- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Aktív témák
-
zsocy
őstag
válasz
Mr.Grincs #24790 üzenetére
Ezt találtam:
Death From Above:
Best done on the First Level what you need to do is aim yourself towards one of the towers that is part of the wall if you get lucky when you get to the tower there will be an Italian standing in the tower drop down on top of him and hit the melee button and you will kick him.Nézd meg itt, leírják melyik acsihoz mi is kell.
Szerintem ugyanaz a gomb rug mint ami üt, attól függ mit csinálsz éppen.
Gombkiosztást tuti írnak kézikönyvben, vagy a játékban valahol az options menüben. -
Hege1234
addikt
válasz
Mr.Grincs #24777 üzenetére
hát lehet benne valami bár minden forrasztáson rajta van a drót tehát nincs leválva
hát igen a gyerek ott van amnnyit 4 perc alatt káromkodik az nagyon dúrva
a másik meg jahh jobban örültem volna neki ha jobb minőségü a videó le letöltöttem és próbáltam világosítani pár fokkal jobb lett -
p_milan
aktív tag
válasz
Mr.Grincs #24735 üzenetére
Belsőre a boxon belülire gondolsz? Mert akkor szerintem nincs.
Annyi az egész, hogy van benne egy két érzékelő, ami a mozgásból vett jelet átalakítja a joy által egyébként is küldött jelre. Kb ennyi is az egész.
Szétszedsz egy programozható távirányítót, meg egy vízimértéket és összerakva kész is.
De szerintem felejtő. 1. kurva szarul néz ki, 2. kihasználhatatlanság,pontosság.
-
p_milan
aktív tag
-
Skynet258
veterán
válasz
Mr.Grincs #24582 üzenetére
Én a múltkoriban szereztem be az említett két játékot 3500 pénzért. Géphez kapta a srác, de fel se bontotta a fóliát. El lehet lenni velük, a Lego-s Indy nekem különösen bejön, amikor csak valami laza játékra vágyom
Na meg kitoltam a Pandát is, már csak az achi-k miatt
-
Siffredi
senior tag
válasz
Mr.Grincs #24582 üzenetére
Meg is valaszoltad a kerdesedet, "bundle copy". En a gepemhez kaptam anno Gears of War I-II-t egy tokban (!), rajta a bundle copy kifejezessel (es a PGR4 is ugyancsak bundle copy volt).
Egyebkent itt ezek onallo jatekkent nem hozhatoak kereskedelmi forgalomba (legalabbis legjobb tudomasom szerint)...
-
Mr.Grincs
veterán
-
p_milan
aktív tag
válasz
Mr.Grincs #24483 üzenetére
Akkor engem irígyelhetsz, mert a szobámba az átlaghőmérséklet 16-18fok. (Télen persze.) De már megszoktam, meg egyébként is csak aludni járok oda.
Azért van kérdésem is!
1. Ez a Játékaim.hu tényleg ilyen szar? Alig van rajta frissítés, hetente csak egy két játékot tesznek fel.
2. Írtam ki dvdre 720p-s filmet, MixedMediaCD lett vagy mit mond a Box. Lejátsza, meg minden, de nem tudom valahogy felmásolni a gépre a DVDről?
-
picur220
veterán
válasz
Mr.Grincs #24426 üzenetére
Hogy az a csávó mekkora kocka gamer lehet... Meg színig van pénzzel, mivel ott minden játék eredeti. De mondjuk rájöttem, hogy pár játék többször is fenn van neki az adott oldalon...(vagy lehet h többször játszotta végig...)
Am nekem is kb 1100 pontom van összvissz, mondjuk nem nyomom liveon... -
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #24253 üzenetére
"Rengeteg RROD hiba miatt visszakerült Xenon házba Falcon alaplapokat tesznek, természetesen HDMI kimenet nélkül, hisz a első 360 házakon még nem volt a HDMI-nek hely. A mutáns neve: Opus és valószínűleg soha nem kerül boltokba, hanem az RROD miatt visszaküldött Xbox360-ok helyett adják majd a peches (vagy szerencsés?) tulajdonosoknak"
-
eddie17
addikt
válasz
Mr.Grincs #24107 üzenetére
Azt mondják, hogy az Amped 3-al jobban jár az ember, vagy a hamarosan megjelenő Stoke. Mind hódeszkás móka.
Más: Újra volt rendelhető az Orange Box a cd galaxisnál, ki is szállították, én gyarló meg éjszakás után nem tudtam felkelni reggel 9kor... mire ajtót nyitottam volna, elment... -
-kdM-
senior tag
válasz
Mr.Grincs #23946 üzenetére
rendorautoban nyomsz egy lb-t (ha jol emlekszem) es ott a 10 most wanted bunozot kell elkapni....taxisrol nem tudok (autolopas: brucie kuldi emailen vagy stevie sms-ben, bergyilkos: telefonfulkenel majd ha elerheto lesz, lj-nel pedig asszem a szallitos kuldetesek telefonon keresztul, most nem jut eszembe tobb)
-
Don47
tag
válasz
Mr.Grincs #23828 üzenetére
Most látom, az xbox.com már azt mondja, hogy úton van hazafelé az xboxom. Mailt még nem kaptam róla, viszont megadták a hazaszállítás ups-es tracking numberét, amit megpróbáltam csekkolni, de a ups.com azt mondja, nem jó...
Mindegy, majd megjön. Kíváncsi leszek, melyik érkezik hamarabb, a RB2 szoftver Angliából, vagy a box Frankfurtból.
-
Don47
tag
válasz
Mr.Grincs #23824 üzenetére
RRoD, mi más?
Novemberben vettem, az első használattól kezdve legalább hetente egyszer totál lefagyott. (Játéktól függetlenül, volt hogy a dashboardon is.) Hirtelen halált halt, játék után dashboardban egyszer csak leállt, és csak a három villogó fény maradt... Számomra érdekes, hogy utána még be tudtam kapcsolni, de 5-10 perc után mindig kimúlt és 3led.
-
zsocy
őstag
válasz
Mr.Grincs #23711 üzenetére
Látni én sem láttam, de ha belegondolsz működhet. Elzársz minden szellőzést, benn reked a meleg, és egyre csak fűti magát. Szerintem nem lebukós, ha simán cserélnek flashelt gépeket ezt is fogják.
Bár az is biztos hogy én nem csinálnám meg. Addig megy amig megy, utána veszek egy újat max, amilyen áron mostanában vannak...
-
zsocy
őstag
válasz
Mr.Grincs #23588 üzenetére
Azokat megadja cheat után is. Mindig az adott játékra érvényes a tiltás, szóval ha cheatelsz, elmented és kilépsz, és a következő játékban már nem csalsz, akkor megadja az acsit.
De ez ne ingasson meg, tényleg nem olyan nehéz, bele lehet jönni. Páncéllal, fedezékkel, és az autómata célzással bárkit szét lehet kapni
-
heihachi
addikt
válasz
Mr.Grincs #23563 üzenetére
Van fegyverbolt, egy küldetés után bejelöli a térképen, és oda mehetsz bármikor. Igazából több is van, talán 2 vagy 3. De a legjobban akkor jársz, ha megcsinálod Little Jacobnak az összes küldetését (mármint a delivery mission 10 darabját). Utána LJ a kocsija hátuljából fogja a jóárasított fegyvereket árulni, sőt, mindig oda viszi a közeledbe, nem kell átautózni a fél várost.
-
zsocy
őstag
válasz
Mr.Grincs #23411 üzenetére
Ha cheatelsz letiltja az achit, de ha elmented-betöltöd az állást, és nem aktiválod a cheatet akkor újra engedélyezi, legalábbis nekem sikerült health cheat után előhoznom valamelyik letiltottat.
Egyébként akárki akármit mond, nekem tetszett a GTA4, nagyon nagy hangulata van.
-
-kdM-
senior tag
válasz
Mr.Grincs #23411 üzenetére
jaja, az acsik ugranak cheat-el...en egy fib buffalo-t "rendeltem" telefonon es a manhunt-ot (top 10 most wanted) nem adta be amikor megcsinaltam, mondjuk engem nem is nagyon erdekel
Buko01: hulye kerdes, de kotelezo: jol dugtad ossze? hang stereoban megy vagy csak az egyik oldal? mas tv-n probaltad?
-
heihachi
addikt
-
Peat;)
veterán
válasz
Mr.Grincs #23397 üzenetére
Majd ha csinálod a küldetéseket sorba akkor szerintem lejjebb esik a hangulat, úgy a felétől, bár ha céltalanul is leköt akkor szerintem jól el leszel vele, helikopterrel a városnézés pl nekem is nagyon bejött.
Engem még az idegesített, hogy (nincs winyóm) rengeteget tölt a játék, az elején is a nyalókás néni, majd minden küldetés előtt tölti a kisfilmet ami töltést nem lehet átugorni és cserébe egy 1-2 perces dolgot kapunk...izé ilyennek a mai konzolokon szerintem 1-2 másodperc alatt illene beugrania, nem 10-20. E mellé még az alacsony fps szám, ami által olyan lassú és vontatott lett számomra az egész. A régebbi gta-k pörgősebbnek hatottak számomra, de tény hogy én azokat is meguntam, max végigvittem egyszer őket.
-
Coyote2000
őstag
válasz
Mr.Grincs #23393 üzenetére
Én ugyan drágábban vettem, de nekem is megérte: tegnap leültem, és 4 óra játék után keltem fel, közben azt hittem max 1 órát toltam. Megunhatatlan darab, félre is tettem minden más játékot, ha Xbox, akkor GTA4, bele is gyógyul a lejátszóba asszem
Előtte az NFS MW ragadott el, de a GTA-hoz képest abban semmi változatosság nincs. Meg ezek a szövegek...
(pl. füves raszta srác mellettem a kocsiban:
Rasta - Do you mind if I smoke in here?
Niko - Nope
Rasta - Do you mind if I close the windows?
és elkezd dumálni valami szlenget, meg közben tüdőz nagyokat... nagyon hangulatos, a karakterek kidolgozottsága, a város részletessége, nem tudok vele betelni... Utoljára a Vice City volt ilyen anno PC-n, de a GTA4 messze túlszárnyalja azt az élvezetet is...)
Aktív témák
Hirdetés
- New Nintendo 3DS XL Solgaleo Lunala limitált kiadás
- Megunt, nem használt konzolokat ( PS4-PS5 Pro) felvásárolunk, beszámítunk Tel: 0620-344-6000
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Ps5 Slim digital dobozos megkímélt 2026.11. Gyártói jótállás
- Bootleg Nintendo Game Boy Advance Pokémon, Zelda játékok
- 24 GB-os RTX A5000 HP - garanciával
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest