- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
-
Mr.Grincs
veterán
A vinyó az nem szokott csörögni meg zógni. Mondanám, hogy szedd szét és takarítsd ki, mert tutti lapátolni lehet a port..
De ha szétszeded akkor egy venticsere is kéne. Nekem amikor meghalt a ventim vagyis kezdett megdögleni kerregett nagyon hangosan, elsőnek csak ritkán, majd végleg egyfolytában kerregett.. Aztán vettem hozzák 2K ért egy újat szétszedtem kitakírítottam, betettem és jólett. Konzolszervízbe többet is elkérnek ha ott ők csinálják meg. Anyagár +munkadíj + lehúzásidíj+ ha garis akkor matrica le-föl tételi díjHa házilag csinálod akkor csak az alkatrész kerül pénzbe.
-
Thome
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
A gyártási dátumból és a tápnak a csatlakozójából ki lehet bogozni, üggyel bajjal, hogy milyen lapod van és abból meg lehet mondani hogy milyen? Melegedős vagy sem.
Egyszerű tuning. Takarítsd ki havonta, és járasd mindig a dahsboardban játék után 5-10 percet mielőtt kikapcsolod.
Aktív témák
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest