- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
sihu
tag
evvel tudsz egyszerre 2-őt
Kellemes karácsonyi ünnepeket minden kedves fórumozónak és kedves családtagjaiknak! -
eddie17
addikt
Ahogy olvastam egy tesztet, ez teljesen az MK I-II -re hajaz. Mozgások, kombók, kivégzések. Igazából nekem az MK IV volt amibe több száz órát beleöltem haverral. Az első 3 rész csak érintőleges volt. Tehát próbáltak visszamenni a gyökerekhez. Szerintem jó kis, bunyós game, kikapcsolódásra teljesen jó, lehet ketten mókázni, meg neten is. Először mikor fel mentem netre, jól el is vertek
-
_ak_
addikt
lol, nem ps1-el kezdte a haverod?
Nem hallottam még olyasmiről, h az eject megnyomása után akármi is pörgetné a lemezt, szvsz ha játék töltése közbe veszed ki akkor is megállítja a lemezt mielőtt kidobná. persze nem feltétlen kell ezt így csinálni, mert kilépni a dashbordra nem áll semmiből, de kikapcsolni és újra be biztos, h nema legjobb megoldás.
-
heihachi
addikt
Baromság
Kilépsz a játékból a dashboardba, leállítja a lemezt. Utána nyugodtan kiveheted, mert nem pörög, tehát semmi baja nem lesz. Volt már pár lemez a gépemben, de soha egynek sem lett semmi baja.
Szerintem ha kikapcsolod, meg utána vissza be azért, hogy kivedd a lemezt, hamarabb tönkre megy a géped. -
eddie17
addikt
Rádobod netre egyből frissít, vagy itt nem rég linkeltek egy offline telepítős módszert is.
Hár erről nem hallottam, mert mindenképp ha megnyomod a eject gombot, akkor leállítja a dvd-t. Vagy a konzol leállítása után?Mert akkor újra bekapcsol, ha megnyomod a gombot.
Én kipróbáltam, az én szememnek szebb volt hdmi-vel, mint komponenssel.
Én fektetve használom, több levegőt kap, mert állítva pont azon a részen áll, ahol szívja be a levegőt. -
->Raizen<-
veterán
Aktív témák
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest