- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Google Pixel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Ticsike
tag
válasz
m4ck11 #15879 üzenetére
Én most se mertem megnézni a videót, hogy mit kell csinálni azután miután már közel mentem hozzá 3szor és már csak a földön szaladgál...
ráakarok jönni egyedül, hogy mit kell csinálni... pl tök idegesítő volt, amikor a GTAIV utolsó epizodját csináltam, és már legelőször is sikerült volna végigtolnom, de neeeem, én megijedtem amikor kigyulladt a helikopter és kiugrottam belőle, pedig rájöhettem volna, hogyha végleg eltaláltak volna akkor meghaltam volna rögtön, aztán csomószor próbálkoztam, mindig meghaltam tényleg lelőttek
aztán utánnaolvastam egy kicsit, és akkor esett le, hogy basszus már elsőre sikerült volna megcsinálnom ha nem ugrom ki
na de mind1 már túl vagyok rajta rég, feldolgoztam
Aktív témák
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Gumi és felni topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- BestBuy ruhás topik
- Nintendo Switch 2
- alza vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Sony Playstation 4 Pro (PS4 Pro) Játékkonzol
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest