- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
X@b3e
addikt
Létezik Boxra ilyen külön "fénypisztolyos" lövöldözős játék?
-
X@b3e
addikt
válasz
p_milan #23410 üzenetére
"Nem tudtok ehhez hasonló játékot ami mostanában jelent meg"
Banjo-Kazooie Nuts and bolt -
X@b3e
addikt
Lehet primitív kérdés
, de nem tudom, hogy ha HDD-re telepített játékot nem úgy indítok, h details -> play from hard drive, akkor a lemezről indít, vagy akkor is a HDD-ről
-
X@b3e
addikt
Először is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!
Estétől legálisan is klubtag leszek (eddig csak pár lopott óra volt az enyém)
Olyan kérdés merült fel bennem, hogy ugye a Play&Charge kitet hülyeségnek tartom, mert így a wireless kontrollerből gyökeres lesz töltés alatt, viszont azt nem tudom, hogy PC-ről is lehetne esetleg tölteni?
És a másik, X360 Rechargeable battery pakkot mivel lehet tölteni -
X@b3e
addikt
válasz
burgatshow #21552 üzenetére
Olyannal kötöttem rá, és az a fő kérdés, hogy ez a megoldás és a HDMi-HDMi közt van-e különbség?
-
X@b3e
addikt
Nem tudom miért mondta, de nem a haverom, hanem az egyik konzolwebshopos szervízes
Én sem hallottam még ilyet, azért is kérdeztem.kabalthenbk ebbe bele lehet nyugodni, hétvégén Bécsben voltunk, ott sem találtam, és már Dutys pack sem olyan gyakori (abban előfordult néhány J), a Lipseset meg a Lego+Kung Fu Pandásat nyomatják a legtöbb helyen.
Amúgy különösképp azért nem dobál engem sem, mert ez is egy lépés előre és egy lépés hátra... A GPU kevesebb hőt termel, de újra 8 ramchip van rajta 4 helyett, ráadásul levették a bordát is róla, attól is simán lehet RRoD. Ki tudja, fél év múlva hágy Jasper fekszik meg újfent... -
X@b3e
addikt
Én meguntam a szarozást, és több forrásból valamint jónéhány doboz átvizsgálása után mondom, karácsony előtt hiú ábránd Jasperben reménykedni. Beértem Falconnal (tényleg összedobhatnánk egy statot, hogy hány állt be belőle
) 0835 és 0841X lesz a legtöbb gép, és már mindenki telerakta velük a raktárakat, így idén már nem igazán várható más.
Szal belevágtam, a sógorral vettünk 2 pro packot és mindjárt lenne pár kérdésem:
- Ha jól emlékszem, a november utáni dashhal lehet vinyóra tenni és onnan futtatni a gammákat. Ezeken még nem ez a verzio lesz. Frissítenem kellene pen driveról?
- A másik, hallottam olyat, hogy a lemezt nem illdomos bekapcsolt állapotban kivenni a gépből, hanem csak leállítás után, és aztán kinyomni a tálcát. Igaz ez?
+ Bónusz kérdés: A hozzá csomizaott TV/HDTV kábellel kötöttem HDTV módban a HD tvm-re. HDMi-HDMi kábellel szebb lenne a képe? Mert volna az is, csak a tv-n 1 HDMi csati van, amin a HTPC csatlakozik, és igy ki-be kellene állandóan dugdosni...
- És egy örökzöld: állva vagy fekve szoktátok használni? Eddig úgy tudtam, fektetni érdemesebb, hogy ne karcoljon lemezt, de állva jobban mutatna
Köszkösz előre is -
X@b3e
addikt
válasz
->Raizen<- #21223 üzenetére
És PC-vel is használható?
-
X@b3e
addikt
válasz
p_milan #21110 üzenetére
Nem a piacon, de csak mert azt mondja róla vki, hogy Jasper, azért én is szeretnék meggyőződni róla, hogy tényleg az, nem csak marketingfogás.
Más, úgy tudom, az Xbox 360 Wireless Racing Wheel PC-vel is használhtó. Igaz ez? És minőségében/tudásában milyennek mondható egy Logi DrivingFX-hez és MOMO-hoz képest?
-
X@b3e
addikt
Lenne Jasper-lapos pro, de ha meg van bontva, akkor azt miről tudom kideríteni, hogy tényleg az-e? Láttam olyasmit, hogy a tápján 12,1 A van már 14,2 A helyett.
Az a bizonyos LOT-szám merre található a gépen? No meg a Jasperek már mind Lite-On meghajtósak, ugye? -
X@b3e
addikt
Ezek szerint a CoD5-pack már Jasper, reméljük befut 1-2 héten belül a mezei Premium 60 GB pack is új alaplappal
-
X@b3e
addikt
válasz
(Kolombusz) #20705 üzenetére
Most melyik?
-
X@b3e
addikt
válasz
p_milan #20622 üzenetére
A Jaspert jó lenne megvárni, sógoromnak és magamnak is a pro pakk lenne az ajándék, de nem tudom, hogy karácsony előtt be tudjuk-e még szerezni.. Én tudok még várni, de neki ott kell legyen a fa alatt
Bár jövő héten megyünk Bécsbe, megnézzük ott is, vadászom a 150W-t a cimkén
Gariügyileg gázos, ha kint veszem? Vagy a magyar MS úgy is szóba áll velem
-
X@b3e
addikt
Két gyors kérdésem lenne, mielőtt csatlakoznék lassan a klubbhoz
Az újabb Falcon-lapos modelleken szükséges overcool, vagy hasonló megoldást alkalmazni, a biztonságosság miatt? (Ugye nem a cpu-val volt gond eddig sem, hanem a vga-val a Zephyr esetében is) Egyáltalán van vki, aki hűtésmod nélkül használja a boxát?
Második pedig, hogy rá szeretném kötni majd a Logitech Z5500 szettemre, amin az optika már foglalt, a HTPC megy azon keresztül. Coaxon, vagy vmi más módon össze tudom kötni őket, hogy 5.1-ben szóljon a móka? (van rajta esetleg olyasmi hangkimenet, mint a PC-n)
-
X@b3e
addikt
Kösz a választ, megfontolom ezt a HDD-dolgot. Amúgy USB-s külső HDD-t ilyen célra nem lehet hozzákötni?
-
X@b3e
addikt
Sziasztok, kedves XBOX-topiclakók!
A sógoromnak családilag megegyeztünk, hogy veszünk egy 360-at. Közben megtetszett nekem is, így már reménykedem, hogy engem is meglep majd vele a kis G-sus
Az érdekelne, hogy érdemes HDD-s verziót venni? Most, hogy így olvasom, a felmásolt gammákhoz is kell ugye a lemez.. Valahol olyasmit is láttam, hogy néhány játék viszont nem indul el, csak HDD-vel. Ez tényleg így van?
Azt néztem még, hogy backupnak Verba lemezt ajánlanak leginkább, Fortisról nem esett szó, pedig nekem azzal nem volt rossz tapasztalatom. Ilyen célra megfelelő, vagy inkább ne kockáztassak, és maradjon a Verbatim?
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest