- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
late
tag
1024x felbontás, ingyen fehér fal, meglévő házimozi hangcucc, 70e Ftból, ennyiért milyen LCD-t kapnék?
Az egy másik dolog, h nem boltban vásárolt a készülék.DLP vetítőn nincs tyúkháló, mint az LCD vetítőkön, meg a TV-n. Itt nem látsz pixeles képet.
5 méterről nézem, illetve vetítem a 3 m képátlót.Egy 720p vetítő kb 160-tól indul.
Persze mindenki maga dönti el, h szeretne filmet, gamét nézni, játszani. Én láttam mind a két megoldást (LCD,proji), ez olcsóbb volt és képminőségben számomra nem volt jelentős különbség, ellenben a képmérettel
LCD TVből sem vettem volna 40 col alatt, vagy semmit.
Ami az LCD felé húz, az maga a TV kinézete (samsung), másért nem váltanák.
-
late
tag
Én is projin tolom a gamét, 4000 órát visz a lámpám, 3 méter képátló, 34 ezerért (izzó+szállítás+vám) rendelhető hozzá pótizzó. Ami egy 17-19 colos tft ára, de ezen kevésbé szívesen játszanék.
Napi 2 óra játékkal számolva 5-6 évig megy a proji.
de szerintem 3-4 év múlva ugyis újabbra cserélem, ahogy az LCD TV-vel is tenném... -
late
tag
válasz
Atomgeszi #10924 üzenetére
Örülök, h sikerült beszerezni az eszközt, mennyi is lett a vége?
Én verekedős gamek közül még csak a Virtual Fighter 5 demot próbáltam, nem volt rossz, bár a teljes változatot tuti nem vásárolnám meg.A következő játékokat különösen várom:
Alone In The Dark
Battlefield: Bad Company
Farcry 2 -
late
tag
Nekem még a régi XBOX-hoz volt smartfrogom, ami ugyan ezt a cél szolgálta. Talán kétszer használtam. A billentyűzet jól használható volt, de az egér szőrnyű! Az játékban folyton késett az egér, a valós ,mozgáshoz képest.
Szerintem is sokkal kényelmesebb joyal a kézbem a kanapén kiterülve egy nagy képernyőt (projit) bambulva fps-t tolni. Az irányítás szerintem nagyon jó joyal is, csak az elején horror. Egy idő után simán ráérez az ember. A másik, hogy konzolon van auto aim is, ami segít a célzásban, ezt azért bekapcsolva szoktam hagyni.
-
late
tag
Kipróbáltam két régi gamét (XBOX1), melyek közül a HalfLife2 ismét végig vittem a 360-on.
Ezt az aprók közt most cserére is ajánlom, ha esetleg vkinek van egyáltalán eredeti XBox játék.
A másik régi játék a Far Cry Instincts, még nem játszottam végig, meglepően tapasztaltam, hogy a játék live része a 360-on is elérhető és még szerverek is voltak!Toltam is egy rövid játékot, magyar játékosokkal
Régebben írkáltunk a témában, h vkinek lassú volt az emuláció, hibák jelentkeztek a játék során, melyek az origi boxon futtatva nem jelentkeztek.
Én a fenti két játék esetében csak a Farcrynál tapasztaltam kisebb problémát a hanggal, néha a fegyverek hangja eltorzul és csak zúgó hangot ad kide semmi egyéb.
Gondoltam megosztom veletek tapasztalatom, ha már a munka amit "végzek" nem köt le. -
late
tag
válasz
Atomgeszi #10524 üzenetére
Szerintem csak új gépet, vagy használt HDMI-t szabad venni. A használt gépnél nem tudhatod, h átmelegítették-e, vagy hákolták-e 3LED miatt. Az X-MEDIA tényleg jól dolgozik, de csak az olyan gépeken, melyeken elött még nem végeztek 3LED javítást.
Ami egyszer 3LED lett az később is az lesz, lehet 1hét, vagy max. 6hónap a további élete, persze vannak kivételek, de ...
A hűtésmódosítást szűz gépen nem érdemes megcsinálni, amúgy is 3LED-es lesz, ha az akar lenni, ha új és gari akkor meg esetleg vissza alakítathatod, úgy az MS javítja, de inkább csatlakozz az eredeti gamékkal játszók táboráhozés akkor nincs para a 3LED miatt, nyugodtan LIVEozhatsz, valamint tutira jobban megbecsülöd a megvásárolt gamékat és csak a jókat fogod megvenni, amiket a kifizetett összeg miatt is végig viszel.
-
late
tag
válasz
kobe24 #10117 üzenetére
Öket ajánlom, de csak a proji tesztelés miatt, áraik azonban nem a legjobbak:
http://www.projektorbolt.hu/Akár a BOXod is viheted és a kívánt projival tesztelheted le náluk, megfelelően sötétített teremben, nem úgy mint a MediaMarkban, ahol egy full világos helyre van benyomva a proji és szinte semmit nem látni a képből.
-
late
tag
válasz
Ticsike #10102 üzenetére
Pedig muszály lesz nekik a használtat jóval a bolti ár alatt adni . Nekem max 8-10 ezret ér meg a game. Én úgy tapasztaltam, hogy a megjelenést követő 1-2 hét után már adják el az emberek a gamékat, amint kivégzik őket.
Azért remélem még, h nem lesz túl magas a használt ára, mert rengetegen veszik meg és rengetegen is szeretnének majd megválni tőle miután kijátszották magukat. -
late
tag
Srácok beüzemeltem itthon a proji a boxhoz!!
És
Leírni igazából nem lehet az élményt, mindenkinek szívből ajánlom, h próbálja ki!
Kipróbáltam pár filmet is, remekül nézteknek ki és a dvd hibálk nem látszottam jelentősen, divxet még nem próbáltam. Kiváncsiságból a TV-t is kipróbáltam rajta, hát azt is csak dícsérni tudom, nem volt pixeles, picit talán mosottabb volt a T-Home TV mint a DVD, a VOD tartalmak élesebbek.
Lényeg, aki tud tegyen egy próbát és ha bejön akkor neki jó alternatívája lehet egy LCD TV mellett. -
late
tag
válasz
kobe24 #10085 üzenetére
Hát, h a viharba ne
Abból is van HD-ready meg full HD, de itt nem a proji a végösszeg sajna, akkor még nincs hang, a vászon, vagy vmi jó vetítő felület is kell, méretes szoba...
Megfelelően be kell sötétíteni a szobát és akkor úgy tolni, holnap már többet fogok tudni a dologról, alaposan beszámolok majd azt elhihetitek! -
late
tag
válasz
BITBOYS #10081 üzenetére
Tudnátok ajánlani vmi jó kis verekedős gamét, lehetőleg olyat, aminek a demoja liveon is fenn van, cool lenne, a méret miatt.
A proji microsoftos VGA kábellel lesz összekötve a boxal, ami közvetlenül mellette lesz, vga kábel hosszabítás nem szükséges, így remélem nem romlik annyit a minősége sem.
Mostanában többen bizonygatták, hogy a VGA simán van olyan jó mint a HDMI, csak a hangot nem tolja át, de arra meg ott van az optikai csati. -
late
tag
válasz
BITBOYS #10075 üzenetére
Már nincs sok hátra a melóból aztán megyek beizzítom a cuccost.
A devil demoját asszem még megvan hdd-n, az már SDTV-n is nagyon szép volt.
A Burnout sorozat pedig a kedvenceim közé tartozik.
Jelenleg sajna még nincs optikai bemenetes hangcuccom így, maradt a sztereo jel 5.1-re kötve.
Az tuti, h nem lesz szebb, mint az LCD, azt a kontrasztot színhűséget, csak egy méreg drága proji adhatná vissza ideális vászonnal, fényviszon mellett, vagy semmi, de a proji méretével jelenleg semmilyen más megjelenítő nem vetekedhet.
A 4000 órás lámpa idő meg az én játékidőmmel elég sok ideig elég lesz. A Tv csatikat továbbra is SDTV-n nézem, a filmek persze szigorúan projin. -
late
tag
Ma beszereztem nagyon olcsóért (bolti ár fele) egy projit, ami nativban ugyan 1024x768 és 4:3 képaránnyal müxik, de egy 72cm-es SD tévénél sokkal izmosabbnak gondolom.
Várom már nagyon az estét, h ráküldhessem a 360-t.
Mondjuk biztos sokáig elszöszölök a beállításával, h minden profi legyenHa jól emlékszem más is tólja a boxot itt projival, tapasztalat? Két és félméteres képátló milyen 5 méterről játszva? Nem túl fárasztó a szemnek?
-
late
tag
Konzolozznál 800 Ft:
http://www.konzolozz.hu/e107_plugins/zogo-shop/product_details.php?product=23&cat=27
Konzol világnál 1500 Ft
http://www.konzolvilag.hu/index.php?data[subpage]=gamepage&data[cat_id]=3&data[prod_id]=245
-
late
tag
válasz
Buldozer99 #10064 üzenetére
Amit a képen látsz az a Microsoft VGA kábel csomag része.
Gender Charger ami olyan moncsikhoz kell, amelyeknél a kábel fixen van bekötve, átalakító nélkül nem tudod a BOX Vga kábelére kötni a monitort.Külön a Gendert 800-1500 Ft-ért láttam pár üzletben.
A jack, RCA átalakító párszáz forint Mediában. -
late
tag
Ki milyen házimozi erösitőt használ a boxhoz, szeretném filmnézésre is használni a boxot. 40e körüli erölködőhöz egy 25nm szobábán milyen hangszóró settet tudnátok ajánlani? Fontos lenne az alacsony ár, lakásba lesz, így nem szükséges a hatalmas hangteljesítmény, inkább a minőség.
-
late
tag
válasz
Vekiboy #9759 üzenetére
Ez a megoldás tökéletes sztereo füleshez, de 5.1 füleshez sajna nem a legjobb. Oda már egy olyan erősítő kellene, ami optikán fogadja a BOX-tól az 5.1 jelet és hangszórónként RCA-n kiadja, amit már könnyedén az 5.1 fülesre tudsz küldeni. Az már egy másik dolog, h csak ezért egy erölködőt beszerni
-
late
tag
Hát igen, nem veletlenül csak a harmadik javítás után jár, csak hogy befogjuk a ...
Szerintem én ilyen esetben nem fogok megelégedni ennyivel, 3 javítás ideje, nem 2-3 hét és ez nincs arányban egy olcsó game árával.
Jelenleg bizakodó és elégedett vagyok a géppel (előzőleg már volt egy gépem, ami 3ledes lett, flashelt volt, alkatrészként váltam meg tőle, sikertelen javítás után). -
late
tag
válasz
ellington #9764 üzenetére
Amennyiben több alkalommal is járt már a Microsoftnál (legalább 2-3 alkalom), akkor én már "asztalt burogatnák", követelném, hogy adjanak egy zsír újat, vagy vmit csináljanak már a szarjukkal, illetve ilyenkor érdemes a fogyasztó védelemhez is fordulni, akik az ügy kivizsgálása érdekében megkeresik a microt.
Jogos panasz esetén nem hiszen, hogy ne cserélnék, ne kezelnék kiemelten a problémád! -
late
tag
válasz
Ticsike #9761 üzenetére
A füles az ideális választás a Te esetedben, mert a szoba mérete nem a legalkalmasabb egy komolyabb hangcucc telepítésére, de ideális választás lehet egy 2.1-es hangrendszer is, amely komolyat tud ütni, egy ekkora szobába. Ajánlani tudom a logitech x-230 seriát, hozzáférhető ár, szoba méretének bőven elegendő hangteljesítmény.
-
late
tag
válasz
ellington #9758 üzenetére
Az én Boxom is gayott már 2x, 1 hónapos ARCADE, flash mentes.
Harry Potter and the Order of the Phoenix game alatt fagyott 1x meg, vmilyen demot toltam akkor.
Nem parázom, anno a sima xbox is fagyott néha, ha meg 3 led lesz, akkor futár viszi, hozza, 1-2 hetet kibírok nélküle, persze nem repesnék az örömtől, de... -
late
tag
válasz
Mákos7észta #9618 üzenetére
Ez teljesen jónak tűnik, nem kell kötögetned, ha egyik másik eszközt szeretnéd használni.
Jobb megoldást én sem tudnák elképzelni... -
late
tag
válasz
ellington #9166 üzenetére
R.I.P.
Nekem is kb. 1 hónapja halt be a Core gépem, de Waderr fajta javítás már nem tudta orvosni, alkatrészként adtam el itt a forumon.
Most egy új Arcade gép boldog tulajdonosa vagyok + régi gépből megmaradt HDD, no flash, viszont van live, sok demo, meg eredeti gamék. -
late
tag
Srácok a 360-on futtatható régi XBOX gamék minőségét valamennyire feljavítja a 360? mint PS2-n a PS1 gamek képének simítása...
-
late
tag
Kis ingyen reklám a Joeystationnak:
Új XBOX 360 Arcade HDMI-vel 47e!!!!!!!!!!!!!!!!Aki mostanáben szeretne BOX-ot venni az most lépjen!
Nem hinném, h ennél olcsóbban máshol odaadnák.
Mellesleg én is náluk vettem csak még 49ért
De megérte -
late
tag
válasz
spammer #8622 üzenetére
Nekem mondjuk még friss dolog ez a Live, de töltögetem ezerrel a demókat, némelyikkel elég sokáig el lehet szórakozni. Az új C&C például elég kellemesre sikerült demo alapján és a kezdeti félelmem az irányítással kapcsolatban is elszállt az első pár perc játék után.
Az tény, h a legújabb játékokat használtam sem úsznám meg 8 ezernél olcsóbban, de nekem simán jó a régebbi gamék is, melyekhez 2-6 ezerért hozzá jutni, az meg már nem nagy ár a komolyabb címekért.
Jó 10-14 éve 5eFt körül voltak a Game Boy gamék, amiket nagy nehezen csak megvettünk.Mondjuk már akkor érdemes volt külföldről venni, nem kellett messze menni Ausztriában az olcsóbb gaméért.
-
late
tag
Köszi.
Biztosan jobb, emlékszem utoljára 12 éve használtam konzolt warez mentesen, ez egy origi GameBoy volt. Igaz nem volt sok játékom, csak kb 4-5db, de azokat teljessen végigjátszottam, minden extrát megcsináltam bennük...
Manapság meg sokkal könnyebb a játék a magadnak valót megvásárolni, rengetek info van róluk, a demokról nem is beszélve. -
late
tag
Üdv újra Mindenkinek!
Beújítottam egy Arcade-al+HDD. A régi flashelt core gépen (3LEDes lett) túladtam. Most már nincs warez, inkább 3 év 3LED gari, live gold, demokkal és eredeti játékokkal próbálkozom.
Jah az Arcadehoz tartozó 256 Memória kártyámon szívesen túladnák.
APRÓ: http://prohardver.hu/apro/256_mbyte_memory_card_3_game/hsz_1-50.html -
late
tag
szerkesztve
-
late
tag
Tegnap a Boxom felvillantotta három piros LEDjét, használtan vettem a hálátlant, hűtés móddal.
A gép játék közben megfagyott, majd újraindítottam és akkor:Ma viszem a Console Cornerbe (XMEDIA), hátha sikeresen megtudják hákolni, meg ha már ott van akkor kérek bele overcoolt is.
-
late
tag
Mit szóltok ahhoz, hogy az amazon.com-on az XBOX 360 modellek mellett a "már nem gyártják" felirat jelent meg a hétvégén?
Amazon elcseszett vmit? Új modell(ek) jönnek?
A mai napon kezdődik a Games Developers Conference, mely alkalmas lehet vmilyen bejelentésre.
-
late
tag
Szerintetek egy flashelt gép silver reggel, csak demok és előzetesek megtekintésére használva, online játék használata nélkül is bannolva lesz?
-
late
tag
Persze csak pont Verba lemezt nem kaptam.
-
late
tag
Kipróbáltam még pár lemezt:
minden lemezt 2.4x írtam- Philips DVD+R DL 8x alapanyag: RITEK-D03-01
- Datawrite (sárga szita) DVD+R DL 2.4x alapanyag: CMC MAG-D04-00
- Datawrite Titanium (fekete szita) DVD+R DL 2.4x alapanyag: CMC MAG-D04-00Hitachi driveal eddig az összes beolvashatatlan lett.
Előzményeket lásd: #6717
-
late
tag
Az alábbi árnál olcsobban tudtuk ilyen lemezeket?
Verbatim 2,4X DVD+R DL
kétrétegű, nyomtatható is, tokos
Alapanyag: MKM
Ár: 700Verbatim 2,4X DVD+R DL
10-es doboz
Alapanyag: MKM
Ár: 600esetleg MKM alapanyag más fajta szitázással?
A CMC alapanyagról van vkinek tapasztalata?
-
late
tag
Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni az XBOX 360 lemez írással kapcsolatban.
A író egy PIONEER DVR-109 Firmware 1.58, a nyersanyag Ricoh 8X DVD+R DL.
Az írást CloneCD-vel és ImgBurn-el próbáltam az alábbiak szerint.CloneCD esetén a IMAGE.DVD fájlt létrehoztam a LayerBreak=1913760 fájlnév.iso tartalommal, és erre a fájlra hivatkozva kiírtam az iso-t.
Az ImgBurn esetén az *.iso fájlt nyitottam, a beállítások alatt a Layer Break(For DL Media)-ben a Sectors in L0: 1913760 állítottam be.
A lemezek írását 2.4x sebességen végeztem.
A fenti módszerrel írtam a következő két játékot:
- Far Cry Instincts Predator NTSC XBOX360 PROPER-SELECT (Region Free)
- Turok_USA_XBOX360-PROTOCOL (Region Free)Három alkalommal próbálkoztam, sikertelenül.
A lemezeket gépbe helyezbe, csak ugrál a fej, próbálkozik, mindhárom lemez esetén sikertelenül. A géphez kapott Verbatim lemezre írt játékok, könnyedén rövid beolvasási idő mellett játsza a gép.
A gép egy hitachi driveos Core.Segítségetek előre is köszönöm.
Aktív témák
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest