnél van
szerk: egyébként az Army of Two-ban 1 max 2 helyen láttam popupot, GOW detto.. Az is annyi, h minden ki volt rajzolva, csak annyit csinált h a textúra élesebb lett, mikor közel értem. Szóval olyan nagy dolog nem volt semmi..
-
dunc
nagyúr
válasz
Firestormhun #10439 üzenetére
Nállam semmi gond a GTA4-el arcade+hitachi eredeti lemez,azért mondjuk beb*szott volna ha egy 16 K játék szarakodna mert nincs winyo!!! És a játék dobozán sincs feltüntetve,hogy HDD ajánlott vagy valami.Ezért nem is foglakoztam a pop-up dumával meg ilyenek ,mert azok megjelenés elött másolt verzioknál voltak okositott gépekkel.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Firestormhun #10439 üzenetére
Én meg máshol azt olvastam hogy teljesen mindegy melyik van a boxban...
Szóval erről is mehetne a vita.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Firestormhun #10346 üzenetére
en ugyan ugy vagyok ahogy te(igaz en most gepet is fejlesztettem de csak azert mert sikerult eladnom jo arban a konfigom ami meg a nevem alatt szerepel) viszont en raszanom magam 1 x-re. volt parszor kolcsonbe nalam es marha jo kanaperol jatszani! ha belegondolsz 1 jobb vga araert vehetsz 1 konzolt! ennyit siman meger! latom eleg jo geped van ezt siman raersz jovore is fejleszteni most meg azt a lovet berakod 1 x-be. fel evig tuti fogsz vele jatszani, foleg a pc-re meg meg nem jelent jatekokkal kezdve! fel ev utan ha megunod siman eladhatod! szerintem az x meg jobban tartja az arat mint a pc. (soha nem volt nekem se konzolom de nagyon jo amikor csak berakod a jatekot bevagod magad a kanapera es nagy teven 5.1-be jatszol! nincs idegeskedes a telepitesek miatt nagy valoszinuseggel elsore jatszhato lesz a jatek nem kell javitasokat keresgetni vagy varni ra.)
-
sakeee82
aktív tag
válasz
Firestormhun #10346 üzenetére
Lehet, hogy nem fog bejönni a konzolosdi, de még mindig jobban megéri ha ottvan a tv alatt és néha előveszed, mintha ráköltenél a pcre 100k-t és semmi se futna rajta 3 hónap múlva az új címek közül, mert 4 giga ram kell minimum.
Az Xbox igaz már most is szaggat néha, de mivel fix hardver, nem fejleszthető, ez van.
Az a 4-5 exkluzív játék tényleg kevés, de vannak régebbi címek is ám. És az igaz, hogy sok konzolos játék kijön pcre is, de a Mass Effect már lassan 1 éves game, manapság már nem üt annyira a grafikája, le is fogják húzni az újságok emiatt. Devil May Cry 4 is már vagy 3hónapja kinnvan konzolon, pcre majd nyár on talán kiadják, megintcsak nem fog akkorát durrani, hisz mindenki látta már, még a pc-sek is a haveroknál.
De amúgyis a te döntésed, neked kell eldönteni, hogy kell e neked otthonra mégegy áramzabáló játékgép!!! Nekem bejött!(Én töredelmesen bevallom 3 hete nem kapcsoltam be a boxot...de ez nem jelenti azt, hogy megbántam, csak egyszerűen nincs időm)
Ui.: "multiplatform játékok(Aliens: Colonial Marines, Alan Wake, FarCry 2, stb..) nyilván ezen a platformon fognak a legjobban kinézni" - ez biztos? Crt tv-n nállam a Call of Duty 4, Bioshock, Assasin's Creed sokkal ütősebbnek tűnik, mint monitoron 1680ban! Mert ugye a felbontáson kívűl más különbség nem igazán van manapság, sőt! Az meg hogy nagyobb felbontásúak a textúrák, sztem parasztvakítás, de ugye mindenki azt hisz amit akar!
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X 1 TB SSD
- Áron alul!!! Eladó Playstation 4 és 5 játékok Spli Fiction, Assassins Creedek, Resident Evil széria
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest