- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
desolator
senior tag
Furcsa dologra lettem figyelmes mialatt a Red Alert 3-al játszottam. Néha olyan mintha hibázna a GPU. Néha bevillant egy-egy pixel hiba, mint amikor mondjuk régebben túlságosan túlhajtottam a pc-mben a videokártyát. De úgy vettem észre hogy csak az RA3-nál jelentkezett, más játéknál nem. Most lehet, hogy kezd haldokolni a Videokártyám az x-ben? Vagy ez csak a játék bugja lehet? Amúgy már falcon lapos gép.
-
desolator
senior tag
Engem 60-as vinyó érdekelne ha van valakinek eladó, 20-as beszámolással is akár ha pl nem fontos a live, de kell valakinek a lé..
-
desolator
senior tag
Meg tudja valaki mondani, hogy a 360 hdd-je milyen fájl rendszert használ? FAT vagy NTFS?
-
desolator
senior tag
Nektek megy már a live? Nekem még mindig nem. Most próbáltam meg és a connection tesztnél az MTU-nál ír ki hibát.
-
-
-
desolator
senior tag
válasz
feka007 #15745 üzenetére
Látom te nem sokat jártál az "Xbox Live" nevű online kiterjedés felé ugyanis ehhez hasonló biztos nincs pc-n. Ez a körülményes multizás pontosan nálad mit is takar? Azt, hogy mondjuk elindítasz egy játékot és rákkatintasz a Multiplayer-re? Mert akkor igen, valóban nagyon körülményes ugyanis ennyiből áll konzolon a multizás, ahol a pl egy COD4-et állandóan több tízezren nyomják..
A Hardcore fps-ezők meg persze maradnak pc-n de nekem egyáltalán nem hiányoznak, elég az a pár millió játékos aki most van live-on.. -
desolator
senior tag
válasz
szkorhetz #11375 üzenetére
Én is ugyanebben a cipőben járok, és úgy néz ki kénytelen vagyok venni eredeti MS HDMI kábelt, azon ugyanis van rca audio kimenet is, így a kép megy a tv-re hdmi-n, az erősítőbe meg megy rca-n a hang. A gond csak az, hogy 14 rongy alatt még nem láttam sehol microsoft-os hdmi-t
-
desolator
senior tag
Hello
Ezt pontosan, hogy érted, hogy: "kivéve ha eredeti MS HDMI kábelt használsz" ?
Akkor tudok mellette más kábellal is hangot átvinni? Mert nekem most komponens kábellal van rá kötve az lcd tv-re a box, a két rca vég a kábelból meg bele megy az erősítőbe. Viszont gondolkodom, hogy a tv-re rádugom HDMI-n keresztül az x-et, csak akkor meg ugye ott vinné a hangot is és így nem szólna a házimozi. Tehát ha vennék eredeti MS HDMI kábelt akkor az mehetne a tv-be, a komponens kábel audió része meg mehetne továbbra is az erősítőbe? Vagy ezt hogy lehetne máshogy megoldani? Optika kilőve mert az nincs az erősítőmön, tehát mindenképp rca-val tudom csak rádugni és így szól dolby prologic-ba. -
desolator
senior tag
Hát nem tudom, nekem is sima HD ready-s tv-m van, és 1080i-ben használom, én se látok semmi különbséget 720p és 1080i között, sőt pl a GOW-ban nekem szebbnek is tűnik 1080i-ben. Amikor még vettem a tv-t feltettem ezt a kérdést több fórumban is, hogy melyikben lesz szebb a játék képe és szinte mindenhol azt mondták hogy játékfüggő.
-
desolator
senior tag
Lenne egy egy kérdésem, lehet hülyeség de fogalmam sincs: Szóval most az lcd tv-re komponens kábellal van rákötve az x, a két audio dugó meg bele megy az erősítőbe, így van hang. Na most úgy működne a dolog, ha a boxot egy hdmi kábellal rákötöm a tv-re, viszont a komponens kábel audio része meg továbbra is az erősítőbe megy be? Mert ugye a hdmi-n is megy a hang, de akkor a tv-t lenémítanám és a házimozin menne továbbra is a hang..
-
desolator
senior tag
válasz
Mákos7észta #9551 üzenetére
Részemről én még az Arcade gépemet is annyira óvom, hogy már 1 óra játék után is negyed órát járatom a dashboard-ba
Viszont az olvasója iszonyat hangos sajna, eléggé parázok is tőle hogy idő előtt be fog halni..
-
desolator
senior tag
-
desolator
senior tag
Na akkor folytatom amit elkezdtem. Szóval végre sikerült becserélnem az LG 5.1-es házimozi rendszeremet egy olyanra amin van audio bemenet. Rá is kötöttem a box componens kábeléből a pirosat meg a fehéret. Viszont a játékok csak stereo-ban szólnak. Pedig a boxon belül is be van állítva 5.1-es dolby digital-ra. Továbbá a dvd filmek is 5.1-ben szólnak csak a játékok nem. Segítsetek légyszi, mit kéne tennem?? itt egy kép is:
-
desolator
senior tag
Ezt nem hiszem, úgy besz*ptam! Vettem az ósönkába egy ilyen kis 5.1-es lg házimozi szetett, dvd lejátszóval hogy majd jól rákötöm a boxot. Haza hozom, össze dugom, fa*a minden, rá akarom dugni az xbox komponens kábeljéből az audio kábeleket, és erre látom, hogy nincsen rajta ilyen sima jack-es audio kimenet! Van rajta egy SCART meg 3 komponens video kimenet. Lehet ezzel valamit csinálni vagy pedig ezt megszívtam?
Egyébként van ugye az xbox-hoz ilyen av-scart átalakító, de ha azon keresztül dugom rá a dvd-re úgy sincs hang. -
desolator
senior tag
Nekem elvileg hétvégére lesz meg az Army of Two. Nincs kedve valakinek Co-op -ba végig küldeni velem?
-
desolator
senior tag
válasz
JamesHolden #5856 üzenetére
nem emlékszem, mivel egyszer valahonnan rátaláltam aztán bedomtam kedvencek közé és nem nézegettem igazán soha, hogy mi az oldal címe...
-
desolator
senior tag
Újra telepítettem a gépem és sajnos elfelejtettem elmenteni a kedvenc oldalaim a böngészőmből, így elszállt az az oldal is ahonnan a 360-hoz töltöttem a játékaim biztonsági mentéseit
. Tudna esetleg valaki linket dobni, hogy honnan tudnám továbbra is beszerezni őket, mert most semmilyen hasonló oldalt nem találok. jöhet privibe..
-
desolator
senior tag
Valaki tudna segíteni aki media centerként is használja az xbox-ot? Az lenne a problémám, hogy összekötöttem routeren keresztül a gépet meg az xbox-ot, el is indul a boxon a media center, meg is találja a film meg kép fájlokat a pc-n, viszont semmilyen avi fájlt nem tud lejátszani mert azt írja hogy "fájltípus nem ismerhető fel vagy nincs telepítve a megfelelő kodek". Pedig ha simán beteszem ugyanazt a divx-es fájlt lemezen akkor minden gond nélkül lejátsza. Mi lehet a gond?
-
desolator
senior tag
válasz
(Kolombusz) #4338 üzenetére
Ezt mondjuk javíthatnád mert tényleg kicsit megtévesztő. Lehet, hogy valaki ez miatt fog kiadni 20k-val többet mert azt fogja hinni hogy egy Arcade pack-al nem fog neki futni minden játék. Mert ugye minden 360 játék elindul vinyó nélkül..
-
desolator
senior tag
válasz
(Kolombusz) #3758 üzenetére
Erre akkor nem sokára te is megkaptad volna a választ
Biza, merül az elem...
-
desolator
senior tag
Valószínűleg azért, mert a kábelnet szolgáltatódnál a géped mac adresse van fel véve náluk és csak az kapja meg tőlük az ip címet. Vegyél egy sima 5-6 ezer forintos routert, klónozd le vele a géped mac adressét, kösd utána össze a géppel meg az xbox-al és máris menni fog.
-
desolator
senior tag
Lenne egy kis problémám, hátha van valakinek valami ötlete: Kiírtam a Timeshift-et és ha eljutok az első pályán egy bizonyos helyre, akkor ott állandóan kifagy a gép és mindig ugyanott. Egy másik fórumon azt mondták, hogy valószínűleg ram hibás a gépem. Valóban ez lehet a baja? Egyébként kiírtam utána egy másik másfajta lemezre de azzal is csont ugyanaz volt. A gép egyébként egy új Arcade gép, és sajnos már volt, hogy egyszer korábban is kifagyott. Szóval általában több órát játszok vele és semmi gond, de egyszer egy kis Sega Rallyzás közben is kifagyott.
-
desolator
senior tag
válasz
qpakcovboy #3097 üzenetére
Persze fel tudsz vele menni ha wifi-s a routered, csak az a gond ezzel az adapterral hogy iszonyat drága. Azt hiszem újjonan olyan 17-18 rongy. Szóval mindenképp a vezetékes megoldás az előnyösebb.
-
desolator
senior tag
Nekem Arcade-om van, kb 2 hetes de sajnos már ezzel is előfordult, hogy kifagyott, szóval azért ez sem hiba mentes. Az viszont tényleg igaz, hogy szinte hűvös levegőt fúj ki magából...
-
desolator
senior tag
válasz
desolator #3042 üzenetére
Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy ezt a nagy különbséget szerintem csak olyan esetben látszik mint pl az enyém is, hogy lcd tv-re van kötve a box is meg a dvd lejátszó is, és ugye a box komponens kábellal van rákötve, a lejátszó meg csak egy sima gagyi AV kábellal. Szóval lehet egy sima crt tévén annyira nem jön át a különbség.
-
desolator
senior tag
válasz
qpakcovboy #3034 üzenetére
Tényleg jobb
Nem tudom milyen felbontású de az olcsó asztali lejátszónál látványosan élesebb képet ad. Simán megy pendriveról, csak a media fülnél ki kell választani hogy arról akarod nézni. A frissítést meg felajánlotta egyből hozzá, és le is húzta, kb 2.5 mega volt az egész. -
desolator
senior tag
Megy faszán a divx lejátszás csak a feliratot nem látja valamiért.
-
desolator
senior tag
Na most mi van ezzel a dashboard updattel? Most mentem fel live-ra de még semmi..
-
desolator
senior tag
Nahh, a kb 3 napos Arcade-omat átvittem haveromhoz, összedugtuk, benyomom, aztán kapom a 3 piros ledet. Na, gondoltam szevasz xbox, jó, gondoltam, teszek még egy próbát. kihúztam a tápot a gépből, újra bedugtam, gép benyom, és imátkozás, majd a megszokott a szép zöld ledek felvillanak. Boldogság, játszás, kb 1 óra Sega Rally, majd a játék kifagy. Ok, gép haza hoz, itthon tesztelgetés (1 óra Assassin's Creed-re volt még idő) semmi probléma. A lényeg, az 1 éves Core-om egszer sem fagyott ki és semmi gond nem volt vele, erre meg itt a 3 napos Arcade és már kaptam ledeket (mondjuk az lehet azért volt mert rosszul volt bele dugva a táp) meg egy fagyást.
-
desolator
senior tag
Bannoltak a napokban valakit, mondjuk az elmúlt 2 napban? Mert még mindig nem merek felmenni live-ra, pedig most már benq-s ixtreme-s gépet vettem és úgy hallottam hogy azokból még egyet sem bannoltak ki, de azért fő az óvatosság..
-
desolator
senior tag
Nahh, én is visszatértem a live-re! 2 napig tartott a Microsoft bünti
Eladatam a bannolt core-t aztán rádobtam egy 20-ast és vettem egy benq-s ixtreme flasshes Arcade-ot. Nem tudjátok meddig tart most ez a ban hullám, mintha vmi december 4-ről hallottam volna? Ez igaz? Csak mert addig most megint nem nagyon merek live-ra menni, igaz most kénytelen voltam az új géppel is felmenni, mert gép update nélkül nem volt hajlandó lejátszani az Assissan's Creed-et. -
desolator
senior tag
Hát felnéztem, nekem is megvan a bannom
-
desolator
senior tag
Mikor vágtak ki?
Egyébként ha mondjuk dec 5-ig nem megyek abszolút online-ba akkor elvileg nagyobb rá az esély, hogy megúszom? Vagy be van regisztrálva a gépem és ha offline vagyok, akkor is simán bannolhatják a gépem?
ja, amúgy a wired azt jelenti, hogy vezetékes kapcsolattal csatlakozol -
desolator
senior tag
válasz
JamesHolden #2467 üzenetére
Esetleg valaki flasshelt géppel nem menne fel live-ra feláldozván magát a többiekért, hogy kiderüljön, hogy mi a helyzet most ezzel a bannolással?
-
desolator
senior tag
Tudnátok tapasztalatokat mondani ixtreme flash-es gépekről? Mennyire van vele probléma a backup játékok olvasásakor, csak mert sok helyről hallom, hogy sok játékot nem olvas be. Erősen gondolkodom hogy átflesheltetem a gépem ixtreme-re mert sűrűn nyomulok live-on és parázok a bantól.
-
desolator
senior tag
válasz
Eugene Roe #1931 üzenetére
Amikor én is ezt javasoltam, hogy azokat amiket live-on akar nyomni az ember azt vegye meg eredetibe, akkor meg Djuree azt mondta, hogy nem a lemezt nézi a rendszer hanem a drive-ot hogy flashelve van-e. Akkor most hogy is van ez?
-
desolator
senior tag
He egy sima hagyományos 19-es lcd monitorra rákötöm a 360-at vga kábellal, akkor hogyan lesz hang? Mert a vga kábelban van két rca csatlakozó de azt ugye nem tudom úgy beledugni a monitorba mint egy tv-be.
-
desolator
senior tag
Egy 82-es lcd tv-n használom a 360-at és az lenne a kérdésem, hogy melyikre érdemesebb állítani a gépet, 720p-re vagy 1080i-re? A tv-m mindkettőt támogatja.
-
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest