- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
tiv83us #16332 üzenetére
Én a DOA4-et és a SC4-et próbáltam, ezekről tudok nyilatkozni.
A DOA4 annak ellenére, hogy régebbi, gyönyörű, a pályák hatlamasak, sok a törhető elem a pályákon, vízben, magas fűben lehet verekedni, van élet a pálya szélén is, vannak a pályán akadályok, amik mögé el lehet "menekülni". SC4-ben ezzel szemben elég statikus a dolog, gyakorlatilag van egy meglehetősen kicsi küzdőtér, annak a szélén egy két dolog törhető, de általában statikus a cucc. Viszont itt ez a játékmenet része, a pályáról ki lehet lökni az ellenfelet, rögtön nyertél egy menetet. Azért itt is vannak érdekességek, pl. a havas, hideg pályán, látszik a karakterek lehelete, változik a küzdőtér mérete (a sorfalat álló katonák közelebb jönnek pl.).
Karakterekből több van SC4-ben, és saját karaktereket gyárthatsz (persze csak olyanokat, amelyek küzdőstílusa megegyezik valamelyik másik karakterével), tehát biztosan lesz szimpatikus karakter. A DOA4-ben kevesebb karakter van, de azok elég markánsan különböznek egymástól, cserébe nagyon-nagyon japán karakter mind. A karakterek a SC4-ben egyértelműen szebbek, a mozgások is kicsit simábbnak tűnnek nekem. A karakterek öltözékét "le lehet verni", mellesleg ez a játékmenetnek is szerves része.
Mozgáselem mindkettőben rengeteg van, talán a SC4-ben kicsit több van szerintem. Nekem a SC4 rendszere tűnik átgondoltabbnak, logikusabbnak és könnyebben kezelhetőnek. Biztosan a DOA4-is tanulható és jól felépített (annak kell lennie, mert azért komoly versenyeket is szerveznek belőle), de nekem akkor sem jött át. Talán azt róhatnám fel a SC4-nek, hogy kicsit kevés az "előre beépített" kombó (ha Tekkenhez hasonlítom, mindenféle képpen), viszont elég könnyű j kombókat találni. Nagy ötlet továbbá, hogy nem lehet a végtelenségig védekezni a SC4-ben, mert gyakorlatilag büntetés jár érte (nem ilyen egyszerű, de kb ez a lényeg). Az SC4-ben érdekes még a "8 way run" mozgások, nagyon hülyén működnek... Továbbá az SC4-nél nagyon fontos, hogy az ember személyre szabja az irányítást, mert sok olyan mozgás van, amit több gomb egyszerre lenyomásával lehet előhívni, ez szerintem nem jó, mert minden karakterhez mást kellene beállítani.
Az mindenképpen a DOA4 mellett szól, hogy sokkal több játékmód van benne, és "felhasználóbarátabb". Pl. nem lehet a SC4-ben team-battlet játszani egymás ellen se neten se offline, ami azért elég gáz, mert hogy a story mód meg épít a csapatmunkára, sőt a tornyos játékmód is épít erre. Érthetetlen (vagy csak én vok láma, ebben az esetben megköszönném, ha valaki felnyitná a szemem). Továbbá pl. a training módban nem írja ki, hogy milyen gombokat nyomogat az ember, ha bejön valami, fogalmam nincs, hogy mit nyomtam. nem írja ki a mozdulat nevét sem, ami megint gáz, mert hiába nézem meg a mozgáslistát, nem tudom, hogy azt sikerült-e összehozni. Ez nagyon megnehezíti a gyakorlást. SC4-ben mindkét rádugott gamepad ugyanannak a profilnak a karaktereit használja, szóval ha átjön haver, nem tudja használni a saját custom karaktereit. Szóval úgy érzem, hogy az SC4 sok helyen átgondolatlan.
Online megy az SC4-ben, csak sajnos sokszor lagol, nem tudom, hogy ez az ellen netje miatt van (az enyém elég erős, azzal szvsz nincs gond). De ott is nagyon kevés a játékmód.
Az teljesen természetes, hogy mindkettő tökéletesen szaggatás és akadásmentesen magas framerattel fut, ez nem akadályozza a bunyót sehol sem.
Svsz mindkettő remek játék, szerintem kizárólag az alapján érdemes dönteni, hogy melyik harcrendszere jön be jobban. Nekem az SC4 jött be jobban.
-
Peat;)
veterán
válasz
tiv83us #16077 üzenetére
Star Wars és egy nyamvadt lézerkardozós párbajt nem tudtak belerakni demoba.Régen is volt Star Warsos játék, amiben csak menni kellett, jedi knight asszem, meg az első új szériás mozinál is, azok sokkal jobban átadták a hangulatot és nem tértek el ilyen mértékben a kitalált világ szabályaitól. (ebben a demoban annyi cuccot megmozgattam az erővel 5 perc alatt, amennyit az eddigi összes filmben az összes jedi együttvéve
)
-
Prof01
veterán
válasz
tiv83us #16015 üzenetére
Én mediumon nyomom most az RB-t és elég jól megy. Pár óra alatt a 30. számig eljutottam. Még 37 vissza van, de azt hagyom holnapra.
Am. igazad volt, tényleg jobb az RB-s gitárnál.
Igaz, nem olyan élethű, de jobb rajta játszani. Nincsenek olyan közel a gombok és a pengetője is jobb sztem.
-
-
nesh20
aktív tag
válasz
tiv83us #15447 üzenetére
Jár hozzá a Halo 3. Ez sima prémium változat csak adnak hozzá egy játékot is.
[Halo] Ehhez viszont nem jár pedig kéne
Attisg
Spórolsz 1100FT-ot ezzel Pack-al.
Külön a játék és a gép 68000 FT
Egyben - 66900.By . Nesh
MOD
Játszik v.ki ezzel a játékkal - Command & Conquer 3 - Tiberium War?
Nehéz vele BOX-on játszani? -
-
Sanya
nagyúr
válasz
tiv83us #15237 üzenetére
ölj le az Arathi fennsíkon 10.000 disznót
btw:
egy olyan komplett megoldás érdekelne, hogy hogyan lehetne a home threater ( genius) 5.1-emet, (amin nincs optikai bemenet ) hozávarázsolni az xbox-hoz, amin csak optikai kimenet van. a tv nem jó, mert csak 2.0-t tud kiadni( mondjuk egy 100K-s tv-től elvárható lenne az 5.1-es kiemnet, de mindegy), szóval vmi köztes, működő, nem túl drága, és bonyolult megoldást keresek. ha tudtok, írjátok ide le + priviben a linkjét, ha találok vmi értelmes egyéb megoldást, közzé teszem.
Köszi.
-
Def26
félisten
válasz
tiv83us #15237 üzenetére
How to raise your Xbox Live Reputation
Lehet valakitől negativ review -et kaptál... és ezért esett a csillagod?
-==Balazs==-:Le fogja játszani, max letölt egy codecet neki.
-
1010
őstag
válasz
tiv83us #15207 üzenetére
azért index.hu tól nem kell hasra esni
azt sem értem warez magyarországra minek 60gigás vinyó,
ja mert hogy nekem több van az meg szar akinek csak 20gigás,
jó ok mentések,demók,de itt vége is,ugyse vesz senki itthonról filmeket meg videót
az a 2ember aki meg vesz az mindjárt beír hogy:de én igen -
1010
őstag
-
1010
őstag
válasz
tiv83us #13303 üzenetére
"hát rádugod a tv re azt csá"
és nem állítasz tvn se semmit se a boxon
a számtekboltba régen volt egy lcd tv hdmi vel
aztán szerzet hozzá egy hdmi is dvd-t, és a szar a képe szar ez a hdmi nem is jobb címen ment a dolog
persze mert ott van hogy 480p i 720p i 1080p i 576 p i
720i in volt 720p már penge képe volt
ez csak egy példa ha a system menübe nem lép be valaki akkor tényleg mindegy hogy hdmi
vagy nem. -
-
dewfah
tag
válasz
tiv83us #13127 üzenetére
"O az."
sajnos erről az adatlapról nem derül ki, a user manualt kéne átlapoznod, és 1:1 pixel mappingot keresni, vagy pedig egy olyan táblázatot, h a különböző bemenetekhez milyen felbontást tud állítani. sajnos sok modellnél csak VGA bemeneten tudja ezt, és HDMI-n nem!
-
dewfah
tag
válasz
tiv83us #13073 üzenetére
"ps: Most bemasztam az asztal ala, ujra megnezni, hogy a tv-nek az-e az nativ felbontasa, ami. Es az. 1366x768."
srácok, meg kell nézni, hogy a TV tudja-e az 1:1 pixel mappingot HDMI-n, vagy csak VGA csatin. Sajnos sok TV csak az utóbbin hajlandó natívban menni. Nem emlékszem milyen a TV-d, de a Samsungok R7x, R8x, és S8x-től kezdve azt hiszem tudják már!
-
GyuZa
tag
válasz
tiv83us #13073 üzenetére
Sajna más ötletem nincs...
Elinte én csak 1 bemenettel próbálkoztam. Érdeklődtem az lcd tv-s topikban és egy szaki olyan erősen kitartott amellett, hogy hdmi-n keresztül is a megy a natív, hogy mondom megnézem másik bemeneten is. Az 1-3 bemeneten nekem is csak 720p-re rakja, viszont a 2-esen engedi optimal resolution-on a natívat.
-
GyuZa
tag
válasz
tiv83us #13066 üzenetére
Nem feltétlenül csúnya, de ugyebár lcd-s megjelenítőn, legyen szó monitorról, tv-ről, stb... nem valami szép, ha nem natív a kép megjelenítése. A 720p ugyebár 1280x720-as felbontást jelent, míg a natív kép 1360x768. (hd ready-s lcd tv-k esetén) Szinte nevetségesen kicsi az eltérés, ám mégis sokat számít. Azok után, hogy a vga kábellel kapott natív képet láttam, soha nem kötöttem volna vissza hdmi-re, csak egyetlen okom volt. A vga kábellel kapott kép nekem elég zajos volt a környező kábelek, és a kábeltv miatt...
-
GyuZa
tag
válasz
tiv83us #13056 üzenetére
Próbáld végig az összes hdmi bemenetet, ha esetleg idáig nem tetted meg. Eleinte én is furcsáltam a dolgot, mert csak 720p-re rakta a rohadék. Szereztem kölcsönbe vga kábelt, azon meg ment natívban. Ezek után vga kábellel használtam, mert nagyon szembetűnő volt a különbség, aztán átkötöttem a 2-es hdmi bemenetre és voilá máris ment arról is natív felbontásban a cucc.
-
Def26
félisten
válasz
tiv83us #12967 üzenetére
Atomgeszi: Itt meg azt írják 104 nap...
-
misirulez
senior tag
válasz
tiv83us #12834 üzenetére
Nekem is ez volt az elején.
Egyszer játszottam vele 10percet, aztán mondom oké ennyi volt, ez egy kalap fos.Később (két hónapra rá) nagyon untam magam és idegesített, hogy nem tudtam felfogni azt, hogy egy ilyen gyenge játékban mit szerethet mindenki annyira. úh. összekaptam magam mondom játszok vele kicsit többet hátha engem is elkap.
Szóval túlvittem egy kicsit az elejét (kb 15 percet kell játszani, hogy túlmenj az "erdőn") amikor az egész játék feelingje megváltozik, a környezet, az ellenségek, és az egész játék átmegy egy zseniális fps-be.
Életem legjobb játéka.
(mondjuk hozzá kell tenni, hogy előzőz halokkal nem játszottam és angol szövegértésem is nulla de még így is nagyon ütött nekem)Aztán a multijáról már inkább ne is beszéljünk...élni nem tudok nélküle.
-
Peat;)
veterán
válasz
tiv83us #12837 üzenetére
Háborús filmre biztos jó, de amúgy egy romantikus film csöndes jeleneténél lehet illuzióromboló a zzzzssssvvvvííííííííí dvd olvasó hang
bár dvd-t még nem néztem vele, de a gép alapból is hangos és a játékok dvd-jét elég brutál hangon pörgeti. Na meg mozgó alkatrész, előbb utóbb tönkremegy és erre csak 1 év a garancia.
-
-
GyuZa
tag
válasz
tiv83us #12485 üzenetére
Beszéltem ügyfélszolgálattal, (jó 25 percen keresztül) nagyon segítőkészek. A lényeg az, hogy vennem kell egy gold előfizetést, aztán újból be tudok majd lépni. Eleinte a csaj azt mondta, hogy törölve lett a profilom, mert ő azt látta ott, de aztán visszavonta a dolgot hál istennek.
Kérdeztem a sípoló tápról is. Mondta, hogy vigyem vissza oda, ahol vettem, majd kicserélik. Elmentem, de aztán egy aranyos kis "szabadság miatt zárva" tábla fogadott, "nyitás hétfőn"... Addigra nekem lejár az a bizonyos 3 napos cseregarancia, de a csaj mondta, hogy akkor hívjam az ügyfélszolgálatot megint, aztán ki kell találni vmi okot, hogy elvigyék a tápot. Pl. magától lekapcsol, stb stb...
-
-
Ebit
addikt
válasz
tiv83us #12396 üzenetére
Akar Standard-ra, akar Intermediate-re rakom, akar Expanded-re, mindenre ugyanazt a leirast adja. Most akkor mi a kulonbseg? Ha valaki megmondja, meghivom egy fagyira.
Igazság szerint én tudományosan elmagyaráztam volna, csak ezidáig azon gondolkoztam, hogy mikor küldőd a repülőjegyeket, hogy a fagyit elfogyasztjuk nálad.
-
zsocy
őstag
-
Def26
félisten
válasz
tiv83us #12396 üzenetére
Lehet akkor a kábeled más mint nekem?
Én csak egyszerűen kihúztam a régit, és bedugtam a HDMI kábelt (1900Ft -os nem Microsoft, hanem gagyi szar).
Egyből szebbnek tünt a képe. Én nem állítottam be 720p -re, de ettől függetlenül akár tolhatom azon is, és utánna visszaállíthatom "natívra". -
FishAir
senior tag
válasz
tiv83us #12396 üzenetére
Gondolom tudsz angolul.
The default setting, Standard, delivers the normal range of white and black levels that your TV or monitor supports. Select Intermediate to increase the level of white and black in the video output. Select Expanded to maximize black level. Reference level is sometimes used to make a picture sharper, and you can experiment with what format suits your viewing pleasure.
-
tiv83us
veterán
válasz
tiv83us #12355 üzenetére
Szoval bementem a Dashboard-on a Console Settings/Display-be, ott belottem a 720pt, majd raboktem a Reference Levels-re es ez fogadott.
Akar Standard-ra, akar Intermediate-re rakom, akar Expanded-re, mindenre ugyanazt a leirast adja. Most akkor mi a kulonbseg? Ha valaki megmondja, meghivom egy fagyira.
Probalgattam jatek kozben is, volt ugy hogy az egyik beallitassal lattam csunyabbnak, volt ugy, hogy a masikkal. Aztan rajottem, hogy csak egy hulye f@sz vagyok es valoszinu csak kepzelgek/lama vagyok...stb.
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
tiv83us #12375 üzenetére
Csak hogy énis offoljak megint egy jot...
Az SA-nak szinte filmbe illö sztorija volt. Eszméletlen megfogott. 2x kitoltam az egészet elöröl. Jo hosszu, de nagyon bejövös. A naplementébe repülni vmi (saját) jokis zenére, igen jo volt.
Nekem amugy meg a VC nem jött be. Rosszul voltam attol a nemistom hányas évek környezettöl. Nem kamázom se a filmeket, se a zenét, se a kocsikat semmit abbol a korszakbol... Vhogy iszonyat nem jön be. De attol még biztos jo lehetett merthát gta.
GTAIV-röl emg irtam hogy nem hagyhatom ki...a környezete bejövös szal rossz nem lehet. Annyira nem tudják elrontani hogy ne tetszen. -
GyuZa
tag
válasz
tiv83us #12372 üzenetére
A Mass Effect jóféle, én kivittem, de sztem nincs meg 50+ a játékidő, pedig próbáltam elég rendesen kivesézni a játékot, elmentem olyan bolygókra is, ahova nem kellett volna, plusz küldiket válllaltam, stb... Megszereztem a completionist achievement-et is, amit azért kaptam, mert megcsináltam a játék nagy részét, de még így is csak 495 pontot tudtam összeszedni a maximális 1050-ből...
-
(Kolombusz)
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
tiv83us #12363 üzenetére
Hát figyi, én úgy vagyok vele, hogy felemnás érzéseim vannak.
Alkottak egy élő, lélegző várost, tényleg szuper.De emögé a játékot elfelejtették betenni. Mert az összes küldetés ugyanaz. Menj el, nyird ki, esetleg üldözd kicsit autóval, aztán nyird ki, utána pedig rázd le a zsarukat. De az összes bazzeg. Tényleg.
Viszont a sztori szuper.
Az autók mozgásának pedig köze nincs a realitáshoz. Sajnos.
-
1010
őstag
válasz
tiv83us #12363 üzenetére
az sa a 90es évek elején játszódik amikor voltak a nagy banda háborúk,ezt dolgozza fel.
amugy asszem a gta 3 2002es.az sa ban az volt a jó hogy voltak érdekes küldetések,ezek pedig változatos helyszinen voltak.
a mostaniban egy városban vagy végig és kb 30küldetésnél járok de eddig csak a fuss utána öld meg,menny a házához öld meg küldetések voltak.meg egy versenyes,az autók fizikája pedig nagyon részletes talán túlságosan is.
sztem késöbb vedd meg mikor fele ennyi se lesz mert csak annak jó akinek sok szabadideje van és ráér egynap 10x neki menni egy küldinek
aztán még 3csinálni megint kb 10x nekifutva.persze én most is mgevenném
-
ksasa
tag
válasz
tiv83us #12363 üzenetére
Az előző részekből a VC volt a legjobb, az volt nálam az etalon. Az SA nekem is csalódás volt, de ez az összeset felülmúlja mind grafikailag, de ami a legfontosabb, hangulatban is. A küldetések között van 1-2 bexaratós és sajnos a checkpointos mentési rendszer miatt idegesítően tud hatni a folytonos újrakezdés, de ez bocsánatos bűn, egyszóval erre a játékra tényleg érdemes áldozni.
-
alien_
őstag
válasz
tiv83us #11989 üzenetére
Vajon vámosok csúnyán néznének, ha egy csomagtartónyi xbox játékkal próbálnám átszelni Európát?
Én most rendelek meg 3 box játékot (classic): PoP:TT, PGR2, GR2, darabja 500ft +pk, ebből lehetne üzletet csinálni.. JátékturkálóLétjogosultsága az lenne, mindenki jóljárna.
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest