- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Hát igenis meg nemis....Azért nem hogy hozzám dőljön a lé és az "én " olvasómat vegyék meg újra ha behal. Igennek meg talán olyat hogy eygségeset tettem volna bele, mint a pc be hogy sata vagy ide és akkor egyszerűen kiveszem beteszem az újat ha meghal és ennyi
De sajna ez akkor nem így van
mert az eredeti box játékokat olvassa a pc meghajtója, szerintem még jobban mint a gyári boxé. Szóval oyan nagy eltérés nemhiszem hogy lehet. -
->Raizen<-
veterán
Én nem siránkoztam csak tényeket közöltem nagyon jól tudom hogy az xboxokra 3 év 3led gari van de akkoris égő hogy még mindig megbizhatatlan tudod nem mindenki olyan türelmes mint te hogy ha kell harmadjára is gariztat mert tudok olyan srácot mutatni aki ezután ráunt én már az elején azt mondom eddig és ne tovább ha valami bajod van még esetleg a többit PÜ-be ne szemeteljük ezzel a topicot többet ér ennél! Ja nekem is a futár vitte hozza szóval télleg korrektek MS-nél de ennyinél megáll a pozitivum. Az első generációs xboxhoz is volt szerencsém és az egy kapcsolo átállitásától tönkrement chipet kellett bele forrasztani ujat 15k-ba került szóval nem agyonverhetetlen semmi sem!
-
heihachi
addikt
Mondjuk nekem a DMC4 nem jött be túlzottan. Bemegyek egy szobába (vagy területre) lezáródik az ajtó, mindenkit levágok, kinyílik az ajtó, bemegyek a következő területre... Mondjuk szépnek szép, a kombók jók, stb, stb, szóval nem rossz játék, csak valamiért nem tudott igazán megfogni, nem éreztem azt, hogy ezt nemt udom abbahagyni. A főellenfelek egyszerűen brutálisak, azokat egyszer mindenkinek érdemes levágni. A demó alapján a SWTFU jobban bejött.
Ne is mond, tudom, hogy bennem van a gond -
Kasza08
őstag
Én 2x vittem végig, mediumon és hardon
controllerrel...
Pat Benatar már megy Experten is
rekordom 87%volt benne
tiv: Nekem nagyon bejövős a rock band gitárja, nem érzem amit te mondasz, mert eddig 1x volt GH-s gitár a kezemben, tavaly. nem tudom mi legyen, tudnék venni occsóért rock bandet, de most néztem képet a WT-ről, meg a RB2-ről és nem lesz vele komp. és biztos sokkal drágább lesz
Nem tudom, hogy utána mennyiért lehetne eladni, és ellehetne egyáltalán.
-
Djuree
félisten
azért bill.-el még mindig jobban lehet irányítani a sportjátékokat
sokkal jobb egy fix bill.-el tolni mint egy joyyal amit a kezedben fox. meg több a gomb is. minden gomb egy csel-egy mozdulat, nem kell kitörnie az ujjaidnak ahogy az analógokat forgatod fénysebességgel. én már mindkettővel nagyon jól irányítom, de bill.-el mindig is eredményesebb voltam és rendszeresen megverem a gamepados ellenfeleimet... -
Fusion01
tag
Még ha nem számolnád bele a dvd írót, a házat, az egeret, a bill.-t és még talán a ventiket sem.Ezt amit én leírtam sztem simán megvan 20k ha egy jobbat veszel ezekből.
Ja és a monitor a hangfal,vinyó(én nem rég kaptam egy új vinyót és több mint 21k volt...samsung 500gb)....Tudom ezek nem nagyon tartoznak a graf hoz de akkor is fullos pc-t nem tudsz venni 60 k ból... -
spammer
veterán
Hol is tudom leszedni a demokat? Mert max torrenten láttam eddig, ott meg jó ha 1-2%-a fentvan a demoknak. Kb. nagy nulla. És igen, paraszt dolog az MS-től, hogy ha már árulnak Arcade boxot vinyó nélkül, akkor nem tudom miért nem lehet normálisan elérhetővé tenni a demokat szerte a neten (vagy legalább az xbox.com -on), úgyanúgy mint a PC demokat. Pláne, hogy a box játékok sokkal drágábbak mint a PC játékok.
De ha tényleg van normális letöltési lehetőség, ne kímélj, és akkor tárgytalan a hozzászólásom.
-
Peat;)
veterán
múltkor körülnéztem és nem tudtam leszedni demokat, torrenten van elvétve 1-2 (de már azok is halottak) no de mind1, belehalni nem fogok
netem nem osztható meg, kis ügyes módon kapom, meg lassú is egyébként, lehet váltok majd, de akkor sem hiszem hogy x-et netre kötném csak emiatt (nem vagyok nagy netgamer)
sry az offokért
-
Peat;)
veterán
Azért MS hülyesége sem korlátozott, nekem lehetne 10 terrabájtos pro^5-en gépem is, netre nem tudom kötni, csak ha külön a box miatt új netelőfizetést kötnék. Az meg felénk kb 7k per hó, annyit nekem nem érnek a demok...szóval igazán letölthetővé tehetnék az oldalukon pc-n keresztül is a demokat. Annyi sávszél csak akad náluk, meg egy ember aki felpakolja...
-
heihachi
addikt
Tárazással nincs gond, az gyakorlatilag kivétel nélkül bejön
Csak a rakétavetős köcsögök állandóan lepusztítanakÉs hiába lövöm távcsövessel telibe fejbe, nem elég neki egy, kell akár három is. De sebaj, most kell act4-ben kijutni a házból, itt tuti elleszek jó ideig, ez már könnyebb fokozaton is ku'va nehéz volt. És utána a vonatos rész. Lehet nem is akarom végigjátszani?
RAAM-ot meg úgy oldottam meg már előzőleg is, hogy coopba beengedtem valakit, mert a gép csak hátráltatott, semmit nem segített. Gondolom most is így lesz.
-
Kasza08
őstag
ez is lehet, de ha nem a GTA-t okolják, akkor a rambót, ha nem a rambót, akkor a kiscsirkés mesekönyvet...
vagy a csávó a GTA IV nélkül is kattant volt, csak a GTA olaj volt a tűzre.Alone in the Dark, Ninja Gaiden 2, Condemned 2, Burnout Paradise - ki melyiket NEM ajánlja?
-
FishAir
senior tag
Hát igen. Érdekes, hogy M$ nem engedte meg nekik, hogy telepítsen a játék (RAGE) a vinyóra. De másrészről meg érthető, mert akinek nincs vinyója az meg elkezd pampogni. A kérdés az, hogy ezt meddig lehet így csinálni. Ahogy mondja így is agyon kellett tömöríteniük már a packokat, hogy elférjenek. Na most ennek a kicsomagolás is sokkal tovább tart így, amit a meghajtó már nemnagyon bír. Úgyhogy vannak problémáik emiatt bőven. Mondjuk a PS3-as programírást se dícsérte túlzottan a hardverfelépítés miatt. Elég macerás lehet az is, ahogy kivettem a szavaiból.
-
Fusion01
tag
Ehez egy X-SATA kell.
[link]
"A Datel fõként azoknak ajánlja új termékét, akik számára szükösnek bizonyul az Xbox 360-hoz kapható 20 GB-os merevlemez kapacitása. Az XSATA nev? eszközt a konzol tetején található interfész és az eredeti tároló közé kell iktatni, ezután egy USB 2.0 porton keresztül számítógépr?l is el lehet érni a merevlemez tartalmát. Ezzel a megoldással például a feleslegessé vált fájlokat lehet átmenetileg a PC-re másolni, készíthet?k biztonsági mentések, illetve mód van elmentett játékállások hordozására, cserélgetésére is. Egy USB-adapterrel ezenkívül az els?generációs Xbox memóriakártyáinak tartalmát is az újabb modellre lehet másolni." -
zsocy
őstag
Nekem úgy jött le ez a telepítés hogy egyszer megtekeri a lemezt, utána már nem. Mivel én kb 1-2 hónapot játszok egy játékkal, majdnem napi szinten, ezért nekem az egyszer 15 perc tekerés jobban hangzik mint a napi több órás - hónapokig.
Persze csak feltételezés hogy jobb lesz, de én elhiszem.
Hát így jött a lemezkarcolás.
-
zsocy
őstag
Ott a pont, a telepítés után csendben lesz a gép!
Nekem már ezért az egyért megérné, a lemezkarcolódás elkerülése külön öröm. Nemrégen a használtan vett, hajszálkarcos PGR3-om kidobott koszos lemez hibával... Jó az ha nem pörgeti a lemezt.
Veszekedni meg teljesen felesleges, mindenkinek megvan a maga stílusa, ha nem tetszik átugrod. A szájkarate a gyengék fegyvere
-
bwoay
nagyúr
Úgy néz ki, hogy itt a próféta szólt belőlem,
bár állítólag ez a x-platform ingyenesség valami rendszerhibának köszönhető.
A MS bejelentése szerint az őszi dashboard frissítésig marad ingyenes,
és ez valahol tényleg azt sejteti, hogy majd az akkori hibajavítás
fogja betömni a rést -
Kasza08
őstag
A jelenlegi 9 játékomból 3-mal nem játszok, GTAIV-et és PGR4-et abba hagytam mert unalmas. A maradék 4 játékkal viszont aktívan játszok. Ha ezt akár még használtan is kéne megvennem, akkor is kb. 30k-ba kerülne. Mellesleg én ezt sem tartom legálisnak, mert egyszer fizetnek vele, és 2 ember játszik vele otthon, tehát 1 emberért nem kap pénzt a kiadó
Max. az én lelkiismeretem nyugodtabb.
Én azt csinálom, hogy nyomtatok egy borítót, veszek zöld tokot, és olyan mint az eredetiviszont csak 500FT-ba került.
Ezt már sokszor mondtam, de ha lenne önálló keresetem, akkor én is raknék félre eredeti game-re, és nem játszanék itt a garanciavesztéssel...
Ami olcsó és jó game, azt én is megveszem eredetiben. (pl. Gears of War, lealkudtam 3,5k-ra, de közbejött valami és arra kellett költenem)
-
nesh20
aktív tag
Az mp3 elég fura dolog
Én pl csak Drum n Bass-t hallgatok. Olyan előadókat amiket a Magyar boltok polcain sohasem fogok megtalálni. Hallgassak olyat amit megtalálok, vagy külföldről rendelgessem? Én őszintén megmondom nem szoktam Zenei CD-t venni magamnak ( nem találok ) ajándékba néha veszek.
Ezt talán kárpótolom azzal hogy eredeti xbox 360 játékokkal játszok. -
1010
őstag
hát igen ami játékom van/volt eddig az játszahtó volt végig is vittem
és megnéztem a vidót a gametrailersenbár hozzáteszem az egy kicsit elfogult oldal gta4nél faszául kihagyták a küldetéseket hogy miylen szarok lettek
de azért "gta4 is great nest gen game"
bios shock ot se nagyo nézték megtulajdonképpen szinte minden játék teccik nekik
-
Peat;)
veterán
Ugyanezt írtam le feljebb csak pontatlanul, elfelejtettem hogy ez egy pontos fórum
Én hajlandó leszek egyébként ráfizetni is az arcadomra...mondjuk 5 ezer hufotha egyértelműen előnyösebb lesz a jasper lapos gép. Kételkedem benne...
79: Lehet neked nem fontosak ezek a dolgok Zsocy, de ha halkabb lenne a dvd tekergető szerintem sokan fellélegeznének. Én csak a hang miatt cserélnék, nekem ez hangos és ront az élményen. Nézd meg az autógyárak közötti versenyt, nincsenek orbitális különbségek az autók között manapság azonos árszintnél, a kínai nevesincs is elvisz a-ból b-be, mégis a toyotának megy igazán, pedig nem a legszebb autókat gyártja manapság...
-
zsocy
őstag
Ha körülnézel néhány eladási fórumon akkor látszik hogy a régebbi flashes vagy flashelhető gépek ára állatira megugrott. Nagyon sokan keresik, mer' úristen mi lesz itt warez nélkül?
Úgy néz ki a liteon meghajtós gépeket még a külföldi nagymesterek sem tudják okosítani. Véget ért a beetetés korszaka az MS-nél
-
mokus1
addikt
Ez így van pl
rysis.
De ha nem baj picit offolok.
A gamek Xbox-ra 720p-s felbontásban vannak megirva.Ez nem egy nagy felbontás a mai 22"-24"colos monitorkohoz képest.De Xboxon nem müködnek a látvány javitó eljárások.pontosabban nincs megirva rá.
Láttam HD tv-n pro street-et (nem full HD)és pc-n is.Ez a játék a legszembetünöbb ha maxon van a grafika PC-n és a monitor nativ felbontásában van a játék,sokkal szebb volt mint a Hd-s tv-n.De a többi játék fut simán pc-n szinte full grafon fut játszhatóan.Crysis ugye nincs Xbox-ra.De majd blogolok róla -
GyuZa
tag
Rövidtáv alatt az általam említett 1-2 hónapra gondolok. Kivételek mindíg vannak, személyes tapasztalatom nincs, így csak azt tudom mondani, amit máshol olvasok. Márpedig nem egyszer olvastam azt, hogy befigyel az rrod, jön egy kis reballozás és 1-2 hónap múlva megint felizzik a piros kör...
Azóta természetesen lehet, hogy volt 1-2 "technológiai" változás, így elképzelhető, hogy hosszabb távon is megoldást nyújt a dolog, a te példád ezt alá is támasztja...
Aktív témák
Hirdetés
- Megunt, nem használt konzolokat ( PS4-PS5 Pro) felvásárolunk, beszámítunk Tel: 0620-344-6000
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Ps5 Slim digital dobozos megkímélt 2026.11. Gyártói jótállás
- Készpénzben Nyugatinál Xbox Series / PS4 / PS5 / Switch vásárlása tartozékokkal, játékokkal
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest