- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Barney1981 #43499 üzenetére
Cserélj kontrollert. Próbáld ki egy másikkal is. Az elemeket meg cseréld le urán akksikra. Egy darabig nem merülnek le az biztos.
-
Djuree
félisten
válasz
Barney1981 #43498 üzenetére
Cserelj elemet!
-
Xirtam
veterán
válasz
Cserélj elemet!
-
tiv83us
veterán
válasz
Barney1981 #43495 üzenetére
Cserelj elemet!
-
Barney1981
csendes tag
válasz
Beszarás, most 20 perc után megint bekapcsoltam a gépet, és most csatlakozott a középső irányítógomb megnyomása után szinte azonnal...
-
Xirtam
veterán
válasz
Szerintem az elem lesz a ludas. Kevés a szufla és ezért veszíti el mindig a párosítást. Mikor bekapcsolod a LED nem kezd el körbe körbe futkosni?!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Esetleg elemcsere? Másik joyyal is ki kéne próbálni hogy ott is ugyanez van e, mert ha igen akkor box hiba, ha nem akkor joy a hiba. Mindkét esetben az MS szervíz lesz a nyerő. Ha egy éven belül garis a géped akkor új kontrollert is küldenek ha nem akkor viszont önerőből kell megjavíttatni.
Ha box garis, főleg egy éven belül akkor megnézik. Ha nem akkor nem. Ha meg amúgysem akkor önerő. -
StLui
veterán
válasz
Barney1981 #38889 üzenetére
Egyértelműen kell a jobb oldalán a szabad hely a szellőzéshez, oda semmiképp ne rakd be!
hacsak nem kivágható az állvány oldala azon a felén -
Thome
veterán
válasz
Barney1981 #38889 üzenetére
Ha szeretnéd, hogy sokáig jó legyen, akkor nem ártana, hogy több helye lenne, mert azt vettem észre, hogy az én gépem pont ott szívja be a rengeteg levegőt, ahol nálad kevés hely lenne (a talpánál).
De maga az egész gépnek szarul lett a hűtése megtervezve, szóval próbálj meg Te javítani a microsoft munkáján! (jól (, vagyis jobban) szellőző helyre tedd, mint ahova gondoltad, vagy legalábbis próbáld meg megoldani azt, hogy érje több levegő, szellőzzön.).
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Barney1981 #38784 üzenetére
Én is itt vettem az Elit gépemet. Csak ajánlani tudom a helyet. Zsír új Elit gépet vettem, bontatlan volt.. Semmi probléma nem volt számlát is adtak meg blokkot is.
Aktív témák
- Mini-ITX
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Zelda: Tears of the Kingdom kiadás + üvegfólia + tok Újszerű!
- ASUS ROG Ally RC71L-NH001W. 512GB. SSD. AMD Ryzen Z1 Extreme. 16GB. LPDDR5X. RAM. CSERE IS.
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával megkímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest