- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Barney1981
csendes tag
válasz
Mr.Grincs #38780 üzenetére
Mr. Grincs: Ezzel az általad említett kedvezőbb árú bolttal kapcsolatban tudnál felvilágosítást adni, hogy milyenek a tapasztalatok, mert eddig ez tűnik árfekvés szempontjából a legkedvezőbbnek. Tervezem a közeljövőben egy Elite gép megvásárlását, és fontos az, hogy a gép bontatlan, új legyen, semmilyen módosítás, meg flash ne legyen a gépen, valamint a megbízhatóság (pozitív vélemények), garancia, számla, blokk meg az ilyen alap dolgok...
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Mr.Grincs #38770 üzenetére
Neeeeem! 1. Leveszed a vinyót, leformazod. Szűz gépre rá, új profil(Gamertag). Mindent újra kezdesz.
2. Ban után nem játszol, hogy a vinyó abban az állapotban maradjon. Vinyó le, nem nyúlsz bele. Szűz gépre rá és a profilod átviszed arra a gépre. Minden megy tovább tiszta lappal, mivel csak a gépedet bannolják. A profilod nem, vagy ha igen arról küldenek emilt! Ja és még az is lényeg hogy soha nem toltál hivatalos megjelenés előtt játékot. A vinyón lévő mentesek is működnek, csak ugye onnantól eredeti játékkal. -
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Mr.Grincs #38666 üzenetére
Köszönöm! Csak aminek az üléshuzatán GT van az az enyém. A többit rendelésre csináltam/lom. (az asszony himezte a huzatot, de már rágom a fülét hogy legyen ott Forza). Amikor olyat készítek ami eltér az eddigiektől, akkor lefotózom. Nem régen csináltam a versenyülésest egy Nyíregyházi srácnak. Most váltott G25-re, így kellett egy váltótartó. De nem a kormány mellé hanem az üléshez.
-
Alpi
tag
válasz
Mr.Grincs #38579 üzenetére
A sima 120 Gb-os változatnál is vannak előre telepített tartalmak! Amúgy ha nem tetszik a borítás akkor használj fekete szikszalagot.
Amúgy meg azt is megtehetnéd, hogy eladod a borítást, lehet hogy van, aki fizetne azért, hogy kívülről ilyen borítása legyen, holott az alatta lévő gép csak egy arcade.
-
Alpi
tag
válasz
Mr.Grincs #38577 üzenetére
Gondolom előre van telepítve, hogy azonnal lehessen játszani. Ne kelljen arra várni, amíg 15 Gb-ot 2 lemezről felteszel a vinyóra. Ettől függetlenül megkapod lemezen is, mint a videón. Most nagyon szemét leszek. Itthon eltudom képzelni, hogy kiveszik a játékot és külön értékesítik!
Persze ez utóbbi csak vicc, de ettől függetlenül el tudom képzelni...
(Akinek nem inge, nem veszi magára!)
-
sch_a
addikt
válasz
Mr.Grincs #38423 üzenetére
Én is jól meguntam
Megálltam 90% körül. Két achit tudnék még így offline kiszedni, de annyit nem ér meg. Szerintem. Talán majd ha hagytam kicsit ülepedni. Rengeteg Raid meg Landrush verseny maradt meg a végére, csak pár rally van még azokon kívül. A rally cross meg a trailblazer futamokat már megcsináltam mind.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #38269 üzenetére
Omg.
Gondoltam, hogy ez lesz. Kivan számolva a pénz erre ilyen suttyom boltok miatt nem jön össze az üzlet. Gondolom beetették a jó népet az alacsony árral aztán amennyi haszon van azokból akik a drágábbért is megveszik annyiért megéri felvinni az árát utána 1 hét múlva meg már 78-ért fogják adni és az lesz a fix és azt is vinni fogják.
Beszéltem másik konzolbolttal azt mondták valszeg 75k lesz de az euró miatt változhat az ára. Ez inkább hihetőbb mint, hogy mert keveset kaptak pff miez? Licitálás??? -
syl5
őstag
-
-
breetai
aktív tag
válasz
Mr.Grincs #38014 üzenetére
Hi! Csak, hogy lezárjam a történetet, tegnap szerencsére más barátságos manager volt szolgálatban. Rövid huzavona után belement a cserébe.
Elmentünk a konzolos részlegre, ott mondjuk 2db GoW volt már csak. Mindkettő bontott volt!
Mondjuk szerette volna a manager kipróbálni, hogy tényleg lefagy az enyim. DE! A boxuk 3ledes volt.Úgyhogy kipróbálni én sem tudtam a csere játékot ami ahogy már írtam szintén bontott volt. Mondjuk az elsőhöz képest alig volt rajta karc.
Azért a bizniszelés végeztével megkérdeztem, hogy is van ez, hogy ők használt game-eket árúlnak újnak? ...
Na erre nem, ill. csak egy kitérő választ kaptam.
Az "új" Gow-om már felmásolódott a HDD-re, úgyhogy nem hiszem, hogy gond lesz vele.
DE! Azért LOL az egész történet! -
Crazyman33
senior tag
válasz
Mr.Grincs #37956 üzenetére
Biztos emlékszel mikor belinkeltem egy cikket az X-media oldalról hogy miért van jobb kép vga kábellel. Akkor indenki lehurrogott pedig szerintm senki nem próbálta. Most jött valaki aki mindkettőt próbálta és neki sem hisztek.
"Koppanásig kell lenni a tv-n és a boxon is. "Hát ez kész.
A másik amit cáfolnék.
"Egyébként tűélesnek és tisztának kell lennie a képnek."
Nekem a tv-n van olyan hogy "Game Mode" a képfunkcióknál. Amit csak akkor tudok bekapcsolni ha valamilyen konzolt csatlakoztatok. Tehát ő érzékeli, hogy konzol van azon a kimeneten és elérhető lesz ez a funkció.
"When connecting to a game console such as PS or Xbox, you can enjoy a more realistic gaming experience by selecting game menu."
Ez javít a képen és a hangon. És pont hogy a tűélességet veszi el. (persze tudom most jön az hogy szar a tv). Sokkal élethűbb lesz a kép, de azok az éles szélek, színek eltűnnek.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #37982 üzenetére
Ez jó boltnak tűnik. Mivel az angliai dolog nem jött össze.. ezért sztem innen fogom venni. Melyik pack éri meg jobban? Mindenképpen flasheletlent akarok a live miatt és a gari miatt.
Ez megéri ennyiért? Igazából a MW2 packnak jobban örülnék de 250gb vinyót feleslegesnek tartok.
Mellesleg ezekhez jár még HDMI kábel??? Vagy az MS kispórolja ezeket? -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #37965 üzenetére
Ahha. Köszi. Mellesleg game.co.uk-ról még mindig nem lehet konzolt rendelni , hogy idáig elhozzák ugye?
Most itt a tél valamivel elkéne ütni az időt erre jó lenne a box. De hát nagyon nyűglődöm. Használtba nem bízok annyira, új jó lenne de az meg drága. Már csak ismerős kéne Angliába aki elküldené.
-
alien_
őstag
válasz
Mr.Grincs #37850 üzenetére
"This kit lets you transfer content from your Xbox 360® 20GB hard drive to another Xbox 360 20GB or Xbox 360 120GB hard drive." /Microsoft support/
60GB -osról szó sincs. Furcsa, nem?
-
-
Thome
veterán
-
Thome
veterán
válasz
Mr.Grincs #37780 üzenetére
Mr.Grincs: Majd veszek, ráérek vele, de igazából majd egy új gépet veszek szerintem, mert az is a HDD annyiba kerülne, mint hogy én most eladjam a boxom, és hozzátegyem a 60/120gigás HDD árát!
Most a fülhallgató vásárlása van soron, de voltam a teccsóban, és nem volt semmi ilyen...
Volt mono, de mikrofon nélkül...
Gebriel: Nem járhatsz úgy! Már nincs mit felcserélni!
-
Thome
veterán
válasz
Mr.Grincs #37775 üzenetére
Mr.Grincs: Szombatra úgyis zombi leszel, majd legalább tudsz az ő "fejükkel" gondolkodni!
Ja igen, ma volt meg a rekordom, 14. körig jutottunk el néhány külföldivel.
Gebriel: Szombatra tedd magad szabaddá, és kérd vissza a Cod5-öt.
Sickboy25: Péntek estig/Szombat reggelig szerezd be!
Aktív témák
- Suzuki topik
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kikristályosodik a Razr 60
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mobilinternet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest