- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
desolator #15751 üzenetére
Pontosan. Ennnyiből áll a multizás konzolon, rákattintasz, és belép vhova, az isten tudja hova. CoD4-be úgy volt, hogy elindítottam a multit, beléptem egy szobába, ahol találomra hajigálja be a játékost a gép, aztán játszottunk két mapet, és kilépett a szerver indítója... Szóval mókás egy dolog. PC-n meg beléphetsz közösségbe, klánokba játszhatsz, sokkal élvezetesebb.
-
Scotty
tag
válasz
desolator #9433 üzenetére
Akkor folytassuk a technika órát:
Az RCA-n analóg jel megy, még pedig összesen két csatorna. Egy jobb és egy bal. Tehát ha RCA-n kötöd be a hangot, akkor az xbox eleve két csatornára keveri az 5.1-t, tehát kapsz egy sima sztereó hangot. A haverodnál amit hallottatok, az sima kétcsatornás sztereó volt
Ha SPDIF (optika) vagy HDMI-n keresztül kötöd be, akkor digitális DD5.1 (vagy nevezzük AC3-nak) jel megy az erösítőig. Ezt természetesen dekódolni kell, majd analóggá alakítani. Ezt az erősítő megteszi. A dekódolás során a 6 csatornát szétbontja és minden csatorna egymástól függetlenül fog megszólalni (persze ha a játékban minden csatornára kevertek hangot. lásd COD3, ott nincs center).
Órának vége -
Scotty
tag
válasz
desolator #9425 üzenetére
Ami a kábelen van az SPDIF kimenet, nem pedig bemenet
Összegezve, ami neked kell: egy olyan házimozi receiver, amiben van beépített DD dekóder (ez már alap minden ilyen erősítőben). A komponens kábeleden lévő SPDIF kimenetbe bedugsz egy optikai kábelt, a másik végét egy a fenti elvárásnak megfelelő erősítőbe, ami majd dekódolja neked a DD hangot és megkapod a várt 5.1-t -
LaliPapi
tag
válasz
desolator #4439 üzenetére
Sajnos ez így van. A MC-n keresztüli lejátszásnál az avi nem támogatott formátum, mondjuk én sem értem miért, mert a mostani frissítéssel már lejátsza a box önállóan az avikat.
A megoldás egy transcode nevű program, amit a MC-el együtt kell használni.
Én még nem használtam, de működik, és nem is túl körülményes a használata. -
qpakcovboy
őstag
válasz
desolator #3099 üzenetére
igen sajna erre én is rádöbbentem, DE(!!!)
Most nézegettem, hogy a ruterem és az xbox közötti távolságot áthidalhatom egy Access Point-al mondjuk egy ilyesmivel, vagy hasonlóval. Használtam már ki lehet hozni 8-10-ből. és ezt kötném rá a boxra egy UTP kábellel.
Szerintetek kivitelezhető?
Itt van róla szó csak nem magyarul, meg nem is 360-hoz.
-
n0_gAboR
őstag
válasz
desolator #3077 üzenetére
Az en ipod nanom is kb hetente kifagy...igy van ez rendjen, minel bonyolultabb a szoftver (es ha versenyre kell oket kiadni) bizony maradnak benne hibak, foleg ezek DVD-n jonnek ki igy a patchek sem megoldottak...szoval ez nem hiszem hogy az XBOX hibaja (mellesleg a PS2 is kifagyott neha)
-
desolator
senior tag
válasz
desolator #3042 üzenetére
Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy ezt a nagy különbséget szerintem csak olyan esetben látszik mint pl az enyém is, hogy lcd tv-re van kötve a box is meg a dvd lejátszó is, és ugye a box komponens kábellal van rákötve, a lejátszó meg csak egy sima gagyi AV kábellal. Szóval lehet egy sima crt tévén annyira nem jön át a különbség.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
desolator #2722 üzenetére
Nekem is ezt mondták a Media Martkban, hogy kipróbálták HDMI-n és komponensen is, nem volt különbség. Mondjuk nem full hd-s cucc volt.
No, nem mintha az a veszély fenyegetne, hogy egyhamar LCD TV-m lesz.bwoay: mondanál néhányat? Mert ha megfog valamelyik, akkor lehet, hogy kölcsönkérek majd egy PS2-t valakitől.
-
bLL^
senior tag
Aktív témák
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth hangszórók
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest