- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Hege1234 #24778 üzenetére
Én is akartam ilyet meg akarok is csak nem tudom hogy áll ez gari ügyileg, gondolom ugrik a móka.....
Piros vagy kék vagy zöld kellene igazából. De sajnos pesten nem nagyon lehet ilyet kapni, vagyis még nem találkoztam sehol ilyen konzolos kiegészítőkkel. És külföldről kéne rendelgetni... -
Djuree
félisten
válasz
Hege1234 #19239 üzenetére
de ha visszaolvasnál akkor már nem kérdeznél ilyeneket. bírom hogy mindenki lusta olvasni, persze más ne legyen lusta neki válaszolni.
de egye fene: majd a november 14.-ei dash update-ban lesz benne a winyóra másolás lehetősége. vagy letöltöd a beta dash update-et, felrakod és akkor már most is, de live-ed az nem lesz a hivatalos dash update-ig. javaslom várd meg a 14.-ét
-
Djuree
félisten
válasz
Hege1234 #19222 üzenetére
könyörgöm olvassunk már kicsit utána a dolgoknak
meg ott az 1. hsz amit nem ártana megnézned
p_milan: ez jó, csak sajna két szar játék van hozzá, úgyhogy majdnem olyan mintha semmit nem adnának hozzá
de lesz még olcsóbb is, minden egyre olcsóbb lesz ami műszaki cucc....sztem várj karácsonyig, mindig szoktak nagy akciók lenni
-
Zoloft
tag
válasz
Hege1234 #2346 üzenetére
Én személy szerint nem írtam még erre a lemezfajtára, bár hallottam a létezéséről.
A boxnál van egy urban legend a PIO + Verba páros, ami még 2006 elején maradt meg a közérdeműben és valóban van benne némi igazság. (bár én is a Ricoh mellett voksolok)Kis ellenpélda : 25 RiDisc DL-t pörköltem a napokban. Mind hibátlanul működik, azonnal és gyorsan megkajálja a gép. Lehet, hogy szerencsém volt? Nem tudom...mindenesetre én saját tapasztalatokra szeretek alapozni.
Azt kellene megtudni, hogy az általad említett lemez honnan, melyik gyártótól származik.
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Sony PlayStation 5 Slim (PS5 Slim) Lemezes (Disc) - Garanciális.
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Sony Playstation 5 Digital Lemezmeghajtó nélkül 1 TB 24 Hónap Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest